Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το άλλο το κούφο δεν σας το είπα… εχτες την ώρα που σιδέρωνα είπα να βάλω λίγη μουσική (ραδιόφωνο) έχουμε λοιπόν ένα μικρό στη κουζίνα το έβαλα σιδέρωνα , χόρευα ταυτόχρονα για να γελαει ο μικρός (ναι εκεί κατάντησα) τελείωσε το σίδερο το έκλεισα.

Το βράδυ λοιπόν ξημερώματα ακούω Σφακιανακη λέω πάνε καλά 3 το πρωί μερακλωσανε , σηκώθηκα να δω το παιδί και ναι σωστά μαντέψατε έπαιζε το δικό μας ραδιοφωνακι, ή δεν το έκλεισα καλά αν και πάτησα το off ή έχω μερακλίδικα φαντάσματα. Πάλι καλά που δεν έπαιζε κ πολύ δυνατά

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι σιγα που θα πειραξει λιγη ακομα ζαχαρη!!!! Οπως σου κανει κεφι φατο! Αλλιως μη το φας καθολου!! Δεν υπαρχει μιση αμαρτια, η το κανεις, η δεν το κανεις!!!;) Οποτε μη μασας!!!!

Κι εμενα ο μικρουλης μου καθετε αρκετα στο γυμναστηριο.. Φαση εχει! Τωρα εχει αρχισει κ παιζει κ με κατι αλλα παιχνιδια, τα πιανει κ τα παρατηρει!! Απολαυση ειναι τα ατιμα!!!

Με κανατε κ πεινασα! Παω στο φουρνο να παρω καμμια τυροπιτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλα Κατερινα, εγω θα χα τρελαθει μες τη νυχτα αν επαιζε ετσι το ραδιοφωνο!!! Εμενα αρχισε ενα βραδυ να παιζει το ..μομπιλε(?) κ τρελαθηκα! Μου σηκωθηκε η τριχα λεμε! Κ ειχα κ το θοδ να με κοροιδευει οτι ειμαι φοβιτσιαρα κ οτι εκαναν επαφη οι μπαταριες κ τετοια...

Γι αυτο δε βλεπω θριλερ! γιατι μου μενουμε κουσουρια μετα!!!

εχασα ενα χαρτακι... παλι στα σκουπίδια θα ψαχνω (@@@###@ το μυαλο μου)!!!!!:mad:

Ααα καλα! Συνεχεια ομως!?! Δε φανταζεσαι τι πεταω χωρις να το καταλαβω! Κ καθομαι κι εγω μετα κ ψαχνω..

Διαφημίσεις

Καλα Κατερινα, εγω θα χα τρελαθει μες τη νυχτα αν επαιζε ετσι το ραδιοφωνο!!! Εμενα αρχισε ενα βραδυ να παιζει το ..μομπιλε(?) κ τρελαθηκα! Μου σηκωθηκε η τριχα λεμε! Κ ειχα κ το θοδ να με κοροιδευει οτι ειμαι φοβιτσιαρα κ οτι εκαναν επαφη οι μπαταριες κ τετοια...

θριλερ λεμε! το μομπιλε μες την νυχτα; μπρρρρρρ

Όχι είμαι κ εγώ εδώ , κάνω δουλίτσες ! Έβαλα σκούπα κ κοιμήθηκε :rolleyes:

Μαριανθη κ που να δεις 2-3 χρόνια πριν , έχουμε έναν κουρδιστό αγιοβασιλη , μόλις τελειώσει έτσι κ τον κουνήσεις-ακουμπήσεις ρίχνει κανα δυο νότες ακόμη … ένα βράδυ ακούμε τον αγιοβασιλη στο σαλόνι , ξαπλωμένοι εμείς λέω του άντρα μου « κάποιος μπήκε σπίτι κ ακούμπησε τον αγιο βασιλη :eek: …. Ποιος σηκώθηκε να δει ? Εγώ !!! :!: Του είχε μείνει λίγο κούρδισμα και είπε να το ρίξει λίγο αργά… :P

Άσχετο γιατί το λέμε μομπιλε κ όχι περιστρεφόμενο ? ποιο πολλά γράμματα ? για να μη γράφουμε πολύ ? :lol::lol::lol:

XwAPp3.png

κοιμήθηκε για δεύτερη φορά για σήμερα το αστέρι μου!!!

