Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα λίγες αναγουλες από την 4η μέρα εμβρυομεταφοράς κ γενικά είναι το μόνο συμπτωμα που σε μένα τουλάχιστον δεν πέφτει ποτέ έξω.Ξερω ότι είναι πολύ νωρίς,αλλά ευχομαι να συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην κοιλίτσα σου🥰

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου αλλα σε μένα δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί οι ξεκίνησαν μια ώρα μετά την ετ, προφανώς λόγω του ότι με πείραξε το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται και είναι πολύ ενοχλητικό. Δε θα γκρινιαζα αν ήταν λόγω εγκυμοσύνης αλλά αποκλείεται να είναι απο αυτό τόσο πολύ νωρίς. Ούτε εμφύτευση δεν πρέπει να έχει γίνει καλά καλά. Για αυτό σκέφτηκα τα utrogestan. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσακια?

Αδιαθετησα κανονικοτατα πριν 2 μερες,,υπερβολικα πραματα λεμε,αλλα χωρις πονο!!

Χθες πηγα Μολ...απαραδεκτοι στο μαδερκερ,,απο εκπτωσεις τπτ,,οτι διαλεξα το παρατησα στο ταμειο και εφυγα..εστειλα μετα την αδερφη μου και πηρε μονο κατι φορμακια απο 30 στα 17..

Κοριτσακια εγω θα παρω αυτο :http://www.bimbomarket.it/it/en/zuma-high-chair-orange-or8-P13085.htm σε κοκκινο,αλλα απο γνωστο, κ τα παιρνω παντα με 25τοις εκατο εκπτωση,,κανενα 150αρι δηλαδη,,,αν το θελει καμια σας να μου πει να το παρει κ αυτη σε αυτη την τιμη...θα ξαναμπω μετα,,παω να θηλασω την μικρουλα μου

Μαρακι φιλακια κοριτσακι μου,,φιλακια στον Νικολα!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

χμ τα βρίσκω στο bimbomarket αυτά που θες βρε λατρεία αλλά όχι σε αυτά τα χρώματα...

καλε μην ψαχνεις για μενα .... εγώ δεν βιαζομαι όσο εσυ... σ' ευχαριστώ πολύ... αλλά εχει προτεραιότητα ο Νικόλας, πρωτα εσεις θα αρχίσετε.. εχεις βρει?

Τι κανετε κοριτσακια?

Χθες πηγα Μολ...απαραδεκτοι στο μαδερκερ,,απο εκπτωσεις τπτ,,οτι διαλεξα το παρατησα στο ταμειο και εφυγα..εστειλα μετα την αδερφη μου και πηρε μονο κατι φορμακια απο 30 στα 17..

Κοριτσακια εγω θα παρω αυτο :http://www.bimbomarket.it/it/en/zuma-high-chair-orange-or8-P13085.htm σε κοκκινο,αλλα απο γνωστο, κ τα παιρνω παντα με 25τοις εκατο εκπτωση,,κανενα 150αρι δηλαδη,,,αν το θελει καμια σας να μου πει να το παρει κ αυτη σε αυτη την τιμη...θα ξαναμπω μετα,,παω να θηλασω την μικρουλα μου

Καλώς την κούκλα! Υπομονή με την περίοδο το παιδί καλά;

Αχ την θέλω αυτή την καρεκλίτσα σε πορτοκαλί ταιριάζει στην κουζίνα μου! Αν ψήσω τον γιώργο για το 150άρι θα σου πω οκ; να'σαι καλά βρε Λιάκι!

Διαφημίσεις

καλε μην ψαχνεις για μενα .... εγώ δεν βιαζομαι όσο εσυ... σ' ευχαριστώ πολύ... αλλά εχει προτεραιότητα ο Νικόλας, πρωτα εσεις θα αρχίσετε.. εχεις βρει?

αυτά που έχω βρει ο Γιώργος μου φωνάζει γιατί είναι πολύ ακριβά :(

τώρα κοιτάω αυτή που πήρε η τατιάνα αλλά και αυτή που διάλεξες και συ...μια χαρά την βρίσκω!

έστειλες μαιλ στο ebaby.gr για το πότε θα είναι διαθέσιμα; αν είναι κάνας μήνας θα περιμένω και γω...

Καλησπέρα!!!!!!

Καλά τι έγινε? Ολα τα μωράκια γκρίνια είχαν χθες? Κι εμένα και συνεχίζει σημερα :rolleyes:. Κι εγω δοντάκια υποπτευομαι, άλλωστε ο γιατρος μας ειπε -αφου την ειδε -οτι σε κανα μηνα μπορει και να δουμε δοντακι (σαφέστατος ομως ε?)

