Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ έχω πάρει ένα καθισματάκι της fisherprice πολύ οικονομικό (30?) που δένει πάνω στην καρέκλα και γίνεται και τσαντάκι και μπορείς να το πάρεις παντού μαζί σου και να το προσαρμόσεις πάνω σε οποιαδήποτε καρέκλα και με έχει βολέψει πολύ προς το παρόν. Αν κσι είναι πλαστικό και δεν έχει μαξιλάρια δεν δείχνει να την ενοχλεί την μπεμπίτσα μου.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα και εγώ δοκιμάζω τη φρουτοκρεμα να μη ξινίζει και εγώ προσπαθώ να τον κάνω να τη τρώει όλη αλλά με βασανίζει , για τη βανίλια δεν προσπαθώ καθόλου βάζω μοτερακι στο χέρι γιατί αν αργήσω τη κουταλιά γκρινιάζει !!!

Η παιδίατρος μου είχε πει στο φαγητό όχι καραγκιοζλίκια για να τρώει , όσο θέλει, το φαγητό να μάθει να είναι απόλαυση κ όχι βασανιστήριο . Και μην αγχώνεσαι με το βάρος … όλα καλά αφού το τρώει το φαγάκι της το Ειρηνακι …

συμφωνω με την παιδιατρο, το φαγητο πρεπει να ειναι απολαυση...γενικα δεν της κανω αστειακια ουτε στη φρουτοκρεμα, απλα της μιλαω και της βαζω στην ακρη το κουταλακι, οταν δειχνει να μη θελει αλλο, και το γλειφει μονη της, σαν παιχνιδι. Μωρε το τρωει το φαγητο της αλλα το μαγουλακι μου φαινεται πως ξεφουσκωσε λιγο...ισως επειδη εχει ψηλωσει...θα δειξει, την τεταρτη ή την πεμπτη, οποτε τη βολεψει τη γιατρο, θα ξερουμε.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

την αλλη βδομαδα κλεινουμε τον 6ο και αλλαζουμε γαλα και ξεκιναμε σουπες και κρεας...ολα αυτα μου φαινονται συγκλονιστηκα για ενα τοσα δα βρεφακι που μεχρι χθες επινε μονο γαλα τωρα να τρωει τοσα πραγματα...μα τι ειναι ο ανθρωπος τελικα ε;;;;

ε και εμείς στο τέλος της επόμενης εβδομάδας κλείνουμε τον 6ο , κρέας ομώς θα ξεκινήσουμε στα μέσα του μήνα . Αντε να κάνει την αρχή η Ειρήνη για να πάει καλά όπως με τη κρέμα … ;)

ελα ντε ? (αυτ'ο παει για το τι ειναι ο ανθρωπος)

XwAPp3.png

την αλλη βδομαδα κλεινουμε τον 6ο και αλλαζουμε γαλα και ξεκιναμε σουπες και κρεας...ολα αυτα μου φαινονται συγκλονιστηκα για ενα τοσα δα βρεφακι που μεχρι χθες επινε μονο γαλα τωρα να τρωει τοσα πραγματα...μα τι ειναι ο ανθρωπος τελικα ε;;;;

830089ew0r4hg5kr.gif

Ειναι τρομερο να τα βλεπεις καθε μερα να κατακτουνε και κατι καινουριο!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh

Αυτό είναι αλλά δεν έχει το παιχνίδι πάνω

Χα χα τρομερο...Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα.

Σοφακι καθεται κανονικα στο καρεκλακι?Δεν χρειαζεται στηριγμα?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γυρισα!!εγινα ανθρωπος επιτελους!

Ζωίτσα δεν πειράζει next time ;)

Τατιάνα , πριν που έλεγες για τις κρέμες , εμένα η παιδίατρος τις 2 πρώτες φορές που θα του έδινα , μου είπε να την κάνω πολύ αραιή (50ml νερό κ 1κ.σ κρέμα) για να μάθει το κουτάλι, τη κατάποση κλπ γιατί μη ξεχνάς το γάλα είναι πολύ ρευστό κ δεν κάνουν καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταπιούν, την επόμενη φορά 50ml νερό κ 2κ.σ κρέμα – μετά συμπλήρωνα γάλα ,τώρα τρώει 120-140 νερό με περίπου 6κ.σ κρέμα δεν δίνω συμπλήρωμα γάλα , μην αγχώνεσαι θα τη δεις πόσο πηχτή θα βγει , ρίχνε λίγο λίγο μη τη κάνεις στόκο :tongue: άρα συζήτησε το μαζί της/του κ ζητά τη γνώμη κ γιαυτο . Επίσης μια συμβουλή τη πρώτη φορά που θα της δώσεις κρέμα φρόντισε να είναι 30΄νωριτερα από τη ώρα που είναι να φάει , αν πχ τη ταΐζεις κάθε 3 ώρες και ήπιε γάλα στις 08¨00 τη κρέμα φτιαχτη 10¨30 , μη την αφήσεις να πεινάσει γιατί δεν θα έχει υπομονή με το κουτάλι . Εγώ του δίνω ρυζάλευρο βανίλια nestle κ δεν είναι γλυκό, περίμενα πως κ πως αλλά απογοητευτικά (να έτρωγα κ εγώ λίγο η γουρούνα :lol: ) , το κουφό είναι όμως ότι με τη φρουτοκρεμα που είναι πολύ πιο γλυκιά ξινίζει μερικές φορές με τη βανίλια που δεν είναι τόσο γλυκιά τη τρώει καλλίτερα, τι να πεις άβυσσος

κατερινα σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!ειδικα αυτο με το να της κανω νωριτερα την κρεμα δεν το ειχα σκεφτει κ εχεις απολυτο δικιο!!εμενα μπορει να μην πειναει αλλα ετσι κ δει μπιμπερο αστα να πανε!!χαλαει τον κοσμο!

