Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κοριτσούδια μου τί μου κάνετε??? Πάλι χάθηκα . Μία λείπει το laptop απο το σπίτι και τα απογεύματα ο μικρός δεν με αφήνει να κάνω βήμα χωρίς να τον έχω αγκαλιά.

Εγώ τον μικρούλη δεν τον έχω πάει πολλές βόλτες. Φοβάμαι μη μου αρρωστήσει.

Στο κάθισμα του αυτοκινήτου κι εμένα δεν του πολυ άρεσε , αλλα το βολέψαμε και τις 2 φορές.

o2WOp2.pngccwnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία να σου ζήσει το Κατερινιώ !!!! Γερή κ ευτυχισμένη πάντα να είναι στη ζωή της !

Άννα μου , έχουμε τραβήξει πολλά χειρουργεία στην οικογένεια με τη μέση . Θέλει πολύ προσοχή !

Σοφία (fairy) σε ζηλεύω, να το ξέρεις !

Κουταλάκι έχω ένα της chicco σιλικόνη , μέχρι στιγμής μια χαρά. Έχω και της Nuk αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη.

Μαριανθη , για πες για το κάθισμα ενδιαφέρομαι κ εγώ, 18 κιλά πότε τα φτάνουν περίπου ? κοιτάζει μπρος η πίσω ?

Λοιπον Κατερινακι, κ οποια αλλη κοπελα ενδιαφερετε, πριν καμποσο καιρο ειχα μπει στη διαδικασια να την ψαξω με τα καθισματα.. Τα 3 καλυτερα λοιπον, απο αποψη ασφαλειας παντα ειναι τα Maxi Cosi to Tobi, Το Recaro κ της Britax καποια μοντελα.. Γενικα ειχα βγαλει τα ματια μου να καταληξω καπου κ διαβασα αρκετα! Ολα ομως κατεληγαν σ αυτα! Κ φυσικα με το Isofix οπου ειναι ακομα ασφαλεστερο.. Ομως, υπαρχει ενα σαιτ οπου βαζεις το μοντελο αυτοκινητου σου, κ σου υποδεικνυει ποιο καθισμα συνηστα η κατασκευαστικη εταιρια.. ( δειτε αυτο http://www.britax.co.uk/car-seats/fit-finder )

Επειδη ομως παιζουν πολλα απο πισω του τυπου ..κι αν τα παιρνουν απο τις εταιριες? ..Κι αν ειναι μουφα τα κρας τεστ, κι αν.. κι αν.. Παιζουν πολλα κ καπου εκνευριστικα κ εγω γιατι ειχα μπερδευτει πολυ! Στο παρεντς τα ειχα βρει ολα αυτα σ ενα τοπικ! Μη σας τα πολυλογω, μετα το πρωινο συγχισμα, πηρα το μπεμπη μου, πηγα στο καταστημα, κ αρχισα να τα βλεπω ενα ενα.. Μαλιστα η πωλητρια, επειδη ειναι κ αυτη μανα, δε μου συστησε κατι ακριβο, αλλα πρακτικο! Το παιδι της που ειναι 7 χρονων κ 20 κιλα, το καθισε κανονικοτατα στο καθισμα!!! Οποτε πες, αν ο δικος μου δεν ειναι τοσο αδυνατος, (γιατι το παιδακι αυτο ηταν) ε, μερι 5 χρονων δεν θα ειναι οκ?? Επισης, το συγκεκριμενο καθισμα στο οποιο θα καταληξω μαλλον ειναι με ανακλιση κ περιστρεφομενο!! Τελος, μη σας πριξω αλλο μ αυτο, σκευτομαι, οτι μεχρι να παει ο μπεμπης μου 3 θα βαλω μπρος κ για 2ο, οποτε κ παλι θα το χρειαστο μια κ το συγκεκριμενο ειναι απο νεογεννητο +++ κ στον μπεμπη μου θα παρω ενα μεγαλυτερο που "πιανει" απο 3 ετων ως 9-10 περιπου... Αυτα! Τωρα δεν ξερω τι να σας προτεινω! Ριξτε μια ματια στη συζητηση εδω..http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=25150&page=2

Κ σας παραθετω κ το καθισμα που σας λεω... http://www.emultimedia.info/mmview/perm/PREMAMAN/

Δεν ξερω αν παει κατ ευθειαν, σελιδα 246 του καταλογου, κατω αριστερα το κοκκινο

κ να κι ο μπεμπης μεσα!!!!

Επεξεργάστηκαν by CoffeeFilter

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλησπερα κοριτσακια!!!ξανα!!να σερβιρω καφε απογευματινο??εγω ειμαι πολυ φαν του!ειχα κατι δουλιτσες,πηγα κ σουπερ μαρκετ και θελω να μου πειτε αν ξερετε το εξης...εμεις συμφωνησαμε με τον ντοκτορ να φαμε ρυζαλευρο σκετο στον 5ο που θα το φτιαχνω με το γαλα της.ειδα λοιπον στο σουπερ μαρκετ οτι υπαρχουν 2 μαρκες σκετο ρυζαλευρο.η μια ειναι nutricia (δεν γραφει ομως ποσες κουταλιες βαζεις λεει απλα οτι το προσθετεις στο γαλα-ποσο καλε ομως?) και η αλλη ανθος ορυζης γιωτης (λεει ρυζαλευρο πανω- το ανθος ορυζης ειναι ρυζαλευρο?) η οποια λεει φτιαχνεις το γαλα και βαζεις 4 κουταλιες ρυζαλευρο.το γαλα ομως ποσο πρεπει να ειναι?100-150-200?αχ εχω μπερδευτει!!!σας παρακαλω ξεμπλεξτε με!!!

