Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Νομίζω LH γίνεται μετά την ωορρηξία αλλά καλύτερα να μας πουν κ τα αλλά κορίτσια κυρίως ο,τι σου πει ο γιατρός. Είναι ανάλογα τι θέλει να δει. Παντως για FSH κ Ε2 εμένα στις οδηγίες μου γράφει πως έχω επιλογή είτε 2η είτε 3η μέρα.

Εμένα συνήθως η προγεστερόνη μου ήταν αυξημένη πάντως σε μετρήσεις αλλά δε ξέρω αν σχετίζεται με την ωορρηξία ή με τα ωχρά σωματια που δημιουργούνταν συνεχώς. Απ ότι έμαθα  η περιορισμένη ωοθηκικη λειτουργία δημιουργεί κύστες γιατί δε λειτουργεί σωστά ο οργανισμός επούλωσης του οργανισμού. 

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

1 hour ago, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

πρίν από 20 λεπτά , Neverstop είπε:

Στην περίπτωση μου, ναι, είχε κάποια δυσλειτουργία που σε ελεγχόμενο κύκλο με φάρμακα το προσπερνούσαμε.

Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την υπόφυση? Είναι ενδροκρινολογικο θέμα? Όχι ότι έχει για μένα κάποιο νόημα τώρα απλά για τη γνώση😀

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σιγουρα δεν ταιριαζουν ολοι οι ανθρωποι μεταξυ τους και αλλους τους συμπαθεις περισσοτερο αλλους λιγοτερο όμως γενικα πιστευω ότι δεν πρεπει να κολλαμε στα λόγια. πρεπει να ψαχνουμε λιγο και τις προθεσεις του αλλου. αν καποια πραγματα δεν λεγονται με κακη προθεση δεν ειναι αναγκη και εμεις να τα διογκωνουμε ή ακόμα χειροτερα να τα παρερμηνευουμε.

σιγουρα...και δεν πρεπει να επιτιθεμεθα στον αλλο χωρις ουσιαστικο λογο...το ξερουμε ολοι οτι ο γραπτος λογος ενδεικνυται για παρεξηγησεις γι αυτο και καποια πραγματα πρεπει να τα αφηνουμε και λιγο να περνανε ετσι, ειδικα οταν γραφονται απο μια απο εμας που δε νομιζω οτι θελει καμια να θιξει την αλλη...νομιζω οτι ειμαστε καλη παρεα ή τουλαχιστον ημασταν ή ετσι εγω νομιζα και δεν πιστευω οτι πρεπει να αφηνουμε τετοια πραγματα να μπαινουν στη μεση και να χασουμε σημαντικες στιγμες που θα μπορουσαμε να μοιραστουμε...ειλικρινα πολυ εχω στεναχωρηθει:-(:-(:-(:-(

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Μαρακι...τι κανεις παιδι μου;;; σε ξενυχταει το αγγελουδι σου;;; εμενα σημερα δεν κοιμοταν με τιποτα, ζοριστηκα να την κοιμησω, εκλαιγε με κλειστα ματια...τι εχεις να πεις για τα σημερινα συμβαντα;;;

εμενα ο δικος μου κοιμηθηκε σχετικα ευκολα αν σκεφτεις οτι και η κοιλιτσα τον πονουσε γιατι δεν ενεργηθηκε σημερα αλλα και τα ουλακια του τον ενοχλουσαν πολυ. κοιμαται από τις 10.30. εσενα γιατι ειχε γκρινιτσα;

σιγουρα...και δεν πρεπει να επιτιθεμεθα στον αλλο χωρις ουσιαστικο λογο...το ξερουμε ολοι οτι ο γραπτος λογος ενδεικνυται για παρεξηγησεις γι αυτο και καποια πραγματα πρεπει να τα αφηνουμε και λιγο να περνανε ετσι, ειδικα οταν γραφονται απο μια απο εμας που δε νομιζω οτι θελει καμια να θιξει την αλλη...νομιζω οτι ειμαστε καλη παρεα ή τουλαχιστον ημασταν ή ετσι εγω νομιζα και δεν πιστευω οτι πρεπει να αφηνουμε τετοια πραγματα να μπαινουν στη μεση και να χασουμε σημαντικες στιγμες που θα μπορουσαμε να μοιραστουμε...ειλικρινα πολυ εχω στεναχωρηθει:-(:-(:-(:-(

και εγω στεναχωρηθηκα και για να πω την αληθεια στην αρχη σοκαριστηκα! δεν περιμενα οτι η Ελευθερια θα το επαιρνε τοοοσο στραβα! μα καλα ειχε κανενα λόγο η Τατιάνα να πει κάτι που θα εθιγε το παιδί της; ειναι δυνατον; δεν το καταλαβαινω...

