Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ζωιτσα και εγω προσπαθω να οργανωσω κ λιγο τη βαπτιση κ δεν εχω κ πολυ χρονο....

αγγελικουλα ευχαριστουμε για τα γλυκα!!!τι μας κανεις πρωι-πρωι?θελω να φαω μια τουρτα ολοκληρη!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια σας ευχαριστω ολες...εχω δοκιμασει κ με το καλο μη νομιζετε αλλα προς το παρον τπτ...μου υποσχεθηκε ομως οτι σημερα θα κατσουμε να μιλησουμε...για να δουμε.ελπιζω ν αποφερει καρπους η συζητηση.οσο γ το αν περιμενω πρωτοβουλια τατιανα μου απ τον αντρα μου μαλλον λαθος περιμενω εχεις δικιο.θ αλλαξω λοιπον κ εγω τακτικη να δουμε.σας ευχαριστω κ παλι ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αγγελικη ευχαριστουμε για τα γλυκα!υπεροχα ειναι...παει η διατα για σημερα απο αυριο:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ναι τι να σου πω... από υπνους άλλο τιποτα :-(

ωραια η μπουμπου της αδερφής σου; ειναι και αυτη σε ωραια φαση τωρα. ξεπεταγμενη, λίγο πριν περπατησει. θα κοιμαται και τα βραδυα... αααααχ ;)

Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσω ή θα σε απελπίσω αλλά η ανιψιά μου ακόμα δεν έχει στρώσει ύπνο σερί!

παρολαυτά είναι τέλεια! όντως κοντεύει να περπατήσει και είναι ένα αστεράκι!!!

Αγγελική τέλεια τα γλυκάκια!

μετά απο 6 κομμάτια κέικ που έφαγα για πρωινό, είναι τέλειαγια μια καλήγ συνέχεια σαβουριάσματος!

Σοφάκι ελπίζω να πάει καλά η κουβέντα με το σύζυγο!

Ζωή 10-7?????? θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σας λεω ότι ουτε και εμενα επιασε το κολπο με τον υπνοσακο!

Αγγελικουλα μην με κολαζεις με τα γλυκα πρωι πρωι!

προσπαθω να μιλησω μεσω skype με μια φιλη μου και δεν την ακουω!εχουν σπασει τα νευρα μου!:mad:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και μωράκια ! Πως είστε ?

Για τον ύπνο και εγώ το ίδιο κάνω όπως η Ζωή , βελουτέ φορμακι κ κουβερτούλα. Τον υπνόσακο του τον είχα βάλει κάποιες φορές στην αρχή κ θα τον ξαναδοκιμάσω κ πάλι αλλά με ανησυχεί το γεγονός μήπως δεν θα μπορεί να γυρίσει άνετα και μου ξυπναει.

Σοφία αρχίζεις νορμάλ κ αν δεν καταλαβαίνει πάρε πιο δραστικά μέτρα !

Σοφία – fairy , 6 κομμάτια κέικ ? Μπράβο σου βρε !

Εγώ μόλις έφαγα τα υπόλοιπα ¾ της μπανάνας του γιου μου που δεν έβαλα στη φρουτοκρεμα.

XwAPp3.png

Είμαι φαγανή Κατερίνα μου! και λιχούδω συγχρόνως και δεν αντιστέκομαι!

αχ πόσο ζηλεύω που διαβάζω πόσο φυσιολογικά κοιμούνται τα παιδάκια σας!

εμένα αν δεν την φασκιώσω δεν κοιμάται! η παιδίατρος μου λέει οτι έχει πολύ νεύρο το παιδί μου!!! ε ρε τι έχω να τραβήξω στην εφηβεία!

Και τώρα τελευταία μου έχει βγάλει και άλλη παραξενιά....θέλει να περπατάω την ώρα που θηλάζω!!!! ω ναι!!! μου έχουν κοπεί τα χέρια...

ανυπομονώ να αρχίσει και η δικιά μου τις φρουτόκρεμες για να τρώω κι εγώ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα.Τι κάνετε κορτσούδια;Πολύ ερημιά έχει πέσει τελευταία μου φαίνεται. Πού χάνεστε;

Εμείς σήμερα φάγαμε όοοοολο μας το μήλο.Αύριο προσθέτουμε και αχλαδάκι στη διατροφή μας.

