Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχουν ανοίξει καινούργια sm οπως lidl... πήρα πάνες που του έβαλα απο χτες το βράδυ.... είναι παρα πολύ μαλακές πιο μαλακές απο pampers kai lidl.... δε μυρίζουν καθόλου και το βράδυ δεν είχαμε καμια διαρροή... αν και σπάνια έχουμε τετοιο θέμα εκτός απο ελαχιστες φορες.... η τιμή τους είναι 10Ε τα 56 τεμ. www.aldi.gr

α τέλεια θα τις δοκιμάσουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έχουν ανοίξει καινούργια sm οπως lidl... πήρα πάνες που του έβαλα απο χτες το βράδυ.... είναι παρα πολύ μαλακές πιο μαλακές απο pampers kai lidl.... δε μυρίζουν καθόλου και το βράδυ δεν είχαμε καμια διαρροή... αν και σπάνια έχουμε τετοιο θέμα εκτός απο ελαχιστες φορες.... η τιμή τους είναι 10Ε τα 56 τεμ. www.aldi.gr

Τέλεια ! Θα πάω aldi το απόγευμα να πάρω κι εγώ !

tLPhp3.png

όλα στα ίδια...γκρίνια, σάλια (πνίγεται με τα σάλια και κάνει εμετό), δαγκώνει τα πάντα...

λοιπόν λιάκι, το ψήσιμο του Γιώργη ξεκίνησε δια τηλεφώνου και δεν είναι κάθετος...του παρέθεσα επιχειρήματα βαρβάτα βέβαια, πιστεύω μόλις δει το βίντεο το βράδυ θα πέσει κάθε αντίσταση :)

90% είμαι μαζί σου να πάρουμε το καρεκλάκι, αλλά θα το έχει σε περτικαλί; :lol::lol::lol:

θα παρω το απογευμα τηλεφωνο να τον ρωτησω μαρακι,,δεν ξερω αν το χει σε πορτοκαλι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

βρε πας καλά;;; θα στείλω τον άλλο λυκόβρυση, ταύρο ή νέα μάκρη να μου φέρει πάνες;;;; εσύ που τις βρήκες;

πεπούλα έχει νάουσα όμως!

Eυχαριστώ Μαρία μου ! Το ξέρω αν και δεν εχω πάει ακόμα..

Το απόγευμα θα πάω ...γκρρ έχει χαλάσει ο συναγερμός από το κάρο και δεν μπορώ να πάω πουθενά , βαράει στα καλά καθούμενα....:mad::-x

tLPhp3.png

βρε πας καλά;;; θα στείλω τον άλλο λυκόβρυση, ταύρο ή νέα μάκρη να μου φέρει πάνες;;;; εσύ που τις βρήκες;

πεπούλα έχει νάουσα όμως!

χελοου δε μενουν ολοι Παιανια!!!! εμεις απο Ταυρο που είνια δίπλα στην Καλλιθέα.... να ερχεσαι εδω να αγοράζεις .... :lol::lol::lol:.... τώρα χωρις πλάκα εμενα μου αρεσουν πιο πολύ και απο pampers... αν και εχω καιρο να τις χρησιμοποιησω τις παμπερς ...νομιζω οτι αυτες του aldi ειναι οι πιο μαλακες... πειτε μου και εσεις οταν παρετε

Διαφημίσεις

θα παρω το απογευμα τηλεφωνο να τον ρωτησω μαρακι,,δεν ξερω αν το χει σε πορτοκαλι

εαν ειναι ευκολο..... μπορεί να μας πει όλα τα χρωματα που είναι διαθέσιμο???

ελευθερια μαλλον ειναι αυτα τα χρωματα που δειχνει στο σαιτ κοκκινο ,πρασσινακι(?) κ το οινοπνευματι(?)αλλα θα σας πω σιγουρα αν υπαρχουν κ αλλα το απογευμα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...