Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

αννουλα χρονια σου πολλα!να τα εκατοστησεις κουκλα μου!

βουλα μου νομιζω 9μηνων θα μπορει να πιει απ το ποτηρακι μην ανησυχεις.εγω σκεφτομαι να κοψω το 9 μηνο κ να γυρισω καλοκαιρι στη δουλεια.εχω χασει τελειως επαφη με τ αντικειμενο.

πως ειναι σημερα τα μωρακια σας?εμεισ ειχαμε μια ησυχη νυχτα κ σημερα δοξα τω θεω και τωρα παιζει με το μπαμπα της.κατα τις 12 θα τη παμε στη μαμα μου να μαζεψουμε λιγο κ το σπιτι κ να βγουμε μια βολτα με τον αντρα μου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκι μου!!!

Πώς πήγε το βράδυ σας??

μια χαρούλα.φαινεται το τηρει το προγραμμα του. κοιμηθηκε κατα τις 10,30 λόγω δοντιων και εφαγε μετα στις 6. βεβαια κατα τις 4 κουνιοταν εντονα αλλα του βαζω την πιπιλα και μετα από λιγο σταματαει. εσεις;

καλημερα κοριτσια!!

αννουλα χρονια σου πολλα!να τα εκατοστησεις κουκλα μου!

βουλα μου νομιζω 9μηνων θα μπορει να πιει απ το ποτηρακι μην ανησυχεις.εγω σκεφτομαι να κοψω το 9 μηνο κ να γυρισω καλοκαιρι στη δουλεια.εχω χασει τελειως επαφη με τ αντικειμενο.

πως ειναι σημερα τα μωρακια σας?εμεισ ειχαμε μια ησυχη νυχτα κ σημερα δοξα τω θεω και τωρα παιζει με το μπαμπα της.κατα τις 12 θα τη παμε στη μαμα μου να μαζεψουμε λιγο κ το σπιτι κ να βγουμε μια βολτα με τον αντρα μου.

καλημερα Σοφακι! καλα να περασετε στην βολτα σας. και εγω θα ηθελα πολυ να βγαλω τον μικρο βολτα αλλ με φοβιζει ο καιρος.

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις ολα καλα

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η εξαρτηση του μικρου απο την πιπιλα.Εκει που κοιμαται ξυπναει και με τα ματια κλειστα πιπιλαει οτι βρει....

Αν δεν του δωσεις πιπιλα δεν κοιμαται και αμα του πεσει(που στην ουσια δεν την κραταει αυτος εγω την κραταω)Ξυπναει!!!!!!!!!!

Ειναι καινουριο κολπο αυτο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλως την ζωούλα. είσαι καλυτερα σημερα μετα το χθεσινο σοκ με το μαθημα;:P

τωρα οσον αφορα την εξαρτηση του μικρου σου εγω θα ελεγα να μην ανησυχεις. φαση ειναι θα του περασει. καλο θα ηταν βεβαια να μην του αρεσε τοσο πολυ το πιπιλισμα αλλα τι να γινει! δεν ειναι και για παντα; αληθεια τον εχεις σε δικο του δωματιο ή διπλα σου;

Το ξεπερναω σιγα σιγα το σοκ!!!Αν και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως επεσα τοσο εξω!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ακομα μαρακι στο δωματιο μας κοιμαται.Σκεφτομαι τον αλλον μηνα να τον παω στο δικο του.

Εσυ τον εχεις στο δικο του δωματιο?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια ... Για το ποτηρακι που λετε εμεις του πηραμε απο 6 μηνων και το επιασε μονος του και αρχισε να πινει αλλα οχι γαλα μονο νερο , και εμεις θηλαζουμε αλλα πινει και απο μπιμπερο μιας και εγω λειπω τα πρωινα αλλα την πιπιλα δεν την θελει ... Ο δικος μου παντως δεν μπορει να πιει το γαλα απο ποτηρακι ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρα!

το πήρα απόφαση...το παιδί μου δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια....

ξύπνησε στις 2:30 αλλά δεν πεινούσε πολύ....έφαγε απλά επειδή της έδωσα...μετά μουρμούραγε μέχρι τις 4 και ξαναέφαγε στις 7...ε απο τότε δεν ξανακοιμήθηκε!!!

σε όσες το παιδί σας δε θέλει πιπίλα, ένα έχω να πω: τυχερέεεεεεςςςςςς!!!