Ζωή;10-7!!!!!!!Τέλεια.Είδες καλέ τι καλόβολο παιδί έχεις;Σ' αφήνει να ξεκουράζεσαι για να μπορείς να διαβάσεις.Α, και καλή επιτυχία φυσικά.

Μακ Μαράκι κι εμένα ξυπνάει τα βράδια. Δεν τον πτοεί ούτε ο υπνόσακος, ούτε τα βελουτέ φορμάκια, ούτε οι κουβερτούλες. Αν τον ακούσω νωρίς και του βάλω την πιπίλα έχει καλώς. Κοιμάται ακόμα καμιά ωρίτσα.Ειδάλλως αν ξυπνήσει δεν υπάρχει γυρισμός, μόνο ο θηλασμός. κοίτα που κάνω και στιχάκια!!!!!!

Σοφάκι κοίτα να τα βρεις με τον άντρα σου γιατί όσο είστε έτσι, εσύ θα τα τραβάς όλα κι αυτό θα έχει επίδραση στην ψυχολογία σου και κατά συνέπεια και στην μπουμπού σου.

Αγγελική ευχαριστούμε για τα γλυκάκια. Πρέπει κι εμείς ν' ανταποδώσουμε τώρα. Τι τραβάει η όρεξή σας κατά 'κει στον Άύγουστο;

Τατιάνα μου τώρα που το θυμήθηκα. Νομίζω είχες πει ότι δίνεις στην μπεμπούλα σου το s26gold, έτσι; Μου είπαν ότι μοιάζει περισσότερο στο μητρικό από τα άλλα και λέω να του το δοκιμάσω, αφού φυσικά πάρω τη γνώμη της παιδιάτρου. ΜΠορείς να μου πεις ποιας εταιρίας είναι;

Αυτά τα...ουκ ολίγα προς το παρών από μένα.

Η Μαριάνθη πού είναι;Α!ξέχασα στο μαγαζί. Άντε με το καλό κορίτσι μου με πολλές πολλές δουλειές.

Τα άλλα κορίτσια φαίνεται τράβηξαν προς άλλη παραλία...........

βουλα μου το s26 ειναι της wyeth.ειναι φαρμακευτικη εταιρεια οποτε θα το βρισκεις μονο στα φαρμακεια (ενω τα γαλατα 2ης βρεφικης ηλικιας τα βρισκεις κ σε super market).οντως λενε οτι ειναι το πιο κοντινο στο μητρικο (οσο μπορει βεβαια)εγω ειχα ρωτησει μια οικογενειακη μας φιλη που ειναι παιδιατρος κ μου ειχε πει αυτο κ ενα αλλο που δεν το θυμαμαι σαν τα καλυτερα.ετσι πηρα αυτο κ το πινει απο νεογεννητο,δεν ειχαμε κανενα προβλημα....οταν ηρθε ο παιδιατρος του ειπα της δινω αυτο το γαλα κ μου ειπε κανενα προβλημα μην το αλλαζεις θεωρειτε το καλυτερο.τωρα πινει το νουμερο 1 και στον 6ο θα πινει το νουμερο 2.εσυ θηλαζεις ετσι δεν ειναι?για μετα το θελεις?

Κοριτσακια μου γεια σας!!! Σας διαβασα κ χτες αλλα δεν σας εγραψα καθολου, ειμασταν στο τρεξιμο.. Λοιπον κατσε να δω αν τα θυμαμαι..

Σοφια-elizabeth, λυπαμε που η κατασταση με τον αντρα σου ειναι ακομη στασιμη.. Κριμα ρε συ, γιατι τωρα με το παιδι θα επρεπε να ειστε πιο συνεργασιμοι να πω? μεταξυ σας, κ εσυ καθε φορα "μπαινεις" κ πιο στεναχωρημενη.. Προσπαθησε να μιλησετε βρε κοπελα μου να τα βρητε.. κριμα ειναι..

Μαρακιιι???? Εχεις Skype???? Aααα θα "σου ρθω" τοτε να σε δω!!! Εχω προχτες δοκιμασα να τον βαλω στον υπνοσακο, αλλα επειδη προηγηθικε ταισμα, εγινε μουσκεμα ο καημενος στον ιδρωτα κ τον εβγαλα!! Θα βαλω μετα φωτο να σας δειξω τι εκανα με τα σκεπασματα!!!!

