Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αύριο ξεκινάμε και φρουτόκρεμα. Τις πρώτες 2 μέρες μήλο, μετά αχλάδι και μετά μπανανούλα. Χθες καθώς έτρωγε την κρεμούλα του το μωρό μου και μουρμούριζε σαν πολυλογάς που είναι, τον πήρε ο ύπνος!!!!!!!!!!!!!!και να μην ξυπνάει με τίποτα! Μισό έμεινε το μπωλάκι. Και σήμερα κοιμήθηκε μόνος του χωρίς αγκαλιά στο πάρκο του. Όχι ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολος στον ύπνο του, αλλά τώρα τελευταία ήθελε λίγο αγκαλίτσα για να κοιμηθεί. Φτου φτου μην το ματιάξω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγαπημενο μου μακμαρακι....εχω να σου πω οτι εγω δινω S26gold.ευχαριστημενη ειμαι λενε οτι ειναι το καλυτερο.τωρα δεν ξερω κατι αλλο να σου πω.οσο για τους κολικους δοκιμασε κατι που θα σου πω και αν δεν.....τοτε μην το συνεχιζεις...λοιπον εμενα η μπεμπα ξεκινησε περιπου 20 ημερων να κανει κολικους...τοτε λοιπον καπου διαβασα οτι το νερο το βραζουμε 10 λεπτα...δηλαδη οταν αρχιζει να βραζει μετρας 10 λεπτα κ μετα το σβηνεις.εμενα δεν ξανακανε ποτε κολικους κ ακομα κ τωρα ετσι κανω....ξερω οτι ο μπεμπακος ειχε απο πριν κολικους αλλα τωρα που πινει μπιμπερο για δοκιμασε κ αυτο....εκτος κ αν το κανεις ηδη οποτε τσαμπα η χαρα μου!!!

το κανω...:-( δεν υπαρχει λυση...

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Όντως χτες με τα γενέθλια δεν κατάφερα να μπω γιατί είχα δουλίτσες και το βράδυ γονείς... Εμένα μόλις ήρθε ο άντρας μου και θα πάμε σε λίγο σούπερμάρκετ να πάρουμε και κρεμούλες της μπέμπας. Λέω για Γιώτης, καμιά αντίρρηση; Είναι και ελληνικές, να υποστηρίξουμε την εγχώρια παραγωγή! Τελικά λέτε να αντικαταστήσω την sudocreme με bepanthol καλύτερα; Θορυβήθηκα τώρα...Πάντως Marisa μου εγώ το καρεκλάκι το χρησιμοποιώ κανονικά καθημερινά. Δοκίμασέ το και αποφάσισε καλύτερα. Εμένα δεν μπορεί να καθίσει μόνη της αλλά κάθεται άνετα με βοήθεια και δεν πέφτει το κεφάλι της μπροστά οπότε στο καρεκλάκι είναι άνετη. Τα λουράκια στην μέση, αν τα σφίξεις όσο χρειάζεται κρατούν την πλατούλα πίσω κι έτσι δεν πέφτει από δω κι από κει!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

ενταξει καταλαβα... παλι δεν προκειται να μιλησουμε!

Η Μαριανθη θα ειναι με πελατη (μακαρι)!

Η Ζωή θα χαζολογαει στο φεις μπουκ ψαχνοντας θησαυρούς ή θα διαβάζει ή και τα δυο

Η Τατιανα ψαχνει στο glitter graphics για καινουργιες εικονες να μας εντυπωσιασει!

Οι "υδροχοίνες" δεν μπορουν να συνελθουν από τα ξενυχτια λόγω γενεθλιων (ευχομαι) ενω παραλληλα προσπαθουν να συνειδητοποιησουν πως περασαν τα χρόνια!

