Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την άφησα στην μέση την φασολάδα και έκανα την φρουτόκρεμα της μικρής γιατί πρέπει να την σηκώσω να φάει. Γκρίνιαξε πριν από λίγο αλλά την κορόιδεψα με την πιπίλα και ξανακοιμήθηκε. Έχει να φάει από τις 8, θα πείνασε τώρα το ζουζούνι μου, πάω να την ταίσω.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

μαριανθη ευχομαι να πανε ολα καλα με τη δουλεια!!

βουλα κ εμεις ειμαστε εδω παντως!!

ζωιτσα δε πειραζει-την επομενη φορα!

τι ωραια παρασκευη σημερα το απογευμα θα δωσω τη μικρη στη μανα μου μπας και παμε καμια βολτα με το συζηγο.να εχετε ολες ενα ομορφο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ζωίτσα δεν πειράζει next time ;)

Τατιάνα , πριν που έλεγες για τις κρέμες , εμένα η παιδίατρος τις 2 πρώτες φορές που θα του έδινα , μου είπε να την κάνω πολύ αραιή (50ml νερό κ 1κ.σ κρέμα) για να μάθει το κουτάλι, τη κατάποση κλπ γιατί μη ξεχνάς το γάλα είναι πολύ ρευστό κ δεν κάνουν καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταπιούν, την επόμενη φορά 50ml νερό κ 2κ.σ κρέμα – μετά συμπλήρωνα γάλα ,τώρα τρώει 120-140 νερό με περίπου 6κ.σ κρέμα δεν δίνω συμπλήρωμα γάλα , μην αγχώνεσαι θα τη δεις πόσο πηχτή θα βγει , ρίχνε λίγο λίγο μη τη κάνεις στόκο :tongue: άρα συζήτησε το μαζί της/του κ ζητά τη γνώμη κ γιαυτο . Επίσης μια συμβουλή τη πρώτη φορά που θα της δώσεις κρέμα φρόντισε να είναι 30΄νωριτερα από τη ώρα που είναι να φάει , αν πχ τη ταΐζεις κάθε 3 ώρες και ήπιε γάλα στις 08¨00 τη κρέμα φτιαχτη 10¨30 , μη την αφήσεις να πεινάσει γιατί δεν θα έχει υπομονή με το κουτάλι . Εγώ του δίνω ρυζάλευρο βανίλια nestle κ δεν είναι γλυκό, περίμενα πως κ πως αλλά απογοητευτικά (να έτρωγα κ εγώ λίγο η γουρούνα :lol: ) , το κουφό είναι όμως ότι με τη φρουτοκρεμα που είναι πολύ πιο γλυκιά ξινίζει μερικές φορές με τη βανίλια που δεν είναι τόσο γλυκιά τη τρώει καλλίτερα, τι να πεις άβυσσος

XwAPp3.png

Να μαι και εγω...Αφου ξεπερασα το σοκ ειπα να μπω...

Τατιαννα επειδη εγω ελειπα στο μαθημα περι φαγητου(καρεκλες πιατακια κουταλακια κτλ) και βλεπω το μελετησες πολυ το θεμα οταν ειναι να αγορασω πραγματα θα μου κανεις ενα φροντηστηριο ε?:P:p:p

Εντω μετεξυ εγω δεν θυμαμαι ποτε μας ειπε οτι θα αρχισουμε τις κρεμες.Μηπως πρεπει να αρχισω να οργανωνομαι?

Λία και Σοφάκι ταλαιπωρηθηκατε το βραδυ ε; εμενα κοιμηθηκε στις 9.30 και ξυπνησε στις 6 να φαει. εφαγε και κοιμηθηκε μεχρι τις 7,30. αρα όλα καλα...

Καλα αρχισε ο γιος της Μαριας να κοιμαται και τα υπολοιπα το ριξαν στο ξενυχτι????????????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαβαζω για τα καθισματακια και εγ εχω ενα της chicco που ειναι απο 0 εως 18 κιλα (νομιζω....:confused:)Το εχω αναποδα βεβαια αλλα νομιζω οτιπρεπει να το γυρισω γιατι δεν χωρανε τα ποδαρακια του πια και τα μαζευει....Δεν κανει?

Μηπως πρεπει να ψαξω για αλλα καρεκλακια που να ταιριαζουν με το αυτοκινητο?

