Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελικά το καμάρι μου το έπαιζε πέρα βρέχει παραπονιάρικο γιατί του τα έχωσα που άργησε στο super market...τώρα που τον κανάκεψα λίγο, μου είπε ότι θα στολίσουμε μαζί το πρωί :) Αμάν όλο προσοχή ζητάνε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Εγω νυσταζω................

Το καμαρι μου σημερα ειπε να ξυπνησει απο τις 6 η ωρα να μιλησει στα παιχνιδια του.Και δεν ειναι οτι μιλαει και εσυ κοιμασε ειναι οτι τσιριζει.....Και ετσι ειμαστε στο ποδι απο τις 6....

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.

Μαρακι απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι απλα οτι παρεξηθηκε και θελει την προσοχη σου πρεπει εσυ κιολας να καταλαβεις οτι παρεξηθηκε και να τον προσεξεις ε?

Υπαρχει μια ανασφαλεια με τους αντρες και τα μωρα τελικα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Kaλημερα σας!

Πως ειστε σημερα?

Σοφια καλη αναρρωση κοπελα μου κ γρηγορα!!

Λιτσα χρονια σου πολλα για χθες!Ελπιζω να περασες πολυ ωραια!

Πραγματι κοριτσια...Οι αντρες θελουν την προσοχη μας!Ακομα κ οι πιο "χαλαροι" απλα δεν το δειχνουν αλλα το νιωθουν!

Ενας ψυχολογος ελεγε(σε μια εκπομπη)πως τους 1ους μηνες της ζωης του βρεφους,οι αντρες απατουν τις γυναικες τους γτ εχουν την αναγκη να νιωσουν την αποκλειστικοτητα απο ενα θηλυκο!:rolleyes::rolleyes:

Εγω το λεω απλα ανωριμοτητα!!!

Σας βαζω το συνδεσμο απο την εκπομπη.Μιλαει ο ψυχολογος για το βρεφος κ τις φασεις-σταδια κ πως μπορει να επηρεασουν τη ζωη του!Επισης για το θηλασμο.

Κοριτσια εχει παρα πολυ ενδιαφερον.Αξιζει πραγματικα να το δειτε!

Χρειαζεται ομως πολυ ωρα για να φορτωσει...Ανοιξτε τη σελιδα κ αφηστε το ετσι για 1-2 ωρες!

Αν το δει καποια περιμενω εντυπωσεις!

XFVjp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε;Καλέ που χαθήκατε όλες;Εγώ σήμερα ξύπνησα με ζαλάδα. Χθες ο μικρός ήταν μες στη γκρίνια απ' τη στιγμή που γυρίσαμε απ' τη βόλτα μας. Και ο Γιάννης με πονοκέφαλο. Τους ξεμάτιαξαν τρεις γιατί είχαν πολύ μάτι. Λέτε να μου βγήκε εμένα σήμερα; Ευτυχώς όμως μόλις τον κάναμε μπανάκι και έφαγε, ξεράθηκε από τις 11 ως τις 7 χωρίς ν' ακουστεί καθόλου όλη νύχτα. Αρχίσατε να στολίζετε; Εγώ μάλλον λέω για την άλλη Κυριακή αφού σήμερα λόγω ζαλάδας δεν έχω διάθεση.

Σας χαιρετώ προς το παρών.Να περάσετε μια όμορφη Κυριακή.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Έχει υπέροχο καιρό αλλά έχουμε και ένα δέντρο να στολίσουμε! Και να δούμε και αν θα προλάβουμε να βάλουμε και τα φωτάκια έξω!

Κορίτσια πρέπει να τους κανακεύουμε αυτό τον καιρό, νομίζω ότι αισθάνονται αποξενωμένοι και παραπεταμένοι :)

Αναστασούλα θα προσπαθήσω να το δω αργότερα και να το συζητήσουμε οκ;

Βουλάκι, βάλτε και καμιά χαντρούλα! Αμάν πια με το κακό τους το μάτι, δεν τολμάμε να βγούμε έξω!

Και ο δικός μου κοιμήθηκε 10-5.30 (πρώτη φορά τόσες ώρες!) και ξύπνησε σούπερ πεινασμένος!

Πάω στις μπάλες μου...τα λέμε αργότερα, μάκια μάκια!

Επεξεργάστηκαν by maria_s

Καλημερα! ολα καλα και σημερα βλεπω (ενταξει οι ζαλαδιτσες και το ξενυχτι δεν ειναι προβληματα :tongue:)! εγω συμμαζευω το σπιτι για να μπορεσουμε να παμε καμια βολτιτσα αργοτερα. προς το παρον ο μικρος κοιμηθηκε και δεν τον κουναω, μολις ξυπνησει βλεπουμε.

