Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημεραααααα! τρεχω από το πρωι αλλα αυτό δεν με εμποδιζει να σας αφιερωσω ενα τραγουδακι ξεσηκωτικό για να παει καλα η μερα σας!

ΖΩΗ μην μασας!!!!!!

Σοφάκι καλως όρισες (εταξα τον μπεμπη μου στην fairytale, μην θυμωσεις.... εξαφανιστηκες και φοβηθηκα μην μου μεινει στο ραφι!:tongue:)

Σας φιλώ γλυκά!

http://www.youtube.com/watch?v=X75mry1LcFg&feature=fvst

Καλώς σε βρήκα πρώην συμπεθέρα! Λίγο έλειψα και με εγκατέλειψες,ε;;; Σαν δε ντρέπεσαι! Πάντως την συμπεθέρα "Σοφία" είτε έτσι είτε αλλιώς δεν την γλιτώνεις,ε;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια.

καλωσηρθες κ παλι σοφια,τι κανει το μωρακι σου?

ζωουλα τι κανεις??καλη επιτυχια κ απο μενα,γερα με τσ@@@@κα χιχιχι...τελικα 27 του μηνος εκλεισα ραντεβου για το 'θεμα' μας.

μαριανθη καλη βολτιτσα.

μαρακι ευχαριστουμε για το τραγουδακι,απο τα αγαπημενα μου,,

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια,φιλακια στα μπεμπονια σας,,,

Καλώς σε βρήκα κι εσένα Λία μου! Το μωράκι μου είναι μια χαρά, γυρίσαμε από την Λαϊκή, το θήλασα και χαζεύει το μομπίλ στο κρεβατάκι του!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλως το το Σοφακι!!! Ενταξη με τις κρεμες η μικρη???

Κοριτσια να σας πω τι εγινε??? Εκανα μιση ωρα να βαλω το παιδι στ αμαξι!!!!! Ναυριασε ο μικρος κ εκλαιγε, νευριασα κ εγω κ σιχτιριζα!! Οπα! τα σερβιραμε! Επανερχομαι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Γεια σας κοριτσαρες!!!!!! Σοφια καλως μας ηρθες ξανα!!!!! Μη χανεσαι τωρα, να μπαινεις καθημερινα ετσι!!!!! Κατερινακι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον, συνεχεια του φωναζω να ειναι προσεκτικος με τη μεση του γιατι εχει προβλημα απο παιδι αλλα αυτος το χαβα του...Σημερα παει για 2η φορα στο φυσικοθεραπευτη, να δουμε...Τι αλλα;; Α και εμενα στριγκλιζει η δικια μου απο το πρωι, απο χαρα, τη βαζω στην κουνια και μιλαει στο παιχνιδι απο πανω, πολυ γελιο!!!!! Ζωη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλως το το Σοφακι!!! Ενταξη με τις κρεμες η μικρη???

Κοριτσια να σας πω τι εγινε??? Εκανα μιση ωρα να βαλω το παιδι στ αμαξι!!!!! Ναυριασε ο μικρος κ εκλαιγε, νευριασα κ εγω κ σιχτιριζα!! Οπα! τα σερβιραμε! Επανερχομαι!!

