Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααα!

Τι κρυο ειναι αυτο?Σπιτι παλι σημερα!

Η μικρη ειχε πολυ ανησυχο υπνο,δεν μ αφησε να κοιμηθω καθολου,ξυπνησα απο τις 7 για να αερισω δωματια και τωρα βλεπω πως κοιμαται του καλου καιρου,,,,αχχχχχχχ,με βλεπω να κουτουλαω ολη μερα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και από εμένα! Λία και Σοφάκι ταλαιπωρηθηκατε το βραδυ ε; εμενα κοιμηθηκε στις 9.30 και ξυπνησε στις 6 να φαει. εφαγε και κοιμηθηκε μεχρι τις 7,30. αρα όλα καλα...

όντως πολύ κρυο σημερα αλλα και αυτο ωραιο είναι. να πω την αλήθεια δεν μου αρεσε που ειχαμε 20 βαθμους μεχρι προτινος. πολύ κουραστικο δεν ηταν;

λοιπον φευγω για δουλίτσα, θα τα πουμε πολύ αργότερα! φιλάκια πολλά!

Καλημερα!!! Λια κ Σοφια, κ μενα ο μικρος τα ιδια χτες!!!! Ειχε ορεξη για γελια κ δεν κοιμοτανε!!!! Ετσι κ μενα κατα τη μια και, κοιμηθηκε!! Ξυπνησε τωρα στις 8.30 κ 9 ξαναξεραθηκε!! Τωρα κοιματε!!! Αιντε να δουμε!!!

Μαρακι μου, στη χρωσταγα, δε θυμασαι που εψαχνα πως να τη βαλω, ποτε ηταν 2-3 μερες??? Ε τωρα που εμαθα κ εγω, θα αρχισω να βαζω!!!! Πως παει η δουλεια δε σε ρωτησα? Πηγαινεις συτηματικα??

Εγω κοριτσια απο βδομαδα θα πηγαινω δουλεια! Πρωι αρχικα, κ απογευμα θα προσπαθησω να φιλοτιμησω τη μανα μου.. Για να δουμε! Πρεπει ν αρχισω να τραβαω κ γαλα τωρα!?! Αλλο βασανο! Αντε να δουμε?

Τι καιρο εχετε σημερα? Εμας το παει για βροχη κ μοσκοβολαει ο τοπος!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Κοιτα δεν ειναι τοσο γλυκια η βανιλια, ψιλοανοστη θα την ελεγα. Εγω παιρνω νουτριτσια που δεν εχει ζαχαρη, οποτε και δεν ειναι τοσο γλυκια. Παντως, γνωμη μου βεβαια (μην παρεξηγηθω ε!!!!!), το σκετο ρυζαλευρο θα ειναι ανοστο. Να σου πω εγω δεν τα πολυψαχνω ακουω τη γιατρο, την οποια εμπιστευομαι απολυτα, και παμε μια χαρα...Η μπουμπου μου μεγαλωνει και αφρατευει και αυτη η γιατρος με τις συμβουλες της μας εκανε μεγαλα μωρακια απο μια σταλια, οποτε δεν την αμφισβητω. Αυτην την κρεμα μου προτεινε κάι αυτην πηρα...

καλημερα αννουλα!!!καλε τι λες????σιγα μην παρεξηγηθω που ειπες το ρυζαλευρο ανοστο!!!!μα και εσυ λεξη που βρηκες να πεις!!!δεν πινω κ γαλα αλλιως θα εφτιαχνα λιγο ρυζαλευρο με γαλα κ λιγο κρεμα βανιλια να δω πιο μου αρεσει περισσοτερο αλλα δεν θα μου αρεσει κανενα καθως δυστυχως δεν μπορω με τιποτα να πιω γαλα!τι κακο κ αυτο?μεχρι τα 18 το επινα σαν τρελη.μετα σταματησα να πινω δεν το εβαζα κ στον καφε οταν εβγαινα εξω γιατι εβαζαν πολυ γαλα κ δεν μου αρεσε ο καφες με τοσο γαλα κ απο τα 20 κ μετα δεν το βαζω στο στομα μου...κ εννοειται ουτε γαλακτομπουρεκο μιλκσεικ κλπ οτιδηποτε δηλαδη μυριζει γαλατιλα....

