Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα Σοφια! Στο τοπικ που παρεθεσα εχτες για το καθ.αυτ/του, διαβασα οτι οσο το αργοτερο γυρισει το καθισμα τοσο το καλυτερο! Στη Σουηδια νομιζω, η γενικα στις Σκανδιναβικες χωρες μεχρι τεσσαρων χρονων τα εχουν αναποδα τα καθισματα,, Μη βιαστεις να το αλλαξεις λοιπον!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κα;λημέρα!!!

καφεδάκι δεν έφτιαξε καμία?????????

το έχω ανάγκη!!! η μπέμπα μου κάνει πισωγυρίσματα και ξυπνάει 2 φορές το βράδυ....νυστάζωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Λια κ Σοφία με καραλαβαίνετε φαντάζομαι!!

έφτιαξα το πρωινό μου...για να δω....θα με αφήσει να το απολαύσω ή θα γκρινιάζει???????

καλή επιτυχία στη Ζωίτσα!!!

Εμένα δεν ξυπνάει καθόλου το βράδυ αλλά κοιμάται πολύ αργά...

Γι' αυτό κι εγώ σήμερα και χτες την ξύπνησα στις 8 το πρωί και την τάισα πριν προλάβει να ξυπνήσει μόνη της μπας και κοιμηθεί νωρίτερα το βράδυ. Δεν ξέρω αν κάνω καλά. Πριν κάνα τέταρτο όμως μου ξανακοιμήθηκε...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημερα Τατιανακι!!! Λοιπον επειδη δε μου βγαζει την εικονα οταν την παταω, θελω τη γνωμη σου!!! Βρηκα καθισμα αυτοκινητου που εψαχνα.. Πατα εδω... το πρωτο πανω πανω! http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?tags=car+dog+in+seat

τελειο το καθισματακι!!!ενα τετοιο να παρουμε!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι δε μου απάντησες καλέ. Θα συμπεθεριάσουμε ή έχετε βρει γαμπρό;Θέλω κι εγώ συμπεθέρα στο καφέ!Τ Ω Ρ Α!

Α, δεν το είδα, συγγνώμη. Δείξε μας καμιά φωτό να σου πω αν μας αρέσει ο γαμπρός πολύ ευχαρίστως!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Κα;λημέρα!!!

καφεδάκι δεν έφτιαξε καμία?????????

το έχω ανάγκη!!! η μπέμπα μου κάνει πισωγυρίσματα και ξυπνάει 2 φορές το βράδυ....νυστάζωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Λια κ Σοφία με καραλαβαίνετε φαντάζομαι!!

έφτιαξα το πρωινό μου...για να δω....θα με αφήσει να το απολαύσω ή θα γκρινιάζει???????

καλή επιτυχία στη Ζωίτσα!!!

1141787bl4kujfkml.gif

Οριστε καλη μου...!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα Σοφια! Στο τοπικ που παρεθεσα εχτες για το καθ.αυτ/του, διαβασα οτι οσο το αργοτερο γυρισει το καθισμα τοσο το καλυτερο! Στη Σουηδια νομιζω, η γενικα στις Σκανδιναβικες χωρες μεχρι τεσσαρων χρονων τα εχουν αναποδα τα καθισματα,, Μη βιαστεις να το αλλαξεις λοιπον!

Κι εγώ έτσι ξέρω! Εγώ έχω της Chicco από το Trio και είναι για τον πρώτο χρόνο οπότε δεν αγχώνομαι ακόμα (αρκεί να χωράει ως τότε γιατί τελευταία ψήλωσε απότομα)

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

καλημερα κατερινα!!!!

παραμυθενια μου σε καταλαβαινουμε ολες μας!!!!

ζωιτσα καλη επιτυχια!!!!

κ οπως καταλαβαινετε η μπουμπου κοιμαται γι αυτο κ γραφω κ σχολιαζω τα παντα...σε λιγο θα χαθω!ααα θα παω κ κομμωτηριο μετα!καθε βδομαδα παω για ενα ισιωματακι ετσι για να αισθανομαι καλυτερα αλλα σημερα θα κανω κ λιγο νυχια....εχω ενα κολλημα κ ακομα κ των ποδιων τα κανω χειμωνα καλοκαιρι.....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...