Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Καλη εβδομαδα.

Εμεις ολα καλα εδω.Καναμε και την βολτα μας χθες και σημερα το πρωι τον κρατησε για λιγοο Κοσμας και κοιμηθηκα οποτε ξεκουραστηκα λιγο.

Ευμορφια τι δουλεια και αυτη κοπελα μου....Ελπιζω να σε πλρωνουν καλα μονο....

Μακμαρακι Δυστυχως το να μαλωνεις πρωι δεν ειναι και οτι καλυτερο για να αρχισει η μερα σου.Ειναι για σοβαρο τουλαχιστον λογο?

Λια εγω ζαχαρη οπως και εσυ δεν θα βαλω.Το ξερω αυτο το κολπο.Μαλλον θα με φανε οι βολτες απο οτι βλεπω...

Μαρακι περιμενουμε φωτογραφιες ε?Μην ξεχνιομαστε.....

εβαλε στο φεις μπουκ :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!! Μακ Μαράκι και εμένα τα ίδια, φτύνει πιπίλα βάζει δάχτυλο-δάχτυλα-μπουνιά μες τα σάλια ολόκληρος. Θα το περάσουμε κ αυτό. Evmo υπομονήηηη , Μαρία καλοφαγωτα , Τατιάνα – Λία καλό σιδέρωμα (χιχιχι) :D Ζωή φοβερό τραγούδι και το έψαχνα να είσαι καλά.

XwAPp3.png

Δεν υπάρχει αυτή η χώρα! Απλά δεν υπάρχει! Τα νεύρα μου πρωινιάτικα!

Δε φτάνει που για να εισπράξεις τον ΟΑΕΔ πρέπει να πας σε συγκεκριμένο κατάστημα της Εθνικής, δε φτάνει που έφαγα 35 λεπτά για να παρκάρω 4 τετράγωνα μακριά, μου λέει και ένα νήπιο-υπάλληλος με ύφος 3000 καρδιναλίων τουλάχιστον λες και είμαι αυτιστικό ότι είσπραξη γίνεται από 3 μέχρι 28 κάθε μήνα! Πουθενά αλλού δε γίνονται αυτά! ΠΟΥΘΕΝΑ!

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα σ'ολες σας!

Ποσο σας ζηλευω που ειστε με τα παιδακια σας και στολιζετε δεντρο...

Εγω δεν θα εχω αυτη την χαρα γιατι δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Σνιφ

Θα το στολισουν η πεθερα μου με τον Σαββα.

Το ευχαριστο ειναι οτι ο Σαββας δεν δουλευει τα Χριστουγεννα κι ετσι θα τα περασουμε οικογενειακως.

Αλλα μεχρι τοτε θα εχω ξεπατωθει στη δουλεια

Μαρακι σε καλη μερια!

Δεν πειράζει βρε κορίτσι μου...στην τελική τώρα που κοιτάω το πάτωμα, καλύτερα να γυρίσεις να τα βρεις όλα όμορφα και καθαρά :)

καλημερα και απο εμενα!

τσακωθηκα πρωι πρωι και ειμαι χαλια γμτ

η καλη μερα απο το πρωι φαινεται

ελπίζω κοριτσια μου να ειστε καλυτερα

Μαρακι μακαρι να εισπραττεις ολη την εβδομαδα, καλοφαγωτα :)

καλη συνεχεια!

Όχι όλη τη βδομάδα, αλλά από βδομάδα και βλέπουμε! Τεσπά!

Εσύ γιατί τσακώθηκες πάλι; Και με ποιον;

Καλημερουδια...Καλη εβδομαδα να χουμε!!

Ετοιμαζομαι για σιδερο,τι πραμα και αυτο,πριν 2 μερες σιδερωσα 2 πλυντηρια και τωρα εχω αλλα 3,ελεος!!

Καλη μας εβδομαδααα

Το τι σίδερο έχω δε λέγεται! Και δεν το γουστάρω καθόλου :(

αχ αυτα τα πλυντηρια δεν τελειωνουν ποτε!εχω βαλει 1 τωρα και εχω αλλο ενα της μπεμπας και 2 δικα μας!να δω που θα τα απλωσω!!η μαμα μου λεει βαλε και κανενα ρουχαλακι πανω στο καλοριφερ!αλλα εγω δεν μπορω αισθανομαι λες και ειναι τσαντιρι το σπιτι!

Α εγώ τα βάζω καλοριφέρ γιατί αν περιμένω να στεγνώσουν εδώ στην εξοχή...θα πάει φαντάρος ο μπεμπουλίξ!

Διαφημίσεις

Μαρακι περιμενουμε φωτογραφιες ε?Μην ξεχνιομαστε.....

Πάρε εδώ επειδή δεν έχεις φατσοβιβλίο :)

Δεν τελείωσε ο στολισμός ακόμα οπότε θα βάλω κι άλλες μέσα στη βδομάδα...

dsc01879h.th.jpg

dsc01844uz.th.jpg

Δεν υπάρχει αυτή η χώρα! Απλά δεν υπάρχει! Τα νεύρα μου πρωινιάτικα!

Δε φτάνει που για να εισπράξεις τον ΟΑΕΔ πρέπει να πας σε συγκεκριμένο κατάστημα της Εθνικής, δε φτάνει που έφαγα 35 λεπτά για να παρκάρω 4 τετράγωνα μακριά, μου λέει και ένα νήπιο-υπάλληλος με ύφος 3000 καρδιναλίων τουλάχιστον λες και είμαι αυτιστικό ότι είσπραξη γίνεται από 3 μέχρι 28 κάθε μήνα! Πουθενά αλλού δε γίνονται αυτά! ΠΟΥΘΕΝΑ!

σε συγκεκριμένο κατάστημα? όχι σε αυτό που ανοίχτηκε ο λογαριασμός?

Όχι όλη τη βδομάδα, αλλά από βδομάδα και βλέπουμε! Τεσπά!

Εσύ γιατί τσακώθηκες πάλι; Και με ποιον;

με τον αντρα μου εννοειται, 6 το πρωι καλο :mad:; βαριεμαι ομως να γραφω...

τατιανα μου δεν το ειχα δει το μειλ.... μπαινω τωρα...

μαρακι υπομονη με δαυτους, τι να πω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...