Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμάς ! Πως είστε ?

Άννα περαστικά στη μικρή, θα περάσει γρήγορα θα δεις.

Σοφία καλή επιτυχία .

Εμείς είμαστε καλά , αν εξαιρέσεις το γεγονός πως μας έπεσε κάτω το μωρό…:-( Τον είχε ο άντρας μου και κάθονταν στο καναπέ, ξαπλωμένος ο μικρός , δίπλα ο άντρας μου και έκανε τη κίνηση χωρίς να σηκωθεί από δίπλα του να πάρει το τηλεκοντρόλ.. ε δεν ήθελε κ πολύ έκανε ένα «βαρελάκι» και έφυγε κάτω… δεν ήμουν σπίτι , μου είπε ότι τον ψιλοεπιασε από το φορμακι κ μείωσε λίγο τη πτώση. Ευτυχώς δεν είχε ούτε υπνηλία , ούτε εμετούς και μια χαρά σε όλα του, αντιδράσεις , φαγητό κλπ. Και το θέμα είναι ότι του το είχα πει σε άσχετη στιγμή να προσέχει γιατί πλέον αν κάνει να γυρίσει ο μικρός ούτε κιχ δεν θα προλάβει να πει πόσο μάλλον να τον πιάσει και μου έλεγε σιγά βρε δίπλα του είμαι , κι όμως να που έγινε . Και πάλι καλά που είναι κ χειμώνας κ έχω κ χαλί , άντε να έπεφτε στα πλακάκια. Τέλος πάντων ευτυχώς όλα καλά , και δεν του είπα κ τίποτα γιατί θα μπορούσε να είχε τύχει σε εμένα και ήταν σκασμένος ο συζυξ και όλη νύχτα στο πόδι να τον ελέγχει .

Αχ μωρε κατερινα μου.Ευτυχως ολα καλα.

ΚΑι εγω του φωναζω συνεχεια να προσεχει γιατι και ο δικος μου δεν εχει καταλαβει ποσο αποτομα θα κανει αυτο που θελει ο μικρος....

ΤΑ μωρακια μην τα φοβασαι...Αντεχουν πολλα.Φανταζομαι ποσο σεναχωρεθηκε ο συζυγος ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!!!! Το ποπουδακι μας σαν να ειναι λιγο καλυτερα, τα σπυρακια εκει αλλα σαν να εχουν ξεκοκκινισει. Μωρε δεν ειναι τιποτα σοβαρο αλλα στεναχωρηθηκα που δεν πηρα τη γιατρο να τη ρωτησω, θα ειχε περασει τωρα. Τελοσπαντων, σας ευχαριστουμε για τα περαστικα!!!!! Ρε Κατερινα τι παθατε παιδι μου;;;; Ενταξει ο συζυγος δε φταιει καλα εκανες και δεν του ειπες τιποτα, θα μπορουσε να συμβει και σε σενα. Εμενα προχθες λιγο ελειψε να πεσει απο το ρηλαξ, τη βρηκα με ολο το σωμα στα πλακακια και μονο το κεφαλι ηταν ακομα στο ρηλαξ. Πρεπει να προσεχουμε πολυ γιατι ζωηρευουν...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αννουλα περαστικα στο μωρακι σου!

κατερινα ευτυχως ολα καλα εξελιχτηκαν...μπορει να συμβει στο καθενα.κ εμενα μου εχει πεσει 2 φορες ευτυχως οχι στο πατωμα κ εχω παρει γερη τρομαρα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ναι βρε κοριτσάκια ευτυχώς όλα καλά . Από τη μια στιγμή στην άλλη τα κάνουν όλα ! Εκεί που τον έβαζα ανάσκελα και γυρνούσε μόνο μπρούμυτα , τώρα γυρίζει ξανά ανάσκελα και μετά αμέσως ξανά μπρούμυτα .

