Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λιτσακι σ ευχαριστω κοπελα μου!ναι δικιο εχει ο αντρας σου το εθιμο εδω ειναι το καραβι βεβαια τα παιδακια τρελαινονται με το δεντρο κ εγω το προτιμω να σου πω...γιατι δε κανετε και τα 2?και καραβι και δεντρο?ετσι θα ειναι ολοι ικανοποιημενοι!

ζωη κ εγω αυτο νομιζω για το χαμομηλι οτι το δινεις για να κανει κακακια εγω τουλαζχιστον ετσι το χρησιμοποιω.

μακμαρακι δεν αποκλειεται να εχουν σκληρυνει τα ουλα του...εμεις ειχαμε αρχισει μ αυτα απ τις 50 μερες.

ειδα κ εγω το ματς(φανατικη ποδοσφαιροφιλη απο μικρη) κ απογοητευτηκα...τι να κανουμε την επομενη φορα.

καλο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζωούλα μου δε νομιζω να εχει διαρροια δεν ξερω. του εδωσα χαμομηλι που ειναι ηρεμηστικό γιατί με εχει ξεθεωσει σημερα! και τι ειναι παλι αυτο να μην θελει πιπιλα και να μασαει τα χερια του;;;

Καλησπέρα και από εμάς. Και του χρόνου με υγεία για όσα κοριτσάκια στόλισαν σήμερα!!! Στολίσαμε και εμείς έπαθε ένα σοκ το ζουζουνακι μου με το δέντρο και τα λοιπά στολίδια , έσκασε κάτι χαμόγελα άλλο πράγμα και το πιο καλό από όλα ?? Χαίρετε με τον αι Βασίλη τον κοιτάζει του γελαει και θέλει να τον πιάσει. Κατασυγκινημένη είμαι σήμερα !!! Καλό βραδύ, άντε αύριο Δευτέρα να μπαίνουμε σε σειρά γιατί το ΣΚ με τον μπαμπά μας ξεφεύγουμε λίγο από το πρόγραμμα.

XwAPp3.png

Ευτυχως πριν λιγο μου τα εκανε παλι και ηταν μια χαρα τα κακακια της, κιτρινα κιτρινα και οχι αραια, κανονικα...Ουφ παει και αυτο. Επισης δε μου ξαναεκανε πυρετο απο χθες αλλα ολο το πρωι και το μεσημερι δεν ειχε πολυ ορεξη. Το απογευμα αρχισαμε τα αγκου και μας εφυγε και αυτο το αγχος. Αμαν ομως με αυτα τα εμβολια, καθε μηνα τα ιδια θα εχουμε;;; Αστο καλο...Σας ειπα οτι θα στολισω ε;; Αν σας πω τι επαθα. Εβγαλα απο την αποθηκη το δεντρο και τα στολιδια και -ευτυχως- πριν τα βαλω σπιτι τα ανοιξα στο διαδρομο για να μη γεμισω το σπιτι αυτα τα πρασινα απο το δεντρο. Ε ειχε μεσα στο δεντρο κακα ποντικου!!!!!! Παλι καλα που δεν το εβαλα στο σπιτι μεσα και φορουσα και γαντια, λες και το ηξερα. Τα πεταξα ολα οπως ηταν. Αυριο παμε για αλλα, εξοδα απο το πουθενα παλι...Πολυ στεναχωρηθηκα παντως που δε στολισαμε. λεω λοιπον να βαλω τα φωτακια στο μπαλκονι, κανω μια ωρα να τα βαλω γυρω γυρω, ηταν και μπερδεμενα, το μπαλκονι ειναι πολυ μεγαλο, τα βαζω στην πριζα και ηταν τα περισσοτερα καμενα. Οταν τα εβαλα πριν τα ξετυλιξω δε φαινοταν οτι ηταν τοσα καμενα. Δε μας τρεχει ο στολισμος μου φαινεται!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ζωούλα μου δε νομιζω να εχει διαρροια δεν ξερω. του εδωσα χαμομηλι που ειναι ηρεμηστικό γιατί με εχει ξεθεωσει σημερα! και τι ειναι παλι αυτο να μην θελει πιπιλα και να μασαει τα χερια του;;;

μακμαρακι εμενα πιπιλα δεν παιρνει καθολου αλλα τα χερια παντα μεσα στο στομα και απιστευτα σαλια απο τοτε που ηταν στην ηλικια του δικου σου.Οποτε μην ανησυχεις.Τωρα τι θα κανεις με τα χερια δεν ξερω και εγω ακομα δεν βρηκα λυση....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Τώρα που μπήκα λείπετε όλες.Τέτοια ώρα να μου πεις τι θα κάνετε;Εγώ τι έπαθα απόψε και δε νυστάζω; Και λείπαμε σχεδόν όλη μέρα.Τέσπα θα σας τα πω αύριο τα νέα μου, πάω να ξαπλώσω μπας και κοιμηθώ.Αύριο πρωί έχει ΟΑΕΔ για τα τελευταία(ελπίζω)χαρτιά του εξαμήνου.Καληνύχτα κοριτσάκια μου.

