Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τατιάνα μεγειά το μαλλί και τα νύχια.

Σοφάκι κι εμείς της chicco το καρεκλάκι έχουμε, προς το παρών είμαστε κι οι δύο πολύ ευχαριστημένοι. Μου άρεσε όμως πολύ και της άλλης Σοφίας το fisher price για έκτακτες περιπτώσεις ή ταξίδια. Μου φαίνεται θα το πάρουμε κι αυτό.

Πάντως για τον νυχτερινό ύπνο τι να πω. 3 μήνες μου κοιμόταν χωρίς διακοπή 8-9 ώρες κι έχει τώρα 1 μήνα που ξυπνάει ανά 2 ώρες κι αν δεν τον βάλω στο στήθος δεν ηρεμεί.Βρε τι αγκαλιές τι χάδια τίποτα. Προσπάθησα να του δώσω μπιμπερό δεν το θέλει με τίποτα.Άλλαξα 2 γάλατα αλλά μόλις νιώθει την πιπίλα απ' το μπιμπερό κάνει κάτι γκριμάτσες σαν να αναγουλιάζει δε σας λέω τίποτα. Με πιάνουν τα γέλια απ' τη μια, κι απ' την άλλη αγχώνομαι ότι δε θα μπορέσω να του δώσω μπουκάλι ποτέ.

Διαφημίσεις

εφυγα γιατι ξυπνησε ο μικρος μου και τον ταισα! Τατιανα μου βαζω 170 νερό με 5 κουταλιες...

φυγατε εσεις τωρα ε;:-(

αχ βρε μαρακι μου δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να του δινεις αραιωμενο το γαλα....ειναι δηλαδη κακο που πηρε το μωρο αρκετο βαρος?δεν ξερω γενικα οι παιδιατροι με εχουν μπερδεψει!ο καθενας λεει τα δικα του....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

βουλα μου μηπως τον αναγουλιαζει η θηλη; τι εχεις καουτσουκ; εγω του εβαλα σιλικονη και την επιασε από την πρωτη στιγμη. ξερω οτι τα παιδια που θηλαζουν την προτιμουν. για δοκιμασε τη. ααα και να του τη δοκιμασεις οταν ειναι νηστικος για να αναγκαστει να την πιασει. καλή επιτυχία αν και οφειλω να σου πω ότι τοσο εγω όσο και η αδερφη μου επειδη θηλαζαμε (εγω μεχρι 8 μηνων και η αδερφη μου μεχρι 10) δεν πιασαμε ποτε ούτε μπιμπερο ούτε πιπιλα και η μανα μου ακομα εχει το μαραζι.:P

Διαφημίσεις

φερτε τα εδω... εγω τον δικο μου τον κοιμησα, εχω ταλεντο σε αυτό! βεβαια σε κανενα μισαωρο ειναι να φαει αλλα και αυτο καλο ειναι. τατιανα μου εσενα που τρωει με μπουκαλι ποσα ml της δινεις;

Μαριανθουλα δεν σε πηρε τηλ αυτος να σου πει γιατι δεν ηρθε; μα τι κοπανοι ειναι ωρες ωρες

Kοπανοι δε θα πει τιποτα!!! Ασε γιατι μου την εδωσε!

Πως να στον στειλω? Η γενικη σε βολευει η θες ACS???:lol:

Για το γαλα τωρα που λετε με την Τατι, κ τις μεζουρες, εχω ειχα δωσει 3-4 φορες σκονη στο παιδι, κ το κουτι εγραφε πανω! Βεβαια μας ειχε δωσει ενα χαρτι η παιδιατρος του μαιευτηριου με οδηγιες οι οποιες ηταν: σε 30μλ 1 μεζουρα κοφτη, 60μλ 2 μεζ κοφτες κλπ.. Σε 50μλ 1 μεζουρα γεματη! Οποτε εσυ στα 170 τι πειραζει που βαζεις 4... Λεω εγω τωρα! Δεν ξερω! Ρωταω, ειναι πολυ η λιγο?? Τι σε προβληματιζει???

Συμπεθέρα και ευτυχώς να λες που σου έφερε και τα 300!!!

του άντρα μου του έχουν δώσει μέχρι και δίμηνη επιταγη 20 ευρώ!!!!!!!

Kαλα αυτο ειναι το ακρον αωτον της επιταγης!! Κ γω που νομιζα οτι η 6μηνη για 150 ηταν το ρεκορ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλησπέρα κοριτσούδια μου!!! Τι μου κάνετε?