Τι να του πω , όπως είπα την έβγαλε στο παιδικό το βράδυ για να τον τσεκάρει κ το επόμενο απόγευμα που πήγαμε σε κάτι φίλους τους έλεγε πως του έφυγε η μισή ζωή… Τα μωρά δεν τα προλαβαίνεις αυτό προσπαθούσα να του εξηγήσω αλλά τώρα το κατάλαβε δυστυχώς με αυτό το τρόπο.

Τώρα έχει πάει στο άλλο άκρο, μερικά πρωινά που ξυπνά νωρίς ο μικρός , του λέω να τον φέρει στο κρεβάτι μας πριν φύγει για τη δουλειά και ενώ εγώ είμαι δίπλα του, το κρεβάτι είναι υπερδιπλο και ο μικρός κολλητά σε έμενα , του βάζει μαξιλάρια στην άλλη άκρη για να μη γυρίσει :!:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

πολλες καλημερες!

Ζωούλα βρηκαμε κατι μισαωρακι υπνου εχθες στο πατωμα και τα μαζεψαμε! δικά σου ήταν; καλα μην φανταστεις τιποτα σοβαρο. εμενα κλοιμηθηκε ο δικος μου 10,30 ξυπνησε κατα τις 3 τον κοροιδεψα και δεν τον ταισα (του χτυπουσα ρυθμικα την κοιλιτσα λεγοντας του σσσσσσσσ και αποκοιμηθηκε.) ξυπνησε 5 παρα τον ξανακοροιδεψα δινοντας του χαμομηλι με τηλιο και γλυκανισο (γιατι ειχε και πορδιτσες και ειναι και light) και 100 ml γαλα. τελικα ξυπνησε 8,30! πάντως εγω νυσταζζζζζζζω και με ποναει ολο μου το κορμι από τις αγκαλιες! περαν τουτου ο αντρας μου ξεκινησε το βραδυ να φτερνιζεται επικίνδυνα. την αρπαξε σιγουρα. το κακο ειναι ότι όλη την ημερα ειχε τα μουτρα του κολλημενα στο προσωπο του παιδιού! ελπίζω να μην μου αρρωστήσει το βλασταρι μου γιατι δεν θα το αντεξω!:-(

Κατερινακι και εγω θα ειχα καταστεναχωρηθει στη θεση σου αλλα ευτυχως τελος καλο όλα καλά! δεν ξερω αν θα σε κανει να αισθανθεις καλύτερα αλλά το "ρολάρισμα" που κανει πλέον ο δικός σου από μπρούμυτα- ανασκελα ειναι λεει σημειο σταθμός για την κινητική εξελιξη του βρεφους! επικίνδυνο μεν για τα ατυχήματα σημαντικό δε για την εξέλιξή του!

Μαριάνθη, Τα΄τι και Ζωή εχετε γίνει εξπερτς στα γραφικά δεν το συζητώ!!!! είστε θεες!

Σοφάκι -πρωην συμπεθερα- καλη επιτυχία με το χαλαζιο! παθαινω πολύ συχνά και εγω (σαν κριθαρακι ειναι, κλεινει ο δακρυικός πορος και πρηζεται). μάλιστα μια φορά μου το σκισαν με το νυστερι cold blood χωρίς αναισθησία! ετσουζεεεεεεεε!

Σοφακι -elizabeth πως εισαι σημερα;

Η Πέπη - Κάσι που ακριβώς πήγε;;;;:confused:

Μακ Μαράκι μεγεια του, καλούς ,συνεχόμενους κ ατάραχους ύπνους σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου γιατί δεν έχετε ταλαιπωρηθεί κ λίγο ! ;)

Αυτό που λες για το ρολαρισμα δεν τον ήξερα…

Άσχετο.. η κυρία που είναι αγκαλιά με το μαξιλάρι στο αβαταρ σου ποια είναι ? Ή μήπως είναι η κρυφή σου φαντασίωση αυτή η στάση … ? :tongue:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Μακ Μαράκι μεγεια του, καλούς ,συνεχόμενους κ ατάραχους ύπνους σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου γιατί δεν έχετε ταλαιπωρηθεί κ λίγο ! ;)

Αυτό που λες για το ρολαρισμα δεν τον ήξερα…

Άσχετο.. η κυρία που είναι αγκαλιά με το μαξιλάρι στο αβαταρ σου ποια είναι ? Ή μήπως είναι η κρυφή σου φαντασίωση αυτή η στάση … ? :tongue:

η κυρια με το μαξιλαρι δεν ξερω ποια ειναι αλλα την ζηλευω ΠΟΛΥ!