Κατερινακι μου, ευχομαι να μην περασετε αλλη τετοια λαχταρα:( κ μπραβο σου που δεν τον μαλωσες τον καημενο τον αντρα σου!!! Εμενα μια φορα στην αρχη τον ειχε παρει ο υπνος με το μωρο στα χερια, κ κατατρομαξα, φαντασου! κ μονο στην ιδεα οτι μπορει να του φευγε απ τα χερια!!!

Βουλακι ωραια τα νεα σας! Οντως στο μαγαζι ειμαι. Σημερα εδωσα μια προσφορα για ενα καθιστικο κ περιμενω απαντηση! Ελπιζω να γινει τιποτα γιατι ειμαι οριακα να δεσω μια πετρα να φουνταρω!!! Τα αλλα κοριτσια λετε να φυγανε? Ισως ετυχε! Ξερω γω.. θα δουμε!

Ζωητσα μου που εισαι??? Χαθηκαμε..:( Που τη βρηκες την εικονα με τη ραπτομηχανη!? Τελεια!!!

Τατιανα κ εσυ! Σ'εχασα!! Ετοιμαζεις τη βαφτιση ε????

Sophia! Που εισαι κοπελα μου?? Πως πηγε με το ματι σου?? Ελα κ θα σου βρουμε κ γαμπρο!!:lol::wink:

Σοφακι, σε φανταζομαι με ανιψια κ κορη μαζι!!! Τρελο καμαρι ε?? Πολυ ωραια που ειναι οι ξαδερφουλες κοντα! Εμεις δεν εχουμε τετοια τυχη.. Τα αδερφια μας αργουν ακομα κ ο μικρουλης μου δεν θα χει αλλα μπεμπακια ξαδερφακια..:(

Αγγελικη, τελεια τα γλυκακια, πολυ μας αρεσαν...! Θα ανταποδωσουμε την επισκεψη!!!

Αυτα.. ξεχασα καμμια?????? Παω να φαω κ ερχομαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

βουλα μου το s26 ειναι της wyeth.ειναι φαρμακευτικη εταιρεια οποτε θα το βρισκεις μονο στα φαρμακεια (ενω τα γαλατα 2ης βρεφικης ηλικιας τα βρισκεις κ σε super market).οντως λενε οτι ειναι το πιο κοντινο στο μητρικο (οσο μπορει βεβαια)εγω ειχα ρωτησει μια οικογενειακη μας φιλη που ειναι παιδιατρος κ μου ειχε πει αυτο κ ενα αλλο που δεν το θυμαμαι σαν τα καλυτερα.ετσι πηρα αυτο κ το πινει απο νεογεννητο,δεν ειχαμε κανενα προβλημα....οταν ηρθε ο παιδιατρος του ειπα της δινω αυτο το γαλα κ μου ειπε κανενα προβλημα μην το αλλαζεις θεωρειτε το καλυτερο.τωρα πινει το νουμερο 1 και στον 6ο θα πινει το νουμερο 2.εσυ θηλαζεις ετσι δεν ειναι?για μετα το θελεις?

Σ' ευχαριστώ Τατιάνα μου.Ναι θηλάζω, απλά θέλω να του δοκιμάσω και ξένο γιατί κάποιες φορές που έχω δουλειά τρέχω σαν την τρελή να γυρίσω σπίτι μήπως και πεινάσει. Δεν θέλει με τίποτα όμως, τουλάχιστον όσα του έχω δώσει μέχρι τώρα. Η παιδίατρός μου μου είχε προτείνει το nativa σαν πιο κοντινό στο μητρικό, όσο μπορεί βέβαια που λες κι εσύ,αλλά δεν το ήπιε με τίποτα. Δηλαδή και το 2 στα φαρμακεία το βρίσκεις;

ναι βουλα μου δυστυχως μονο στα φαρμακεια γιατι ειναι φαρμακευτικη εταιρεια....ας πουμε το αλμιρον ή το φριζολακ το βρισκεις κ στα σουπερ μαρκετ γιατι δεν ειναι φαρμακευτικες εταιρειες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...