αλλα οκ! θα το ξεπερασουμε το ολο σκηνικό και σε λιγες μερες δεν θα το θυμομαστε κιολας!

Διαφημίσεις

εμενα ο δικος μου κοιμηθηκε σχετικα ευκολα αν σκεφτεις οτι και η κοιλιτσα τον πονουσε γιατι δεν ενεργηθηκε σημερα αλλα και τα ουλακια του τον ενοχλουσαν πολυ. κοιμαται από τις 10.30. εσενα γιατι ειχε γκρινιτσα;

δεν ξερω γιατι εχει μεταλλαχθει ετσι αυτο το παιδι, θελει και δεν μπορει να κοιμηθει. Δεν πιπιλιζει τιποτα και μαλλον οσο μεγαλωνει δυσκολευεται να κοιμηθει απο μονη της, εχει και πολλα σαλια και ισως ειναι και τα δοντια της που την ενοχλουν δεν ξερω...παντως τη λυπηθηκα, εκλαιγε με κλειστα ματια, την κουνουσα λιγο, κοιμοταν και με το που την αφηνα στην κουνια ξυπνουσε και ξανα απο την αρχη.Στο τελος την αφησα να παλευει και αποκαμωμενη κοιμηθηκε...

ovvZp2.png

Κριμα,,πολυ πιο κριμα γιατι χαιρονται μερικοι γι αυτο που συμβαινει!

Αν ειναι δυνατον...

καληνυχτα κοριτσακια..

ποιοι χαιρονται;;; που πας;;; κατσε να μας πεις...εχω γινει σκατα με το ολο ζητημα...

ovvZp2.png

Χαιρονται καποιοι-ες που μας απεφευγαν παλιοτερα με διαφορα κολπα,χωρις να μας λενε ευθεως πως δεν γουσταρουν την παρεα μας στο καφε τους,λες και εμεις θα παρακαλαγαμε να καθησουμε χιχιχιχι,,,,χαιρονται γιατι τωρα νομιζουν πως δικαιολογουνται με την πραξη τους εκεινη!

τεσπα...κανεις δεν ασχοληθηκε απο εκεινη την μερα,,,αλλοι ασχολουνται ακομη..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Χαιρονται καποιοι-ες που μας απεφευγαν παλιοτερα με διαφορα κολπα,χωρις να μας λενε ευθεως πως δεν γουσταρουν την παρεα μας στο καφε τους,λες και εμεις θα παρακαλαγαμε να καθησουμε χιχιχιχι,,,,χαιρονται γιατι τωρα νομιζουν πως δικαιολογουνται με την πραξη τους εκεινη!

τεσπα...κανεις δεν ασχοληθηκε απο εκεινη την μερα,,,αλλοι ασχολουνται ακομη..

Μαλιστα...και θα συνεχισουμε να μην ασχολουμαστε...καλο βραδυ Λια!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?τα μωρακια σας?

καλα τωρα τι να πω κ εγω?πειραξα κανεναν?μαρακι σου κανα κατι?κ..λος εχουμε γινει λυπαμαι πολυ γ αυτο αλλα δε σκοπευω ν ασχοληθω παραπανω.οσο κρατησε καλα ηταν απο κει κ περα δημιουργηθηκαν κλικες κ τελειωσε το θεμα.καλα να ειστε ολες δυστυχως η ευτυχως φιλοι καλοι σπανια προερχονται απ το διαδικτυο.

να πω οτι προσωπικα προβλημα δεν ειχα ουτε εχω με καμια σας η καθεμια κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για κεινη κ το παιδι της.απλα λυπαμαι που διαλυθηκε ετσι η παρεα μας.

αννουλα πως παει ο συζηγος?καλυτερα?

μακμαρακι τι κανει ο κουκλος σου?κοιμαται καλυτερα τωρα?

λια αυτο το καρεκλακι απο που ειπες θα το παραγγειλεις-δυστυχως δε παρακολουθησα ολες τις σελιδες καπου το εγραψες νομιζω.πολυ ωραιο παντως!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

πεπυ να χαιρεσαι τη κορουλα σου!να τη καμαρωσεις οπως επιθυμεις!γερη κ δυνατη παντα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...