Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα στην στειλω με κουριερ να κανει παρεα στον γιοκα σου!!!που εισαι δουλεια?

χα χα , οχι σπιτι! με τις φωνες μου παντως μαλλον το παιδι μου ανησυχησα και γκρινιαξε γι αυτο αργησα. τον εχω βαλει στο γυμναστηριο τωρα! γιατι ειμαστε ΚΑΙ αθλητικοι τυποι!

Να μαι κ εγω! Σοφια πολυ μ αρεσει το καρεκλακι σου!!! Κοριτσια τζιφος με το ραντεβου! Δεν ηρθε ο *&*%$#! Τελοσπαντων! Απο δευτερα θα με βρει τωρα! Ουφ! Πηγα κ αλλαξα ενα δωρο-μαπα που μου χαν φερει, κ πηρα ενα παντελονακι λαδι, κοτλε.. πολυ μου αρεσε!!! Ο μκρουλης εχει γκρινα κ εγω ειμαι κουδουνι τωρα που εφαγα! Ετοιμη για τρελες ξαπλες!!! Τον θελει καμμια σας να τον κανω ενα πακετο να τον στειλω??? Για 2 ωριτσες μονο..

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

χα χα , οχι σπιτι! με τις φωνες μου παντως μαλλον το παιδι μου ανησυχησα και γκρινιαξε γι αυτο αργησα. τον εχω βαλει στο γυμναστηριο τωρα! γιατι ειμαστε ΚΑΙ αθλητικοι τυποι!

έτσι τον θέλει αθλητικό η νυφούλα σου γιατί κι αυτή είναι πολύ αθλητικός τύπος!!!

και μάλλον το εμπνέει και στους γύρω της γιατί όλοι της φέρνουν δώρο φόρμες!!!

Αλήθεια! ένα φουστανάκι μόνο μου έχουν φέρει δώρο! όλα τα υπόλοιπα είναι φόρμες και μπουφάν! μόνο εγγραφή σε γυμναστήριο δε της έχουν κάνει δώρο ακόμα!!!

Σοφία το καρεκλάκι αυτό θα της το πάρω αργότερα ώστε όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό να το έχω και να κάθεται και το παιδί μου κανονικά στο τραπέζι!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

έτσι τον θέλει αθλητικό η νυφούλα σου γιατί κι αυτή είναι πολύ αθλητικός τύπος!!!

και μάλλον το εμπνέει και στους γύρω της γιατί όλοι της φέρνουν δώρο φόρμες!!!

Αλήθεια! ένα φουστανάκι μόνο μου έχουν φέρει δώρο! όλα τα υπόλοιπα είναι φόρμες και μπουφάν! μόνο εγγραφή σε γυμναστήριο δε της έχουν κάνει δώρο ακόμα!!!

Σοφία το καρεκλάκι αυτό θα της το πάρω αργότερα ώστε όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό να το έχω και να κάθεται και το παιδί μου κανονικά στο τραπέζι!!!!

να σου δωσω εγω απο τα εκατομμυρια φουστανια που μας εφεραν κ εγω η χαζη δεν τα αλλαξα κ το παιδι δεν τα φορεσε ποτε!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

φερτε τα εδω... εγω τον δικο μου τον κοιμησα, εχω ταλεντο σε αυτό! βεβαια σε κανενα μισαωρο ειναι να φαει αλλα και αυτο καλο ειναι. τατιανα μου εσενα που τρωει με μπουκαλι ποσα ml της δινεις;

Μαριανθουλα δεν σε πηρε τηλ αυτος να σου πει γιατι δεν ηρθε; μα τι κοπανοι ειναι ωρες ωρες

της δινω 190-200 5 φορες την ημερα....αυτη θελει παραπανω αλλα δεν της δινω γιατι ουτως η αλλως αν φαει παραπανω το βγαζει...του το δινεις αραιωμενο οπως σου ειπε ο γιατρος?

να σου δωσω εγω απο τα εκατομμυρια φουστανια που μας εφεραν κ εγω η χαζη δεν τα αλλαξα κ το παιδι δεν τα φορεσε ποτε!!!

εγώ θα πάω τώρα στις εκπτώσεις να βγάλω το άχτι μου!

20 φουστάνια θα της πάρω και θα της τα φοράω μέχρι και στον ύπνο για να τα χορτάσω!!!

μήπως έχει καμία κανένα νέο απο mothercare αγγλίας???

διορθώθηκε το θέμα ή ακόμα???