Σήμερα έφαγε μήλο με αχλάδι και έφαγε αρκετό, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δυο τρεις φορές μάλιστα άνοιξε το στόμα της και περίμενε να της βάλω το κουτάλι με την μπουκιά. Πάντως νομίζω ότι τα καινούρια κουτάλια σιλικόνης που πήρα από το mothercare την βόλεψαν καλύτερα από ότι το πλαστικό, αν θες να είσαι προετοιμασμένη. Γκρινιάζει στην κούνια της, θα νύσταξε. Πάω να την πάρω αγκαλιά μήπως κοιμηθεί.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!!!!!! Σοφια καλως μας ηρθες ξανα!!!!! Μη χανεσαι τωρα, να μπαινεις καθημερινα ετσι!!!!! Κατερινακι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον, συνεχεια του φωναζω να ειναι προσεκτικος με τη μεση του γιατι εχει προβλημα απο παιδι αλλα αυτος το χαβα του...Σημερα παει για 2η φορα στο φυσικοθεραπευτη, να δουμε...Τι αλλα;; Α και εμενα στριγκλιζει η δικια μου απο το πρωι, απο χαρα, τη βαζω στην κουνια και μιλαει στο παιχνιδι απο πανω, πολυ γελιο!!!!! Ζωη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς σε βρήκα Αννούλα, θα μπαίνω καθημερινά! Κι εμένα μιλάει συνέχεια μόνη της εδώ και αρκετό καιρό και έχει πολύ πλάκα! Περαστικά στον άντρα σου.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Εγω θα στο προτεινω.. μη γελασετε!:tongue: Βρεφικες κρεμες!!! Παρε 2 κρεμες οτι γευση σ αρεσει, φρουτοκρεμα, μπισκοτοκρεμα, βανιλια? κ τρωγε μια το πρωι κ μια τ απογευμα..!;) Τι αλλο? Α! Η κοτοσουπα εχει πολυ λιπος, μπορεις ν αντικαταστησεις το φυτικο βουτυρο με φρεσκο, τυπου Κερκυρας η κανα λουρπακ, που ειναι κ πολυ νοστιμο, το ταχινι παχαινει, μπολικο λαδι στη σαλατα να βουτας το ψωμι σου.. Μμμ, κρεμα με κουακερ που μπορεις να του βαζεις κ εξτραγαλα ζαχαρουχο απο πανω!!! Αυτα!! Προσπαθησα να σου πω υγειηνες τροφες... Αν σ αρεσει κατι απ ολα, δοκιμασε το!!

Τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει και δυστυχώς καμία αλλαγή!

Να δεις τι χαρά είχα στην εγκυμοσύνη όποτε ανέβαινα στη ζυγαριά!

Μαλιστα όταν πάτησα τα 67 κιλά, έβγαλα φωτο τη ζυγαριά για να θυμάμαι οτι κάποτε έφτασα αυτά τα κιλά! χαχαχαχαχα!!!

Τελικά την ευχαριστηθήκατε τη βόλτα σας ή γκρίνιαζε ο ανθρωπάκος σου???

α κυρά συμπεθέρα δε μου είχες πει οτι το έχεις ταγμένο το παιδί σε άλλη νύφη!!! διπλό ταμπλό το παίζετε?? εεεεεε??????? :roll:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σήμερα έφαγε μήλο με αχλάδι και έφαγε αρκετό, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δυο τρεις φορές μάλιστα άνοιξε το στόμα της και περίμενε να της βάλω το κουτάλι με την μπουκιά. Πάντως νομίζω ότι τα καινούρια κουτάλια σιλικόνης που πήρα από το mothercare την βόλεψαν καλύτερα από ότι το πλαστικό, αν θες να είσαι προετοιμασμένη. Γκρινιάζει στην κούνια της, θα νύσταξε. Πάω να την πάρω αγκαλιά μήπως κοιμηθεί.

Μπραβο σας!!!!! Θα συμφωνησω στα κουταλια, τα σιλικονης ειναι πολυ καλυτερα απο το πλαστικο, τα δαγκωνει και παιζει με το κουταλι εμενα η δικη μου. Εγω εχω της νουκ και ειναι τελεια!!!!

ovvZp2.png

Καλώς σε βρήκα Αννούλα, θα μπαίνω καθημερινά! Κι εμένα μιλάει συνέχεια μόνη της εδώ και αρκετό καιρό και έχει πολύ πλάκα! Περαστικά στον άντρα σου.

Ευχαριστω για τα περαστικα Σοφακι!!!!

ovvZp2.png

Λοιπον, σας ειχα ξαναπει οτι εχω τις αμφιβολιες μου για το καθισμα αυτοκινητου που εχω.. Παω που λετε να φυγω το πρωι, βαζω του μικρου το ολοσωμο μπουφαν, τον σφηνωνω στην κυριολεξια στο καθισμα κ τραβαγα τις ζωνες προσπαθωντας να τον δεσω!!! Ε δε γινοταν με τιποτα!! ειναι κ υπερβολικα βαθυ, κ το προσωπακι του ειχε ζουλιχτει, εκνευριστικε λοιπον, κ αρχισε να κλαιει ο καημενος!!! # φορες τον εβαλα κ τον εβγαλα!! Τελικα τον εβγαλα απ το μπουφαν, κ τραβαγα μαζι κουβερτες!! Ε αμα πια! Συγχιστικα!!!

