Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσαρες , τι κάνετε ? Εμένα παίρνει τον πρωινό του υπνάκο κ περιμένω να ξυπνήσει να φτιάξω φρουτοκρεμα .

Συμμαζεύω λίγο το σπίτι, έχω πλυντήριο , σκούπα, ξεσκόνισμα κλπ ,θέλει καμιά να έρθει για καφέ-βοήθεια ? :lol:

Επίσης αρχίζω να μαζεύω σιγά σιγά τα ρουχαλάκια που δεν του κάνουν και με έχει πιάσει μια συγκίνηση – πως έμπαινε σε τόσο μικρά ρούχα ? είχα εγώ τόσο μικρό μωρό ? αχ αχ αχ….. Θέλω να τα φυλαξω όλα !!! Ο άντρας μου λέει να τα δώσουμε κ του λέω για το επόμενο τα κραταω, θα του πάρουμε άλλα λέει … εσείς τι θα κάνετε ?

εγω θα τα κρατησω αν και τα εχω λιωσει στο πλυσιμο! τωρα αν κάνω κοριτσάκι θα κρατησω καποια και μετα θα το τιγκαρω στα ροζ!!!!!

Καλημέρα κοριτσαρες , τι κάνετε ? Εμένα παίρνει τον πρωινό του υπνάκο κ περιμένω να ξυπνήσει να φτιάξω φρουτοκρεμα .

Συμμαζεύω λίγο το σπίτι, έχω πλυντήριο , σκούπα, ξεσκόνισμα κλπ ,θέλει καμιά να έρθει για καφέ-βοήθεια ? :lol:

Επίσης αρχίζω να μαζεύω σιγά σιγά τα ρουχαλάκια που δεν του κάνουν και με έχει πιάσει μια συγκίνηση – πως έμπαινε σε τόσο μικρά ρούχα ? είχα εγώ τόσο μικρό μωρό ? αχ αχ αχ….. Θέλω να τα φυλαξω όλα !!! Ο άντρας μου λέει να τα δώσουμε κ του λέω για το επόμενο τα κραταω, θα του πάρουμε άλλα λέει … εσείς τι θα κάνετε ?

καλημερα!!!!!!!!!!!αχ ασε μη μου θυμιζεις τις δουλειες!!!τις εχω φορτωσει στον κοκορα!!και εγω θα τα κρατησω!!!ορισμενα ειναι αφορετα με τα ταμπελακια πανω!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Καλή όρεξη Νικόλα!!! ;)

ωραίο αυτό που λέτε αλλά μου φαίνεται λίγο μεγάλο...το έχει δει κάποια απο κοντά? είναι ογκώδες???

δες το βίντεο κάτω από τη φώτο στο λινκ που σου έστειλα...δεν φαίνεται ογκώδες...

Διαφημίσεις

Καλημερα περα για περα!!

Ωραια μερα σημερα αλλα ειμαστε μοναχουλικα κ δεν μας βλεπω για βολτα :(

Μαρακι το καρεκλακι υπαρχει σε κοκκινο,κιτρινο,πορτοκαλι και τυρκουαζ!!!

Σοφακι δεν ειναι ογκωδες,το χω παρει δωρο στην αδερφη μου πριν λιγες μερες,ειναι κανονικο.

Λιάκι, επιβεβαίωσες ότι είναι 150 ευρά; εμείς θέλουμε πορτοκαλί. περιμένω οδηγίες που να στείλω λεφτά, κλπ. κλπ.

ξυπνησε η μπουμπου,,,

μαρια,οποια το θελει ασ μου στειλει ενα πμ για να ξερω...νομιζω πως μπορει το παιδι να τα στειλει στο σπιτι καθεμιας κοπελας και πληρωνετε οταν το παραλαβετε,,,τα 'φερνα και εγω αλλα θα ειναι δυσκολο οπως το σκεφτομαι τωρα...θα σας ενοιμερωσω για το πως θα γινει η παραλαβη οταν τα παραγγειλουμε...μεσα σε 2 μερες μαλλον

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

thanks.gif

Kοριτσάκια γλυκά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!!!

Τα καλύτερα ευχομαι και για τα δικά σας μπεμπάκια..!!!!!!!!!!!!!

Γινάμε τεσσάρων !!!!!

Θα το γιορτάσουμε και πάλι !!!!!!!!!!!!!!

tLPhp3.png

παρηγγειλες της καλε το κοκκινο μας εχει μαυρισει την ψυχή με τα ασπρομαυρα! της το κανουμε δωρο!!!! :tongue:

εγώ φιλενάδα είμαι ταπί και ψύχραιμη...κάντης το εσύ δώρο :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...