καλα να περασετε μεχρι να ξανασυναντηθουμε :D

Καλημερουδια!!! Και μας εδω ο καιρος ειναι υπεροχος...Θα στολισουμε το απογευμα!!!! Πηρα απο τζαμπο συμπληρωματικα στολιδια και φωτακια!!! Η μπεμπιτσα τελικα μου εκανε πυρετο χθες το βραδυ μια φορα, της εδωσα ντεπον και δεν ξαναειχε ολη νυχτα, αλλα δεν εχω κοιμηθει καλα αφου καθε 2-3 ωρες σηκωνομουν και της εβαζα θερμομετρο. Και τσιμπλες τρομερες ρε γμτ, σχεδον με κλειστο το ματι της σηκωθηκε σημερα, μεχρι 6 μηνων μου ειπε η γιατρος θα το εχει, αντε να δουμε. S O S: μου εκανε διαρροια πριν λιγο, γιατι αραγε;;; μπορει να ειναι απο το εμβολιο;;; και πρασινη!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

kαλημερα κ απο μενα!

κατερινα και αναστασια σας ευχαριστω!

βουλα μου περαστικα!τι κακο κ αυτο το ματι ρε παιδι μου!

αννα περαστικα στο μωρακι σου!ειναι αληθεια οτι καποια εμβολια κανουν και διαρροια διαβασες το χαρτακι τι παρενεργειες μπορει να εχει?τωρα το πρασινο χρωμα συνηθως σημαινει οτι το μωρο καπου κρυωσε αν εχω καταλαβει καλα δηλαδη.η μαρια τα ξερει καλυτερα.

εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα γιατι εχει πολυ ωραια μερα σημερα.μιας κ δε στολιζουμε ακομα ειναι ευκαιρια για καροτσαδα!καλο στολισμα σε οσες στολισουν σημερα ειμαι σιγουρη οτι το αποτελεσμα θα σας δικαιωσει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερουδια!!! Και μας εδω ο καιρος ειναι υπεροχος...Θα στολισουμε το απογευμα!!!! Πηρα απο τζαμπο συμπληρωματικα στολιδια και φωτακια!!! Η μπεμπιτσα τελικα μου εκανε πυρετο χθες το βραδυ μια φορα, της εδωσα ντεπον και δεν ξαναειχε ολη νυχτα, αλλα δεν εχω κοιμηθει καλα αφου καθε 2-3 ωρες σηκωνομουν και της εβαζα θερμομετρο. Και τσιμπλες τρομερες ρε γμτ, σχεδον με κλειστο το ματι της σηκωθηκε σημερα, μεχρι 6 μηνων μου ειπε η γιατρος θα το εχει, αντε να δουμε. S O S: μου εκανε διαρροια πριν λιγο, γιατι αραγε;;; μπορει να ειναι απο το εμβολιο;;; και πρασινη!!!

Αννουλα καλωςηρθες στο club!!!!!!!!!!!!!!! Μολις σημερα ειδαμε φυσιολογικα κακα υστερα απο 4 μερες.Και ακομα ειμαστε συγκρατημενα αισιοδοξοι.Μηπως κρυωσε η φατσουλα?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια... Να μαι κ εγω..! Ζητω συγνωμη αλλα δεν σας διαβασα, γιατι δεν θα προλαβω παλι να σας απαντησω, οποτε, οτι καταλαβω απ τα συμφραζομενα!!!! Σοφακι καλα αναρρωση και μπραβο που ολα πηκαν καλα! Βουλα περαστικα κ απο μενα..

Λιτσακι γιορταζες? Χρονια πολλα κ απο μενα! Γιορτη ετσι? Απο Στελλα βγαινει το "Λιτσα" ?

Αννουλα, απ το εμβολιο θα ειναι μαλλον! περαστικα της! Εσυ καλα??

ΜΑκ μου, χαιρομαι που σε βλεπω μες το κεφι αυτες τις μερες!!! Κ ο μικρος απιθανος!!! Ωραια η φωτο! Ευχαριστω κ για την καρχαριοσουπα, αλλα τελικα κρεατοσουπα εφτιαξα παλι..χαχαχαχα

Ζωιτσα, εχεις πμ!

Ποια ξεχασα????