Εχω παρατηρησει και κατι αλλο ..όταν θέλει να κοιμηθει γκρινιάζει γιατι μαλλον δεν ξέρει πώς να κοιμηθει. Δηλαδη γκρινιαζει επειδη νυστάζει....

Μαρία λατρεμενη λατρεια της λατρεμενης συμπεθερας μην πιεζεις την συμπεθέρα για καρεκλακι :D:D :D:D (Την έχεις δει πιεσμενη-νευριασμενη? εγώ όχι αλλά κατι μου λέει ότι θα φοβηθώ.........)

Έχει μια ιδιοτροπια όσον αφορα το σπιτι της και καλα κανει :wink:;-)....Κι εμενα ασπρο, γκρι ειναι το σπιτι μου και δεν μπαινει τπτ μεσα που να μην μου αρεσει. Η κουζίνα πχ ειναι γκρι ξυλο με ασπρο πάγκο με 3 ντουλαπια σε κοκκινο-κεραμιδι (το μονο χρωμα σε ολο το σπιτι)

Πάντως καλα κανετε και κοιτατε απο τωρα γιατι μας βλεπω να τρωνε στην αγκαλια μας στο τελος.....

tLPhp3.png

ΔΕν εχω κατι συγκεκριμενο, μια μαυριλα, μια ακεφια...Μπορει να παθει καποιος καταθλιψη 6 μηνες μετα τη γεννα;;;;;Ολα τα παραξενα σε μενα θα συμβουν;;Ίσως και η κλεισουρα στο σπιτι, δεν ερχοταν και οιδικοι μου για καμια 20αρια μερες γιατι περασαν ομαδικως τη γριπη, αν θυμασται, ημουν πολυ μονη...Ο συζυγος ολη μερα τρεχει, γυριζει αργα, μετα εχει γιατρο για το ποδι 2 ωρες καθε μερα για τους επομενους 2 μηνες. Ε ξερω γω ολα αυτα μαζι μου επεσαν βαρια...

Aννουλα μου σε σκευτομουν.. Εγω φανταστηκα οτι θα τρεχεις με τον αντρα σου.. Θα σου πω κι εγω με τη σειρα μου οτι σε καταλαβαινω απολυτα.. Δυστηχως τα προβληματα κ οι αναποδιες σκανε παντα μαζεμενα. Ξερω απ αυτα, δε φανταζεσαι ποσο! Δυστηχως η ευτηχως εχω καταφερει τουλαχιστον οσο ασχολουμαι με το παιδι, να εχω μια σχετικα καλη διαθεση, για να μη νιωθω κ τυψεις απο πανω οτι μαυριζω κ το παιδι μου... Τι να πεις, κ τι να κανεις! Καποιοι απο μας γεννηθηκαν για να παλευουν μια ζωη... Δε μπορεις να κανεις αλλιως ομως, καποια στιγμη θα σηκωσεις κ παλι κεφαλι..! Οσο για τη μοναξια, κι εγω ετσι.. Η μοναξια Αννουλα μου δεν ειναι κατασταση, ειναι συναισθημα! Με 100 ανθρωπους να εισαι, αν ο αλλος δε σε καταλαβαινει κ ειναι απο αλλο πλανητη, μονος εισαι κ τοτε.. Τι να σου πω... Μονο υπομονη, το μονο που μπορεις να κανεις, θα γυρισει κ παλι θα δεις! Για ολους μας! Κ εδω ειμαστε κ μεις κουκλα μου, οτι μπορουμε εστω κι ετσι, θα το προσφερουμε!!!

Καλημεριζω τις μανουλες κ τα μπεμπακια! Ευμορφια εισαι εδω???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Τι κανετε κοριτσακια?

χαχαχα φανταζομαι τα μουτρα τους οταν τα παρατησες και εφυγες... :lol:

ωραίο το zuma αλλά και πάλι 150? σε τι χρώματα το έχει ο δικος σου? ασπρομαυρο? αν και το ασπρο κοκκινο μου κάνει.... και εγώ θα μιλήσω με τον αντρα του σπιτιου και θα σου πω... σε ευχαριστούμε πολυ που μας σκεφτηκες!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!

Καλά τι έγινε? Ολα τα μωράκια γκρίνια είχαν χθες? Κι εμένα και συνεχίζει σημερα :rolleyes:. Κι εγω δοντάκια υποπτευομαι, άλλωστε ο γιατρος μας ειπε -αφου την ειδε -οτι σε κανα μηνα μπορει και να δουμε δοντακι (σαφέστατος ομως ε?)

Εχω παρατηρησει και κατι αλλο ..όταν θέλει να κοιμηθει γκρινιάζει γιατι μαλλον δεν ξέρει πώς να κοιμηθει. Δηλαδη γκρινιαζει επειδη νυστάζει....

