Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για κάποια που δεν έχει λόγια πολλά δεν είπες? μήπως να σκεφτεσαι πριν μιλάς?.... δεν θα το συνεχίσω, δεν έχει νόημα, πίστευα οτι θα καταλάβαινες... δεν πειράζει... σ' ευχαριστώ και για την απάντησή σου!

να καταλαβω τι?οτι δεν ξερεις την διαφορα φαντασιας κ πραγματικοτητας?

παω να ταισω το παιδι μου...αααα κ μην βαλει καμια σας graphics ενα σκυλακι να το ταιζουν με μπιμπερο γιατι θα παρεξηγηθω!!!!

αντε γιατι απο "καφε σεπτεμβριου" καταντησαμε "καφε του τρομου" εδω μεσα...φοβομαστε να μιλησουμε πια!

μπορουμε να κανουμε κ κατι καλυτερο!να μην μιλαμε μεταξυ μας!να το ονομασουμε το καφε μας "ο μονολογος του σεπτεμβριου"

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια οπως τα λεει κ η Μαρια,,εγω απλως βαζω ''μεσο'' τον φιλο μου κ με την καρτα του(επειδη δουλευει εκει) μας τα δινει με εκπτωση ,οπως δηλαδη θα τα παιρνε αυτος για τον εαυτο του!! Τωρα δεν ξερω αν εχει καποιο οφελος αυτος,,,,εμενα με ενδιαφερει πως τα παιρνω πολυ οικονομικα,,,

Μην βιαζεστε για τη παραγγελια εγω θα παραγγειλω τα ''σιγουρα'' για την Μαρια κ το Μαρακι κ απο εκει κ περα βλεπουμε,,,απλα θελω να κανονισω πως θα αποσταλουν

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

να καταλαβω τι?οτι δεν ξερεις την διαφορα φαντασιας κ πραγματικοτητας?

παω να ταισω το παιδι μου...αααα κ μην βαλει καμια σας graphics ενα σκυλακι να το ταιζουν με μπιμπερο γιατι θα παρεξηγηθω!!!!

αντε γιατι απο "καφε σεπτεμβριου" καταντησαμε "καφε του τρομου" εδω μεσα...φοβομαστε να μιλησουμε πια!

μπορουμε να κανουμε κ κατι καλυτερο!να μην μιλαμε μεταξυ μας!να το ονομασουμε το καφε μας "ο μονολογος του σεπτεμβριου"

Κι εγω γλυκητατο το βρισκω! Ελευθερια, εχεις αδικο!!! Χωρις πλακα τωρα!

Τατι, εχε χαρη που δυσκολευομαι με τα graphics... θα βρισκα εναν ωραιοτατο σκυλο, κ θα τον κοτσαριζα κι οτι γινει!!

τωρα αν αρχισω κ εγω, οχι "καφε τρομου" ..και μη χειροτερα!!!! Ασε!!!!!

Στο κατω κατω, το φορουμ δεν ειναι το μαγαζακι της καθεμιας μας εδω περα μεσα!!!!

Μετα μας δουλευουν κ γυρω γυρω, κ τι να πεις! Αδικο εχουν ετσι οπως σκυλιαζουμε?? Κουβεντα πια δεν τολμας να πεις εδω μεσα, καλα ειπα προχθες, οτι πρεπει να ζυγηζεις κ να μετρας τα λογια σου για το παραμικρο.... ΕΛΕΟΣ!!!!!

Κ που σται!!??? Σε λιγο θα χωρισουμε κ το καφε του Σεπτεμβρη σε Ανω κ Κατω, να υσηχασουμε!!! Αν ειναι να γινομαστε κ*λ*ς καθε μερα!

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλημερα κ απο μενα!!παλι παρεξηγησεις??βρε κοριτσια ψυχραιμια λιγακι!!

εγω ειχα καλεσμενες το πρωι περασαμε σουπερ με τα μωρακια μας το ειχα αναγκη!η δικια μου ευτυχως ηταν ησυχη τωρα λυσσαει.παω να τη κοιμησω κ θα επανελθω να σας διαβασω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

γεια σου σοφακι γλυκο....φιλακια στην μπουμπου σου

τι προβλημα εχουν οι αλλοι-ες κ ασχολουνται με το τι κανουμε εμεις?παρακολουθουν τι λεμε?ελεος/

Δεν ξερω για εσασ,αλλα η δικια μου με εχει βγαλει τα μαλλια,με καθε ευκαιρια γραπωνετε απο αυτα,παντου τριχες γεμισαμε..πιανει κ απο τα σημεια που πονανε πολυ..:)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

στο χωριό μου ακόμα και αν κάτι το κάνουμε με την καλύτερη πρόθεση αλλά παρόλαυτα δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα σε κάποιον, τότε ζητάμε συγνώμη.

Ακόμα και αν η Ελευθερία ήταν υπερβολική και της το είπα, από τη στιγμή που στενοχωρήθηκε, οφείλαμε να ζητήσουμε συγνώμη.

Αυτά από μένα...επειδή η όλη κατάσταση έχει φτάσει σε πολύ άσχημο σημείο και έχουν δοθεί δικαιώματα σε άτομα που δεν τα ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να τα μάθω, να σχολιάζουν/ειρωνεύονται και να λιγδωρούν εις βάρος μου και της οικογένειάς μου, μαζεύω τα κουβαδάκια μου από δω και πάω σε άλλη παραλία...

