Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όλο κατάληψη κάνει ο άντρας μου στο lap top γι'αυτό σας έχασα, και όταν είναι ελέυθερο εγώ πέφτω πτώμα στο κρεβάτι!

Μαριάνθη μου ναι μπέμπα είναι και όλα μια χαρά, μια τρέλα! Αννούλα κι εγώ σας σκέφτομαι συνέχεια όλες σας, σας διαβάζω κιόλας από την δουλειά αλλά δεν μπορώ να γράψω πολλά από 'κει. Είδα ότι το Μαράκι εγκατέλειψε την ομάδα..

Εγώ πάντως ένα έχω να πω για την μπέμπα μου! Δεν τρώει καθόλου! Κάθε φορά που έρχεται το 4ωρο να την ταίσω δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται! Σηκώνουμε την πολυκατοικία στο πόδι! Το δε βράδυ δε διαννοούμαι να την ταίσω, κοιμάται 10ωρα! Αφού για να της δώσω 150ml κάνουμε 2 ώρες με το ρολόι! Αύριο πάμε doctor να μας δώσει κρεμούλα! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ!!!!! Εγώ το έχω πάρει απόφαση, το παιδί μου δεν είναι φαγανό (αλλά όλο σκάω)!

Είδα ότι το Σοφάκι έχει πάρει το καρεκλάκι rainforest, κι εγώ αυτό πήρα, λέτε να την βάλω να κάτσει από 5 μηνών? Εσείς τι θα κάνετε?

Γεια σου Μαρισακι!!!! Τα σ/κ ειναι λιγο ερημια!!!!!!!!!! Εγω δεν εχω ακομα καρεκλακι φαγητου αλλα και να ειχα δε θα την εβαζα γιατι γερνει προς τα μπροστα μετα απο λιγο που καθεται. Αλλωστε η γιατρος μου ειπε απο τον 6ο να τη βαζω σιγα σιγα να καθεται. Εγω την ταιζω στο ρηλαξ στην ορθια θεση και ειναι μια χαρα, την εχω και υπο πληρη ελεγχο ετσι, αφου στο ρηλαξ ο χωρος ειναι περιορισμενος και δεν μπορει να κανει πολλες ζαβολιες. Πολλα μωρακια μωρε δεν τρωνε, δεν ειναι φαγανα. Απο αναπτυξη πως ειναι;;; Ποσο ζυγιζει και ποσο υψος εχει;;; Αν αναπτυσσεται κανονικα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marisa καλως ηρθες να χαιρεσαι τη μπεμπα σου!αν αναπτυσσεται σωστα μην ανησυχεις τα μωρα ειναι πανεξυπνα τρωνε οσο πρεπει για ν αναπτυσσονται.κ η δικια μου στην αρχη δεν πολυετρωγε κ τωρα που εχει αρχισει κ τρωει φρουτα καπως καλυτερα παμε αλλα το θεματακι με το βαρος μας το χουμε.εσενα ποσα κιλα ειναι?

οι υπολοιπες τι κανετε?πως περασατε σημερα?εμας δυστυχως μπηκε ο παππους μου στο νοσοκομειο ακομα δε ξερουνε τι ακριβως εχει-βασικα εχει απ ολα και καρδια κ αναπνευστικο-ελπιζω να μην εχουμε ασχημα μαντατα.κατα τ αλλα η μικρη μια χαρα σε λιγο θα κανουμε το μπανακι μας κ μετα υπνο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

marisa καλως ηρθες να χαιρεσαι τη μπεμπα σου!αν αναπτυσσεται σωστα μην ανησυχεις τα μωρα ειναι πανεξυπνα τρωνε οσο πρεπει για ν αναπτυσσονται.κ η δικια μου στην αρχη δεν πολυετρωγε κ τωρα που εχει αρχισει κ τρωει φρουτα καπως καλυτερα παμε αλλα το θεματακι με το βαρος μας το χουμε.εσενα ποσα κιλα ειναι?

