Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ τα χει παιξει το λαπτοπ, αλλα κ εγω μη το παω για κανα "καθαρισμο" κ μεινω χωρις λαπτοπ!!! Ε αμα τα φτυσει τελειως, βλεπουμε!! Κολαει συνεχεια!!! Ποτε μπορεις να ξαναδωσεις? Αμα φυγεις απο τετοιες διαδικασιες, δυσκολα ξαναμπαινεις σε τετοια καλουπια.. Για το διαβασμα κ τις εξετασεις λεω..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Ωχ καλα!!! Ειδα μολις στις ειδησεις οτι αυριο στη Θεσ/νικη θα εχει -2..:shock:

από τώρα ξεκίνησε το ψοφόκρυο Μαριάνθη μου!Βγήκα στο μπαλκόνι να μαζέψω κάτι ρούχα και μπρρρρρρ το μετάνιωσα. Αύριο λες Ζωίτσα να έχουμε χιόνι;

βουλα μου μηπως τον αναγουλιαζει η θηλη; τι εχεις καουτσουκ; εγω του εβαλα σιλικονη και την επιασε από την πρωτη στιγμη. ξερω οτι τα παιδια που θηλαζουν την προτιμουν. για δοκιμασε τη. ααα και να του τη δοκιμασεις οταν ειναι νηστικος για να αναγκαστει να την πιασει. καλή επιτυχία αν και οφειλω να σου πω ότι τοσο εγω όσο και η αδερφη μου επειδη θηλαζαμε (εγω μεχρι 8 μηνων και η αδερφη μου μεχρι 10) δεν πιασαμε ποτε ούτε μπιμπερο ούτε πιπιλα και η μανα μου ακομα εχει το μαραζι.:P

Ωχ μου κανες την καρδιά περιβόλι!Και πώς θα παώ στη δουλειά; Εντάξει έχω καιρό ακόμα, αλλά αν πεινάσει εκτός της στερεάς τροφής πώς θα του δώσουν γάλα;Εσάς τι σας έκανε η μαμά σου μετά;Αχ έχω αγχωθεί πολύ.

Μακ μου είχα σιλικόνη κι επειδή δεν έπινε, μου είπαν να την αλλάξω με καουτσούκ. Το ίδιο έκανα και στις πιπίλες του. Ε λοιπόν σε πληροφορώ τζίφος.

Ωχ μου κανες την καρδιά περιβόλι!Και πώς θα παώ στη δουλειά; Εντάξει έχω καιρό ακόμα, αλλά αν πεινάσει εκτός της στερεάς τροφής πώς θα του δώσουν γάλα;Εσάς τι σας έκανε η μαμά σου μετά;Αχ έχω αγχωθεί πολύ.

Μακ μου είχα σιλικόνη κι επειδή δεν έπινε, μου είπαν να την αλλάξω με καουτσούκ. Το ίδιο έκανα και στις πιπίλες του. Ε λοιπόν σε πληροφορώ τζίφος.

η μητερα μου Βούλα (και τη μαμα μου Βούλα τη λενε ;)) μας εβαλε στο ποτηρακι μετα το στηθος. ειμασταν και μεγαλωμενα βλεπεις... εσυ πότε πας στη δουλεια και ποσο θα ειναι ο μικρος;

αχ βρε κοριτσακια δεν σας χαρηκα καθολου σημερα. και εγω τωρα εβαλα τον μικρο για υπνο (τι τωρα δηλαδης από τις 9,30 τον παλευω) και ενω νυσταζει το καμαρι μου δεν μπορει να κοιμηθει από τα δοντια. του εδωσα λιγο ντεπον και ελπιζω να ηρεμησει :roll:

να'μαι κι εγώ!

ωραία ήταν στη βολτίτσα μας!

κοιμήθηκε το καμάρι μου και με άφησε να πιω το καφεδάκι μου!

