Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας, γεια σας!Τι κάνετε;Εμείς καλά. Κοιμάται το αγγελούδι μου κι είπα να δω τι κάνετε. Σοφία περαστικά κορίτσι μου με το μάτι. Η τοπική αναισθησία δεν πειράζει. Είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα γιατί ήταν να κάνω μια μικροεπέμβαση, αλλά τελικά αναβλήθηκε.

Κατερίνα φαντάζομαι την τρομάρα σου. Δεν είναι να τ' αφήνεις ούτε δευτερόλεπτο τελικά μόνα τους. Δεν ξέρεις ποτέ πού θα τα βρεις. Τέλος καλό όλα καλά όμως.

Αννούλα περαστικά και στην μπουμπού σου. Είναι καλύτερα σήμερα έτσι; Μπράβο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ βρε κορίτσια τα Pampers baby dry χρησιμοποιώ τη νύχτα, αλλά και πάλι τόσες φορές που τρώει γίνεται φούσκα και καμιά φορά βρέχεται κιόλας. Και τον αλλάζω κάθε φορά που ξυπνάει για μαμ. Τι στο καλό βγάζει αυτό το παιδί; Όχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μη μου κρυώσει κιόλας.

Καλέ ξέχασα να σας πω την εμπειρία μας με το μήλο. Μιλάμε για πολύ γέλιο. Ξύνιζε τη μουρίτσα του τόσο πολύ αλλά κατάπινε και ζητούσε κι άλλο! Αφού έβαλα τη μάνα μου να τον ταίσει κάποια στιγμή για να τον τραβήξω βίντεο. Δε γινόταν να ξεφύγει τέτοια στιγμή!!!!!Καλά όταν μεγαλώσει θα με δείρει μου φαίνεται.

αααααααα μακμαρακι τελειος ο υπνοσακος μεγεια!!!!!

κατερινακι εγω τα baby dry χρησιμοποιω μερα νυχτα...ειχα παρει κ τα active fit αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας...αυτη τη φορα πηρα κ τα simply dry να τα δοκιμασω κ μου φανηκαν μια χαρα!απλα της τα φοραω τη μερα κ τη νυχτα βαζουμε baby dry...ισα ισα που δεν μυριζουν κιολας οπως τα baby dry (τα οποια ομως πρεπει να ειναι πιο απορροφητικα κ επειδη εμενα κοιμαται ολη νυχτα δεν ρισκαρω να της βαλω αλλα)....για μερα λοιπον ψηφιζω simply dry....ααα κ με τα παμπερς δεν ξερω δεν ειχα ποτε καμια διαρροη.γι αυτο φοβαμαι να εμπιστευτω αλλη πανα....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλησπερα!

μακμαρακι σουπερ ο υπνοσακος μεγεια κ καλους υπνους!

εμεις σκατα σημερα...μειναμε χωρις νερο κ τωρα προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη με την ευδαπ να δουμε ποτε θα ερθει το συνεργειο να το φτιαξει...το μωρο αναγκαστικα θα παει αποψε στη μανα μου αλλα αυριο το πρωι θα το φερει εδω παλι γιατι πρεπει να παει στο παπου μου στο νοσοκομειο.ειπανε οτι θα ερθουν αυριο να δουν τη βλαβη αλλα μ αυτους δε βγαζεις ακρη :(δε ξερω τι θα κανουμε πραγματικα...προς το παρον μας δινουν νερμε μπουκαλια οι απο κατω μας τουλαχιστον να μπορω να κανω αυριο το γαλα του παιδιου...δε ξερω αυτος ο μηνας μας πηγε γ...σε τα εγω προσωπικα δεν μπορω αλλο.κ ο αχρηστος ο δικος μου στη κοσμαρα του ολα απο μενα περνανε...τεσπα μη σασ χαλαω τη διαθεση θα τη βρω την ακρη.

καλυνηχτα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑλημερα ειπα καλημερα?

Τι κανετε?

Χαθηκαμε λιγο ε?

Αντε και εγω διαβαζω...Εσεις που τριγυρνατε μου λετε?

Αντε ακομα αυριο να το δινω να τελειωνω με αυτο το μαθημα γιαι πολυ με κουρασαν....

Σοφακι γιατι τοσο χαλια κοριτσι μου?Και γιατι τα εχεις με τον αντρα σου?

Οπως και να ναι ελπιζω συντομα να ειστε καλα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

αχ τι ωραία που πέρασα χθες!

είχε έρθει να μας δει η αδερφή μου μετά του συζύγου και της 10 μηνών ανιψιάς μου και περάσαμε τέλεια!!!

οι δυο ξαδερφούλες είχαν πολύ γέλιο!

μπουσουλούσε η μεγάλη και η δικιά μου τη γράπωνε απο τη ζακέτα και δεν την άφηνε! χαχαχα!!!

Σοφάκι περαστικά για το μάτι σου!

Σοφάκι 2 ελπίζω να φτιάξουν όλα με τον αντρούλη σου...πιεσμένη σε βλέπω τελευταία με αυτό το θέμα...

Ζωή χαρά στο κουράγιο σου βρε κοριτσάκι! καλό διάβασμα και κυρίως καλή επιτυχία στην εξεταστική!

Συμπεθερούλα μου τέλειος ο υπνόσακος! θα κάνει κάτι ύπνους ο γαμπρούλης μου εκεί, σούπερ!!!

Κατερινάκι φαντάζομαι τι τρομάρα πήρες...Τουλάχιστον όμως όλα είναι καλά!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

kalimera!

ευτυχως ηρθαν το πρωι απ την ευδαπ κ εφτιαξαν τη βλαβη οποτε εχουμε νερο κ παλι-ολα καλα!

