Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.Πώς μου είστε σήμερα;Τα μπεμπάκια;Εμείς μια χαρά.Μόνο που δεν ενεργείται ρε κορίτσια.Λέτε να είναι απ' την κρεμούλα που ξεκινήσαμε;Δεν έχει βέβαια γκρίνια, αλλά απ' την Παρασκευή έκανε μετά πολύ λίγα την Κυριακή και από τότε ακόμα τίποτα.

Αννούλα μου περαστικά στον αντρούλη σου. Μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου και νιώθεις μοναξιά.Όλες λίγο πολυ το περνάμε αυτό. Εγώ σήμερα βγήκα για 2 ωρίτσες με την φιλενάδα μου.Πήγαμε για μια γρήγορη ματιά στα μαγαζιά, και μετά για ένα καφεδάκι και άλλαξε τελείως η ψυχολογία μου. Μόνο που στενοχωριέμαι ότι έχει πολύυυυυυ κρύο τώρα εδώ πάνω και φοβάμαι να βγάλω το μωράκι μου έξω.Μόλις βρεις ευκαιρία κάντην προς τα έξω μια βολτίτσα. Εσείς εκεί κάτω λογικά έχετε και καλύτερο καιρό, οπότε πάρε τη μπέμπα και ξαμοληθείτε.

Μακ Μαράκι η στολή που σκέφτεσαι να πάρεις(τον σείχη) μου άρεσε κι εμένα τρομερά, πολυ πρωτότυπη, αλλά μάλλον θα την προτιμήσω για του χρόνου που θα περπατάει το αγγελούδι μου και θα σταθεί καλύτερα πάνω του. Ρίξτε ιδέες και σάιτ για αποκριάτικες στολές!

Επιστρέψαμε απο την παιδίατρο!!!

το παιδάκι μου πήρε 920γρμ τον τελευταίο μήνα και 2 πόντους. Αισίως είμαστε 6520γρμ και 68 εκατοστά!!!

Είμαστε τέλειες και γεμάτες ενέργεια είπε η γιατρός!!!

στερεές είπε να αρχίσουμε πεντέμιση μηνών και θα ξεκινήσουμε με φρουτάκια! κρέμες,κλπ δε δίνει...δε βρίσκει λόγο να φάει το παιδί κάτι τέτοιο! οπότε θα φάμε για 2 βδομαδούλες φρουτάκια και μετά θα αρχίσουμε τις σουπίτσες!

πολύ χάρηκα!!!

κάναμε και τα εμβολιάκια μας....μας άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο γιατί την είχε πάρει ο ύπνος και την ξύπνησα και στο καπάκι της έδωσε το πόσιμο εμβόλιο και μετά της έκανε την ενεσούλα και ταράχτηκε η μικρή μου!!!! αφού την άκουσαν τα παιδάκια που πε΄ριμεναν τη σειρά τους και βάλανε όλα τα κλάματα!!!

σπείραμε τον πανικό με λίγα λόγια!!!

χαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα.Πώς μου είστε σήμερα;Τα μπεμπάκια;Εμείς μια χαρά.Μόνο που δεν ενεργείται ρε κορίτσια.Λέτε να είναι απ' την κρεμούλα που ξεκινήσαμε;Δεν έχει βέβαια γκρίνια, αλλά απ' την Παρασκευή έκανε μετά πολύ λίγα την Κυριακή και από τότε ακόμα τίποτα.

Αννούλα μου περαστικά στον αντρούλη σου. Μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου και νιώθεις μοναξιά.Όλες λίγο πολυ το περνάμε αυτό. Εγώ σήμερα βγήκα για 2 ωρίτσες με την φιλενάδα μου.Πήγαμε για μια γρήγορη ματιά στα μαγαζιά, και μετά για ένα καφεδάκι και άλλαξε τελείως η ψυχολογία μου. Μόνο που στενοχωριέμαι ότι έχει πολύυυυυυ κρύο τώρα εδώ πάνω και φοβάμαι να βγάλω το μωράκι μου έξω.Μόλις βρεις ευκαιρία κάντην προς τα έξω μια βολτίτσα. Εσείς εκεί κάτω λογικά έχετε και καλύτερο καιρό, οπότε πάρε τη μπέμπα και ξαμοληθείτε.

Μακ Μαράκι η στολή που σκέφτεσαι να πάρεις(τον σείχη) μου άρεσε κι εμένα τρομερά, πολυ πρωτότυπη, αλλά μάλλον θα την προτιμήσω για του χρόνου που θα περπατάει το αγγελούδι μου και θα σταθεί καλύτερα πάνω του. Ρίξτε ιδέες και σάιτ για αποκριάτικες στολές!