Βρε συμπεθέρα, μια χαρά βάρος πήρε το παιδί...δώστου κανονικά το γαλατάκι όπως πρέπει...240 γρμ σε 9 μέρες είναι περίπου 27γρμ τη μέρα όταν το "φυσιολογικό" θεωρείται το 25. Τέλειος είναι! δε χρειάζεται δίαιτες απο τώρα!!!

Βούλα έχεις δοκιμάσει διάφορες μάρκες? έχω ακούσει καλά λόγια για τις nuk.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

να'μαι κι εγώ!

ωραία ήταν στη βολτίτσα μας!

κοιμήθηκε το καμάρι μου και με άφησε να πιω το καφεδάκι μου!

Βρε συμπεθέρα, μια χαρά βάρος πήρε το παιδί...δώστου κανονικά το γαλατάκι όπως πρέπει...240 γρμ σε 9 μέρες είναι περίπου 27γρμ τη μέρα όταν το "φυσιολογικό" θεωρείται το 25. Τέλειος είναι! δε χρειάζεται δίαιτες απο τώρα!!!

Βούλα έχεις δοκιμάσει διάφορες μάρκες? έχω ακούσει καλά λόγια για τις nuk.

αααααα δεν καταλαβες καλα! 26 γρμ πηρε με την διαιτα! πριν από αυτην ειχε παρει 40 την ημερα ήτοι 1,5 κιλά σε 40 ημερες ;)

Και πάλι βρε Μαράκι...

και τι έγινε που πήρε 1,5 κιλό σε ένα μήνα??? μόλις αρχίσουν να μπουσουλάνε θα καίνε θερμίδες στο άψε σβήσε!

πόσο ζυγίζει δηλαδή ο γαμπρούλης μου???

Όπως και να'χει,κρίμα είναι να μένει πεινασμένο το παιδάκι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και πάλι βρε Μαράκι...

και τι έγινε που πήρε 1,5 κιλό σε ένα μήνα??? μόλις αρχίσουν να μπουσουλάνε θα καίνε θερμίδες στο άψε σβήσε!

πόσο ζυγίζει δηλαδή ο γαμπρούλης μου???

Όπως και να'χει,κρίμα είναι να μένει πεινασμένο το παιδάκι...

τωρα ειναι 6840. ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε να τα κανω 210 ml από 170 και να βαλω 6 κουταλιες αντι για 5. θα δουμε! οντως μωρε δεν μπορω να κλαψουριζει λες και δεν εχω να τον ταισω. εσεις κοιμαστε;

τωρα ειναι 6840. ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε να τα κανω 210 ml από 170 και να βαλω 6 κουταλιες αντι για 5. θα δουμε! οντως μωρε δεν μπορω να κλαψουριζει λες και δεν εχω να τον ταισω. εσεις κοιμαστε;

ε μα έτσι είναι...

δώσε στο γαμπρούλη μου να φάει όσο θέλει!!!

η μικρή κοιμάται απο τις 22:30...Ποιός ξέρει όμως τι ώρα θα ξυπνήσει πάλι για φαί!!! αν το κάνει όπως χθες σε 2 ωρίτσες θα ξυπνήσει...:-(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μακ μου τέλη Απριλίου θα πάω στη δουλειά, ο Άγγελος τότε θα είναι 9 μηνών. Λες τότε να πίνει με το ποτηράκι;Αλήθεια πότε αρχίζουν να πίνουν έτσι; Γιατί προμηθεύτηκα και τέτοια αλλά δεν έχω ιδέα.

Σοφάκι μου για τις πιπίλες της nuk λες ή για θηλές μπιμπερό; Πιπίλα έχω πάρει η αλήθεια σιλικόνη και την δέχτηκε όπως και της chicco από 20 ημερών.Στις πιπίλες δεν έχουμε πρόβλημα, ποτέ δεν είχαμε, με τα μπιμπερό δεν τα πάμε καλά.

Σας αφήνω κοριτσάκια. Μόλις κοιμήθηκε.Πάω κι εγώ γιατί κατά τις 2 πάλι στο πόδι θα είμαι. Καληνύχτες πολλές!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...