ζωιτσα με τον αντρα μου τα εχω γιατι δεν ασχολειται με τπτ κ ολα περναν απο μενα κ οταν του λεω κατσε κατω να μιλησουμε συνεχεια τ αποφευγει λες κ παραβλεποντας το προβλημα θα διορθωθει απο μονο του.ε το πηρα κ εγω αποφαση κ τα κανω ολα μονη μου να τελειωνει το θεμα.

κατα τ αλλα μια χαρα.μου εφερε κ η μανα μου τη μικρη το πρωι τωρα καθομαστε κ ακουμε μουσικη κ σε λιγο θα φαμε τα φρουτακια μας.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα και από εμενα!

νυσταζω πάλι. πότε θα ξεκουραστώ εγώ μου λετε; αμαν πια αυτο το παιδι μου να ξυπναει στα αγρια χαραματα. ξύπνησε στις 4 και ηθελε να φαει. το εκανα μια βολτα ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 5.30 που τον ταισα τελικα. Δεν την παλευω αλλο! πότε θα το παιρνει σερι παναγία μου! είχα μια ελπιδα με τον υπνόσακο αλλά καλα! τίποτα δεν εγινε :-(

καλε τι ερημια εχει πεσει σε τουτο το καφέ; εχθες το απογευμα δεν μπηκα καθολου λογω ελλειψης λαπτοπ και φανταζομουν ότι θα ειχα να διαβασω ενα κατεβατο αλλα τζίφος. πού ειστε επιτελους; ασε που καποια κοριτσια τα χασαμε τελειως. Η Λια , η Ευμορφία, Η Πέπη.... :-(

Ζωούλα αντε να τελειωνεις αυτιο να ηρεμησεις. ευτυχως που εσενα ειναι συνεργασιμο και το αντρακι σου και κοιμασαι τα βραδυα.

Σοφία δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα με τον συζυγο. όλο με το "σεις και με το σας" του μιλάς :). Χαλαρααααααα....

Καλημέρα!!!

Συμπεθερούλα μου τέλειος ο υπνόσακος! θα κάνει κάτι ύπνους ο γαμπρούλης μου εκεί, σούπερ!!!

ναι τι να σου πω... από υπνους άλλο τιποτα :-(

ωραια η μπουμπου της αδερφής σου; ειναι και αυτη σε ωραια φαση τωρα. ξεπεταγμενη, λίγο πριν περπατησει. θα κοιμαται και τα βραδυα... αααααχ ;)

ναι τι να σου πω... από υπνους άλλο τιποτα :-(

ωραια η μπουμπου της αδερφής σου; ειναι και αυτη σε ωραια φαση τωρα. ξεπεταγμενη, λίγο πριν περπατησει. θα κοιμαται και τα βραδυα... αααααχ ;)

χα χα χα

μ'αρεσει που μετρας την ηλικια στα παιδια αναλογα με το ποσο κοιμουνται το βραδυ.....

Λοιπον εγω εχω 2 βραδια που του εχω βαλει τις βελουτε φορμιτσες και τον σκεπαζω με μια απλη κουβερτα και κοιμαται για τα καλα....Χθες 10-7 ... ουτε εγω το πιστευα....

Διαφημίσεις

kalimera!

ευτυχως ηρθαν το πρωι απ την ευδαπ κ εφτιαξαν τη βλαβη οποτε εχουμε νερο κ παλι-ολα καλα!

ζωιτσα με τον αντρα μου τα εχω γιατι δεν ασχολειται με τπτ κ ολα περναν απο μενα κ οταν του λεω κατσε κατω να μιλησουμε συνεχεια τ αποφευγει λες κ παραβλεποντας το προβλημα θα διορθωθει απο μονο του.ε το πηρα κ εγω αποφαση κ τα κανω ολα μονη μου να τελειωνει το θεμα.

κατα τ αλλα μια χαρα.μου εφερε κ η μανα μου τη μικρη το πρωι τωρα καθομαστε κ ακουμε μουσικη κ σε λιγο θα φαμε τα φρουτακια μας.

Ναι αλλα ετσι σοφακι φορτιζεσαι παραπανω γιατι δεν προλαβαινεις να τα κανεις ολα μονη σου και θα ερχεσαι σε περισσοτερη συγκρουση με τον συζυγο.

Εγω προτεινω εκει που καθεστε πεταξε του το στο ξεκαρφωτο.Να μην το περιμενει και το αποφυγει......:tongue::tongue:

καλημερα περα για περα!!!!τι κανουν τα κοριτσια μου???

εγω νομιζω οτι οταν παντρευεσαι θα πρεπει μαζι με τον αντρα να παιρνεις κ τις οδηγιες χρησεως....αβυσσος η ψυχη τους....οχι οτι μου φταιει τιποτα ο αντρουλης μου...απλα να διαβαζω την σοφια που τα εχει βαλει με τον αντρα της...χαλαρωσε σοφακι κ απλα λεγε του τι να κανει γιατι αν περιμενεις πρωτοβουλια...αστα να πανε!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπόνια σας ακομη καλυτερα!!!

Εφερα και λίγα γλυκά για την επισκεψη...

1145496cj0v1cafee.jpg

Μακ ιδιο υπνοσακο εχουμε!!! Με γειες κ καλους αταραχους ύπνους..σε εμας δεν έπιασε πάντως..!!!!!!!:-(:sad::-(:tongue::tongue::tongue:

Εννοω οτι ξυπνάει και 2-3-4 φορες το βράδυ..αναλογα τα κέφια και την ημέρα..στανταρ το Σαββατο ρίχνουμε τρελό ξενύχτι!:lol::lol::lol:

Μαριάνθη, δε μπορω να στειλω πμ εδω, θα σου στείλω στο παλιο παρεντς!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...