Εγω καλα, παιδευτικα να βρω αντιβιωση που να ειναι οκ με το θηλασμο κ να μην πειραξει το παιδι, θα την παιρνω για 10 μερες.. Κ με το πολυ νερο τουλαχιστον δεν ποναω...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα κοριτσακια,,μολις κοιμηθηκε και ειπα να αραξω λιγακι!!

Χθες μου βγαλε την ψυχη,πολυ ανησυχη ητανε,δεν κοιμηθηκε καθολου,αρα το στολισμα αναβληθηκε,μαλλον σημερα το απογευματακι ολα πανε καλα θα αξιωθω να στολισω!!!

Ευτυχως τα βραδια την κοιμιζει ο αντρουλης μου και παω νωρις για υπνο,δηλαδη την ταιζω μεχρι τις 11 κ παω βολιδα στο κρεβατι!!

Να εχετε ενα υπεροχο μεσημερακι,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

kαλημερα κ απο μενα!

κατερινα και αναστασια σας ευχαριστω!

βουλα μου περαστικα!τι κακο κ αυτο το ματι ρε παιδι μου!

αννα περαστικα στο μωρακι σου!ειναι αληθεια οτι καποια εμβολια κανουν και διαρροια διαβασες το χαρτακι τι παρενεργειες μπορει να εχει?τωρα το πρασινο χρωμα συνηθως σημαινει οτι το μωρο καπου κρυωσε αν εχω καταλαβει καλα δηλαδη.η μαρια τα ξερει καλυτερα.

εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα γιατι εχει πολυ ωραια μερα σημερα.μιας κ δε στολιζουμε ακομα ειναι ευκαιρια για καροτσαδα!καλο στολισμα σε οσες στολισουν σημερα ειμαι σιγουρη οτι το αποτελεσμα θα σας δικαιωσει!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έχω γίνει και ειδική επί των κακουλακίων! :tongue:

Αννούλα τα πράσινα κακά είναι ένδειξη ίωσης και υποθέτω ότι, αφού το μπουμπουδένιο εμβολιάστηκε με τον ιό, είναι απόλυτα φυσιολογικό! Όλα καλά :)

Μαριανθούλα περαστικά να είναι και υπομονή! Το Λιτσάκι είχε γενέθλια χθες...έκλεισε τα 33 και το μικρό :)

Κάνουμε διάλειμα από το στόλισμα. Βάλαμε τις βασικές μεγάλες μπάλες και πρέπει σιγά σιγά να βάλω και τα μικρότερα στολιδάκια! Έχω και ένα κόλλημα να είναι το δέντρο συμμετρικό οπότε καταλαβαίνετε...έβαζε ο γιώργος, έβγαζα εγώ...κατά τα Χριστούγεννα θα είναι τελειωμένο! Βάλαμε και χριστουγεννιάτικα με τη χορωδία Τυπάλδου (ευχαριστούμε Σοφούλα!) και τραβήξαμε βίντεο. Θα σας ανεβάσω αργότερα τις πρώτες φώτος...

πάω να ταίσω το δεινοσαυράκι μου και αν αντέξω να κάνω και σίδερο!

καλησπερα!

γυρισαμε απ τη βολτα μας ειχε υπεροχη μερα εξω την απολαυσαμε κ οι 2!

μαριανθη μου σ ευχαριστω!χαιρομαι που τα πας καλυτερα.

μαρακι δεν ειναι κακο αυτο;)το χεις ψαξει το θεμα κ ξερεις!!

περιμενω τον αντρα μου ναφερει τη μαμα του να δει το μωρο κ να παω μετα για υπνο...εχει γκρινια το βραδυ η μικρη κ δε κοιμομαστε οπως πριν:(θα φτιαξει ομως που θα παει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλη αναρρωση Σοφακι..περαστικα να ναι!!!

Εγω σημερα σπιτακι δυστυχως,ο αντρουλης μου λειπει κ αν λειπει αυτος δεν μπορω να κατεβασω το καροτσακι,γιατι αραγε??επειδη δεν το χωραει το ασανσερ!!!

Η μικρη γιατι δεν κοιμαται τοβραδυ?Εχει πονακια??

Μαρακι εμενα αν μετα απο τσακωμο για το στολισμα του δενδρου εβλεπε πως του παιρνα τις μπαλες που κρεμουσε κ τις εβαζα αλλου ξερεις τι θα μου κανε???χαχαχα καλυτερα μη σου πω...ε καλα ομως ειναι γαιδουρια αυτοι,αλλα κ εμεις ανικανοποιητες,ιδιως εγω ετσι ειμαι...παντα κατι θα βρω να παραπονεθω!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...