αννουλα περαστικα στον αντρουλη σου!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

μαριανθουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!να χαρω εγω ομορφιες!!!!!!τρελα ο μπεμπης!!!του παει το κοκκινο μουρλια!!!!αχ ασε κ εμενα δεν το γουσταρει καθολου το καθισματακι της!!!με βλεπω για καινουριο!!!ασε που ζαλιζεται που ειναι αναποδα κ καθε φορα μου κανει εμετουλη...λιγουλακι....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια στα γρήγορα επειδή έχει γκρίνια η μικρή...

εγώ για επόμενο κάθισμα αυτοκινήτου είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:

http://www.bebeconfort.com/collection/UK/voiture_axiss.htm

http://www.pramworld.co.uk/product/2823/RECARO_Young_Sport_GreyPepper_Microfibre

το πρώτο το σκέφτομαι λόγω του οτι είναι περιστρεφόμενο και το βρίσκω πρακτικό και το δεύτερο επειδή το έχει η αδερφή μου και είναι σούπερ ευχαριστημένη!!!

Μαριάνθη κουκλί είναι το παιδάκι σου!!!! φτου φτου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ κοριτσούδια μου τί μου κάνετε??? Πάλι χάθηκα . Μία λείπει το laptop απο το σπίτι και τα απογεύματα ο μικρός δεν με αφήνει να κάνω βήμα χωρίς να τον έχω αγκαλιά.

Εγώ τον μικρούλη δεν τον έχω πάει πολλές βόλτες. Φοβάμαι μη μου αρρωστήσει.

Στο κάθισμα του αυτοκινήτου κι εμένα δεν του πολυ άρεσε , αλλα το βολέψαμε και τις 2 φορές.

Καλως την!!! Φοβασαι ε??? Να σου πω κι εγω φοβαμαι, αλλα το τολμαω!!! Δεν θελω να τον κλεινω μεσα κ μετα οταν μεγαλωσει κ αλλο, να μην εχει συνηθησει!!! Τωρα παμε, κ χαζευει γυρω κ δυσκολα γκρινιαζει! Μια φιλη μου τα χει κλεισμενα μεσα τα παιδια της κ οταν βγει παθαινουν παρακρουση τα καημενα!!! Μη φανταστεις βεβαια οτι τον βγαζω καθε μερα, γενικα τα ακρα δεν κανουν καλο, καπου στη μεση τη βρισκουμε τη λυση... Για τολμα το! Μολις δεις λιακαδα, καντου ενα ωραιο αμπαλαζ, κ βγειτε!!:D

μαριανθουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!να χαρω εγω ομορφιες!!!!!!τρελα ο μπεμπης!!!του παει το κοκκινο μουρλια!!!!αχ ασε κ εμενα δεν το γουσταρει καθολου το καθισματακι της!!!με βλεπω για καινουριο!!!ασε που ζαλιζεται που ειναι αναποδα κ καθε φορα μου κανει εμετουλη...λιγουλακι....

Ευχαριστουμε μανταμ!!!! Ζαλιζετε η μπουμπου?? Ειναι ομως πιο ασφαλες ετσι μωρε!!

κοριτσάκια στα γρήγορα επειδή έχει γκρίνια η μικρή...

εγώ για επόμενο κάθισμα αυτοκινήτου είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:

http://www.bebeconfort.com/collection/UK/voiture_axiss.htm

http://www.pramworld.co.uk/product/2823/RECARO_Young_Sport_GreyPepper_Microfibre

το πρώτο το σκέφτομαι λόγω του οτι είναι περιστρεφόμενο και το βρίσκω πρακτικό και το δεύτερο επειδή το έχει η αδερφή μου και είναι σούπερ ευχαριστημένη!!!

Μαριάνθη κουκλί είναι το παιδάκι σου!!!! φτου φτου!!!!

Ευχαριστουμε Σοφουλα!!!

Το 2ο ειναι νομιζω καλυτερο!! Γενικα η recaro ειναι απ τις πιο καλες.. Ο αντρας σου τα παρακολουθει αυτα? Ειναι κατασκευαστρια εταιρια για αγωνιστικα κ τετοια γι αυτο το λεω, εμενα ο Θοδ recaro ηθελε..

Δες εδω.. http://www.olivers-baby-care.co.uk/recaro-young-expert-plus-child-car-seat.html

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

Καλησπέρα. Χάθηκα λίγο απότομα, αλλά μετά το μπάνιο είπα να τον βγάλω μια βολτίτσα μια που είδα ήλιο και λίγο καλύτερο καιρό απ' τις προηγούμενες μέρες.Να πάρει μωρέ τον αέρα του ο πριγκηπάκος.

Αννούλα περαστικά στον αντρούλη σου. Γρήγορα να γιάνει.

Σοφία καλώς ήρθες!!!Α, και μια που η συμπεθέρα σου την έκανε γυριστή, θες να συμπεθεριάσουμε εμείς; Δεν έχουμε βρει νύφη ακόμα.

Διαφημίσεις

Όσον αφορά την κρέμα, δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω.Όπως σου έχω πει εμείς τρώμε ρυζάλευρο βανίλια και το φτιάχνω με νερό. Στα 125ml βάζω περίπου 9-10 μεζούρες κρέμα, δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει και για το σκέτο ρυζάλευρο με το γάλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...