Καλώς το κοριτσάκι μας! Δες εδώ:

http://www.thekidswindow.co.uk/

http://www.costumecraze.com/Baby-Costumes-p2.html

Διαφημίσεις

το παιδάκι μου πήρε 920γρμ τον τελευταίο μήνα και 2 πόντους. Αισίως είμαστε 6520γρμ και 68 εκατοστά!!!

στερεές είπε να αρχίσουμε πεντέμιση μηνών και θα ξεκινήσουμε με φρουτάκια! κρέμες,κλπ δε δίνει...δε βρίσκει λόγο να φάει το παιδί κάτι τέτοιο! οπότε θα φάμε για 2 βδομαδούλες φρουτάκια και μετά θα αρχίσουμε τις σουπίτσες!

πολύ χάρηκα!!!

κάναμε και τα εμβολιάκια μας....μας άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο γιατί την είχε πάρει ο ύπνος και την ξύπνησα και στο καπάκι της έδωσε το πόσιμο εμβόλιο και μετά της έκανε την ενεσούλα και ταράχτηκε η μικρή μου!!!! αφού την άκουσαν τα παιδάκια που πε΄ριμεναν τη σειρά τους και βάλανε όλα τα κλάματα!!!

χαχαχαχαχα!!!

σοφούλα τέλεια νέα! βρε το μπαλαρινάκι μας! ψηλή είναι! μπράβο βρε περήφανη μάνα! :D ο δικός μου είναι χοντρός! :tongue:

για πες για τα φρουτάκια...πόσα γεύματα τη μέρα θα είναι φρουτάκια και πόσα θηλασμός; και μετά; πόσα φρούτα, πόσα σούπες και πόσα θηλασμός;

σοφούλα τέλεια νέα! βρε το μπαλαρινάκι μας! ψηλή είναι! μπράβο βρε περήφανη μάνα! :D ο δικός μου είναι χοντρός! :tongue:

για πες για τα φρουτάκια...πόσα γεύματα τη μέρα θα είναι φρουτάκια και πόσα θηλασμός; και μετά; πόσα φρούτα, πόσα σούπες και πόσα θηλασμός;

μπαλαρινάκι???

έτσι τη φωνάζει χαιδευτικά ο μπαμπάς μου!!!

Είπε η παιδίατρος οτι είναι τέλεια η αναπτυξη της!!!! καταχάρηκα εγώ και καμάρωνα φυσικά!!! κουκουβα!!!

αχ Μαράκι δε συζητήσαμε αναλυτικά για τα γεύματα γιατί θα μας τα πει στο επόμενο ραντεβού...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπαλαρινάκι???

έτσι τη φωνάζει χαιδευτικά ο μπαμπάς μου!!!

Είπε η παιδίατρος οτι είναι τέλεια η αναπτυξη της!!!! καταχάρηκα εγώ και καμάρωνα φυσικά!!! κουκουβα!!!

αχ Μαράκι δε συζητήσαμε αναλυτικά για τα γεύματα γιατί θα μας τα πει στο επόμενο ραντεβού...

α οκ...προσπαθώ να σχηματίσω μια εικόνα γιατί σε εκείνη τη φάση θα επιστρέψω δουλειά και θέλω να αφήνω αντλημένο...

καλά κάνεις και καμαρώνεις...όντως είναι τέλειο το κοριτσάκι σου! :lol:

α οκ...προσπαθώ να σχηματίσω μια εικόνα γιατί σε εκείνη τη φάση θα επιστρέψω δουλειά και θέλω να αφήνω αντλημένο...

καλά κάνεις και καμαρώνεις...όντως είναι τέλειο το κοριτσάκι σου! :lol:

τι ώρες θα λείπεις Μαράκι απο το σπίτι?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πολύ χάρηκα!!!

χαχαχαχαχα!!!

Μπραβο ρε Σοφακι.

Σας περναμε μισο κιλο και μας περνατε 1 ποντο χιχιχιχι

Να το χερεσαι το κουκλακι σου,

Την δικια μου οταν της εδινε το ποσιμο την λυπηθηκε η ψυχη μου...πολυ κλαμα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο ρε Σοφακι.

Σας περναμε μισο κιλο και μας περνατε 1 ποντο χιχιχιχι

Να το χερεσαι το κουκλακι σου,

Την δικια μου οταν της εδινε το ποσιμο την λυπηθηκε η ψυχη μου...πολυ κλαμα

Σε ευχαριστώ πολύ Λία μου!

κι εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

εγώ γενικά όποτε πάμε για εμβόλιο, τη λυπάμαι...

καλό περπάτημα!!!!

εγώ θα παίξω καμιά παρτίδα τένις στο Wii μου φαίνεται!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...