Ζωίτσα και μένα το ίδιο κάνει με το πιπίλισμα!

Αννούλα χρόνια πολλά!!!!!!!

να τα χιλιάσεις και μαζί να χιλιάσεις και τις τσάντες σου!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ κριμα φυγατε ολες ε;;; Δεν πειραζει θα μονολογησω...Πηγαμε για ψωνια και καφε με τον αντρουλη μου σημερα και η μπεμπα εκατσα με γιαγια και παππου (πεθερικα!!!!). Πολυ ωραια περασαμε...Σημερα ειχα γενεθλια, εκλεισα τα 31!!!!!! Χριστε μου απιστευτο μου φαινεται, τελοσπαντων το προσπερναω και ψωνισα ενα ζευγαρι γοβες (νομιζω οι πιο ωραιες γοβες ever!!!!!!) kαι μια τσαντα (παλι!!!!). Σας εχω πει οτι εχω πορωση με τις τσαντες;;;; Εχω, μαζι με τη σημερινη 39!!!! Μια ακομα, λεω του αντρα μου, για τη στρογγυλοποιηση!!!! Και ειναι ολες μια και μια, πανακριβες, κανω επενδυση σε τσαντες εγω!!!!

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!! Συμπεθερουλα μου να σε χαιρομαστε!!! Να εισαι παντα παντα καλα με τον αντρουλη κ την κορουλα σου κ να γινετε μια ακομα μεγαλυτερη κ ευτιχισμενη οικογενεια!!!! Σου χρωσταω καρτα!! (Τωρα που τις εμαθα κ εγω!)

http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3704339&cp=2943770.3571505&ab=viewall&view=all&parentPage=family

κοιτα τωρα με τις εκπτωσεις τι γινεται!

ούτε 20 ευρω αυτο!!!!!

Ειναι απιστευτα??? Τα βγαζουν στα μετρα μου???? Ρε συ Μαρακι πες μου, που τα βρισκεις??? Οχι πες μου που????????!!!!!!!!!

Το ξεπερναω σιγα σιγα το σοκ!!!Αν και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως επεσα τοσο εξω!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ακομα μαρακι στο δωματιο μας κοιμαται.Σκεφτομαι τον αλλον μηνα να τον παω στο δικο του.

Εσυ τον εχεις στο δικο του δωματιο?

Κ εγω μαζι τον εχω ακομα.. Τον αλλο μηνα λεω να τον στειλω!!

Καλημερααα!!!! Σε ολες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Και κλασσικά είμαι μόνη σαν το λεμόνι.:(

Ενα ενα τα γραφω..κλασσικα!!

Κι εγω μονη ειμαι! Εφυγε κι ο Θοδωρης το πρωι για δουλεια κ θ αργησει κι ολας.. Εχει κ παλιοκαιρο, οποτε κ μονη, κ μεσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλημερα και απο μενα!!!ουφ τι να σας πρωτοαπαντησω δεν ξερω!γραφω κ βιαστικα γιατι περιμενω τον πεθερο μου να ερθει.λοιπον οτι θυμαμαι απο αυτα που διαβασα θα σας πω....

μακμαρακι αυτο με το κομμενο γαλατακι δεν ειναι τιποτα...και εμενα το εκανε πολλες φορες στις 2 ωρες οπως λες και εσυ...μπορει να συνεχιστει κ για 3-4 μερες ακομα κ μετα θα σταματησει...μιλαμε για την μεγαλη ποσοτητα γιατι οσον αφορα την μικρη δεν το συζηταμε γινεται συνεχεια.ειναι απολυτως φυσιολογικο...τωρα για το 210 νερο θα γινει 230 με την σκονη οποτε νομιζω οτι θα του πεσει βαρυ.εγω θα εβαζα 180 νερο τις 6 κουταλιες σκονη κ θα το εδινα.αυτο δηλαδη κανω κ τωρα...

αννουλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!να τα εκατοστησεις κοπελα μου να εισαι γερη και δυνατη να καμαρωνεις το μωρακι σου!!!!

ζωιτσα αυτο με το πιπιλισμα φαση ειναι θα περασει!την περασαμε κ αυτη...εγω αυτο που της κανω ειναι μολις αποκοιμηθει παω κ της την βγαζω..το καταλαβαινει βεβαια αλλα δεν δινει σημασια...ετσι κοιμαται πιο ησυχα διαπιστωσα!και εννοειται οτι πιπιλαει στον αερα τη νυχτα...δηλαδη κανει σαν να εχει πιπιλα στο στομα της!!!