Μαριάνθη ένα θρίλερ έχω δει στη ζωή μου και πήγα και είδα η τρελή το Λευκό θόρυβο...τα παράσιτα του ραδιοφώνου πλέον για μένα έχουν άλλη σημασία!!!! μπρρρρρρ!!!

και το χειρότερο είναι οτι βλέπεις την ταινία, οκ τα κάνεις πάνω σου και μετά βλέπεις και τα έξτρα του dvd και σε αποτελειώνουν!!!

το μομπιλε δεν είναι τίποτε...εμένα ένα βράδυ άρχισε να τραγουδάει ο Γουίνι ο παραμυθάς που έχω στο σαλόνι ο οποίος τραγουδάει ΜΟΝΟ αν πατήσεις το κουμπί!!!! τα είδα όλα τότε!!!

Μαριάνθη για δώσε λινκ για να παχύνω!!! και οι υπόλοιπες οτι ξέρετε ρίξτε το στο τραπέζι γιατί θα πρέπει να βρω νυφικό και δε θα βρίσκω!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Βρε δε λες πάλι καλά που έπαιζε Σφακιανακη κ όχι κανα σκληροπυρινικο μεταλ να μου έρθει έμφραγμα ! :D

Επεξεργάστηκαν by Dafy

XwAPp3.png

Εχεις δει το "Λευκο θορυβο?" Ενα θριλερ με τις ηλεκτρικες συσκευες που πιανουν σηματα απ τον αλλο κοσμο κ στηριζετε σε πραγματικα γεγονοτα???

ΟΧΙ αγριευομαι με τα θριλερ!:cool:

Όχι είμαι κ εγώ εδώ , κάνω δουλίτσες ! Έβαλα σκούπα κ κοιμήθηκε :rolleyes:

Μαριανθη κ που να δεις 2-3 χρόνια πριν , έχουμε έναν κουρδιστό αγιοβασιλη , μόλις τελειώσει έτσι κ τον κουνήσεις-ακουμπήσεις ρίχνει κανα δυο νότες ακόμη … ένα βράδυ ακούμε τον αγιοβασιλη στο σαλόνι , ξαπλωμένοι εμείς λέω του άντρα μου « κάποιος μπήκε σπίτι κ ακούμπησε τον αγιο βασιλη :eek: …. Ποιος σηκώθηκε να δει ? Εγώ !!! :!: Του είχε μείνει λίγο κούρδισμα και είπε να το ρίξει λίγο αργά… :P

Άσχετο γιατί το λέμε μομπιλε κ όχι περιστρεφόμενο ? ποιο πολλά γράμματα ? για να μη γράφουμε πολύ ? :lol::lol::lol:

Καλα! τι μου θυμισες τωρα!! 16 χρονων εγω, κ εχει η αδερφη μου ενα μαιμουδολουτρινο που φυσικα εχει μπαταριες κ βγαζει ηχο! Κ ακουω μες τη νυχτα ενα βρυχθισμο... απο θριλερ βγαλμενο! Λες κ βρυχατε κροκοδειλος!!! Σηκωθηκα τοιχο τοιχο κ μολις καταλαβα οτι ειναι η κ*λομαιμου που εχουν παισει οι μπαταριες, δεν αφησα μπαταρια για μπαταρια στα παιχνιδια της μικρης.. Κ τωρα ειμαι ο φοβιτσιαρα ομως μ αυτα! Κ σκεψου οτι εμενα 3 χρονια Αθηνα μονη μου κ αλλα 3 στην εξοχη παλι μονη μου!!!! Τι μ εχει πιασε τωρα δεν ξερω! Δεν ειμουν τοοοσο φοβιτσιαρα παλια!!