καλημέρα και από εμένα! Λία και Σοφάκι ταλαιπωρηθηκατε το βραδυ ε; εμενα κοιμηθηκε στις 9.30 και ξυπνησε στις 6 να φαει. εφαγε και κοιμηθηκε μεχρι τις 7,30. αρα όλα καλα...

όντως πολύ κρυο σημερα αλλα και αυτο ωραιο είναι. να πω την αλήθεια δεν μου αρεσε που ειχαμε 20 βαθμους μεχρι προτινος. πολύ κουραστικο δεν ηταν;

λοιπον φευγω για δουλίτσα, θα τα πουμε πολύ αργότερα! φιλάκια πολλά!

καλημερα μακμαρακι!ειδες ο μπεμπακος αρχισε να στρωνει!μια χαρα το παιδι!φτου φτου μην το ματιασω!

Καλημερα!!! Λια κ Σοφια, κ μενα ο μικρος τα ιδια χτες!!!! Ειχε ορεξη για γελια κ δεν κοιμοτανε!!!! Ετσι κ μενα κατα τη μια και, κοιμηθηκε!! Ξυπνησε τωρα στις 8.30 κ 9 ξαναξεραθηκε!! Τωρα κοιματε!!! Αιντε να δουμε!!!

Μαρακι μου, στη χρωσταγα, δε θυμασαι που εψαχνα πως να τη βαλω, ποτε ηταν 2-3 μερες??? Ε τωρα που εμαθα κ εγω, θα αρχισω να βαζω!!!! Πως παει η δουλεια δε σε ρωτησα? Πηγαινεις συτηματικα??

Εγω κοριτσια απο βδομαδα θα πηγαινω δουλεια! Πρωι αρχικα, κ απογευμα θα προσπαθησω να φιλοτιμησω τη μανα μου.. Για να δουμε! Πρεπει ν αρχισω να τραβαω κ γαλα τωρα!?! Αλλο βασανο! Αντε να δουμε?

Τι καιρο εχετε σημερα? Εμας το παει για βροχη κ μοσκοβολαει ο τοπος!!!

καλημερα μαριανθουλα!τι κανεις γλυκεια μου???αντε καλη αρχη με την δουλεια!!!

επισης να καλημερησω την λια που μας εκανε ποδαρικο σημερα!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημερα Τατιανακι!!! Λοιπον επειδη δε μου βγαζει την εικονα οταν την παταω, θελω τη γνωμη σου!!! Βρηκα καθισμα αυτοκινητου που εψαχνα.. Πατα εδω... το πρωτο πανω πανω! http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?tags=car+dog+in+seat

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

kalhμερα κοριτσια κ απο εμενα!τι κανετε?εμεις ειχαμε ενα ησυχο βραδυ ολα καλα ξυπνησε εφαγε κ τωρα ξανακοιμαται για λιγο.ευκαιρια να κανω κ εγω καμια δουλεια.

το καθισμα αυτο κινητου ποτε το γυρναμε να βλεπει μπροστα?εγω εχω ενα της chicco αρκετα βολικο αλλα μετα το χρονο θα παρω αλλο ενα ths britax που εχω δει καταπληκτικο.αυτο ειχα διαλεξει στην αρχη αλλα μ εφαγε η μανα μου να παρω της chicco.

καλη δουλεια σ οσες δουλευουν κ καλη επιτυχια στη ζωιτσα μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κα;λημέρα!!!

καφεδάκι δεν έφτιαξε καμία?????????

το έχω ανάγκη!!! η μπέμπα μου κάνει πισωγυρίσματα και ξυπνάει 2 φορές το βράδυ....νυστάζωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Λια κ Σοφία με καραλαβαίνετε φαντάζομαι!!

έφτιαξα το πρωινό μου...για να δω....θα με αφήσει να το απολαύσω ή θα γκρινιάζει???????

καλή επιτυχία στη Ζωίτσα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...