τι αλλο;;;;

Ax μωρε Μαρακι μου!! Στο μαγαζι ημουνα, ο πελατης δεν εμφανιστικε ακομα, αλλα τελειωσα μια αλλη δουλεια κ ελπιζω να ερθει κι αλλη.. Απο δω κ στο εξης, εκει θα ειμαι καθε πρωι!! Επιτελους η τρελη η μανα μου συμφωνησε να ερχετε να κραταει το μπεμπη να παω κι εγω στο ερμο το μαγαζακι μου να βγαλουμε κανενα μεροκαματο!! Για να δουμε? Σ ευχαριστω που με σκεφτεσαι γλυκια μου Μακ! Ο μικρουλης σου ζοριζετε μωρε? Γιατι ρε συ παλι? Λες να του φταιει το γαλα? Ξερεις τι, καπου διαβασα οτι καμμια φορα μπορει να μη φταιει κ τιποτα κ να ειναι στο παιδι! Η αδερφη μου που ειχε κολικους ηταν ενα πολυ δυσκολο μωρο γενικοτερα.. Γκρινια? Κλαμα κ νευρα!?!?!? Παπαπαπα!!! Δε φανταζεστε! Μπορει λοιπον να ειναι ετσι, λιγο γκρινιαρουλης, ισως κ λιγο παραπονιαρης, κ να του φταινε διαφορα που δε μπορεις να καταλαβεις κ να τα "φτιαξεις"! Λεω εγω τωρα...:rolleyes:

Α! κι επισης, οντως η Πεπη χαθηκε.. Κι εγω το σκευτομουν! Κ η Ευμορφια. Κ εχουμε κ πολλη καιρο να μαθουμε τα νεα της Γιωτας και της συνονοματης μου.. Η Μαριανθη-gema με το Βασιλακη!! Εχει καμμια νεα?

Αύριο ξεκινάμε και φρουτόκρεμα. Τις πρώτες 2 μέρες μήλο, μετά αχλάδι και μετά μπανανούλα. Χθες καθώς έτρωγε την κρεμούλα του το μωρό μου και μουρμούριζε σαν πολυλογάς που είναι, τον πήρε ο ύπνος!!!!!!!!!!!!!!και να μην ξυπνάει με τίποτα! Μισό έμεινε το μπωλάκι. Και σήμερα κοιμήθηκε μόνος του χωρίς αγκαλιά στο πάρκο του. Όχι ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολος στον ύπνο του, αλλά τώρα τελευταία ήθελε λίγο αγκαλίτσα για να κοιμηθεί. Φτου φτου μην το ματιάξω.

Καλα ταισματα κ πασαλειματα Βουλακι, κ για τον υπνο φτου φτου κ παλι φτου!!! Εμενα παλι με αγκαλια κ φαι κοιματε!!! Προσπαθω να τον βαζω στην κουνια κ να κοιματε εκει, αλλα δυσκολα...

Ειστε ολες εκτος ε???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλησπερα κουκλες...Τωρα ταισα τη μικρη και περιμενω μηπως κανει τα κακα της να την πλυνω, να παει για υπνο. Πηρα τη γιατρο σημερα, γιατι τα σπυρακια στον ποπο δεν υποχωρουν, και μου ειπε οτι ειναι μυκητες και να βαλω κενακομπ. Την πηρα και περιμενω μηπως τα κανει να την πλυνω καλα καλα και να τη βαλω να μεινει ολο το βραδυ μηπως περασει. Αχ στεναχωρηθηκα λιγο που δεν την πηρα πιο μπροστα και το αφησα τωρα 3 μερες, απο δω και περα ο,τι ξαναδω θα την παιρνω αμεσως τηλ, γιατροι δεν ειμαστε. Μαριανθη καλη αρχη με τη νεα δουλεια και μακαρι να εχεις πολλους πελατες και να πηξεις στη δουλεια!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Αννουλα μου, περαστικα στο ποπουδακι της μικρουλας!! Κ ευχαριστω για τις ευχες! Απο το στομα σου κ στου Θεου τ αυτι που λενε! Θα δειξει, ισως επειδη πεφτει νωρις το Πασχα, να χω λιγη δουλιτσα!!

