Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εγώ τον δικό μου τον είδα 2 φορές, στο πρώτο ραντεβού και στην ετ, τους άλλους υπερηχους τους έκανα με τον βοηθό του γιατρός και αυτός, πάντα έβλεπε τους υπέρηχους και τις αιματολογικες και έδινε τις οδηγίες. Βέβαια δεν αγχώθηκα ποτε για να χρειαστεί να ζητήσω να μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω την εκβαση σε αυτή την περίπτωση.

Τους υπερήχους στους έκανε και εσένα ο γιατρός μοντέλο?😀😀

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Δε μου λες θες ν' αρπαχτούμε και μαζί; Ήδη τσακώθηκα με την Τατιάνα!!!!!!!

Κοίτα κι εγώ του'χω κάνει μια λίστα στο you tube με όλα τα ζουζούνια και τα mazoo and the zoo, του αρέσουν δε λέω, αλλά όταν βάζω Πλούταρχο για μένα τον ακούει με ευχαρίστηση και χαμογελάει.Λες να μου χαμογελάει ειρωνικά...........;;;;;;;;

Ανετα!!!! Πες μου ποτε κ που! Θα σας κανω κ τις 2 με τα κρεμμυδακια!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:lol: Εγω εχω ολη μερα το ραδιοφωνο κ παιζει.. KOSMOS.. Επεισης ακουμε τζαζ κ καποια κλασσικα κομματια που αρεσουν στη μανουλα οπως αυτο που εβαλα πιο πανω! Απο ελληνικα ακουμε Μαλαμα κ τετοια, κ στο τσακιρ κεφι παλια λαικα!!! Α μην ξεχασω κ τους Deep Purple κλασσικα..!

νομίζω πως τώρα κάτι έκανα.

Πολυ ωραιο!!! Μπραβο!!!

Σοφια ελπιζω να πανε ολα καλα κοπελα μου..!

Α δε σας ειπα! Μου εστειλε η νουνου δειγματα κρεμες! Φαριν-Λακτε, κρεμα-βανιλια κ δημητριακα+μπανανα... Σημερα δοκιμασα την Φαριν λακτε η οποια μ αρεσει πολυ, αλλα την κανω με γαλα, οχι με νερο... Το θεμα ειναι ομως οτι εχω δυσανεξια στη λακτοζη κ τωρα εχω φουσκωμα...:mrgreen:

Αυριο θα δοκιμασω τις αλλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ρε σεις τι βαζετε στα παιδακια κ ακουνε???? Θα τα τρελανετε!! Χωρις παρεξηγηση, ειμαι λιγο μυστηρια με τη μουσικη... Εγω του βαζω αυτο! http://www.youtube.com/watch?v=yvapzt8FKLk

καλο!!!:P

Ανετα!!!! Πες μου ποτε κ που! Θα σας κανω κ τις 2 με τα κρεμμυδακια!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:lol: Εγω εχω ολη μερα το ραδιοφωνο κ παιζει.. KOSMOS.. Επεισης ακουμε τζαζ κ καποια κλασσικα κομματια που αρεσουν στη μανουλα οπως αυτο που εβαλα πιο πανω! Απο ελληνικα ακουμε Μαλαμα κ τετοια, κ στο τσακιρ κεφι παλια λαικα!!! Α μην ξεχασω κ τους Deep Purple κλασσικα..!

Πολυ ωραιο!!! Μπραβο!!!

Σοφια ελπιζω να πανε ολα καλα κοπελα μου..!

Α δε σας ειπα! Μου εστειλε η νουνου δειγματα κρεμες! Φαριν-Λακτε, κρεμα-βανιλια κ δημητριακα+μπανανα... Σημερα δοκιμασα την Φαριν λακτε η οποια μ αρεσει πολυ, αλλα την κανω με γαλα, οχι με νερο... Το θεμα ειναι ομως οτι εχω δυσανεξια στη λακτοζη κ τωρα εχω φουσκωμα...:mrgreen:

Αυριο θα δοκιμασω τις αλλες!

Λιχούδω :tongue:

ο μπεμπης από τις 9 και που εφαγε τωρα κοιμηθηκε με ντεπον. τα'παιξα... όλα μαζι τον επιασαν... ρευοταν, ειχε αερια και δοντια ταυτοχρονα...:-(

Μακ περαστικουλια του μωρε...και μενα τωρα κοιμηθηκε η ξενυχτο!!!! κοιμηθηκε 7.30-8.30 και που να κοιμηθει τωρα, απο τις 9.30 που εφαγε, αφου εβγαλε ενα τονο σαλια, στριγγλιξε και την ακουσε ολο το τετραγωνο, παραδοθηκε!!!!! Απαπα θα μας ξεβγαλουν τα μικρα...Αυριο εχουμε εμβολιο και ολα τα παρελκομενα (μετρηση, ζυγιση) και εισαγωγη καινουργιων τροφων. Θα σας τα γραψω το μεσημερακι μολις μπορεσω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Μακ περαστικουλια του μωρε...και μενα τωρα κοιμηθηκε η ξενυχτο!!!! κοιμηθηκε 7.30-8.30 και που να κοιμηθει τωρα, απο τις 9.30 που εφαγε, αφου εβγαλε ενα τονο σαλια, στριγγλιξε και την ακουσε ολο το τετραγωνο, παραδοθηκε!!!!! Απαπα θα μας ξεβγαλουν τα μικρα...Αυριο εχουμε εμβολιο και ολα τα παρελκομενα (μετρηση, ζυγιση) και εισαγωγη καινουργιων τροφων. Θα σας τα γραψω το μεσημερακι μολις μπορεσω...

