Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζουζουνες μπηκα για Καληνυχτα!

Αυριο πρωι θα ξερουμε για τα χρωματακια....μαυρο δεν νομιζω ομως ελευθερια μου,θα ρωτησω και θα σου πω!!

Ονειρα γλυκουλια!!!Καλο ξημερωμα να χουμε!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αυριο πρωι θα ξερουμε για τα χρωματακια....μαυρο δεν νομιζω ομως ελευθερια μου,θα ρωτησω και θα σου πω!!

οκ Λια σ' ευχαριστώ πολύ! και Καληνύχτα!

Καλό και ήσυχο βράδυ να έχετε γλυκιά μου!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

οχι χαζευα καρεκλακια..... δεν θα αγοράσω ποτέ εγώ μου φαίνεται.... θα τον ταιζω στο μπάνιο και μετά θα του κάνω και ενα ντουζάκι και ολα καλά.....

νυστάζω...πολυ τα λέμε αύριο πολλά φιλιά καληνυχτα!!!

Good Morning! Εγω κανω ποδαρικο? Μμμμ, ωραια!

Το μικρο μου ανθρωπακι κοιματε, κ γω πινω στα γρηγορα 2 τζουρες καφε! Πρεπει να κατεβω για εμβολιο σημερα, καθως χτες δεν πηγα.. Αχ μωρε, μου παει ασχημα να τον ξυπνησω... Τι να κανω ομως, αν τον αφησω να ξυπνησει μονος του, καλες 12!!! Αυτα, σας αφηνω, καθως δεν εχετε ξυπνησει ακομα, τα λεμε μετα το τσιμπι τσιμπι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλημέρα!!!

αχ μακάρι να κρατήσει το κοριτσάκι μου το πρόγραμμα που έχει τις τελευταίες μέρες!!!!

κοιμήθηκε 22:30, μαμ μισοκοιμισμένη στις 6 και τώρα μόλις ξύπνησε κανονικά για πρωί! τι καλά!!!

συμπεθερα μοντελο του δινεις του κοντου του γιου μου χα χα χα! σαν τα ματια μας θα σας προσεχουμε μαντμαζελ!:P

ω ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια συμπεθέρα!!!

μια χαρά είναι ο γαμπρός μου!!! θα το πετάξει απότομα το μπόι! έχει που να μοιάσει το παιδί καλέ!

όσο για το στήθος....εγώ απλά χαίρομαι όπως κι αν γίνει γιατί τουλάχιστον θα είναι μια ένδειξη οτι υπάρχει!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

βρε κορίτσια επειδή έχασα το επεισόδιο με το καθισματάκι, δε μου το δείχνετε μπας και με ενδιαφέρει και μένα?????

τατιανάκι μήπως έχεις βρει τελικά κανένα σαιτ που να στέλνει Ελλάδα και να έχει το καρεκλάκι και τον ατμομάγειρα της beaba????

η γιατρός έδωσε το οκ για τον ατμομάγειρα απλά μου είπε το κοτοπουλο πάντα να το προβράζω λίγο για να ξαφρίζω το λίπος...μπλιαχ!!!

Μαριανθάκι καλό τσίμπι τσίμπι! εύχομαι να μην κλάψει ο μικρούλης!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!και εμεις οπως κ εσεις ειχαμε αφορητη γκρινια χτες η οποια κρατησε σχεδον 3 ωρες!!!επειδη λοιπον δεν μπορει ολα μαζι να τα πιανει ξαφνικα γκρινια κατεληξε στο οτι......φταιει το ζωδιο τους!!!οι παρθενοι μαλλον θα ηταν καπως χτες!

παραμυθενια μου τα παρακατω στελνουν αλλα δεν εχουν το καρεκλακι εχουν τον ατμομαγειρα.παντως το εχει το premaman και ολα τα προιοντα της beaba δηλαδη κ τον ατμομαγειρα (146 ευρω ρωτησα)και πιατακια κουταλακια.νομιζω μενεις καλαματα?εχει εκει το ειδα στον καταλογο.δυστυχως δεν βρηκα κανενα να στελνει το καρεκλακι ελλαδα.παντως να ξερεις αν δεν το εχεις δει οτι η ζωνη του πιανει μονο κατω.οπως στο ρηλαξ.δεν ειναι 5 σημειων να πιανει κ τα χερακια.

http://www.blue-daisy.com/?searchStr=beaba

http://www.jojomamanbebe.co.uk/search.php?action=search&keyword=beaba&treecode=TRE00009&r=1

και αυτο δεν στελνει απευθειας πρεπει να επικοινωνησεις με το παρακατω τμημα.σου εκανα copy το email που μου απαντησαν....

http://www.johnlewis.com/Baby+and+Child/Feeding+and+Caring/Feeding+and+Caring/0/SubCategory.aspx

John Lewis Direct do not currently deliver overseas; however, I am pleased to inform you that our John Lewis Oxford Street branch has an Export department who are able to deliver internationally.

For your reference, I have provided their contact details below:

Tel: +44 (0) 203 073 0624

Fax: +44 (0) 203 073 0677

Email: [email protected]

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...