Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!!

Αννούλα να σου ζήσει το Ειρηνάκι

Έλα ρε σεις χιόνισε Θες/νικη ? Τι ωραία , χαρείτε το κ για εμάς !

Μαράκι , όντως το «κοιμήσου παιδί μου» έχει λίγο άγριες μεθόδους αλλά αποτελεσματικές όπως έχω ακούσει γιατί τις έχει εφαρμόσει συνάδελφος του άντρα μου . Πρέπει όμως όπως είπαν κ το κορίτσια να έχεις γερά νεύρα κ να είσαι αποφασισμένη για αυτά που προτείνει - ο συνάδελφος του άντρα μου τσακώθηκε άγρια με τη γυναίκα του– αλλά όπως είπα κ πιο πάνω τα κατάφεραν κ έχουν κ δυο παιδάκια.

XwAPp3.png

θα τον αδικησω αν πω ότι δεν με βοηθαει. κανει φιλοτιμες προσπαθειες αλλα όταν κοιμαται το βραδυ δεν ξυπναει ούτε με κανόνι οποτε....

αφορμη για να παρω το βιβλιο σταθηκε μια φιλη μου η οποία ειχε κακομαθει την κορη της να κοιμαται στο κρεβατι της. η μικρή εννοειται δεν το "εκοβε" με τιποτα. εφαρμοσαν με τον αντρα της τις μεθοδους λοιπόν που ελεγε το βιβλιο (για 7-10 ημέρες) και τωρα ολα καλα!

καλως την κατερινα μας!!!!

καλε ετσι οπως τα λετε για το βιβλιο ουτε εκπαιδευση βατραχανθρωπων να ηταν!!!τοσο χαλια????εεε τοτε λαθος τιτλο εβαλαν...ακους εκει ""κοιμησου παιδι μου""!!!

καλυτερα να το ονομαζαν "αλτ,κοιμησου"

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

...

και μια και λέτε για ύπνους...απο χθες στις 22:30, ξύπνησε στις 5 για ένα δεκάλεπτο μαμ και κοιμάται ακόμα!!! φτύστε μας να μη μας ματιάσετε!!!

Μαριάνθη εγώ σκέφτομαι να πάω να πάρω κουτί φρουτόκρεμα ή μπισκοτόκρεμα....για μένα φυσικά!!! τρελαίνομαι!!!

...

Τατιάνα και η δικιά μου όλη την ώρα τραγουδάει! ή έτσι νομίζει τουλάχιστον!

βάζει κάτι τσιρίδες άλλο πράγμα! στείλε μου και τη δικιά σου να τις έχω χορωδία! ρίχνω τρελά γέλια!

Καλημερα Σοφακι, κ φτου φτου φτου σας!!!!!!

Κ σενα σ αρεσουν οι κρεμες ε???? Παντα ειχαμε κρεμες παιδικες στο ντουλαπι! Τρελενομαστε! Προτειμω ομως τη φρουτοκρεμα.. Η χτεσινη παντως μου κατσε!! Βαρυστομαχιασα λεμε!!! Πως θα τη δωσω στο μικρο? Καλα εγω εχω κ δυσανεξια στη λακτοζη, δε το συζητω, κ γενικα δεν πινω γαλα.. Τελοσπαντων, θα δοκιμασω κ τις αλλες σημερα κ βλεπουμε!

Οσο για την κορη σου Σοφακι, να τη μυησεις στη μουσικη!! Δεν το συζητω! Τραγουδιστρια! (Εχω ψωνιο μεγαλο..:tongue:)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΖΩΟΥΛΑ ζηλεύω φρικτά! εμενα παλι ξυπνησε στις 3 και ζηταγε να φαει. του εδωσα χαμομηλι να του δειξω ότι γαλα ΤΕΛΟΣ αλλά γυρω στις 3,30 νικησε το παλιοπαιδο και του εφτιαξα 100 ml. μου προτειναν ενα βιβλιο το οποιο και θα αγορασω αυριο. λεγεται "κοιμησου παιδι μου" και ειναι λεει σωτηριο! για να δούμε!

ΑΝΝΟΥΛΑ μου χρόνια πολλά στην αγωνίστρια, να ναι καλα το παιδακι σου και γερό πάντα!

ΤΑΤΙΑΝΑ μου τελειο το πρωινό αλλά πρόσθεσε καμια βιταμίνη γιατι σερνομαι (παλι :()

Εχτες ηρθε μια φιλη απ το μαγαζι κ μου πε γι αυτο το βιβλιο, δεν τη ρωτησα παραπανω ομως... Κοιτα συμπτωση!!! Καλημερα Μαρακι γλυκο!! Κουραγιο!!!;)

Καλημερα κ στις υπολοιπες κοπελες, κ μπεμπακια!!!!

Αννουλα μου, να σου ζησει η κορουλα σου!!!! Γερη κ δυνατη οπως παντα ναναι!!! Ποπο.. εκλεισε μισο χρονο ζωης.. Απιστευτο ρε κοριτσια... Πως μεγαλωσαν ετσι τα σκ#τουλια μας!!!!

Ααα δε σας ειπα!!! Απ το μαγαζι μου γραφω!!!!

Μακ, εκεινος ο κοπανος, ακομα να δωσι σημεια ζωης....:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα Σοφακι, κ φτου φτου φτου σας!!!!!!

