Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια!!!ξανα!!να σερβιρω καφε απογευματινο??εγω ειμαι πολυ φαν του!ειχα κατι δουλιτσες,πηγα κ σουπερ μαρκετ και θελω να μου πειτε αν ξερετε το εξης...εμεις συμφωνησαμε με τον ντοκτορ να φαμε ρυζαλευρο σκετο στον 5ο που θα το φτιαχνω με το γαλα της.ειδα λοιπον στο σουπερ μαρκετ οτι υπαρχουν 2 μαρκες σκετο ρυζαλευρο.η μια ειναι nutricia (δεν γραφει ομως ποσες κουταλιες βαζεις λεει απλα οτι το προσθετεις στο γαλα-ποσο καλε ομως?) και η αλλη ανθος ορυζης γιωτης (λεει ρυζαλευρο πανω- το ανθος ορυζης ειναι ρυζαλευρο?) η οποια λεει φτιαχνεις το γαλα και βαζεις 4 κουταλιες ρυζαλευρο.το γαλα ομως ποσο πρεπει να ειναι?100-150-200?αχ εχω μπερδευτει!!!σας παρακαλω ξεμπλεξτε με!!!

αννουλα περαστικα στον αντρουλη σου!!!!

γεια σου Τατιανα μου...Σε ευχαριστω για τα περαστικα...Λοιπον το ανθος ορυζης ειναι ρυζαλευρο. Η κουταλια αντιστοιχει περιπου σε 20 μλ νερο, τουλαχιστον στη νουτριτσια που παιρνω εγω. Γενικα κανε την κρεμα οσο πηχτη τη θες, βαζε κουταλιες μεχρι να σου αρεσει η υφη της, παντως ο "μπουσουλας" ειναι περιπου αυτος που σου ειπα. Εγω ξεκινησα με 100 μλ νερο και σταδιακα αυξανω, τωρα τρωει 140. Ελπιζω να σε ξεμπερδεψα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

στην υγεια σου!!!θα δω τι θα κανω θα περιμενω κ απο τις αλλες κοπελες να μου απαντησουν....αν κ νομιζω οτι ολες πρεπει να δινουν ρυζαλευρο βανιλια...θα ρωτησω τον παιδιατρο οταν παω σε 20 μερες.την ειδα κ εγω αυτη κ μαλιστα εχει πιο πολλες βιταμινες απο το απλο ρυζαλευρο κ ελεγα μηπως επαιρνα αυτη.αλλα μετα σκεφτηκα οτι τις εχει γιατι περιεχει κ γαλα μεσα...οποτε αφου το ρυζαλευρο το σκετο θα το φτιαχνω με το γαλα της θα εχει κ εκεινο βιταμινες μεσα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

γεια σου Τατιανα μου...Σε ευχαριστω για τα περαστικα...Λοιπον το ανθος ορυζης ειναι ρυζαλευρο. Η κουταλια αντιστοιχει περιπου σε 20 μλ νερο, τουλαχιστον στη νουτριτσια που παιρνω εγω. Γενικα κανε την κρεμα οσο πηχτη τη θες, βαζε κουταλιες μεχρι να σου αρεσει η υφη της, παντως ο "μπουσουλας" ειναι περιπου αυτος που σου ειπα. Εγω ξεκινησα με 100 μλ νερο και σταδιακα αυξανω, τωρα τρωει 140. Ελπιζω να σε ξεμπερδεψα...

αννουλα σε ευχαριστω!!!αυτη που παιρνεις εσυ ειναι κρεμα βανιλια ε?

στην υγεια σου!!!θα δω τι θα κανω θα περιμενω κ απο τις αλλες κοπελες να μου απαντησουν....αν κ νομιζω οτι ολες πρεπει να δινουν ρυζαλευρο βανιλια...θα ρωτησω τον παιδιατρο οταν παω σε 20 μερες.την ειδα κ εγω αυτη κ μαλιστα εχει πιο πολλες βιταμινες απο το απλο ρυζαλευρο κ ελεγα μηπως επαιρνα αυτη.αλλα μετα σκεφτηκα οτι τις εχει γιατι περιεχει κ γαλα μεσα...οποτε αφου το ρυζαλευρο το σκετο θα το φτιαχνω με το γαλα της θα εχει κ εκεινο βιταμινες μεσα!

Α και γω ρυζαλευρο βανιλια δινω ε...Μη σε μπερδεψω περισσοτερο...Νομιζω περιπου το ιδιο δε θα ειναι μωρε;;; Δες ποσο πηχτη σου αρεσει, αυτο νομιζω ειναι το πιο σωστο, εφοσον το κουτι δε γραφει αναλογιες.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

φοβαμαι μην την κανω τουρμπο την κρεμα!!!!!θα παρω κ απο τα δυο κ οποια μου αρεσει!!δεν θα τρελλαθω κιολας!κ να μην φαει γλυκια γευση τωρα θα φαει σε ενα μηνα οποτε....στα ιδια θα ερθουμε!

