Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα...Ζωη υπομονη μωρε, θα περασει και αυτο...Εμενα σημερα με τρελανε, ολο γκρινια, κλαμα, σχεδον καθολου υπνος και να μην καθεται πουθενα πανω απο 10 λεπτα...και εκανε και ενα μουγκριτο, με τρελανε κυριολεκτικα, χθες ηταν ενα αγγελουδι και σημερα..απαπα ανυποφορη, τι την ενοχλει δεν ξερω...τα δοντια της να ειναι. Εχει και κατι σπυρακια ψηλα στον ποπο ασπρα και σκληρα. Ειχε συγκαψει πριν 4 μερες αλλα δεν ειχα δει οτι ηταν και εκει πισω και δεν της εβαζα κρεμα και τα ειδα μολις χθες και μαλλον ειναι απο το συγκαμα, να δω τωρα ποτε θα φυγουν.

Αννουλα εμενα καποια στιγμη συγκαιοταν συνεχεια μεχρι που πηρα την κρεμα bepanthol για συγκαματα και απο τοτε δεν εχει ξανασυγκαει

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννουλα εμενα καποια στιγμη συγκαιοταν συνεχεια μεχρι που πηρα την κρεμα bepanthol για συγκαματα και απο τοτε δεν εχει ξανασυγκαει

Α ωραια ευχαριστω Ζωη, θα παω τη Δευτερα φαρμακειο να την παρω...Καλο βραδυ!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Άννα χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα. Βούλα να χαίρεσαι τον άντρα σου!Σήμερα 24 εχω κι εγώ γενέθλια,κλείνω τα 27 και μου φαίνεται κάπως...!Εγώ 27 και με μωρό...!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Εγώ χρησιμοποιώ την Sudocrem και δεν εχω κανένα παράπονο, δεν έχει συγκαεί πότε εδώ και 4μήνες που την χρησιμοποιούμε.Ξέρετε τίποτα αρνητικό?Αν μπορείτε χρησιμοποιείτε τα ψευδώνυμα γιατί γίναμε πολλές Σοφίες και μπερδευόμαστε...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Άννα χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα. Βούλα να χαίρεσαι τον άντρα σου!Σήμερα 24 εχω κι εγώ γενέθλια,κλείνω τα 27 και μου φαίνεται κάπως...!Εγώ 27 και με μωρό...!

have-a-wonderful-birthday.gif

Να ζησεις Σοφια και χρονια πολλα.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα!!

σοφια χρονια σου πολλα!!να τα εκατοστησεις!

για τη sudokreme διαβασα στο αλλο παρεντς οτι κανει τριχοφυια στα γεννητικα οργανα.δε ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα εγω την αλλαξα κ χρησιμοποιω penaten h bepanthol.

τι κανετε σημερα?εγω θα παω να παρω τη κορη μου αργοτερα απ τη μανα μου-μου λειψε η μικρη μου!

να εχετε ολες μια υπεροχη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευχαριστω Σοφακι...Χρονια πολλα και σε σενα!!!!! Και αλλος υδροχοος!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστησεις και να εισαι παντα γερη και δυνατη να χαιρεσαι την οικογενεια σου...Καλε εσυ εισαι βρεφος!!!!!!! Ακου 27!!!!! Εγω μπηκα στην 4η δεκαετια, κλαψ, κλαψ!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

σοφια χρονια σου πολλα!!να τα εκατοστησεις!

για τη sudokreme διαβασα στο αλλο παρεντς οτι κανει τριχοφυια στα γεννητικα οργανα.δε ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα εγω την αλλαξα κ χρησιμοποιω penaten h bepanthol.

τι κανετε σημερα?εγω θα παω να παρω τη κορη μου αργοτερα απ τη μανα μου-μου λειψε η μικρη μου!

να εχετε ολες μια υπεροχη κυριακη!

Καλημερα Σοφακι!!!!! Και γω πενατεν χρησιμοποιω και αυριο θα παω φαρμακειο να παρω μπεπανθολ που μου η ειπε η Ζωη. Καλη κυριακη και σε σενα!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Kαλημερα κι απο μενα!!

Χρονια σου πολλα Σοφακι!!! Να χαιρεσαι την κορουλα σου, κ να στε παντα καλα...!

263396czwvgi5447.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...