Εμένα πάντως ούτε την πιπίλα δεν θέλει. Τώρα τι θα κάνουμε μόλις αποθηλάσω θα δούμε.

Καλησπερα! Που εισαι βρε κοπελα??? Το μπεμπακι καλα??? Δοκιμαζετε να τη δινεις ανα διαστηματα, μια φιλη μου ελεγε τις προαλλες οτι ο γιος της την επιασε 4ρων μηνων! Οποτε πότε δεν ξερεις!!

2

Kοπανοι δε θα πει τιποτα!!! Ασε γιατι μου την εδωσε!

Πως να στον στειλω? Η γενικη σε βολευει η θες ACS???:lol:

Για το γαλα τωρα που λετε με την Τατι, κ τις μεζουρες, εχω ειχα δωσει 3-4 φορες σκονη στο παιδι, κ το κουτι εγραφε πανω! Βεβαια μας ειχε δωσει ενα χαρτι η παιδιατρος του μαιευτηριου με οδηγιες οι οποιες ηταν: σε 30μλ 1 μεζουρα κοφτη, 60μλ 2 μεζ κοφτες κλπ.. Σε 50μλ 1 μεζουρα γεματη! Οποτε εσυ στα 170 τι πειραζει που βαζεις 4... Λεω εγω τωρα! Δεν ξερω! Ρωταω, ειναι πολυ η λιγο?? Τι σε προβληματιζει???

στα 180 ειναι 5 οι μεζουρες. εμενα ο γιατρος μου ειπε 4 για για διαιτα και το μωρο μου καθε φορα που τελειωνει το μπουκαλι κλαψουριζει γιατι πειναει...:-(

σημερα βεβαια μου εκανε και το αλλο στα 2 τελευταια γευματα και ανησυχω: αφου ειχε φαει και ρευτηκε και περασαν 2 ωρες από καθε γευμα, μου εβγαλε γαλατακι "κομμενο" σε μεγαλη γουλια. ειναι εμετος αυτο; μηπως επαθε κατι το στομαχακι του;

2

στα 180 ειναι 5 οι μεζουρες. εμενα ο γιατρος μου ειπε 4 για για διαιτα και το μωρο μου καθε φορα που τελειωνει το μπουκαλι κλαψουριζει γιατι πειναει...:-(

σημερα βεβαια μου εκανε και το αλλο στα 2 τελευταια γευματα και ανησυχω: αφου ειχε φαει και ρευτηκε και περασαν 2 ωρες από καθε γευμα, μου εβγαλε γαλατακι "κομμενο" σε μεγαλη γουλια. ειναι εμετος αυτο; μηπως επαθε κατι το στομαχακι του;

Δεν ξερω βρε Μαρακι, για το γαλα.. Μα ποσο πια εχει παει το παιδι? Τοσο πολυ "πηρε", δεν ξερω τι να σου προτεινω, 2η γνωμη? Ισως σε μπερδεψει περισσοτερο, κ τρεχα γυρευε κι ολας, να ψαχνεις κ να τσεκαρεις καποιον καινουριο!!

Οσο για το αλλο που λες, για τη γουλια με το κομμενο γαλα, εμενα μου τα κανει συνεχεια μα συνεχεια αυτα.. Οχι καθε μερα, αλλα τα κανει! Δεν με εχει ανυσηχησει ομως!! Εμενα ο γιατρος μου χει πει οτι μωρο ειναι, γουλιες θα βγαζει, κ καμμια φορα κ πολυ! Μονο αν κανει ρουκετοειδη εμετο θα ανυσηχησω!! Κ ετσι κ κανω.. Τον ρευω οσο πιο καλα μπορω, κ παρ ολα αυτα υπαρχουν φορες που μετα απο ωρα ειτε ρευετε ακομα, ειτε βγαζει γουλια κομμενη! Μα κ μεις ρε συ δεν το κανουμε? Εμενα πολλες φορες αν φαω κατι μπορει να το ρευομαι ολη μερα!!! (ακουγετε λιγο μπλιαχ οταν αφορα εμας ε??:mrgreen:)

Μακμαρακι καθε μερα εμεις βγαζουμε τετοια.Εμετος ειναι μονο αν ειναι ρουκετοειδης.Μην σε αγχωνει εμεις απο την αρχη βγαζουμε ποσοτητες οχι αστεια αλλα η παιδιατρος ειπε οοτι οσο παιρνει κιλα δεν την ανησυχει....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...