ήμουν εδώ για την πλάκα, για κάποια άτομα που μοιραστήκαμε σημαντικές στιγμές, για να παίρνω ουσιαστικές πληροφορίες για τον καινούργιο μου ρόλο. Από ότι φαίνεται όμως (και από ότι σχολιάστηκε επίσης), δημιουργώ κυρίως προβλήματα. Και αντί να περνάω πλέον καλά, χαλιέμαι σε άσχημο βαθμό.

για όσες νοιάζομαι και με νοιάζονται, έχουν διευθύνσεις και τηλέφωνα. Καλά να περνάτε :roll:

τοτε μαλλον θα επρεπε να μου ζητησει συγγνωμη και η ελευθερια μιας και ειπε οτι "το αστειο μου ηταν ανοστο" κ μου δημιουργησε αρνητικα συναισθηματα!!!

συγγνωμη θα ζητησω οταν πραγματικα εχω κανει λαθος κ οταν καποιος μου μιλησει με ομορφο τροπο κ δεν μου επιτεθει....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

γεια σου σοφακι γλυκο....φιλακια στην μπουμπου σου

τι προβλημα εχουν οι αλλοι-ες κ ασχολουνται με το τι κανουμε εμεις?παρακολουθουν τι λεμε?ελεος/

Δεν ξερω για εσασ,αλλα η δικια μου με εχει βγαλει τα μαλλια,με καθε ευκαιρια γραπωνετε απο αυτα,παντου τριχες γεμισαμε..πιανει κ απο τα σημεια που πονανε πολυ..:)

Αχ εγω μαδαω παααααρα πολυ!!! Μιλαμε φευγουν τουφες! Κ με βουταει κι ομικρος, κ τραβαω συνεχεια τριχες απ το παιδι μου! Μηπως να παρω καμμια βιταμινη!? Καραφλη θα μεινω!!

Οσο για το αλλο που λες? Ε ξερεις κατι, σφαζομαστε συνεχεια κ με το παραμικρο!!! Στο κατω κατω δημοσιο ειναι το φορουμ!! Οποιος θελει διαβαζει, σχολιαζει, γραφει!! Αυτο το σκοπο εχει.. Σορυ κι ολας..;)

Κοριτσια περαν της πλακας, ειμαστε εδω μεσα ποσες??? 15-20 κοπελες? (ουτε ξερω, στη τυχη λεω) Ειναι πραγματικα κριμα κι αδικο, γιατι οι περισσοτερες εισαστε αξιοπρεπεστατες κ δεν εχετε πιαστει ποτε με το οτιδηποτε.. Τον εαυτο μου θα τον βαλω σε αλλη κατηγορια ετσι για να ειμαι κ δικαιη.. Εγω λοιπον ισως ειμαι το "φουρνελο" της υποθεσης.. Κ γι αυτο δε με συγκαταλεγω στις "αξιοπρεπεις".. Ειχα αποφασισει απο χτες το βραδυ να "βαλω νερο στο κρασι μου" που λενε, κ να μην ασχοληθω ξανα, ουτε να διαφωνω..

Ξερετε κατι? Εδω μεσα μπαινω για να λεω 5 κουβεντες κ να εκτονονομαι!!! Τι νοημα εχει αλλιως..? Εγω δεν θυμαμαι να εχω πιαστει απο χιουμορακι σας!! Ειναι μαλιστα ευπροσδεκτα! Αλλα να ζυγιζω τα λογια μου μην παρεξηγηθω δεν το χω κανει ποτε!!! κ δεν θα το κανω ουτε τωρα!!! Εγω λοιπον αυτο που εχω να πω θα το πω! Κ τελος!!!

τοτε μαλλον θα επρεπε να μου ζητησει συγγνωμη και η ελευθερια μιας και ειπε οτι "το αστειο μου ηταν ανοστο" κ μου δημιουργησε αρνητικα συναισθηματα!!!

συγγνωμη θα ζητησω οταν πραγματικα εχω κανει λαθος κ οταν καποιος μου μιλησει με ομορφο τροπο κ δεν μου επιτεθει....

ΕΤΣΙ!!!!!!!! Υπαρχει κ ωραιος τροπος.. αυτο το επικριτικο κ επιβλητικο ..."Πως μου μιλας εμενα ετσι, κ δε σου επιτρεπω.." παει πεθανε απ τη Βικτωριανη εποχη! ελα χαμηλα τη μπαλα..!!! Εχουμε ριξει πολυ το επιπεδο...:!:

Διαφημίσεις

μαρακι γλυκο,λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου που πηρες αυτη την αποφαση.....

Εμεις σ αγαπαμε και δυστυχως θα μας λειψει η παρεουλα σου πο εδω μεσα.....οσο για αυτες που σχολιαζουν την οικογενεια σου ενα θα πω,,,,,,να κοιτανε το δικο τουσ σπιτι...ελεος δηλαδη,το προβλημα παντα ηταν δικο τους,αυτες τραβουσαν ζορι...εμεις ομορφα και ησυχα αποδεχτηκαμε αυτο που ζητησαν,,,τι ζητανε τωρα?

θα τα λεμε απο το φατσοβιβλιο ζουζουνα,,,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ουπς, τι έγινε ρε κοριτσάκια;Γιατί φτάσαμε σ' αυτό το σημείο;Άντε καλέ δώστε τόπο στην οργή κι αφήστε τα πείσματα.Μανούλες είμαστε όλες και τα λέμε εδώ για να ξεπερνάμε τις φοβίες μας, να απαντάμε στα ερωτήματα που έχουμε για το νέο ρόλο μας, για να καμαρώνουμε για τα αγγελούδια μας!!!!!!!!Σας περιμένω όλες εδώ αύριο το πρωί.Θα ετοιμάσω και ζεστό καφεδάκι. Έτσι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...