οι υπολοιπες τι κανετε?πως περασατε σημερα?εμας δυστυχως μπηκε ο παππους μου στο νοσοκομειο ακομα δε ξερουνε τι ακριβως εχει-βασικα εχει απ ολα και καρδια κ αναπνευστικο-ελπιζω να μην εχουμε ασχημα μαντατα.κατα τ αλλα η μικρη μια χαρα σε λιγο θα κανουμε το μπανακι μας κ μετα υπνο.

Περαστικα του να ειναι Σοφια, τι αλλο να ευχηθω, μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο. Εμεις περασαμε μια πολυ ησυχη Κυριακη, με τον μπαμπα μας παρεα ολη μερα. Πηγα απο τη μαμα μου το μεσημερι και πηρα ψαροσουπα γιατι το κρυο ειναι σημερα τρομερο και δεν ηθελα να βγαλω εξω τη μικρη, ευτυχως ομως γλιτωσα τα μαγειρεματα. Απο αυριο παλι στη ρουτινα. Εσυ κανενα αλλο νεο;;; Η μικρη ποσο ζυγιζει και λες οτι το εχετε το θεματακι σας;;; Δεν πηρε τωρα με τις στερεες;;;

ovvZp2.png

Ούτε που ξέρω ποσο ζυγίζει και πόσο ύψος έχει. Εμείς δώσαμε την ζυγαριά πίσω 3 μηνών (καλύτερα μου έφυγε και το άγχος). Αύριο περιμένω πως και πως να πάμε στον doctor για να μάθω και θα σας πω. Πριν 1,5 μήνα που είχαμε πάει ήταν 6300. Ελπίζω κι εμένα με τις κρέμες να πάει λίγο καλύτερα το θέμα του φαγητού!

g598apoix3yrvmnr.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρισακι!!!! Τα σ/κ ειναι λιγο ερημια!!!!!!!!!! Εγω δεν εχω ακομα καρεκλακι φαγητου αλλα και να ειχα δε θα την εβαζα γιατι γερνει προς τα μπροστα μετα απο λιγο που καθεται. Αλλωστε η γιατρος μου ειπε απο τον 6ο να τη βαζω σιγα σιγα να καθεται. Εγω την ταιζω στο ρηλαξ στην ορθια θεση και ειναι μια χαρα, την εχω και υπο πληρη ελεγχο ετσι, αφου στο ρηλαξ ο χωρος ειναι περιορισμενος και δεν μπορει να κανει πολλες ζαβολιες. Πολλα μωρακια μωρε δεν τρωνε, δεν ειναι φαγανα. Απο αναπτυξη πως ειναι;;; Ποσο ζυγιζει και ποσο υψος εχει;;; Αν αναπτυσσεται κανονικα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!!!

Δίκιο έχεις, στο ρηλάξ θα την βάλω! Τώρα αν αναπτύσσεται κανονικά θα το μάθω αύριο..

Εσύ άλλαξες nickname ή μου φαίνεται?

g598apoix3yrvmnr.png

Δίκιο έχεις, στο ρηλάξ θα την βάλω! Τώρα αν αναπτύσσεται κανονικά θα το μάθω αύριο..

Εσύ άλλαξες nickname ή μου φαίνεται?

Βρε μια χαρα ειναι το παιδι, πριν 1,5 μηνα 6300 ειναι τελειο. Μην αγχωνεσαι!!!! Ναι αλλαξα γιατι στη μεταφορα απο το παλιο παρεντς δε μπορουσα να συνδεθω με το παλιο, ειμαι η mitsi1, αν δε με καταλαβες. Σημερα το πρωι σε σκεφτομουν ειλικρινα, καλα τρομερη συμπτωση...

ovvZp2.png

Βρε μια χαρα ειναι το παιδι, πριν 1,5 μηνα 6300 ειναι τελειο. Μην αγχωνεσαι!!!! Ναι αλλαξα γιατι στη μεταφορα απο το παλιο παρεντς δε μπορουσα να συνδεθω με το παλιο, ειμαι η mitsi1, αν δε με καταλαβες. Σημερα το πρωι σε σκεφτομουν ειλικρινα, καλα τρομερη συμπτωση...

