Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μακ μου τέλη Απριλίου θα πάω στη δουλειά, ο Άγγελος τότε θα είναι 9 μηνών. Λες τότε να πίνει με το ποτηράκι;Αλήθεια πότε αρχίζουν να πίνουν έτσι; Γιατί προμηθεύτηκα και τέτοια αλλά δεν έχω ιδέα.

Σοφάκι μου για τις πιπίλες της nuk λες ή για θηλές μπιμπερό; Πιπίλα έχω πάρει η αλήθεια σιλικόνη και την δέχτηκε όπως και της chicco από 20 ημερών.Στις πιπίλες δεν έχουμε πρόβλημα, ποτέ δεν είχαμε, με τα μπιμπερό δεν τα πάμε καλά.

Σας αφήνω κοριτσάκια. Μόλις κοιμήθηκε.Πάω κι εγώ γιατί κατά τις 2 πάλι στο πόδι θα είμαι. Καληνύχτες πολλές!!!!!!!

Για θηλές μπιμπερό λέω Βουλίτσα...

δεν ξέρω απο προσωπική εμπειρία αλλά απ'όσο έχω ακούσει είναι καλές.

Η ανιψιά μου είναι 9 μηνών και πίνει εδώ και ένα μήνα με το ποτηράκι της αλλά το νερό της...όχι γάλα...

Καληνύχτα!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα θα ειναι βουλα μου αν ειναι 9 μηνων. θα το πιανει με τα χερακια του και ολα καλα!

πω πω εχει νυστα ή εγώ νυσταζω;

Σοφακι σου ευχομαι να κοιμηθει σερι μεχρι τις 6 τουλαχιστον!

Αχ κριμα φυγατε ολες ε;;; Δεν πειραζει θα μονολογησω...Πηγαμε για ψωνια και καφε με τον αντρουλη μου σημερα και η μπεμπα εκατσα με γιαγια και παππου (πεθερικα!!!!). Πολυ ωραια περασαμε...Σημερα ειχα γενεθλια, εκλεισα τα 31!!!!!! Χριστε μου απιστευτο μου φαινεται, τελοσπαντων το προσπερναω και ψωνισα ενα ζευγαρι γοβες (νομιζω οι πιο ωραιες γοβες ever!!!!!!) kαι μια τσαντα (παλι!!!!). Σας εχω πει οτι εχω πορωση με τις τσαντες;;;; Εχω, μαζι με τη σημερινη 39!!!! Μια ακομα, λεω του αντρα μου, για τη στρογγυλοποιηση!!!! Και ειναι ολες μια και μια, πανακριβες, κανω επενδυση σε τσαντες εγω!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3704339&cp=2943770.3571505&ab=viewall&view=all&parentPage=family

κοιτα τωρα με τις εκπτωσεις τι γινεται!

ούτε 20 ευρω αυτο!!!!!

Καλα μιλαμε απιστευτα ρουχα και τρομερες τιμες...Στελνουν Ελλαδα;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Αννούλα μου χρόνια σου πολλά για τα γενέθλια σου. Να τα χιλιάσεις !!!

mar μου με την πιπίλα δεν γίνεται τίποτα. Του την έδινα όταν ήταν πιο μικρούλης και την ήθελε, αλλά ξαφνικά έκανε το μπάμ και δεν θέλει ούτε να την δεί. Προτιμάει τα μεμέ το παιδί. :wink:

o2WOp2.pngccwnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...