Καλημερα κι απο μενα σ'ολες σας!

Ποσο σας ζηλευω που ειστε με τα παιδακια σας και στολιζετε δεντρο...

Εγω δεν θα εχω αυτη την χαρα γιατι δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Σνιφ

Θα το στολισουν η πεθερα μου με τον Σαββα.

Το ευχαριστο ειναι οτι ο Σαββας δεν δουλευει τα Χριστουγεννα κι ετσι θα τα περασουμε οικογενειακως.

Αλλα μεχρι τοτε θα εχω ξεπατωθει στη δουλεια

Μαρακι σε καλη μερια!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα και απο εμενα!

τσακωθηκα πρωι πρωι και ειμαι χαλια γμτ

η καλη μερα απο το πρωι φαινεται

ελπίζω κοριτσια μου να ειστε καλυτερα

Μαρακι μακαρι να εισπραττεις ολη την εβδομαδα, καλοφαγωτα :)

καλη συνεχεια!

Καλημερουδια...Καλη εβδομαδα να χουμε!!

Ετοιμαζομαι για σιδερο,τι πραμα και αυτο,πριν 2 μερες σιδερωσα 2 πλυντηρια και τωρα εχω αλλα 3,ελεος!!

Αννα ετσι την πατησα και εγω χθες,πηγα να στολισω κ ηταν καμμενα τα λαμπακια μου,αντε να βρεις κυριακατικα λαμπιδια,ενα χαμος γινεται στο σαλονι!!

Ζωη εμενα πιπιλα δεν επρνε με τπτ στην αρχη,μου λεει η μαμα θα της βαλω ελαχιστη ζαχαριτσα για να την αρπαξει,,οχι με τπτ φωναζω εγω,,,εεε καποια στιγμη που ελειπα απο το δωματιο την εκανε την ζουζουνια κ της εβαλε,απο τοτε δεν την βγαζει απο το στομα,μ εχει σωσει πολλες φορες απο μεγαλη γκρινια!!Οσο για τα χερακια,εμενα βαζει ολη την γροθια στο στομα της,ρουφαει ρουφαει λες κ πειναει,αυτο ειναι ενοχληση απο ουλα?

Βουλιτσα περιμενουμε τα νεα σου,,,ε μα και συ 1 ξημερωματα?εγω ειχα πεσει απο τις 11¨30 στο κρεβατακι μου,,,

Evmo σημασια εχει πως θα κανεις Χριστουγεννα με τον αντρουλη σου και το παιδακι σου.Υπομονη.

Μαρακι ευχομαι να μην παει ολη η μερα σου ασχημα,,το πρωι εχω κ εγω μια ταση να μαλωνω,ξυπναω στραβα παντα :)

Μαρια καλοφαγωτα,,

Καλη μας εβδομαδααα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα και απο μενα!!

σοφακι καλη αναρρωση κοπελα μου!

μαρακι καλοφαγωτα τα λεφτακια!

μακμαρακι ξεχασε τον τσακωμο και να εχεις μια ομορφη μερα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αχ αυτα τα πλυντηρια δεν τελειωνουν ποτε!εχω βαλει 1 τωρα και εχω αλλο ενα της μπεμπας και 2 δικα μας!να δω που θα τα απλωσω!!η μαμα μου λεει βαλε και κανενα ρουχαλακι πανω στο καλοριφερ!αλλα εγω δεν μπορω αισθανομαι λες και ειναι τσαντιρι το σπιτι!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημερα και καλη εβδομαδα και απο μενα!!

σοφακι καλη αναρρωση κοπελα μου!

μαρακι καλοφαγωτα τα λεφτακια!

μακμαρακι ξεχασε τον τσακωμο και να εχεις μια ομορφη μερα!

τατιανα μου που χαθηκες? τι εγινε με τα κιλα της μικρής ολα καλα?

Καλημερα κοριτσια.Καλη εβδομαδα.

Εμεις ολα καλα εδω.Καναμε και την βολτα μας χθες και σημερα το πρωι τον κρατησε για λιγοο Κοσμας και κοιμηθηκα οποτε ξεκουραστηκα λιγο.

Ευμορφια τι δουλεια και αυτη κοπελα μου....Ελπιζω να σε πλρωνουν καλα μονο....

Μακμαρακι Δυστυχως το να μαλωνεις πρωι δεν ειναι και οτι καλυτερο για να αρχισει η μερα σου.Ειναι για σοβαρο τουλαχιστον λογο?

Ωραιο τραγουδι παρ'ολα αυτα.Και εγω σας αφιερωνω αυτο που εχω παθει τρελα τελευταια

http://www.youtube.com/watch?v=OaxUHbxQzTM

Λια εγω ζαχαρη οπως και εσυ δεν θα βαλω.Το ξερω αυτο το κολπο.Μαλλον θα με φανε οι βολτες απο οτι βλεπω...

Μαρακι περιμενουμε φωτογραφιες ε?Μην ξεχνιομαστε.....

Επεξεργάστηκαν by zoi_m

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...