Βρε αμέσως σε κατάλαβα!!!

g598apoix3yrvmnr.png

Μαριζα να τη χαιρεσαι λοιπον τη μπουμπουκα! Οσο για το φαγητο, εδω εχουμε αρκετα μωρα στην κατηγορια μοντελων..!! κι ο δικος μου μη νομιζεις, νομιζω πως απ τ αγορια ειναι ο πιο ελαφρυς.. Βρε ξερουν αυτα καλυτερα απο μας!!! Εγω για καρεκλακι ακομα δεν εχω αποφασισει, κι ο γιατρος μου πριν λιγες μερες μας ειπε ακομα μονο γαλα.. Θα δουμε λοιπον τι θα γινει!

Αυτα απο μενα, τα λεμε αυριο κοριτσια!! Καλο βραδυ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Περαστικα του να ειναι Σοφια, τι αλλο να ευχηθω, μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο. Εμεις περασαμε μια πολυ ησυχη Κυριακη, με τον μπαμπα μας παρεα ολη μερα. Πηγα απο τη μαμα μου το μεσημερι και πηρα ψαροσουπα γιατι το κρυο ειναι σημερα τρομερο και δεν ηθελα να βγαλω εξω τη μικρη, ευτυχως ομως γλιτωσα τα μαγειρεματα. Απο αυριο παλι στη ρουτινα. Εσυ κανενα αλλο νεο;;; Η μικρη ποσο ζυγιζει και λες οτι το εχετε το θεματακι σας;;; Δεν πηρε τωρα με τις στερεες;;;

eyχαριστω πολυ αννουλα!σημερα τη ζυγισα 5580.καλυτερα παμε με τις στερεες ο παιδιατρος ευχαριστημενος ειναι κ εμενα μου φαινεται οτι στρογγυλεψε αρκετουτσικα.απλα οταν βλεπω τ αλλα παιδακια αθελα μου μπαινω σε συγκρισεις-ξερω οτι δε πρεπει αλλα παρασυρομαι!κ εμεις εδω πολυ κρυο σημερα κ απ οτι ακουω κ τις επομενες μερες ετσι θα ναι.

μαρισα μια χαρα βαρος εχετε μπραβο!

κοριτσακια καληνυχτα απο μενα παω για υπνο νωρις νωρις.φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Nαι Αννούλα μου κι εγώ σας σκέφτομαι συνέχεια!

Μαριανθάκι μου έχεις δίκιο, γι'αυτό κι εγώ δεν πολυαγχώνομαι..

Καλώς σας βρήκα και πάλι, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα σας,

θα τα πούμε αύριο, πολλά πολλά φιλάκια σε σας και τα μπεμπονάκια σας!!!

Καληνύχτα σουπερμανούλες!

g598apoix3yrvmnr.png

τι κριμα... το ΣΚ τελικα ειναι χειροτερο για μενα... πιο πολυ σας μιλαω τις καθημερινες. όσες αποπειρες εκανα να μιλησουμε αυτες τις ημερες επεσαν στο κενο... συνδεομουν και επειτα κατι γινοταν και εφευγα... καληνυχτα σας λοιπόν!

ενταξει καταλαβα... παλι δεν προκειται να μιλησουμε!

Η Μαριανθη θα ειναι με πελατη (μακαρι)!

Η Ζωή θα χαζολογαει στο φεις μπουκ ψαχνοντας θησαυρούς ή θα διαβάζει ή και τα δυο

Η Τατιανα ψαχνει στο glitter graphics για καινουργιες εικονες να μας εντυπωσιασει!

Οι "υδροχοίνες" δεν μπορουν να συνελθουν από τα ξενυχτια λόγω γενεθλιων (ευχομαι) ενω παραλληλα προσπαθουν να συνειδητοποιησουν πως περασαν τα χρόνια!

τι αλλο;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...