Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bουλα να τον χαιρεσαι!! Να σται καλα κ ευτιχισμενοι με τον Αγγελο σας!!

Οπως ειπε κ το Σοφακι, δοκιμασε τις nuk, κ μαλιστα τις χοντρες, κ σιλικολης, η οτι αλλο δεις σε ανατομικο σχημα!

Σοφακι 2 καλη βολτιτσα!! Παραλια ε???? Ωραια!

Εχετε φυγει ομως παλι κ μιλαω μονη μου..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα μου Χρόνια σου πολλά ότι επιθυμείς με υγεία !!! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου κ να καμαρώσεις τη κορούλα σου όπως επιθυμείς.

Βουλιτσα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, να τα εκατοστίσει !

Τελικά καρεκλάκι φαγητού πήραμε της chicco polly double phase, το στήσαμε , τον βάλαμε να κάτσει κ μέχρι στιγμής δείχνει αρκετά καλό.

XwAPp3.png

NΝα μαι παλι!!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα χρονια πολλα οτι επιθυμεις και να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!!!!!!!

Βουλα να χαιρεσαι τον αντρα σου...Τα πατησατε και εσεις τα -αντα ε?

Σοφακι οταν διαβαζω τι γραφεις πολυ γελαω.Να σαι καλα κοπελα μου

Σοφια 2 πως περασατε στη βολτα?αν και εχει κρυο, παραλια ε?

Μαριανθηηη Παλι δεν σε πετυχα!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

6 μηνων κρατανε μονα τους ποτηρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας το πα?Το πηρα αποφαση στον 6ο τελειωνω με τον θηλασμο.Νομιζω ειναι αρκετα.Λεω να αρχισω να κοβω σιγα σιγα απο τον πεμπτο..Το μονο που με αγχωνει ειναι οι γουλιες που βγαζει.Μην γινει χειροτερα γιατι και τωρα ολο βγαζει....

Και τον ταισατε εκει περα?καθεται?

Ναι μια χαρά !!! Δεν το περίμενα, είναι άνετος , τον βάζω και στη καθιστή θέση (γιατί έχει 3 θέσεις για τη πλάτη ) και εγώ τον ταΐζω καθιστή απέναντι του, souper

Βασικά είναι λίγο ογκώδες και έχω μικρή σχετικά κουζίνα αλλά μάλλον όλα έτσι είναι - εκτός από του Ικεα που το είδα σε μια φίλη και είναι πολύ μικρό αλλά δεν έχει ούτε θέσεις για τη πλάτη, ούτε ανεβοκατεβαίνει το ύψος και δεν μου άρεσε κιόλας

XwAPp3.png

Καλησπέρα. Κι εγώ εκεί τον ταίζω Κατερίνα. Και μια χαρά. Πραγματικά είναι λίγο ογκώδες αλλά όλα πάνω κάτω έτσι είναι. Ειδικά αυτά που έχουν ανάκλιση. Βρε Κατερινάκι για πες. Του δίνεις νερό μετά την κρεμούλα του; Εγώ ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο αν και ακόμα δεν τρώει ολόκληρο το μπωλάκι του και τον θηλάζω και λίγο μετά, οποτε ξεδιψάει. Τη Δευτέρα θα του δώσω μήλο. Πώς το αλέθεις, με λίγο νεράκι;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Κι εγώ εκεί τον ταίζω Κατερίνα. Και μια χαρά. Πραγματικά είναι λίγο ογκώδες αλλά όλα πάνω κάτω έτσι είναι. Ειδικά αυτά που έχουν ανάκλιση. Βρε Κατερινάκι για πες. Του δίνεις νερό μετά την κρεμούλα του; Εγώ ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο αν και ακόμα δεν τρώει ολόκληρο το μπωλάκι του και τον θηλάζω και λίγο μετά, οποτε ξεδιψάει. Τη Δευτέρα θα του δώσω μήλο. Πώς το αλέθεις, με λίγο νεράκι;

Καλησπέρα.

Ναι Βούλιτσα , του δίνω νεράκι χλιαρό, γιατί έχει μάθει στο χλιαρό όπως πίνει το γάλα του , εγώ μετά δεν του δίνω συμπλήρωμα άρα εσύ που τον θηλάζεις δεν νομίζω να έχει ανάγκη για νερό , όταν σταματήσεις να τον θηλάζεις ίσως να θέλει αλλά ρώτησε καλύτερα τη παιδίατρο σου !

Τις πρώτες μέρες όμως που έτρωγε λίγη κρέμα του είχα δώσει για να αρχίσει να το συνηθίζει κ είχε αηδιάσει :roll:, μετά έπινε το γάλα του , τώρα είναι οκ με το νεράκι .

Και εμείς με μήλο ξεκινήσαμε , το έκοψα σε πολύ μικρά κομμάτια , όπως σωστά μου είχε πει η Αννούλα ;) ,κ πρόσθεσα κ λίγο νερό, αλλά παρόλο που έβαλα ελάχιστο έγινε πολύ νερουλή η υφή κ αναγκάστηκα να προσθέσω λίγο ρυζάλευρο για να πήξει. Την επόμενη μέρα όμως δεν έβαλα νερό κ επειδή έχω ένα δυνατό multi μου το έκανε το μήλο αλοιφή χωρίς τη προσθήκη νερού κ με ωραία υφή . Δοκίμασε το χωρίς κ αν δεις ότι δεν , βαλε .

XwAPp3.png

Πω πω ελπιζω το πιπιλισμα να ειναι φαση γιατι ξυπναει ανα μια ωρα και θελει πιπιλα!!!!

Εντωμεταξυ δεν την κραταει κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!Καθομαι εγω με το χερι και του την εχω στο στομα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???????????????????:confused::confused::confused:

Καλησπέρα!!!

Βουλίτσα να χαίρεσαι τον σύζυγο!!!

Ζωή κουράγιο...φάση είναι και θα περάσει!

εμένα η μικρή κοιμήθηκε απο τις 10...οπότε κατά τις 2 θα ξυπνήσει για μαμ...κι εγώ θα κουτουλάω πάλι αύριο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα...Ζωη υπομονη μωρε, θα περασει και αυτο...Εμενα σημερα με τρελανε, ολο γκρινια, κλαμα, σχεδον καθολου υπνος και να μην καθεται πουθενα πανω απο 10 λεπτα...και εκανε και ενα μουγκριτο, με τρελανε κυριολεκτικα, χθες ηταν ενα αγγελουδι και σημερα..απαπα ανυποφορη, τι την ενοχλει δεν ξερω...τα δοντια της να ειναι. Εχει και κατι σπυρακια ψηλα στον ποπο ασπρα και σκληρα. Ειχε συγκαψει πριν 4 μερες αλλα δεν ειχα δει οτι ηταν και εκει πισω και δεν της εβαζα κρεμα και τα ειδα μολις χθες και μαλλον ειναι απο το συγκαμα, να δω τωρα ποτε θα φυγουν.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...