Μαρία λατρεμενη λατρεια της λατρεμενης συμπεθερας μην πιεζεις την συμπεθέρα για καρεκλακι :D:D :D:D (Την έχεις δει πιεσμενη-νευριασμενη? εγώ όχι αλλά κατι μου λέει ότι θα φοβηθώ.........)

Έχει μια ιδιοτροπια όσον αφορα το σπιτι της και καλα κανει :wink:;-)....Κι εμενα ασπρο, γκρι ειναι το σπιτι μου και δεν μπαινει τπτ μεσα που να μην μου αρεσει. Η κουζίνα πχ ειναι γκρι ξυλο με ασπρο πάγκο με 3 ντουλαπια σε κοκκινο-κεραμιδι (το μονο χρωμα σε ολο το σπιτι)

Πάντως καλα κανετε και κοιτατε απο τωρα γιατι μας βλεπω να τρωνε στην αγκαλια μας στο τελος.....

λατρεμένη πεθερούλα του μονάκριβου αγγελάκου καλή σου μέρα!

και ναι την έχω δει νευριασμένη...μπουαχαχαχαχα...και έχεις δίκιο, θα φοβηθείς :)

ρε μια χαρά ταιριάζει το καρεκλάκι σπίτι της!

χαχαχα φανταζομαι τα μουτρα τους οταν τα παρατησες και εφυγες... :lol:

ωραίο το zuma αλλά και πάλι 150? σε τι χρώματα το έχει ο δικος σου? ασπρομαυρο? αν και το ασπρο κοκκινο μου κάνει.... και εγώ θα μιλήσω με τον αντρα του σπιτιου και θα σου πω... σε ευχαριστούμε πολυ που μας σκεφτηκες!!!

το σαιτ έχει και βίντεο! αυτό θα χρησιμοποιήσω να τον πείσω! θες να ρίξουμε μαζί το ψήσιμο;;;;

το καρεκλάκι τα αξίζει τα λεφτά του πάντως...ο γιώργος κολλάει στο ότι ο μπεμπουλίξ μπορεί να μην το γουστάρει όπως το ρηλάξ...

Τι κανετε κοριτσακια?

Λια καλημερα, χαιρομαι..! Καλα τους εκανες κ τους τα βροντηξες στο ταμειο..! Βεβαια δεν ξερω αν ιδρωσε καθολου τ αυτι τους καθως κι αυτοι υπαλληλοι ειναι! Μηπως θα πρεπε να ασχοληθουμε να βρουμε κανεναν αρμοδιο μπας κ βγαλουμε ακρη??? Τι κοροιδια ειναι αυτη??? Ωραιο το καρεκλακι σου!!! Κ πολυ ευγενικο να μας σκεφτεις κι εμας, να σαι καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

λατρεμένη πεθερούλα του μονάκριβου αγγελάκου καλή σου μέρα!

και ναι την έχω δει νευριασμένη...μπουαχαχαχαχα...και έχεις δίκιο, θα φοβηθείς :)

ρε μια χαρά ταιριάζει το καρεκλάκι σπίτι της!

Την έχεις δει ε?? Μμμμ καλά το φανταζόμουν....

Για πες ότι ξέρεις τώρα όσο ειναι νωρις, που έχουμε δωσει ένα λόγο μόνο και που δεν ειναι τόσο αργά....:D:D

Καταλαβαίνεις ρε Μαράκι ..........θα είναι η πεθερά απο το κοριτσακι μου ......:lol::lol::lol::lol:

Βέβαια γλυκό κορίτσι, το καλύτερο αλλά το ματάκι της πρέπει να γυαλίζει λιγουλάκι εεε????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue::tongue:

tLPhp3.png

Καλησπέρα!!!!!!

αχχχχ έτσι είναι... αν νευριάσω τρεχουν όλοι να κρυφτούν... που να δεις χτες που τηλ. η μανα μου στις 22:30 να ρωτησει τι κανουμε???? καλά της λέω αλλά εσυ δεν θα εισαι αν ξαναπάρεις τέτοια ώρα... (το έχει κάνει απειρες φορες ....) αλλά αν μου τηλ. κανενας αλλος θα τον ελεγε αναισθητο...:rolleyes:

αχχχχ είπες κουζινα και με χτυπησες στο αδύνατο σημείο μου.... θέλω ανακαίνηση, την οποία καθυστερησα λόγω εγκυμοσύνης... τώρα βρέφους, δεν γίνεται να εχω μπάζα και μαστορους και να εχω και το παιδί εδω... και να πεταω και τα βυζια έξω....

ακόμα και στα χρώματα ταιριάζουμε ... εμας το σαλόνι είναι ασπρο - μαύρο με λίγο κόκκινο και η κουζίνα που χωρίζεται με πάσο θα γίνει ασπρο με γκρι πάγκο, μάλλον και μαύρο.... αχχχχχ

δοντάκια και η νύφη μου ε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...