Κ σενα σ αρεσουν οι κρεμες ε???? Παντα ειχαμε κρεμες παιδικες στο ντουλαπι! Τρελενομαστε! Προτειμω ομως τη φρουτοκρεμα.. Η χτεσινη παντως μου κατσε!! Βαρυστομαχιασα λεμε!!! Πως θα τη δωσω στο μικρο? Καλα εγω εχω κ δυσανεξια στη λακτοζη, δε το συζητω, κ γενικα δεν πινω γαλα.. Τελοσπαντων, θα δοκιμασω κ τις αλλες σημερα κ βλεπουμε!

Οσο για την κορη σου Σοφακι, να τη μυησεις στη μουσικη!! Δεν το συζητω! Τραγουδιστρια! (Εχω ψωνιο μεγαλο..:tongue:)

΄

τρελαίνομαι για κρέμες και επειδή απογοητεύτηκα χθες που ανέβηκα στη ζυγαριά, λέω να τις αρχίσω μπας και πάρω κανένα κιλό!

Λες να την κάνω τραγουδίστρια ε??? με τέτοια φωνή όμως μόνο για όπερα κάνει!!! χαχαχαχα!!!

Κορίτσια για το βιβλίο που λέτε, πραγματικά οι απόψεις διίστανται! σε πάει στα 2 άκρα....ή το λατρεύεις( εφόσον έχει αποτελέσματα) ή το μισείς...

ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19559

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μακμαρακι

Δες εδω!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.downarchive.com/ebooks/58531-baby-toddler-sleep-solutions-for-dummies.html

Rapidshare εχεις?

στο rapidashare εχει αφαιρεθει το αρχειο λεει!

ευχαριστω για την βοηθεια!!

θα τον αδικησω αν πω ότι δεν με βοηθαει. κανει φιλοτιμες προσπαθειες αλλα όταν κοιμαται το βραδυ δεν ξυπναει ούτε με κανόνι οποτε....

αφορμη για να παρω το βιβλιο σταθηκε μια φιλη μου η οποία ειχε κακομαθει την κορη της να κοιμαται στο κρεβατι της. η μικρή εννοειται δεν το "εκοβε" με τιποτα. εφαρμοσαν με τον αντρα της τις μεθοδους λοιπόν που ελεγε το βιβλιο (για 7-10 ημέρες) και τωρα ολα καλα!

Μαρια, κ μενα δεν ξυπναει με τιποτα!!! Μιλαμε για τραγικη κατασταση, Καλε τον "χτυπαγα" σχεδον με το χερι μου κ δεν καταλαβαινε!!! Τοσο καιρο του λεω να παει να κανει καμμια γεν.αιματος, αλλα δε μ ακουει

Τωρα οσον αφορα το βιβλιο, παρτο μεν, να δεις τι λεει, αλλα ψαξε μια κ στο ιντερνετ ρε συ..

Παντως το να πας απ το ενα ακρο στο αλλο, ειναι βαρβαρο κ για σενα κ το παιδι.. Τωρα το κοριτσακι που το χαν μαθει ετσι, αν μετα του επεβαλαν στρατιωτικο προγραμμα....:roll:

καλως την κατερινα μας!!!!

καλε ετσι οπως τα λετε για το βιβλιο ουτε εκπαιδευση βατραχανθρωπων να ηταν!!!τοσο χαλια????εεε τοτε λαθος τιτλο εβαλαν...ακους εκει ""κοιμησου παιδι μου""!!!

καλυτερα να το ονομαζαν "αλτ,κοιμησου"

Μ αρεσεις Τατι! ΧΑΧΑΧΑΧ καλο!!

΄

τρελαίνομαι για κρέμες και επειδή απογοητεύτηκα χθες που ανέβηκα στη ζυγαριά, λέω να τις αρχίσω μπας και πάρω κανένα κιλό!

Λες να την κάνω τραγουδίστρια ε??? με τέτοια φωνή όμως μόνο για όπερα κάνει!!! χαχαχαχα!!!

Κορίτσια για το βιβλίο που λέτε, πραγματικά οι απόψεις διίστανται! σε πάει στα 2 άκρα....ή το λατρεύεις( εφόσον έχει αποτελέσματα) ή το μισείς...

ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19559

Πιστευω πως θα σε βοηθησουν με το βαρος σου, Οπως σου ειπα κ τις προαλλες, εχω κ κατι ακομα να σου προτεινω.... Αν σ ενδιαφερει πες μου να σου πω να το κοιταξεις στο αντιστοιχο σαιτ...

Ηρθε μια φιλη για κουρτινες, κ με πηρε τηλ κ η χτεσινη με την προσφορα... Μαλλον ψηνετε! Αααχ Μακαρι!!!!!

Βρε βουλα, ξεχαστηκα! Χιονι ε??? ΤΕΛΕΙΑ!!!! Πρωτη φορα που ειχε δει πολυ χιονι, στη Θεσ/νικη, στην Περαια το 1996!!! Δεν πιστευα πως υπαρχει τοοοσο πολυ χιονι!! Κ μενα Παλι στη Θεσ/νικη το 2000 Εμενα Παλια πολη τοτε.. Τι ωραια που ηταν!!

Κατερινακι καλημερα!!! Τι κανετε??

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κατερινακι καλημερα!!! Τι κανετε??

Μαριανθούλα μου τσακίζω μια μπουγατσουλα (Θεσσαλονίκης έλεγε το μαγαζί , αλλά δεν έχω φάει κ ποτέ μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη οπότε δεν ξέρω πως είναι) κ ενώ ο άνθρωπος είχε βάλει ζάχαρη εγώ τη θεώρησα λίγη κ έριξα λίγη ακόμη , πόσο γουρούνα είμαι πια , απορώ μαζί μου!

Ο μικρός στο γυμναστήριο μέχρι να βαρεθεί κ να αρχίσει τη γκρίνια για να πάω

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...