Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοπελα μου! Σε σκεφτομουν χτες οταν πηρε καπου το ματι μου το φιλο σου τον Χατζηγιαννη! Εσυ πως εισαι? Εγω εδω ακομα, η μανα μου ως συνηθως μ εχει στησει, κ μπηκα μια τελευταια! Καλα κι ο μικρος, τα ιδια με σενα, γκρινα, ξυπναει, δε θελει πιπιλα.. Τι να πω? Χτες με νευριασε! Εχει γινει κ απαιτητικος! Δεν σταματαγε την τσιριδα αν δεν τον εβαζα στο στηθος! Πραγματικα τα χα παρει, αλλα ημουν πολυ πτωμα για να του παω κοντρα! Μετα απο 3 φορες που ειχε ηδη ξυπνησει, λεω αστον τωρα κ αυριο βλεπουμε! Κακια ειμαι?? Ε μα δεν ειμαι πιπιλα!

Αυτα κοριτσακια μου! Σας αφηνω...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοπελα μου! Σε σκεφτομουν χτες οταν πηρε καπου το ματι μου το φιλο σου τον Χατζηγιαννη! Εσυ πως εισαι? Εγω εδω ακομα, η μανα μου ως συνηθως μ εχει στησει, κ μπηκα μια τελευταια! Καλα κι ο μικρος, τα ιδια με σενα, γκρινα, ξυπναει, δε θελει πιπιλα.. Τι να πω? Χτες με νευριασε! Εχει γινει κ απαιτητικος! Δεν σταματαγε την τσιριδα αν δεν τον εβαζα στο στηθος! Πραγματικα τα χα παρει, αλλα ημουν πολυ πτωμα για να του παω κοντρα! Μετα απο 3 φορες που ειχε ηδη ξυπνησει, λεω αστον τωρα κ αυριο βλεπουμε! Κακια ειμαι?? Ε μα δεν ειμαι πιπιλα!

Αυτα κοριτσακια μου! Σας αφηνω...

poυ τον πηρε το ματι σου?για λεγε...

εγω κ<αλα ειμαι σημερα θα παω στο γυναικολογο να δουμε τι θα γινει με τ αντισσυλληπτικα που μου δωσε-θελω να τα σταματησω.

οχι κοπελα μου δεν εισαι κακια τι ειναι αυτα που λες?εχεις κ εσυ τα δικια σου...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλα μια χαρα τωρα.πριν λιγο ξυπνησε η δικια μου την εβαλα στο γυμναστηριο μπας κ κανω αυτο το σιδερωμα που εχω απο χθες-ελπιζω να κατσει λιγο μονη της.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλα μια χαρα τωρα.πριν λιγο ξυπνησε η δικια μου την εβαλα στο γυμναστηριο μπας κ κανω αυτο το σιδερωμα που εχω απο χθες-ελπιζω να κατσει λιγο μονη της.

Εμενα με ξυπνησε απο τις 8 και δεν σηκωνομουν απο το κρεβατι γιατι νυσταζα αλλα τελικα εκλαψε οποτε δεν ειχα επιλογη σηκωθηκα και τωρα κοιμαται.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπερα κουκλες...Τωρα ταισα τη μικρη και περιμενω μηπως κανει τα κακα της να την πλυνω, να παει για υπνο. Πηρα τη γιατρο σημερα, γιατι τα σπυρακια στον ποπο δεν υποχωρουν, και μου ειπε οτι ειναι μυκητες και να βαλω κενακομπ. Την πηρα και περιμενω μηπως τα κανει να την πλυνω καλα καλα και να τη βαλω να μεινει ολο το βραδυ μηπως περασει. Αχ στεναχωρηθηκα λιγο που δεν την πηρα πιο μπροστα και το αφησα τωρα 3 μερες, απο δω και περα ο,τι ξαναδω θα την παιρνω αμεσως τηλ, γιατροι δεν ειμαστε.

Αννουλα Περαστικα στην μπεμπουλα σου.Μην στεναχωριεσαι.Καλυτερα που δεν ανησυχεις με το παραμικρο γιατι μετα υστερικη θα γινοσουν και δεν θα χαιροσουν την μικρη.

Αλλωστε δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο ε?

Διαφημίσεις

Αύριο ξεκινάμε και φρουτόκρεμα. Τις πρώτες 2 μέρες μήλο, μετά αχλάδι και μετά μπανανούλα. Χθες καθώς έτρωγε την κρεμούλα του το μωρό μου και μουρμούριζε σαν πολυλογάς που είναι, τον πήρε ο ύπνος!!!!!!!!!!!!!!και να μην ξυπνάει με τίποτα! .

ΚΑλη επιτυχια σημερα βουλιτσα!!!!!!!!!!!!

1325012c6523fh4az.gif

βρε κοριτσια αληθεια... η Πέπη που ειναι; χαθηκε ή μου φαινεται;:roll:

H πεπη εφυγε απο εδω πηγε αλλου....:tongue::tongue:

Kαι αφου μιλαμε για εξαφανισμενα ατομα

Η ευμορφια που ειναι ρε παιδια???????

Ευμορφιααααααααααααα ουουουουουου!!!!!!

1854513cj0xg1higf.gif

καλημερα καλημερα!!!!τι μου κανετε?εγω ξυπνησα 7.30 ταισα την μικρη,κοιμηθηκε 9.30 οποτε οπου να'ναι θα ξυπνησει....εκανα κ μερικες δουλιτσες στο σπιτι,απλωσα κ κατι ρουχαλακια της μικρης στα καλοριφερ(αν κ μου την σπαει)αλλα αλλιως δεν θα στεγνωσουν ποτε....τι κρυο ειναι αυτο?

αννουλα περαστικα στην μικρουλα μας!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα και από εμάς ! Πως είστε ?

Άννα περαστικά στη μικρή, θα περάσει γρήγορα θα δεις.

Σοφία καλή επιτυχία .

Εμείς είμαστε καλά , αν εξαιρέσεις το γεγονός πως μας έπεσε κάτω το μωρό…:-( Τον είχε ο άντρας μου και κάθονταν στο καναπέ, ξαπλωμένος ο μικρός , δίπλα ο άντρας μου και έκανε τη κίνηση χωρίς να σηκωθεί από δίπλα του να πάρει το τηλεκοντρόλ.. ε δεν ήθελε κ πολύ έκανε ένα «βαρελάκι» και έφυγε κάτω… δεν ήμουν σπίτι , μου είπε ότι τον ψιλοεπιασε από το φορμακι κ μείωσε λίγο τη πτώση. Ευτυχώς δεν είχε ούτε υπνηλία , ούτε εμετούς και μια χαρά σε όλα του, αντιδράσεις , φαγητό κλπ. Και το θέμα είναι ότι του το είχα πει σε άσχετη στιγμή να προσέχει γιατί πλέον αν κάνει να γυρίσει ο μικρός ούτε κιχ δεν θα προλάβει να πει πόσο μάλλον να τον πιάσει και μου έλεγε σιγά βρε δίπλα του είμαι , κι όμως να που έγινε . Και πάλι καλά που είναι κ χειμώνας κ έχω κ χαλί , άντε να έπεφτε στα πλακάκια. Τέλος πάντων ευτυχώς όλα καλά , και δεν του είπα κ τίποτα γιατί θα μπορούσε να είχε τύχει σε εμένα και ήταν σκασμένος ο συζυξ και όλη νύχτα στο πόδι να τον ελέγχει .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...