Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλεναδα, τα ειδα αυτα στο bimbo.. το προβλημα μου ειναι, πως αν δε τα δω live, δεν μπορω ν αποφασισω ρε γμτ!! Κ το συγκεκριμενο το εχει σε καλη τιμη.. Τωρα 50 πανω 50 κατω, κομματια να γινει.. Δεν εχει μεγαλη διαφορα αν βαλεις κ τα μεταφορικα φτανουμε πανω κατω στα ιδια..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

κ εδω βροχουλα εχει, κ μ αρεσει πολυ...

το κικο το ειχε, το δοκιμασα, το αλλο ειχε καλυτερο υφασμα κ περιστρεφετε κ πλαγια! θα δω, ισως αυριο περασει κι ο θοδ να το δει απο κοντα, θελω να δω κ πως δενουν μες τ αμαξι.. αν ειναι σταθερο κ τετοια.. μη το παρω κ το μετανιωσω, κριμα ειναι.. Εσυ ποιο εχεις?? κοιμουντε τ αντρακια σου. κ θες να πας κι εσυ για υπνο ε?

Διαφημίσεις

Hello girls..Τωρα μαζεψα, ωραια τα τραπεζια και η παρεουλα αλλα το συμμαζεμα μετα ειναι μαχαιρι στην καρδια!!!! Το ογκρατεν μου εγινε αναρπαστο, τιποτα δεν εμεινε...Τωρα τρωγω λιγο προφιτερολ και σας διαβαζω...Το μωρακι μου ηταν ενας αγγελος, ησυχο πολυ, δε γελαγε βεβαια, πρωτη φορα τους εβλεπε αλλα δεν εκλαιγε κιολας. Εφαγε το γαλα της 9.30, εκανε τα κακα της και κατα τις 10 κοιμηθηκε χωρις μουρμουρα, χωρις τιποτα...Αγγελος σημερα πραγματικα!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Α μαριανθη, τρελαινομαι για πυροξανθα μωρα...Αλλα και η νυφη σου ξανθια γκομενα με μπλε ματι...ετσι;;; οχι ο,τι και ο,τι!!!!! χαχαχα...

Βρε ειναι σουπερ η ατιμη!!! Το χω δει το ματι, κ τρελλαθηκα! Εμας τα ματια μας ειναι κ των 2 πρασσινομελια, οποτε κατα κει τον βλεπω κ τον υιο! το μαλλι ομως αν κ ανυπαρκτο ακομα:tongue: ειναι σπεσιαλ!!!

Βρε θα ρθω στην Κρητη, κ θα βγουνε βολτα τα παιδια κ θα ναι σαν τουριστακια-Σουηδακια!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!:lol:

Βρε ειναι σουπερ η ατιμη!!! Το χω δει το ματι, κ τρελλαθηκα! Εμας τα ματια μας ειναι κ των 2 πρασσινομελια, οποτε κατα κει τον βλεπω κ τον υιο! το μαλλι ομως αν κ ανυπαρκτο ακομα:tongue: ειναι σπεσιαλ!!!

Βρε θα ρθω στην Κρητη, κ θα βγουνε βολτα τα παιδια κ θα ναι σαν τουριστακια-Σουηδακια!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!:lol:

Αχαχαχα...Ετσι ακριβως την αποκαλουν οι παπουδες-γιαγιαδες την μπουμπου, Σουηδεζα..που το πετυχες!!!!!! Ε μα απο μας που ειμαστε και οι 2 ξανθοι τι να εβγαινε το παιδι;;; το φανταζεσαι να εβγαινε μελαχρινο, για dna θα με ετρεχε ο συζυγος. Μια θεια μου, απο χωριο, ηρθε να τη δει προχθες και ετσι που ηταν ασπρη ασπρη και αφρατη ( τα εγγονια της ειναι ολα μελαχρινα) μου λεει το κορυφαιο: " Ε ασπρο βεβαια ειναι το παιδι, πιανου θα μοιασει, βγαζει Αννιω παιδι μου ο κορακας περιστερι;;; Δε βγαζει!!!!!!!" καλα μιλαμε κατουρηθηκα στο γελιο, το ειπε με ενα παραπονο...καλοπροαιρετο βεβαια, αφου ειναι εκπληκτικη γιαγια...

ovvZp2.png

Ναι εχουνε πλακα αυτα που λενε οι παλιοι!!! Κ εμεις ξανθοι ειμαστε! Κι οι 2, απλα ο Θοδ, ψιλο κοκκινιζει λιγο, βεβαια δεν εχει πια μαλλια, ειναι καραφλακια κ τα 2 τ αγορακια μου!!!

Αννουλα κλεινω γιατι θα με διωξει ο θοδ!!!! Εχει παει στο κρεββατι ηδη, κ μου γκρινιαζει να κλεινω κ εγω σιγα σιγα!!!! Λοιπον καληνυχτα κ καλο ξημερωμα!!

Ναι εχουνε πλακα αυτα που λενε οι παλιοι!!! Κ εμεις ξανθοι ειμαστε! Κι οι 2, απλα ο Θοδ, ψιλο κοκκινιζει λιγο, βεβαια δεν εχει πια μαλλια, ειναι καραφλακια κ τα 2 τ αγορακια μου!!!

Αννουλα κλεινω γιατι θα με διωξει ο θοδ!!!! Εχει παει στο κρεββατι ηδη, κ μου γκρινιαζει να κλεινω κ εγω σιγα σιγα!!!! Λοιπον καληνυχτα κ καλο ξημερωμα!!

Καληνυχτα!!!!! Παω και γω...Με φωναζει ο αντρας της ζωης μου και πατερας του παιδιου μου!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...