εμενα ακομα "πεταγεται" και κλαει γοερα. τι ειναι παλι τουτο;:-(

Καλημερα Κοριτσακια....Τι κανετε?

Λοιπον εμεις ακομη μια μερα 10-7

Με κακομαθαινει.....

Μαρακι και εμας εκλεγε στον υπνο του γοερα καποια περιοδο και μετα εβγαλε δοντια.....

Τωρα υποψιαζομαι βεβαια οτι βγαινουν και τα πανω....Μηπως ξερει καμια ολα μαζι βγαινουν αυτα?Δεν επρεπε να περασουν κανα δυο μηνες?

Θα δειξει...

Βουλα το τικερακι σου ειναι ολα τα λεφτα

Αννουλα να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ χαιρεσαι την κορουλα σου που εκλεισε και το δευτερο τριμηνο της ζωης της.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα κοριτσια!τι κανουν τα μωρακια σας σημερα?

αννουλα να χαιρεσαι τη κουκλα σου!

μακμαρακι περαστικα στο μικρο σου!

ζωη για τα δοντια δεν εχω ιδεα αν βγαινουν ολα μαζι...εμεις τιποτε ακομη στην αναμονη ειμαστε για το πρωτο.

η δικια μου εκανε λιγο ανησυχο υπνο χθες ανα διαστηματα ξυπναγε κ ψιλοεκλαιγε ειχε κ αερια....παντως ξυπνησε ευδιαθετη κ τωρα παιζουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη. Ε καλά μην τα παραλέω κιόλας, εδώ που είμαι εγώ λίγο πάνω στα αυτοκίνητα έχει μείνει αυτή τη στιγμή αλλά δεν πειράζει. Είδαμε και μια άσπρη μέρα.Αχ, σηκώθηκα στις 4 γιατί το πριγκηπάκι μου άρχισε να πεινάει και χιόνιζε. Ήταν πολύ όμορφα!!!!!!!

Έμένα χθες με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε στις 12.Πω πω ξενύχτης θα μου βγει. Βρε τι μόμπιλε,τι winnie αγκαλίτσας, τι φιλάκια αυτός εκεί το μάτι γαρίδα. Ευτυχώς δε γκρίνιαζε. Ξύπνησε στις 4 και στις6.Στις 7 χτύπησε το κινητό του Γιάννη, μ' έπιασε κι ένας πόνος στο στομάχι ε αυτό ήταν ξαγρύπνησα. Ήπια τώρα λίγο γάλα, έφαγα και μια φέτα ψωμί με μέλι και νομίζω είμαι καλύτερα.

Αννούλα πού χάθηκες;Και σε σκεφτόμουν χθες.Χρόνια σας πολλά και καλή επιτυχία με το εμβόλιο σήμερα. Άντε να έρθεις να μας πεις όλα τα νέα της μπουμπού.

Λέω να πάω για ένα καφεδάκι σήμερα με τη φιλενάδα μου και να χτυπήσω και κανένα μπλουζάκι ή φορεματάκι. Θα δείξει.

Ζωήήηηηηηηηηηη θέλω κι εγώ τέτοιο ύπνο. Δώστε λίγο και σ' εμάς!!!!!

Καλημέρα!

ουφ τι πράγμα κι αυτό...κάνουν κάτι εργασίες κάτω απο το σπίτι μας ο ΟΤΕ και συνεχώς μας κόβεται το ίντερνετ! απο χθες το πρωί είχα να μπω....σύνδρομο στέρησης με έπιασε!

Αννούλα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! υγιές και καλότυχο να είναι!

και μια και λέτε για ύπνους...απο χθες στις 22:30, ξύπνησε στις 5 για ένα δεκάλεπτο μαμ και κοιμάται ακόμα!!! φτύστε μας να μη μας ματιάσετε!!!

Μαριάνθη εγώ σκέφτομαι να πάω να πάρω κουτί φρουτόκρεμα ή μπισκοτόκρεμα....για μένα φυσικά!!! τρελαίνομαι!!!

Συμπεθερούλα μου αυτό με το κλάμα στον ύπνο μου το κάνει και μένα που και που και μάλιστα σχεδόν στριγγλίζει η καημένη....ίσως βλέπουν κάποιο όνειρο ή έχουν κάποιο πονάκι....δεν είναι τίποτα...

Ζωή το παλικάρι σου θέλει να αρχίσει τα κοψίδια μου φαίνεται και έβαλε πκλώρη να τα βγάλει γρήγορα γρηγορα τα δοντάκια του!!!

Τατιάνα και η δικιά μου όλη την ώρα τραγουδάει! ή έτσι νομίζει τουλάχιστον!

βάζει κάτι τσιρίδες άλλο πράγμα! στείλε μου και τη δικιά σου να τις έχω χορωδία! ρίχνω τρελά γέλια!

Επεξεργάστηκαν by fairytale

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...