μαριανθουλα κ υπολοιπα κοριτσακια καλημερα!!!!

σας φιλω!ηρθε!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας...Ευχαριστω για τα χρονια πολλα!!!!! Εγω παντως θα ηθελα που και που να τρωει πιπιλα η μικρη γιατι ωρες ωρες θελει να κοιμηθει και δεν μπορει και απο τανευρα της φωναζει και παθαινει υπερενταση, αν πιπιλαγε κατι θα ηρεμουσε πιο ευκολα. Νομιζω ομως οτι ο,τι εχει η καθεμια θελει το αλλο!!!!! Μαρακι και μενα μου το κανει αυτο με το ξινισμενο γαλα και 4 ωρες μετα (πιο παλια), δεν ειναι τιποτα...Μονο ο εμετος ειναι ανησυχητικος, οπως σου ειπαν οι κοπελες, οι γουλιες ειναι φυσιολογικες.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα!

το πήρα απόφαση...το παιδί μου δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια....

ξύπνησε στις 2:30 αλλά δεν πεινούσε πολύ....έφαγε απλά επειδή της έδωσα...μετά μουρμούραγε μέχρι τις 4 και ξαναέφαγε στις 7...ε απο τότε δεν ξανακοιμήθηκε!!!

σε όσες το παιδί σας δε θέλει πιπίλα, ένα έχω να πω: τυχερέεεεεεςςςςςς!!!

Ζωίτσα και μένα το ίδιο κάνει με το πιπίλισμα!

Αννούλα χρόνια πολλά!!!!!!!

να τα χιλιάσεις και μαζί να χιλιάσεις και τις τσάντες σου!!!!!!!!!!!

Αμα τις χιλιασω Σοφακι τις τσαντες 1. ο αντρας μου θα με χωρισει και 2. θα φαληρισει οικονομικα η επιχειρηση!!!!! Χαχαχα...Ωραια ευχη ομως!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα κι από 'μας!!!!Σήμερα έχει ο αντρούλης μου γενέθλια.Κλείνει τα 30. Πώπω τα πρώτα άντα μας με τον Άγγελό μας αγκαλιά!

Αννούλα χρόνια σου πολλά για χθες.Ότι επιθυμείς κοπέλα μου. Να σε χαίρεται η οικογένειά σου.

Σοφάκι καλά να περάσετε στη βόλτα σας.

Ζωή μου πραγματικά φάση είναι το πιπίλισμα. Κι εμένα που και που το παθαίνει. Κι αν του πέσει η πιπίλα βάζει το δάχτυλο στο στόμα. Αλλά είναι μέρες μέρες.Χθες κοιμήθηκε χωρίς πιπίλα, μόνος του.

Α, σας το 'πα; Ξύπνησε 2 φορές απόψε αντί για 3!Γιούπι!

Σήμερα θα πάμε Jumbo ν' αγοράσω κι άλλες πιπίλες, κι άλλες θηλές και μπιμπερό να τα δοκιμάσουμε όλα. Για να δούμε!

boυλα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου!πολυχρονος και οτι επιθυμειτε!!

μακμαρακι οπως σου ειπαν κ τα υπολοιπα κοριτσια δε χρειαζεται ν ανησυχεις μονο εμετο αν κανει θα θορυβηθεις.οι γουλιες ειναι συνηθισμενο φαινομενο για τα περισσοτερα μωρακια.οσο για το γαλα κ εγω 180μλ νερο βαζω κ 6 μεζουρες κ βγαινει γυρω στα 200-210.στα μεγαλα κεφια το πινει ολο αλλιως γυρω στα 170 πινει.

τατιανα κ μενα το κανει αυτο με το μπιμπερο το πιανει μονη της πινει τη βοηθαω εννειται κ οταν το βαρεθει το τραβαει να το βγαλει.φαση εχει!!

εμενα παιρνει πιπιλα αλλα το βραδυ οταν ειναι να κοιμηθει τη βγαζει μονη της τη φτυνει κ πιπιλαει στον αερα.οπως βολευεται το καθε μωτο τελικα.

τωρα τελειωσαμε τις δουλειες του σπιτιου με τον αντωνη θα παμε να φαμε στη μανα μου κ μετα βολτα παραλια.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...