Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τέλεια νέα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα ... φανταζομαι ποσο χαρηκες με τη παιδιατρο που σου είπε ολα αυτά για τις κρέμες και το πότε θα αρχίσετε... ;);)

χάρηκα πολύ γιατί είχα πάει αποφασισμένη για διαπραγματεύσεις για να αποφύγω το ρυζάλευρο που φανταζόμουν οτι θα μου έλεγε να δώσω!!!

ευτυχώς που ήταν κατά!

τώρα όσον αφορά το πότε θα αρχίσουμε, ήθελα να κλείσω τους 6 μήνες αλλά για 2 εβδομάδες νωρίτερα δε με πειράζει!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τίποτις...μονολογώ...

κοιμήσατε τα κουκλιά;

ναι το αγγελούδι μου κοιμάται.... αλλά τα μωρα δεν βρίσκονται στα σπίτια μας ... σε άλλα cafe τριγυρίζουν... και εγώ που νόμιζα οτι εχω μωρό στο σπίτι .... αυτός είναι πιο ώριμος απο ενήλικες εδω μέσα... κρίμα!!!... είμαστε και μάνες .... !!!!:(

χάρηκα πολύ γιατί είχα πάει αποφασισμένη για διαπραγματεύσεις για να αποφύγω το ρυζάλευρο που φανταζόμουν οτι θα μου έλεγε να δώσω!!!

ευτυχώς που ήταν κατά!

τώρα όσον αφορά το πότε θα αρχίσουμε, ήθελα να κλείσω τους 6 μήνες αλλά για 2 εβδομάδες νωρίτερα δε με πειράζει!

ναι βρε αφου τα λέγαμε αυτά... μακάρι να μου πει και εμενα τα ίδια... wish me luck!!!:!::!::!::!:

ναι βρε αφου τα λέγαμε αυτά... μακάρι να μου πει και εμενα τα ίδια... wish me luck!!!:!::!::!::!:

Θα στα πει και σένα και θα ησυχάσεις!!!

κι αν δε στα πει, να του πεις:

"Της Σοφίας η παιδίατρος αλλιώς τα είπε!"

χαχαχαχαχα!!!!

εν τω μεταξύ όσο ήμασταν στην αναμονή, ήταν και μια άλλη μπουμπού συνομήλικη με μια μάνα όμως....απαπαπαπα...

προσπαθούσε να βγάλει το παιδί μου καχεκτικό επειδή η δικιά της μπέμπα ήταν 9 κιλά και 73 εκατοστά! εγώ έκανα την κινέζα γιατί βαριόμουν να της εξηγήσω οτι το δικό της παιδί έχει ξεφύγει απο τα φυσιολογικά και εκείνη καμάρωνε και την "ψιλοέλεγε" για τη δικιά μου...Αλλά είχε γέλιο γιατί βγήκε η γιατός να με φωνάξει και της λέει της άλλης μπέμπας: που είσαι εσύ χοντρούλα??????

Κατάπιε τη γλώσσα της η μαμά της!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι το αγγελούδι μου κοιμάται.... αλλά τα μωρα δεν βρίσκονται στα σπίτια μας ... σε άλλα cafe τριγυρίζουν... και εγώ που νόμιζα οτι εχω μωρό στο σπίτι .... αυτός είναι πιο ώριμος απο ενήλικες εδω μέσα... κρίμα!!!... είμαστε και μάνες .... !!!!:(

θυμάσαι τι σου είχα πει; τα κωλόχαρτα των πανεπιστημίων δεν ανοίγουν τα μυαλά των ανθρώπων ούτε είναι ένδειξη επιπέδου...

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα!!!!

εν τω μεταξύ όσο ήμασταν στην αναμονή, ήταν και μια άλλη μπουμπού συνομήλικη με μια μάνα όμως....απαπαπαπα...

προσπαθούσε να βγάλει το παιδί μου καχεκτικό επειδή η δικιά της μπέμπα ήταν 9 κιλά και 73 εκατοστά! εγώ έκανα την κινέζα γιατί βαριόμουν να της εξηγήσω οτι το δικό της παιδί έχει ξεφύγει απο τα φυσιολογικά και εκείνη καμάρωνε και την "ψιλοέλεγε" για τη δικιά μου...Αλλά είχε γέλιο γιατί βγήκε η γιατός να με φωνάξει και της λέει της άλλης μπέμπας: που είσαι εσύ χοντρούλα??????

μπουχαχαχαχαχαχα

τα αγοράκια ξεράθηκαν, πολύ γκρίνια ο μικρός όμως...

ελευθερία βρήκα τις κρέμες που μου έγραψε ο γιατρός για τα ούλα και καμία δεν είναι φυτική. πως την λεν αυτή που έχεις να πάει να την πάρει ο γιώργος αύριο;

χαχαχαχαχα!!!!

χα χα χα εννοειται Σοφάκι....

μερικές "μάνες" είναι αχαρακτήριστες..... κρίμα στα παιδάκια.... τι παιδια θα μεγαλώσεις οταν δεν ξέρεις να φέρεσαι???? ναι σε εσενα που διαβάζεις τα λέω..... :tongue: και οποια έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω:tongue:

Διαφημίσεις

ουφ καθάρισα και το φατσοβιβλίο γιατί ήταν πολύ φορτωμένο τελευταία και δεν πήγαινε γρήγορα το treasure madness ;)

τι ειν' τουτο???????

παιχνίδι???

είναι καλό?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τα αγοράκια ξεράθηκαν, πολύ γκρίνια ο μικρός όμως...

ελευθερία βρήκα τις κρέμες που μου έγραψε ο γιατρός για τα ούλα και καμία δεν είναι φυτική. πως την λεν αυτή που έχεις να πάει να την πάρει ο γιώργος αύριο;

καλέ ελευθερία πες μου την κρέμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...