Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

είδες το βίντεο; κατάλαβες τις διαστάσεις;

δεν το είδα ακόμα Μαράκι γιατί η μικρή προσπάθει να κοιμηθεί και όλο γκρινιάζει...ουφ...τα αυτιά μου...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες,

Πεπη μου να χαιρομαστε τη νυφούλα μου πάντα γερή να είναι γιατί ευτυχισμένη θα είναι σιγουρα στο πλευρό του γιού μου!

Λια ευχαριστώ που κοίταξε και για μαύρο.... θα δω και αυτά που προτείνει η Μαρία θα αποφασίσω και θα σου στείλω πμ... μπορω να καθυστερήσω λίγο την παραγγελία γιατι θέλω να πάω να το δω?

Μακ Μαράκι σ' ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου βρήκες!!!!

Τατιάνα βρήκα το αστείο σου με το καρεκλάκι που θα κάθεται ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ άνοστο... παρακαλώ να δίνετε περισσότερη σημασία σε αυτά που γράφετε και έχουν σχέση με το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! μάλλον παρασύρθηκες απο τον ενθουσιασμό σου με τις εικόνες αλλά σε παρακαλώ πολύ να είσαι λίγο συγκρατημένη.

έλα βρε λατρεία εγώ το βρήκα χαριτωμένο! μην αρπάζεσαι :-(

πως είστε σήμερα;

Διαφημίσεις

Ελευθερια μου μην αρπαζεσαι σε παρακαλω. εχει δικιο και η Μαρία, χαριτωμενο ήταν! δεν προσβαλε το παιδί σου καλέ αλλά εχει γουστο γενικα η όλη σου εμμονη με το ασπρομαυρο. και εσυ χαριτωμενα παρουσιαζεις το "κολλημα" σου αυτό και η Τατιανα χαριτωμενα εκανε ενα αστειο. σε παρακαλω πολύ... εγω στεναχωρηθηκα που το ειδες ετσι!

βρε μπας εκτος από τους παρθενους μήπως και το δικό σου ζωδιο εχει κανενα 5αρι πλανητες αναδρομους σημερα;;;:tongue:

το είδα το βίντεο μαράκι!

πολύ καλό φαίνεται!!!

Λία υπάρχει δυνατότητα να το παραγγείλω αργότερα απο εσάς ή η έκπτωση ισχύει μόνο τώρα???

πρέπει να το δείξω και στον άντρα μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

το είδα το βίντεο μαράκι!

πολύ καλό φαίνεται!!!

Λία υπάρχει δυνατότητα να το παραγγείλω αργότερα απο εσάς ή η έκπτωση ισχύει μόνο τώρα???

πρέπει να το δείξω και στον άντρα μου!

χμ για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι η Λία μας πουλάει κάτι, να διευκρινίσουμε ότι η Λία μας εξυπηρετεί να τα παραγγείλουμε απευθείας από γνωστό της χωρίς να χρειαστεί να τρέχουμε με τα μωρά αγκαλιά.

Αν δεν κάνω λάθος, θα με διορθώσει και η Λία, δεν υπάρχει θέμα να της το πεις και αύριο μεθαύριο...

Ελευθερια μου μην αρπαζεσαι σε παρακαλω. εχει δικιο και η Μαρία, χαριτωμενο ήταν! δεν προσβαλε το παιδί σου καλέ αλλά εχει γουστο γενικα η όλη σου εμμονη με το ασπρομαυρο. και εσυ χαριτωμενα παρουσιαζεις το "κολλημα" σου αυτό και η Τατιανα χαριτωμενα εκανε ενα αστειο. σε παρακαλω πολύ... εγω στεναχωρηθηκα που το ειδες ετσι!

βρε μπας εκτος από τους παρθενους μήπως και το δικό σου ζωδιο εχει κανενα 5αρι πλανητες αναδρομους σημερα;;;:tongue:

και το δικό μου ζώδιο γμτ σήμερα! :rolleyes:

έχω το ΑΠΕΙΡΟ σιδέρωμα!

χμ για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι η Λία μας πουλάει κάτι, να διευκρινίσουμε ότι η Λία μας εξυπηρετεί να τα παραγγείλουμε απευθείας από γνωστό της χωρίς να χρειαστεί να τρέχουμε με τα μωρά αγκαλιά.

Αν δεν κάνω λάθος, θα με διορθώσει και η Λία, δεν υπάρχει θέμα να της το πεις και αύριο μεθαύριο...

ναι το έχω καταλάβει!!!

απλά λέω μήπως υπάρχει πρόβλημα με το γνωστό της!

χμμμμμ γκρινιαρα η νυφη....:tongue:

αμέσως εσύ!!! να μου βγάλεις γκρινιάρικο το παιδί!!!

Μήπως το κάνεις για να μου κάνεις μετά παζάρια στην προίκα που θα μας δώσετε???????????:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και το δικό μου ζώδιο γμτ σήμερα! :rolleyes:

έχω το ΑΠΕΙΡΟ σιδέρωμα!

Μαράκι εγώ βρήκα τη λύση για να γλιτώσω απο το σιδέρωμα!!!!

χαρίζω όλα μου τα ρούχα στην αδερφή μου!!!

χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...