εγώ δεν χρησιμοποιω ΠΑΜΠΕΡΣ. εχω σωθεί με τις πανες του lidl. οικονομικές, μεγάλες, σουπερ! του τις βαζω το βραδυ που κανει πολλα τσισακια και δεν εχω ουτε διαρροες ούτε τιποτα! ασε που εχουν οι 56 9,50 ευρω!

15. Βαρελάκι

Όταν το μωρό αρχίσει να γυρίζει από μπρούμυτα ανάσκελα ή λίγο πριν, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι που βοηθάει να δυναμώσουν το στήθος και τα χέρια.

• Βάλτε το μωρό μπρούμυτα μέσα στην κούνια.
  • Κρατήστε ένα κουκλάκι ή αντικείμενο (κατά προτίμηση με έντονο χρώμα) δίπλα απ’ το προσωπάκι του μωρού.
  • Μόλις δείτε ότι το μωρό το παρακολουθεί, κινήστε σιγά-σιγά το κουκλάκι και περάστε το πάνω από το κεφαλάκι του λέγοντας «πού πάει το αρκουδάκι;».
  • Το μωρό ακολουθώντας με το βλέμμα του το κουκλάκι είναι πιθανό να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα.

Τι λέει η επιστήμη

Το να γυρίσει το μωρό από μπρούμυτα ανάσκελα κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου της ζωής του αποτελεί ορόσημο στην κινητική του εξέλιξη.

ειναι από αυτο το σαιτ! http://www.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49810&lngItemID=60532

η κυρια με το μαξιλαρι δεν ξερω ποια ειναι αλλα την ζηλευω ΠΟΛΥ!

εγώ δεν χρησιμοποιω ΠΑΜΠΕΡΣ. εχω σωθεί με τις πανες του lidl. οικονομικές, μεγάλες, σουπερ! του τις βαζω το βραδυ που κανει πολλα τσισακια και δεν εχω ουτε διαρροες ούτε τιποτα! ασε που εχουν οι 56 9,50 ευρω!

Μην είσαι ζηλιάρα αυτή μπορεί να χουζουρεύει αλλά δεν έχει το αντράκι που έχεις εσύ ! ;)

Θέλω κ εγώ να πάρω lidl αλλά ο άντρας μου λέει αργότερα να μεγαλώσει λίγο γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τα παμπερς (διαρροές, συγκάματα κλπ)

Θα του πω να πάρει ομως κ να κάνουμε μια δοκιμή βρε αδελφέ

XwAPp3.png

15. Βαρελάκι

Όταν το μωρό αρχίσει να γυρίζει από μπρούμυτα ανάσκελα ή λίγο πριν, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι που βοηθάει να δυναμώσουν το στήθος και τα χέρια.

• Βάλτε το μωρό μπρούμυτα μέσα στην κούνια.
  • Κρατήστε ένα κουκλάκι ή αντικείμενο (κατά προτίμηση με έντονο χρώμα) δίπλα απʼ το προσωπάκι του μωρού.
  • Μόλις δείτε ότι το μωρό το παρακολουθεί, κινήστε σιγά-σιγά το κουκλάκι και περάστε το πάνω από το κεφαλάκι του λέγοντας «πού πάει το αρκουδάκι;».
  • Το μωρό ακολουθώντας με το βλέμμα του το κουκλάκι είναι πιθανό να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα.

Τι λέει η επιστήμη

Το να γυρίσει το μωρό από μπρούμυτα ανάσκελα κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου της ζωής του αποτελεί ορόσημο στην κινητική του εξέλιξη.

ειναι από αυτο το σαιτ! http://www.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49810&lngItemID=60532

ευχαριστώωωωωωωωωωωωω!!!!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...