Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να πω , πως και εγώ λυπάμαι :( για όλα αυτά … κρίμα γιατί νομίζω ότι πέρα από τις όποιες διαφορές (γιατί σίγουρα δεν ταιριάζουν όλοι με όλους ) περνούσαμε κάποιες ώρες ευχαρίστα και ενημερώνοντας η μια την άλλη για το μοναδικό θέμα που μας απασχολεί και θα μας απασχολεί για πάντα τα ΠΑΙΔΙΑ μας. Τώρα γιατί ξεφύγαμε από το θέμα δεν ξέρω ….

Πολλά υπονοούμενα και προκλητικές ατάκες έπεσαν κορίτσια !!!

XwAPp3.png

Θα ήθελα να πω δυο λόγια αλλά θα σας παρακαλέσω να μη τα σχολιάσετε....αν έχετε κάτι να μου πείτε στείλτε μου πμ.

Λοιπόν...

όλες εδώ και λέγοντας εδώ εννοώ το πάρεντς γενικά και όχι το καφέ, έχουμε μπει για να συζητάμε τους προβληματισμούς μας και να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Όπως και στον έξω κόσμο έτσι και εδώ, έχουν δημιουργηθεί παρέες και φιλίες ανάμεσα σε κάποια άτομα.

Το να θελήσει κάποιος να γίνει μέρος μιας όμορφης παρέας όπως το καφέ του Αυγούστου δεν το θεωρώ κατακριτέο ούτε και λόγο για να κατηγορηθεί κάποιος. Αντιθέτως, αυτό δείχνει ακόμα περιασσότερο το πόσο όμορφη και αξιοζήλευτη είναι αυτή η παρεούλα.

Όταν είχαμε γίνει ένα καφέ ήταν όμορφα αλλά τα κορίτσια του Αυγούστου μια και είχαν δεθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, θέλησαν να αποκοπούν και να συνεχίσουν όπως πριν. Φυσικά αυτό είναι σεβαστό. Παίχτηκε ένα κρυφτούλι που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν απαραίτητο αφού αν απλά μας το έλεγαν, εννοείται οτι θα αποχωρούσαμε.Τελοσπάντων, αυτό δεν λέει τίποτα. Όλα οκ.

Τυχόν παρεξηγήσεις που συμβαίνουν είναι φυσιολογικές καθώς ο γραπτός λόγος τις ευνοεί...που και πάλι και στον έξω κόσμο δε δημιουργούνται παρεξηγήσεις?

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι όλες πρέπει να είμαστε προσεκτικές για το πως εκφραζόμαστε γιατί άθελα μας μπορεί να πληγωθούν άτομα και δε νομίζω οτι είναι ωραίο να συμβαίνει κάτι τέτοιο...:-(

Κι αν ακόμα κάτι μας ενοχλεί σε κάποια, ας της το εκφράσουμε προσωπικά με ένα πμ. Δημόσιοι τσακωμοί δε βγάζουν πουθενά.

Ψυχραιμία λοιπόν και μην ξεχνάτε:

έχουμε κοινή πορεία και κοινούς στόχους.

Επεξεργάστηκαν by fairytale

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Βρε κοριτσια τι εγινε;;;; μπηκα και γω η ψυχοπλακωμενη να σας διαβασω λιγο, να πουμε καμια κουβεντα και τι βλεπω!!!!! Τι ειναι αυτα βρε κοριτσακια μου;;;; Γιατι τοσες παρεξηγησεις;;;; Το τοσο ωραιο μας "καφε"....γιατι γιατι;;; Αντε μαζευτειτε σιγα σιγα...Θα γινουμε σκορπιοχωρι για βλακειες ολοκληρες γυναικες και δη μανουλες;;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμα αννουλα.Εσυ πως πας?

Νιωθεις καλυτερα?ο αντρας σου?

Αχ αννα δεν ξερω τι ακριβως εχει γινει αλλα γενικα δεν θελω να ασχοληθω με αυτο το θεμα.

καλα ειμαι και γω κοπελα μου... νιωθω αρκετα καλυτερα, βγηκαμε λιγο αυτες τις ημερες και καπως επανηλθα...ο αντρας μου κανει τη θεραπεια, ποναει ακομα αλλα οχι τοσο, θα φτιαξει συντομα πιστευω. Ουτε εγω θελω να ασχοληθω καθολου, απλα χαλαστηκα πολυ, ειχαμε εδω μια παρεουλα και τα καναμε...εσυ κανενα νεο;;; ο μπεμπαρος σου τι κανει;;;

ovvZp2.png

Οπως τα λες αννουλα ολοκληρες γυναικες αλλη δουλεια δεν εχουμε....

Τελοσπαντων

κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε ποτε τελειωνει η μερα ουτε που το καταλαβαινω πια.....

παω να μαζεψω τον αντρα μου που κοιμαται στον καναπε και να παμε για υπνο...

Εχω και διαβασμα...

Αννουλα πραγματικα ελπιζω να νιωθεις καλυτερα.Εγω συνηθως οταν βλεπω οτι θα με παρει απο κατω σταματαω να σκεφτομαι....:rolleyes:

Καληνυχτα

027.gif

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Οπως τα λες αννουλα ολοκληρες γυναικες αλλη δουλεια δεν εχουμε....

Τελοσπαντων

κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε ποτε τελειωνει η μερα ουτε που το καταλαβαινω πια.....

παω να μαζεψω τον αντρα μου που κοιμαται στον καναπε και να παμε για υπνο...

Εχω και διαβασμα...

Αννουλα πραγματικα ελπιζω να νιωθεις καλυτερα.Εγω συνηθως οταν βλεπω οτι θα με παρει απο κατω σταματαω να σκεφτομαι....:rolleyes:

Καληνυχτα

027.gif

καληνυχτα...αισθανομαι καλυτερα πραγματικα...και γω αυτο θα αρχισω να κανω, να μην σκεφτομαι πολλα πολλα, να κοιταζω μονο την κορη μου και να παιρνω δυναμη...φιλια, καλο και ησυχο βραδυ!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα Αννούλα μου!

Ζωή δεν σε προλαβα;

Γεια σου Μαρακι...τι κανεις παιδι μου;;; σε ξενυχταει το αγγελουδι σου;;; εμενα σημερα δεν κοιμοταν με τιποτα, ζοριστηκα να την κοιμησω, εκλαιγε με κλειστα ματια...τι εχεις να πεις για τα σημερινα συμβαντα;;;

ovvZp2.png

σιγουρα δεν ταιριαζουν ολοι οι ανθρωποι μεταξυ τους και αλλους τους συμπαθεις περισσοτερο αλλους λιγοτερο όμως γενικα πιστευω ότι δεν πρεπει να κολλαμε στα λόγια. πρεπει να ψαχνουμε λιγο και τις προθεσεις του αλλου. αν καποια πραγματα δεν λεγονται με κακη προθεση δεν ειναι αναγκη και εμεις να τα διογκωνουμε ή ακόμα χειροτερα να τα παρερμηνευουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...