Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι? και σε πετυχαινω κι ολας μεσα!!!! Τελεια! Βρε Αννα, πια 4η δεκαετια τι λες??? 45 χρονων εισαι??? Αντε!!!

Τωρα για να ειμαι ειλικρινης, προχτες επεσα σε μια φωτογραφια μου κ με πηρε απο κατω!!! Ρωταγα χτες το Θοδωρη, αν μ εβλεπε στο δρομο ποσο θα μ εκανε!!! Παει το χασα κ εγω, αλλα πραγματικα, η τελευταια 5ετια εφυγε χωρις να το καταλαβω, κ μου χει εχει καπως που ειμαι μια ανασα πριν τα -αντα....!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι καλη η bepanthol.. Μας την ειχαν δωσει διαφιμηστικη απ το μαιευτηριο. Η sudo ειναι καπως βαρια.. Σε περιπτωση βεβαια που συγκαει ειναι πολυ καλη, αλλα εχω πλεον του βαζω τη κρεμα της frezyderm που εχει μια πιο κρεμωδης υφη..Και οχι παντα! Πολλες φορες τον αφηνω χωρις τιποτα, οπως κ να χει, χημικα ειναι.. H sudo ειναι σα στοκος κ η bepanthol ειναι πιο κολλωδες αλλα καλη.. Την χρησιμοποιησα κ εμεινα ευχαριστημενη, κ την εβαλα κ στο λαιμο του που ειχε ψιλοσυγκαει απ τα γαλατα..

1546944f8b3ulyr2y.gif

πολλες πολλες ευχες για τα εορταζοντα κοριτσια μας !!!!!

να εισαστε καλα και χιλιοχρονες!

εκτος από τη Ζωούλα που νυσταζει οι αλλες πως ειστε;

εγω πάλι ανηκω στην κατηγορια των νυσταλεων, αυτη της Ζωής! το ματιασατε το μονακριβό μου και με πεθανε εχθες. ξυπνησε στι 2 και λυσσασμενος για φαι όπου δεν το απεφυγα και τον ταισα. στις 5 και... τα ιδια. τον κρατησε μεχρι τις 6 παρα με αγκαλια και πανω κατω στο σαλονι. τελικα τον ταισα. μολις εφαγε δεν ρευοταν. αλλο ενα 20λεπτο πανω κατω. τελικα αρευτος κοιμηθηκε μεχρι τις 8. οπως καταλαβαινετε 810770khwuatmi99.gif κουτουλαω ενω το παλληκαρι μου ειναι μες την τρελη χαρα...

Καλως την!! Καλημερα! Κ μενα ρε κοριτσια τα ιδια μου κανει 3-4 μερες τωρα! Πολυ ανυσηχο υπνο με τιναγματα κ ξυπναει κ αν δεν τον ταισω δεν ηρεμει!! Κατι ωραια σερι που μου εκανε.. πανε αυτα!!!

Ο θοδωρης εφυγε! Εσκασε ζημια κ τον πηραν να παει..674975zvw7wdwyzp.gif Κλαψ! Κ βρεχει κι ολας...

Τι? και σε πετυχαινω κι ολας μεσα!!!! Τελεια! Βρε Αννα, πια 4η δεκαετια τι λες??? 45 χρονων εισαι??? Αντε!!!

Τωρα για να ειμαι ειλικρινης, προχτες επεσα σε μια φωτογραφια μου κ με πηρε απο κατω!!! Ρωταγα χτες το Θοδωρη, αν μ εβλεπε στο δρομο ποσο θα μ εκανε!!! Παει το χασα κ εγω, αλλα πραγματικα, η τελευταια 5ετια εφυγε χωρις να το καταλαβω, κ μου χει εχει καπως που ειμαι μια ανασα πριν τα -αντα....!

Ρε συ Μαριανθη εμεις τι να κανουμε που τα πατησαμε κιολας δηλαδη?:confused:

Οταν λοιπον ημουν 29 ελεγα οτι ειμαι 28 γιατι αν ελεγα 29 ολοι θα λεγανε "Α τα εφτασες τα 30 δηλαδη!!!!!"

ΧαΧαΧα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Δε ξερω ρε συ Ζωη γιατι μου κατσε ετσι.. Δεν ειχα τετοιο θεμα ποτε! Ειδα τη μουρη μου τοτε κ τωρα κ μου ρθε καπως! Ισως γιατι η τελευταια 5ετια οπως ειπα, περασε καπως γρηγορα κ τα 2 τελευταια χρονια ηταν καπως.. Ισως γι αυτο! Ισως κ γιατι οσο μεγαλωνουμε χανουμε το "ακαταλογιστο".. Δε ξερω τι μ επιασε, το μυαλο μου εχει κολλησει στα 24-25... Νομιζω οτι ειμαι ακομα τοσο!!! Που ξερεις, μπορει κ να μαι!!! χχχ

παρτε κ αυτο που μου κολλησε!!http://www.youtube.com/watch?v=yNQTte5HNcg&feature=related

Μωρε ετσι ειναι! Το ξερω, η φωτογραφια με διεψευσε!! Μπορει να ειναι κ φαση κ να την ξεπερασω μολις επανελθω απ την εγκυμοσυνη... Για να δουμε, αυτη τη χαλαρωση στη κοιλια απ τις ραγαδες πως θα την κανω καλα..

Ρε συ Μαριανθη εμεις τι να κανουμε που τα πατησαμε κιολας δηλαδη?:confused:

Οταν λοιπον ημουν 29 ελεγα οτι ειμαι 28 γιατι αν ελεγα 29 ολοι θα λεγανε "Α τα εφτασες τα 30 δηλαδη!!!!!"

ΧαΧαΧα

καλως το μελετηρο!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...