Να μαι και εγω...Αφου ξεπερασα το σοκ ειπα να μπω...

Τατιαννα επειδη εγω ελειπα στο μαθημα περι φαγητου(καρεκλες πιατακια κουταλακια κτλ) και βλεπω το μελετησες πολυ το θεμα οταν ειναι να αγορασω πραγματα θα μου κανεις ενα φροντηστηριο ε?:P:p:p

Εντω μετεξυ εγω δεν θυμαμαι ποτε μας ειπε οτι θα αρχισουμε τις κρεμες.Μηπως πρεπει να αρχισω να οργανωνομαι?

Καλα αρχισε ο γιος της Μαριας να κοιμαται και τα υπολοιπα το ριξαν στο ξενυχτι????????????

εννοειτε οτι χρειαστεις πες μου!!!τι δασκαλα ημουν????

τωρα θα δειτε ο μπεμπακος θα κοιμαται ωρες ατελειωτες κ τα δικα μας θα το ριξουν στο ξενυχτι!!!!μα να μην συντονιζονται αυτα τα παιδια!

Αννούλα και εγώ δοκιμάζω τη φρουτοκρεμα να μη ξινίζει και εγώ προσπαθώ να τον κάνω να τη τρώει όλη αλλά με βασανίζει , για τη βανίλια δεν προσπαθώ καθόλου βάζω μοτερακι στο χέρι γιατί αν αργήσω τη κουταλιά γκρινιάζει !!!

Η παιδίατρος μου είχε πει στο φαγητό όχι καραγκιοζλίκια για να τρώει , όσο θέλει, το φαγητό να μάθει να είναι απόλαυση κ όχι βασανιστήριο . Και μην αγχώνεσαι με το βάρος … όλα καλά αφού το τρώει το φαγάκι της το Ειρηνακι …

αχ εγω ειχα σκοπο να της κανω τον καραγκιοζη στανταρ!!!τον κανω ολη μερα,της χορευω,της τραγουδαω κ το κακομοιρο με κοιταει κ γελαει!!με τι μανα εμπλεξα θεε μου αναρωτιεται!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Τατιανάκι μεγεια το μαλλί και τα νύχια!

εγώ προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά η μικρη είχε όρεξη για κουβέντα και δ μπόρεσα! και τώρα που σηκώθηκα αυτή κοιμήθηκε!!!!!!!

Μαριανθούλα πως πήγε με τον πελάτη?

Εγώ τελικά για καθισματάκι φαγητού θα πάρω το Polly 2 in 1, Chicco.

http://www.bimbomarket.it/gb/en/polly-2-in-1-high-chair-pic-nic-P16699.htm

Ωραίο το inglesina αλλά το έδειξα στην αδερφή μου και μου είπε οτι δεν είναι πρακτικό και δε θα με βολέψει και την εμπιστεύομαι.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σε ευχαριστω Σοφακι!!!μια χαρα ειναι το κικο...το ειχα δει απο κοντα,σαν αυτο που πηρα εγω ειναι περιπου...απλα λιγο γυαλιζε το πλαστικο του κ εγω η ιδιοτροπη δεν το ηθελα..βεβαια μπορει να εφταιγε κ το χρωμα γιατι το ειδα σε κοκκινο ενω αυτο που πηρα ειναι σε μπεζ...θα το παρεις απο το bimbo?εδω κανει 135 μου ειχαν πει....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω Σοφακι!!!μια χαρα ειναι το κικο...το ειχα δει απο κοντα,σαν αυτο που πηρα εγω ειναι περιπου...απλα λιγο γυαλιζε το πλαστικο του κ εγω η ιδιοτροπη δεν το ηθελα..βεβαια μπορει να εφταιγε κ το χρωμα γιατι το ειδα σε κοκκινο ενω αυτο που πηρα ειναι σε μπεζ...θα το παρεις απο το bimbo?εδω κανει 135 μου ειχαν πει....

μάλλον απο εδώ θα το πάρω γιατί με τα μεταφορικά το ίδιο θα μου έρθει!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χα χα τρομερο...Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα.

Σοφακι καθεται κανονικα στο καρεκλακι?Δεν χρειαζεται στηριγμα?

Κανονικότατα παρόλο που δεν στηρίζεται ακόμη μόνη της αυτό την στηρίζει μια χαρά γιστί δένουν καλά τα λουράκια στην μέση της και ακουμπάει και τα χεράκια πάνω στον δίσκο και είναι κάθε μέρα και πιο άνετα. Μόνο τις πρώτες 2 μέρες έκλαψε λίγο και της το έδωσα το υπόλοιπο αγκαλιά. Τώρα τελειώνει το φαί της και μετά την βγάζω και δεν λέει κιχ!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...