φοβαμαι μην την κανω τουρμπο την κρεμα!!!!!θα παρω κ απο τα δυο κ οποια μου αρεσει!!δεν θα τρελλαθω κιολας!κ να μην φαει γλυκια γευση τωρα θα φαει σε ενα μηνα οποτε....στα ιδια θα ερθουμε!

Κοιτα δεν ειναι τοσο γλυκια η βανιλια, ψιλοανοστη θα την ελεγα. Εγω παιρνω νουτριτσια που δεν εχει ζαχαρη, οποτε και δεν ειναι τοσο γλυκια. Παντως, γνωμη μου βεβαια (μην παρεξηγηθω ε!!!!!), το σκετο ρυζαλευρο θα ειναι ανοστο. Να σου πω εγω δεν τα πολυψαχνω ακουω τη γιατρο, την οποια εμπιστευομαι απολυτα, και παμε μια χαρα...Η μπουμπου μου μεγαλωνει και αφρατευει και αυτη η γιατρος με τις συμβουλες της μας εκανε μεγαλα μωρακια απο μια σταλια, οποτε δεν την αμφισβητω. Αυτην την κρεμα μου προτεινε κάι αυτην πηρα...

ovvZp2.png

κοριτσαρες μου καλησπέρα! πάλι τρεχοντας μπάινω από το γραφείο και ελπίζω να μπω μετα με την ησυχία μου από το σπίτι (θεού θέλοντος και μπέμπη επιτρέποντος) :P

ετοιμαζεστε όλο και περισσοτερες για κρεμούλες σιγά σιγά ε; εμεις ειμαστε τα πιο μικρακια και ετσι αναμενουμε την σειρα μας...

προς αποφυγή παρεξηγησεων:

κυρα συμπεθερα 1) η προηγουμενη αρραβωνιαστικια εξαφανιστηκε ξαφνικά, το θεωρησαμε εγκαταλειψη συζυγικής στεγης και αμαρτια ουκ εχουμε 2) μην ξεχνας ότι και η δικη σου η κορη αρραβωνιασμενη ηταν κατα δηλωσή σου με εναν παιδαρα από άλλο φορουμ, τον οποιο και αφησε μόλις γνώρισε τον επίσης παιδαρα υιό μου τον μονογενή (πως τα λεω η ρουφ@@@@ !!!) οπότε τι τα σκαλιζεις; ασε τα παιδια να ειναι ευτυχισμένα και μην μιλας για διπλά ταμπλο! εδώ δεν παρεξηγήθηκε η πρώην συμπεθερα μου (αλλά αυτή ειναι ανώτερος ανθρωπος!), η οποία παρεπιμπτόντως εχει δίκιο! από συμπεθέρα Σοφία δεν γλιτώνω

χα χα χα χα χα χα χα :tongue::tongue: μακια

Μαριανθη κουκλος ο γαμπρος μου...Ξανθος ειναι;;; δεν ξεκαθαριζω...

καλα πραγματι ειναι κουκλι και πολύ ωραια ντυμενος οφειλω να ομολογησω Μαμα- Μαριάνθη!:P

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρακι μου...Θα σας εγκαταλειψω προς το παρον. Οσονουπω ερχονται οι καλεσμενοι μου, εβαλα μια μακαροναδα στο φουρνο με φετα και γαλα εβαπορε (μιαμ, μιαμ, εχει μοσχοβολησει το σπιτι) και θα φτιαξω και πατατες ογκρατεν (μεσα στη διαιτα!!!!!). Θα μπω το βραδυ αργα, αν πετυχω καμια αλλιως αυριο...Μακια...

ovvZp2.png

Μαριανθη κουκλος ο γαμπρος μου...Ξανθος ειναι;;; δεν ξεκαθαριζω...

Χμμμ! Λοιπον, ειναι πυροξανθος!!!! Σαν το μπαμπα του.. :rolleyes:

καλα πραγματι ειναι κουκλι και πολύ ωραια ντυμενος οφειλω να ομολογησω Μαμα- Μαριάνθη!:P

Σας ευχαριστουμε πολυ! Αχ αυτο το Μαμα-Μαριανθη, πολυ μ αρεσε!!! Αυτο το ζακετακι μου το φερε μια φιλη στο μαιευτηριο κ το χω καταβολευτει!!!!!! Εχει φλις επενδυση κ ειναι μαλακο κ ζεστο!!

Που ειστε? ειχα βυζιτες κ το χα κλεισει..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...