Πηγα κ ειδα λοιπον για καθισμα αυτοκινητου.. σε 3 τον εβαλα, κ βρηκα ενα που ειναι απο 0+ για μεχρι 18 κιλα.. Το χουν κ προσφορα 150 ευρα!! Ειναι περιστρεφομενο, εχει ανακλιση, Τωρα τι να κανω δεν ξερω? Δεν θελω να κανω βιαστικη αγορα!

Διαφημίσεις

Μαλιστα όταν πάτησα τα 67 κιλά, έβγαλα φωτο τη ζυγαριά για να θυμάμαι οτι κάποτε έφτασα αυτά τα κιλά! χαχαχαχαχα!!!

α κυρά συμπεθέρα δε μου είχες πει οτι το έχεις ταγμένο το παιδί σε άλλη νύφη!!! διπλό ταμπλό το παίζετε?? εεεεεε??????? :roll:

Σε ζηλευω που θες να παχυνεις....εγω που θελω και πρεπει να χασω 15 κιλα τι να πω;;; μην παιζεις με το πονο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Αννουλα μου τι κανεις???? Αντι να σε κανουμε να χαρεις σε στεναχωρησαμε κ απο πανω ε??? Κ παλι περαστικα στον αντρουλη σου σου ευχομαι.. Η νυφουλα απ βλεπω καλα ε??? Εσυ τι κανεις???

Οχι ο καημενουλης μου δεν γκρινιαξε ξανα αφ οτου μπηκαμε στ αμαξι... τον εκανα προβα σε 3 καθισματα στο καταστημα που πηγαμε κ γελαγε στις πωλητριες, κ μετα καναμε κ μια βολτα στην παραλια!! αχνα κ εκει!! Ειναι γυρυστρας ο μικρουλης μου, του αρεσει η βολτα!!!

Παντως κ εχω αν χασω αυτα που θελω, θα στα στειλω!! χαχα!! Χωρις πλακα τωρα, γιατι δεν ρωτας εναν διατροφολογο?? Ειχα δωσει σε μια γυναικα εδω που ειχε προβλημα με το βαρος της ενα συμπληρωμα διατροφης, σαν μιλκ σεικ γινοταν, κ ειχε παχυνει λιγο, την βοηθησαν... Δεν ξερω ομως με το θηλασμο τι γινετε.. Αν σ ενδιαφερει, πες μου να το ψαξω...

Αννουλα μου τι κανεις???? Αντι να σε κανουμε να χαρεις σε στεναχωρησαμε κ απο πανω ε??? Κ παλι περαστικα στον αντρουλη σου σου ευχομαι.. Η νυφουλα απ βλεπω καλα ε??? Εσυ τι κανεις???

Γεια σου Μαριανθη μου...Καλα ειμαι, σημερα εκανα φασινα, περιμενω κοσμο το βραδυ και η μπουμπου λες και το ηξερε οτι ειχα δουλεια, ηταν ενας αγγελος σημερα...Στεναχωρηθηκα χθες πολυ με ολα αυτα, ειναι η αληθεια, μπαινω το βραδυ να πω καμια κουβεντα και βλεπω τα πανω κατω. Τελοσπαντων ελπιζω να λυθει συντομα η παρεξηγηση...Εσεις τι κανετε;;;Τι θα κανεις τελικα με το καθισμα, αν βρεις κανενα καλο πες και σε μενα, σε λιγο θα το αλλαξω και γω γιατι κουτουλανε τα ποδια της μπροστα. Η νυφουλα μια χαρα ειναι...Ο γαμπρος μου;;;;

ovvZp2.png

Σοφία να σου ζήσει το Κατερινιώ !!!! Γερή κ ευτυχισμένη πάντα να είναι στη ζωή της !

Άννα μου , έχουμε τραβήξει πολλά χειρουργεία στην οικογένεια με τη μέση . Θέλει πολύ προσοχή !

Σοφία (fairy) σε ζηλεύω, να το ξέρεις !

Κουταλάκι έχω ένα της chicco σιλικόνη , μέχρι στιγμής μια χαρά. Έχω και της Nuk αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη.

Μαριανθη , για πες για το κάθισμα ενδιαφέρομαι κ εγώ, 18 κιλά πότε τα φτάνουν περίπου ? κοιτάζει μπρος η πίσω ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...