με εχετε μπερδεψει.... 433969ae6mmke05q.gif

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπερα κορες!!!! Ζωη παιδι μου, δεν πειραζει, την επομενη φορα θα γραψεις καλυτερα, που θα παει θα συναντηθειτε καποια στιγμη με το "αντικειμενο"!!!!! Κατερινα και μενα τη βανιλια την τρωει πολυ πιο ευχαριστα απο οτι τη φρουτοκρεμα παρολο που προσεχω να μην ξινιζει, δεν την πολυθεέι, αλλα επιμενω αρκετα γιατι κανει καλο, ενω στη βανιλια οσο θελει, δεν την πιεζω. Εχω αγχος να δω τι θα εχει παρει αυτο το μηνα, γενικα ψιλοχαλαρωσα και δεν την πιεζω ουτε στο γαλα, πινει και τρωει οσο θελει αλλα το εχω και το "θεματακι" μου με το βαρος...Τι αλλα βρε κοριτσακια;;;; Και δω βρεχει απο χθες και μ' αρεσει...Με μελαγχολει αυτος ο καιρος αλλα μου αρεσει απο την αλλη, μπουχτησαμε καλοκαιρι φετος...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Ναι Σοφακι, ξεκινήσαμε 5 μηνών κ όλα καλά μέχρι στιγμής . μόλις κλείσουμε τον 6ο θα αλλάξουμε γάλα κ θα ξεκινήσουμε χορτόσουπα !!! Γ@μ#τΟ να μη θυμόμαστε τίποτα από τη βρεφική μας ηλικία … πως είναι να μπορείς να κάθεσαι από εκεί που ήσουν όλη την ώρα ξαπλωμένος ? να τρως για πρώτη φορά φρούτα ? πατάτα ? και όλα αυτά τα καινούργια πράγματα ?

Ζωή και εγώ μπερδεμένη είμαι ακόμη , κοιτάζω τα links που έβαλε η Μαριανθη 1-2 σελίδες πίσω..

XwAPp3.png

Διαβαζω για τα καθισματακια και εγ εχω ενα της chicco που ειναι απο 0 εως 18 κιλα (νομιζω....:confused:)Το εχω αναποδα βεβαια αλλα νομιζω οτιπρεπει να το γυρισω γιατι δεν χωρανε τα ποδαρακια του πια και τα μαζευει....Δεν κανει?

Μηπως πρεπει να ψαξω για αλλα καρεκλακια που να ταιριαζουν με το αυτοκινητο?

με εχετε μπερδεψει.... 433969ae6mmke05q.gif

Για κοίταξε πρώτα μήπως έχει μειωτήρα (ένα εξτρά μαξιλαράκι αποσπώμενο) τον οποίο μετά τα 6 κιλά δεν το χρειάζεται το μωρό και δεν τον έχεις βγάλει και γι' αυτό δεν χωράει...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Αννούλα και εγώ δοκιμάζω τη φρουτοκρεμα να μη ξινίζει και εγώ προσπαθώ να τον κάνω να τη τρώει όλη αλλά με βασανίζει , για τη βανίλια δεν προσπαθώ καθόλου βάζω μοτερακι στο χέρι γιατί αν αργήσω τη κουταλιά γκρινιάζει !!!

Η παιδίατρος μου είχε πει στο φαγητό όχι καραγκιοζλίκια για να τρώει , όσο θέλει, το φαγητό να μάθει να είναι απόλαυση κ όχι βασανιστήριο . Και μην αγχώνεσαι με το βάρος … όλα καλά αφού το τρώει το φαγάκι της το Ειρηνακι …

XwAPp3.png

Ναι Σοφακι, ξεκινήσαμε 5 μηνών κ όλα καλά μέχρι στιγμής . μόλις κλείσουμε τον 6ο θα αλλάξουμε γάλα κ θα ξεκινήσουμε χορτόσουπα !!! Γ@μ#τΟ να μη θυμόμαστε τίποτα από τη βρεφική μας ηλικία … πως είναι να μπορείς να κάθεσαι από εκεί που ήσουν όλη την ώρα ξαπλωμένος ? να τρως για πρώτη φορά φρούτα ? πατάτα ? και όλα αυτά τα καινούργια πράγματα ?

Ζωή και εγώ μπερδεμένη είμαι ακόμη , κοιτάζω τα links που έβαλε η Μαριανθη 1-2 σελίδες πίσω..

την αλλη βδομαδα κλεινουμε τον 6ο και αλλαζουμε γαλα και ξεκιναμε σουπες και κρεας...ολα αυτα μου φαινονται συγκλονιστηκα για ενα τοσα δα βρεφακι που μεχρι χθες επινε μονο γαλα τωρα να τρωει τοσα πραγματα...μα τι ειναι ο ανθρωπος τελικα ε;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...