Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααααααα Μαριανθουλα εισαι προκλητικη!!!!τι να πουμε κ εμεις παιδι μου???για χαλαρωσε!!!!αχ πως περνανε τα χρονια!!!ποτε ημουν 20 ποτε εφτασα 32 ποτε θα φτασω 60!!ωχ παναγια μου!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και αυτο για τον αντρουλη της Βουλας μας!!!

2601135lxrn8acuif.gif

Τατιάνα μου σ' ευχαριστούμε πολύ και οι 3 μας. Να'στε καλά και να χαίρεστε την μπουμπούκα σας.

Ο άντρας μου χάρηκε πολύ που το είδε και θέλει την κόρη σας για νύφη. Τέτοια συμπεθέρια λέει, θέλω να έχω.

Χρόνια πολλά Sophia. Να τα εκατοστήσεις!!!!Καλέ εσύ είσαι μικρή!Εγώ κοντεύω να κλείσω τα 30 σε 1 μήνα και κάτι!Πω πω. Κοιτάω τις φωτο του γάμου που λέει και η Μαριάνθη και λέω παιδάκια ήμασταν. Αλλά........ τώρα έχουμε αγκαλιά τα αγγελούδια μας κι αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα!!!!!

Και φυσικά ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

O γιόκας μου απόψε ξύπνησε 2:30 και 4:30 για μαμ και μετά ξαναέφαγε στις 11:15!Απίστευτο;Έκανε τη νύχτα μέρα μου φαίνεται. Ευτυχώς όμως ο Γιαννάκης μου τον κράτησε από τις 9:30 που ξύπνησε μέχρι τις 11 για να κοιμηθώ. Τώρα είμαι σούπερ ουάου!!!!!

Διαφημίσεις

Τελικά κι εγώ μόνη μου τα λέω, μόνη μου τ' ακούω!Άντε καλέ πού είστε; Σε λίγο θα ξυπνήσει ο Άγγελος και θα σας αφήσω.

Ζωή, ξέχασα. Καλή επιτυχία σήμερα!!!!!!Ο άντρας μου ετοιμάζεται να φύγει.Ο δικός σου;

ααααααααα Μαριανθουλα εισαι προκλητικη!!!!τι να πουμε κ εμεις παιδι μου???για χαλαρωσε!!!!αχ πως περνανε τα χρονια!!!ποτε ημουν 20 ποτε εφτασα 32 ποτε θα φτασω 60!!ωχ παναγια μου!

Επιτιδες το κανω, Παρεξηγηθηκες? Λεγε μαλωνεις???? ΜΑΛΩΝΕΙΣ????

368591sud8mplc4i.gif

Εγω ειμαι το ποντικι ετσι!!! Να ξηγουμαστε, Ειναι κ 2-3 χρονια πιο μικρο απ τη γατα..:tongue:

Μωρε το ξερω πως δεν ειναι ετσι, κ πως οσο κ να παω, το ιδιο ειναι.. αλλα αυτα τα τελευταια 5 χρονια, που ηταν κ τα πιο δημιουργικα μου, ουτε τα καταλαβα! Συνανταω κ εγω μια φωτο κ εχω στο μυαλο μου πως ειναι... να τωρα, προπερσυνη ας πουμε!! Κ εχει αλλαξει η μουρη μου! Κ λεω, πως πηδηξαμε απο κει εδω??? Κ βλεπω κ το μικρουλη κ λεω "ΑΜΑΝ!!!!! Ενας καινουριος ανθρωπος!!!!" Ασε που νομιζω πως ειμουν ωραια κ ασχημηνα, κ εχω κ 8 κιλα συν! Οχι απ την εγκυμοσυνη, απ τη φωτογραφια! Τα κιλα τα + τα εχω εδω κ 4 χρονακια!!! Κ ειπα μηπως τα χασω τωρα, που χω παρει την κατιουσα.. Λεμε τωρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαριζακι τι κανεις????????? Καλως μας επεστρεψες κοπελα μου!! Η μπεμπα καλα??? Μπεμπα δεν ειναι? Σαβ/κο πεφτει λιγο νεκρα.. μπες απο αυριο να τα πουμε, φιλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μουυυυυυ!!!!!!!!!!! Τι κάνετε?

Επέστρεψα κι εγώ!!!!!!!!!!!! Μου λείψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

που εισαι καλε εσυ;;;;;; το πιστευεις οτι σημερα σε σκεφτομουν!!!!!!! καλως ηρθες παλι!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Επιτιδες το κανω, Παρεξηγηθηκες? Λεγε μαλωνεις???? ΜΑΛΩΝΕΙΣ????

368591sud8mplc4i.gif

Εγω ειμαι το ποντικι ετσι!!! Να ξηγουμαστε, Ειναι κ 2-3 χρονια πιο μικρο απ τη γατα..:tongue:

Μωρε το ξερω πως δεν ειναι ετσι, κ πως οσο κ να παω, το ιδιο ειναι.. αλλα αυτα τα τελευταια 5 χρονια, που ηταν κ τα πιο δημιουργικα μου, ουτε τα καταλαβα! Συνανταω κ εγω μια φωτο κ εχω στο μυαλο μου πως ειναι... να τωρα, προπερσυνη ας πουμε!! Κ εχει αλλαξει η μουρη μου! Κ λεω, πως πηδηξαμε απο κει εδω??? Κ βλεπω κ το μικρουλη κ λεω "ΑΜΑΝ!!!!! Ενας καινουριος ανθρωπος!!!!" Ασε που νομιζω πως ειμουν ωραια κ ασχημηνα, κ εχω κ 8 κιλα συν! Οχι απ την εγκυμοσυνη, απ τη φωτογραφια! Τα κιλα τα + τα εχω εδω κ 4 χρονακια!!! Κ ειπα μηπως τα χασω τωρα, που χω παρει την κατιουσα.. Λεμε τωρα..

ναι μαλωνω!!!!παρεξηγηθηκα!!!!ελα ξεκινα!!!τωρα!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Όλο κατάληψη κάνει ο άντρας μου στο lap top γι'αυτό σας έχασα, και όταν είναι ελέυθερο εγώ πέφτω πτώμα στο κρεβάτι!

Μαριάνθη μου ναι μπέμπα είναι και όλα μια χαρά, μια τρέλα! Αννούλα κι εγώ σας σκέφτομαι συνέχεια όλες σας, σας διαβάζω κιόλας από την δουλειά αλλά δεν μπορώ να γράψω πολλά από 'κει. Είδα ότι το Μαράκι εγκατέλειψε την ομάδα..

Εγώ πάντως ένα έχω να πω για την μπέμπα μου! Δεν τρώει καθόλου! Κάθε φορά που έρχεται το 4ωρο να την ταίσω δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται! Σηκώνουμε την πολυκατοικία στο πόδι! Το δε βράδυ δε διαννοούμαι να την ταίσω, κοιμάται 10ωρα! Αφού για να της δώσω 150ml κάνουμε 2 ώρες με το ρολόι! Αύριο πάμε doctor να μας δώσει κρεμούλα! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ!!!!! Εγώ το έχω πάρει απόφαση, το παιδί μου δεν είναι φαγανό (αλλά όλο σκάω)!

Είδα ότι το Σοφάκι έχει πάρει το καρεκλάκι rainforest, κι εγώ αυτό πήρα, λέτε να την βάλω να κάτσει από 5 μηνών? Εσείς τι θα κάνετε?

g598apoix3yrvmnr.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...