της είχα πάρει απο εκεί κάτι φανταστικά καλσόν που της έκαναν τέλεια εφαρμογή και χρειάζομαι και κορμάκια επειγόντως!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμενα ηρθε ενας πελατης εχθες να με πληρωσει για ενα δικαστηριο. του ειχα πει 600 ευρω. μου εφερε λοιπον 300 και κουβεντα για τα υπολοιπα. μου λεει λοιπον καποια στιγμη οτι θελει να κανουμε αγωγη στην μερσεντες γιατι πριν 2 χρονια αγορασε μια καινουργια 40.000 ευρω και του εβγαλε προβλημα στο αμορτισερ. τωρα δεν θελουν να του καλυψουν την αλλαγη του αμορτισερ από την εγγυηση. τον ρωτησα λοιπον αν το πληρωνει σε δοσεις και ποσες εχουν απομεινει. όχι μου λεει τα εδωσα ντουκου τα λεφτα!!!!! ακους εκει; εσκασε 40000 μετρητα για το αυτοκινητο και εμενα πηγε να μου κοψει 300 ευρω ο γυφτος!!!! φευγοντας βεβαια τον ρωταω: με τα υπολοιπα χρηματα τι θα γινει; θα τα φερετε μετα; ντραπηκε , δεν το περιμενε και μου λεει ναι ναι μετα κατσε να παρουμε κανενα φραγκο πρωτα ( η υποθεση που του κερδισα εντωμεταξυ στο πρωτοβαθμιο δικαστηριο ήταν ενα τροχαιο που ειχε σκηνοθετησει με τον κουμπαρο του για να πεταξει το παλιο του αυτοκινητο και να πληρωθει από την ασφαλιστική του κουμπαρου. δηλαδη τα οι 2 κουμπαροι ειχαν τροχαιο ατυχημα μεταξύ τους. δεν φτανει που του εβγαλα και 9000 ευρω από το πουθενα!!!!!!!!!:mad:

Διαφημίσεις

της δινω 190-200 5 φορες την ημερα....αυτη θελει παραπανω αλλα δεν της δινω γιατι ουτως η αλλως αν φαει παραπανω το βγαζει...του το δινεις αραιωμενο οπως σου ειπε ο γιατρος?

ναι και πολλες φορες κλαιει το πουλακι μου γιατι θελει κι αλλο και το λυπαμαι... τον ζυγισα εχθες και πηρε σε 9 ημερες 240 γρμ. του δινω 170ml 5 φορες την ημερα με 5 κουταλιες γαλα. τωρα ο γιατρος μου ειπε 210 ml με 6 κουταλιες. θα δω τι θα κανω....:confused:

εγώ θα πάω τώρα στις εκπτώσεις να βγάλω το άχτι μου!

20 φουστάνια θα της πάρω και θα της τα φοράω μέχρι και στον ύπνο για να τα χορτάσω!!!

μήπως έχει καμία κανένα νέο απο mothercare αγγλίας???

διορθώθηκε το θέμα ή ακόμα???

της είχα πάρει απο εκεί κάτι φανταστικά καλσόν που της έκαναν τέλεια εφαρμογή και χρειάζομαι και κορμάκια επειγόντως!!!!!!!

δυστυχως κανενα νεο!!μπαινω στη σελιδα τους κ κοιταω αλλα τιποτα!!!εγω να σου πω 2 φορες δοκιμασα να της βαλω φουστανι!!!δεν το ηθελε με τιποτα!ουτε τα μπυφαν!2 μπουφαν 1 παλτουδακι κ καμια 10αρια φουστανια απλα βγηκαν αχρηστα!

ναι και πολλες φορες κλαιει το πουλακι μου γιατι θελει κι αλλο και το λυπαμαι... τον ζυγισα εχθες και πηρε σε 9 ημερες 240 γρμ. του δινω 170ml 5 φορες την ημερα με 5 κουταλιες γαλα. τωρα ο γιατρος μου ειπε 210 ml με 6 κουταλιες. θα δω τι θα κανω....:confused:

βαζεις 170 νερο και 5 κουταλιες η βαζεις λιγοτερο νερο κ με τις 5 κουταλιες γινεται 170?

Συμπεθέρα και ευτυχώς να λες που σου έφερε και τα 300!!!

του άντρα μου του έχουν δώσει μέχρι και δίμηνη επιταγη 20 ευρώ!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δυστυχως κανενα νεο!!μπαινω στη σελιδα τους κ κοιταω αλλα τιποτα!!!εγω να σου πω 2 φορες δοκιμασα να της βαλω φουστανι!!!δεν το ηθελε με τιποτα!ουτε τα μπυφαν!2 μπουφαν 1 παλτουδακι κ καμια 10αρια φουστανια απλα βγηκαν αχρηστα!

εμένα όχι μόνο κάθεται αλλά καμαρώνει κιόλας με τα φουστάνια!!!

ψώνιο απο κούνια το παιδί μου!!!

5 μπουφάν και 2 παλτό έχουμε αλλά μόνο το ένα παλτό και το ένα μπουφάν φοράει χωρίς γκρίνια....τα άλλα δίνουμε μια μικρή μάχη για να τα φορέσει!!! τα 2 που φοράει έχουν φόδρα στα μανίκια απο μέσα και γλιστράνε και μπαίνουν αμέσως ενώ τα άλλα θέλουν λίγο κόπο...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...