Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες , τι κάνετε ? Εμένα παίρνει τον πρωινό του υπνάκο κ περιμένω να ξυπνήσει να φτιάξω φρουτοκρεμα .

Συμμαζεύω λίγο το σπίτι, έχω πλυντήριο , σκούπα, ξεσκόνισμα κλπ ,θέλει καμιά να έρθει για καφέ-βοήθεια ? :lol:

Επίσης αρχίζω να μαζεύω σιγά σιγά τα ρουχαλάκια που δεν του κάνουν και με έχει πιάσει μια συγκίνηση – πως έμπαινε σε τόσο μικρά ρούχα ? είχα εγώ τόσο μικρό μωρό ? αχ αχ αχ….. Θέλω να τα φυλαξω όλα !!! Ο άντρας μου λέει να τα δώσουμε κ του λέω για το επόμενο τα κραταω, θα του πάρουμε άλλα λέει … εσείς τι θα κάνετε ?

καλημέρα κατερινάκι...και γω για σίδερο πάω μόλις ξυπνήσει το καμάρι μου...

θα τα φυλάξω τα ρουχαλάκια είτε αν κάνω δεύτερο είτε αποφασίσει το ρεμάλι ο αδελφός μου να συμμαζευτεί και να κάνει οικογένεια (πιο πιθανό και από τα δύο είναι να κερδίσω το τζόκερ :tongue:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

150 ευρα κοριτσακι...αν ηταν περισσοτερα δεν το συζητουσαμε καν...γιατην ακριβεια 148,,αλλα αφηνουμε μπουρμπου στο παιδι για την εξυπηρετηση λολ

πέρφεκτ! στέλνω πμ με χρώμα και διεύθυνση...πληρώνουμε κατά την παραλαβή; σούπερ!

χρωστάω χάρη φιλενάδα! μεγάλη!

Διαφημίσεις

Μαρία τελικά γιατι δεν παιρνεις το Cosatto 3 Sixti Circle Highchair τελικά??????????????????????????????????????????????????

γιατί πάει πολλά λεφτά από έξω πέπη μου με τα μεταφορικά :(

άσε που το zuma μου άρεσε περισσότερο αλλά μου έβγαινε πολύ ακριβό...αλλά με έφτιαξε το Λιάκι :)

Διαφημίσεις

Λια να σε ρωτησω κατι???δηλαδη αν θελουμε να παραγγειλουμε κατι απο το λινκ που μας παρεθεσες πως το κανουμε?και απο τις τιμες καταλογου που βλεπω κανει εκπτωση ενα 30%?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Συμπεθέρα κακή επιρροή είσαι!!!!!!!!!!!!!!!

με τα παλιοτσίγαρα!!!

άντε μην αρχίσω καμία αντικαπνιστική εκστρατεία!!! :D

Πέπη να χαίρεσαι την πριγκηπέσσα σου!!!

υγεία και ευτυχία να έχει σε όλη της τη ζωή!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γιατί πάει πολλά λεφτά από έξω πέπη μου με τα μεταφορικά :(

άσε που το zuma μου άρεσε περισσότερο αλλά μου έβγαινε πολύ ακριβό...αλλά με έφτιαξε το Λιάκι :)

Μήπως θυμάσαι πόσο περιπου εβγαινε Μαρακι με τα μεταφορικα???

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...