Ο μικρουλης ειχε βγαλει κ μενα στον ποπο του κατι σπυρακια, εναν ερεθισμο, κ παρατηρησα οτι ηταν απ τα μωρομαντηλα! Βεβαια τα χρησιμοποιω σπανια.. Οταν ειμαστε εκτος σπιτιου, η οταν χεστει το βραδυ κ δεν θελω να τον ξεξυπνησω πλενοντας στον στη βρυση.. Κ βαζοντας λιγη κρεμουλα του ειχαν περασει.. Τα δικα σας μαλλον θα ειναι διαφορετικα ε? Τουλαχιστον να δεις απο τι προκληθηκαν.. Αυτα! Κοριτσια ειμαι κομματια σημερα, αλλα η πελατισσα μου ειπαν εμεινε σουπερ ευχαριστημενη!!! Οποτε, χαλαλι!

Ελεγα σημερα να διαβασω αλλα και παλι......

τελοσπαντων ηρθαν ομως κατι φιλοι μας και επιτελους μιλησα με κοσμο!!!!!!!!!!!

Ναι υπαρχει Ζωη και εξω απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2516110igum7fihl2.jpg

Ωραια ηταν...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Πριν λίγο κοιμήθηκε η δικιά μου δίπλα μου, στον καναπέ.Περιμένω να κοιμηθεί βαριά να την παω μέσα αν δεν ξυπνήσει ξανά.Μαριάνθη μου εσυ έχεις συμπεθέρα στο φόρουμ;Φιλάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Πριν λίγο κοιμήθηκε η δικιά μου δίπλα μου, στον καναπέ.Περιμένω να κοιμηθεί βαριά να την παω μέσα αν δεν ξυπνήσει ξανά.Μαριάνθη μου εσυ έχεις συμπεθέρα στο φόρουμ;Φιλάκια!

Ω ναι!!! Πως δεν εχω!!! Την Αννουλα!!!

Το ωραιο ειναι πως εκει που τα περισσοτερα ηταν αγορια, τωρα ειναι τα κοριτσια!!! Κ οχι τιποτ αλλο! Ειναι κ διαλεχτα!!!!1751910d6ef9jx4rz.gif Μια κ μια, κ ποια να διαλεξεις!

Ακομα ξυπνιες ειστε γαλιαντρες??? Εγω μπηκα για μια καληνυχτα, αν κ δεν το βλεπω!! Ο μικρος ειναι διπλα μου ξυπνιος κ ολο κεφια!! Ολο μπρμπρουουουυου μου κανει κ εχει σαλιωσει ολα του τα φορμακια! 3 του αλλαξα σημερα!!!!

Λοιπον, σας καληνυχτω γιατι ο Θοδωρης ειναι απο πανω μου κ περιμενει να κλεισω για να παμε μεσα!!! Αν ειναι καμμια πρωινη τα λεμε αυριο! Φιλια!

χαχαχα!Ο γλυκός μου!καληνύχτα φιλενάδα!Όνειρα γλυκά! Εγώ το πρωί εχω χειρουργείο,θα αφαιρέσω ένα χαλάζιο από το Βλεφαρό μου.Θα τα πούμε το απόγευμα.Ξέρει καμία αν πειράζει στον θηλασμό η τοπική αναισθησία ;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Kαλημερα! Ακομα να ξυπνησετε???

219064vwc0el66fo.gif

Σοφια περαστικα σου! Τι ειναι το χαλαζιο αν επιτρεπετε? Οσο για την αναισθησια, ρωτα τους, η απλα ενημερωσε τους, κ θα ξερουν αυτοι να σου πουν!

Πινω στα γρηγορα 2 τζουριτσες καφε κ περιμενω τη μανα μου να ερθει για να την κοπανησω για το μαγαζι! Κ ως συνηθως αργει...

Μα καμμια σας δεν εχει σηκωθει???

καλημερα κοριτσια!μαριανθη μου τι κανεις?ο μικρος?

σοφια περαστικα κ να πανε ολα καλα!

εμενα η μικρη μου κατι ειχε χθες το βραδυ...ξυπναγε κ εκλαιγε της διναμε πιπιλα ξανακοιμοταν γ λιγο μετα παλι κλαμα...μαλλον κατι θα της ποναγε τι να πω.μετα τις 3 κοιμηθηκε κανονικα τωρα καλα τη βλεπω ξανακοιμαται μετα το ταισμα οποτε δεν ανησυχω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...