Οσο για το "μομπιλε" κι εγω εδω το μαθα! δεν το ξερα!!! Το ελεγα, "αυτο που πιανει στην κουνια κ γυρναει γυρω-γυρω..."

Βρε δε λες πάλι καλά που έπαιζε Σφακιανακη κ όχι κανα σκληροπυρινο μεταλ να μου έρθει έμφραγμα ! :D
ΟΧΙ αγριευομαι με τα θριλερ!:cool:

Χαχα κι εγω αγριευομαι... Τωρα πως βλεπω Grey's Anatomy, ενας Θεος το ξερει... Αλλα ο Θοδωρης εχει τρελα με τα θριλερ, κ δυστηχως εχω δει κ εγω καποια, αλλα μου αφηνουν κουσουρια!!!

Ακου πλακα Κατερινα! Παλια κοιμομουν με την τηλεοραση ανοιχτη κ επειδη ειχαμε νοβα, εβλεπα τι εχει μετα να μην παισω σε κανενα σκοτεινο θριλερ κ τρομαξω μες τον υπνο μου!!! Γιατι εχει γινει κι αυτο! Μια μερα ξεχαστικα βλεποντας μια ταινια στο νοβα-σινεμα κ με πηρε ο υπνος... Ξυπναω κ εγω μες τη νυχτα απο φωνες, τρομαγμενη κοιταω την τηλεοραση κ εψαχνα το τηλεκοντρολ για να τ'αλλαξω, κ τι ειχε?? Τσοντα!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

εεε το τι δουλεμα εφαγα, τι να σου λεω! Αλλα τρομαξα με τις φωνες κι εγω κ ξυπνησα! φαντασου!!!!:lol::lol::lol:

κοιμήθηκε για δεύτερη φορά για σήμερα το αστέρι μου!!!

Μαριάνθη ένα θρίλερ έχω δει στη ζωή μου και πήγα και είδα η τρελή το Λευκό θόρυβο...τα παράσιτα του ραδιοφώνου πλέον για μένα έχουν άλλη σημασία!!!! μπρρρρρρ!!!

και το χειρότερο είναι οτι βλέπεις την ταινία, οκ τα κάνεις πάνω σου και μετά βλέπεις και τα έξτρα του dvd και σε αποτελειώνουν!!!

το μομπιλε δεν είναι τίποτε...εμένα ένα βράδυ άρχισε να τραγουδάει ο Γουίνι ο παραμυθάς που έχω στο σαλόνι ο οποίος τραγουδάει ΜΟΝΟ αν πατήσεις το κουμπί!!!! τα είδα όλα τότε!!!

Μαριάνθη για δώσε λινκ για να παχύνω!!! και οι υπόλοιπες οτι ξέρετε ρίξτε το στο τραπέζι γιατί θα πρέπει να βρω νυφικό και δε θα βρίσκω!!!!!

Τωρα το ειδα Σοφια... Τα extras δεν τα χα δει στην ταινια.. αλλα δεν σκοπευω κι ολας! ΑΠΑΠΑΠΠΑΑΠ!!!!!! Κ το μομπιλε με κουμπι επαιρνε μπρος!!! Ειχε ξυπνησει ο μικρος το βραδυ κ τον ταιζα.. κ αρχισε αυτο να παιζει!!! Πως δε μου φυγε απ τα χερια το παιδι!!!

Αυτο με τα παρασητα που λες, εχω χ#ζομαι πανω μου!! πλακα κανεις! Κ στο κινητο εκει που μιλαω τα κανει, κ οταν ρωταω τον συνομιλητη, δεν τα χει ακουσει λεει... Ασε που εκανε κατι παρασιτα μια μερα η ενδοεπικοινωνια του μπεμπη κ απο τοτε το φοβαμαι κι αυτο!!!! Μιλαμε εχω παθει παρακρουση!!!

Λοιπον κλεινω μια το μαγαζι, κ μολις παω σπιτι, θα μπω να βρω τα σχετικα κ θα σου στειλω πμ.... οκ.. ??

Τα λεμε μετα κορες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...