Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα επισης μην βιαζεστε για το καρεκλακι.εγω πριν τον 6ο δεν νομιζω οτι θα καταφερω να την ταιζω εκει...τους πεφτει λιγο μεγαλο...εεεε κ η μπεμπα δεν ειναι και το πιο μικρο μωρο!επισης εμενα δεν καθεται στις θεσεις με κλιση.το δοκιμασα αλλα προσπαθει να σηκωθει κ κουνιεται....ειναι το καινουριο μας παιχνιδι αυτο...οπου κ αν την βαλω προσπαθει να σηκωθει πια!

εγώ ανετα ενα 2μηνο μέχρι ν΄αρχισει τροφες.... αλλά και νωριτερα να αρχιζε ούτε εμένα μπορει σε καρεκλακι... αλλά μέχρι να το βρώ ε ενα 2μηνο ίσως είναι και λίγο... :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο ebaby βρηκα ωραίο παρκο και καρεκλάκι φαγητού στα χρώματα που ήθελα της brevi... αλλά γμτ την τύχη μου ..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ σε κανένα !!!! χεχεχε... θα τους τηλ. να δω πότε.... ευχαριστώ Μαρία!

δες και στο ebaby.co.uk και στο ebaby.gr

άντε είδες που σνομπάρεις το ιντερνε σοπινγκ? :)

χαίρομαι πολύ που το ξανθό αγγελάκι μας είναι καλά σήμερα!

πολυ ωραιο αυτο λιτσακι!!!αυτο που προσαρμοζεται στις καρεκλες δεν θα σου πεφτει χαμηλο?πως θα ταιζεις?

Ετσι οπως το ειδα στην φωτο μια χαρα μου φανηκε , δεν το εχω δει απο κοντα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Ελευθεριτσα αλλα ξατε κι εσεις μηνα ε?? Να τον χαιρεσαι κοπελα μου και να τον καμαρωνεις!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!

Πηγα χθες στον γυναικολογο για να κανω και ενα ΠΑΠ , εσεις εχετε παει?? Εγω πιστευω οτι εχω μηκυτες για να δουμε!!

έκανα την προηγούμενη εβδομάδα, θα μιλήσω μαζί του την Πεμπτη για τα αποτελέσματα....

Καλημέρα!!!

ωραία μας πέρασε το βράδυ!

κοιμήθηκε η ζουζούνα μου στις 10:30 και ξύπνησε στις 6 για μαμ και μετά πάλι στις 9:30! και τώρα κοιμάται πάλι!

έφτιαξα το φαγάκι μας και προετοιμάζομαι για την επίσκεψη στην παιδίατρο το απόγευμα!

γράφω ερωτήσεις γιατί αν δεν τις γράψω, θα τα ξεχάσω και πάλι με την απορία θα μείνω!

και έχουμε και 2 εμβολιάκια σήμερα...:-(

κι εγώ θέλω να πάρω πάρκο αλλά θέλω με το αραιό δίχτυ για να μπορεί να πιάνεται και να σηκώνεται.

εμένα τεστ ΠΑΠ μου είπε ο γιατρός να κάνω στο 6μηνο απο τη γέννα. Οπότε θα πάω κατά το Μάρτιο! του χρωστάω και του γιατρού μια φωτο ης μπέμπας γιατί φτιάχνει έναν πίνακα τύπου κολλάζ με φωτο απο τα μωράκια που έχει ξεγεννήσει! και δε γίνεται να λείπει η νεραιδούλα μου!!!

ψώνιοοοοοοοοοοοοοο!!!! χαχαχαχαχα!!!!

αν σας πω οτι και εγω εχω ήδη μαγειρέψει ???? ε??? ΘΑΥΜΑ!

περιμένουμε τα ευχαριστα νέα σας !!!

δες και στο ebaby.co.uk και στο ebaby.gr

άντε είδες που σνομπάρεις το ιντερνε σοπινγκ? :)

χαίρομαι πολύ που το ξανθό αγγελάκι μας είναι καλά σήμερα!

τα είδα δεν το εχουν τουλαχιστον το καρεκλακι.... δεν το σνομπαρω... απλά είμαι που είμαι υπερκαταναλωτική και δε μου αρεσει...αν αρχίσω και αυτο το σπορ χαθήκαμε...;)....

ο Νικόλας πως είναι?

http://www.ebaby.gr/brevi-1-2-3/brevi-royal-ni-052.html παρκο αν και εχει λεπτο διχτυ..εγώ θελω μισο μισο νομιζω οτι ειναι το καλυτερο!

http://www.ebaby.gr/brevi-1-2-3/brevi-eueeoia-oeaacoiy-jupiter-6-m-ni-052.html καρεκλακι

Σοφακι , Ελευθεριτσα καλημερα!!!

Αντε να κανετε κι εσεις τα εμβολιακια σας? Ποια θα κανετε??

εμείς Παρασκευή βραδυ επαναλαπτικο 5απλο! είμαι περιεργη να δω το βαρος του ταρζαν!!!

Διαφημίσεις

μια χαρά είναι και ο Νικόλας προς το παρόν αν και ξύπνησε 4 παρά και 7 παρά και μετά πάλι στις 9 και...

θα κοιτάξω λατρεία αν μπορώ να τα βρω και από άλλο σαιτ...ψήνομαι και γω για πάρκο...τον γιωργάκο δεν ξέρω πως τον ψήνουν....

έχω πρόβλημα με το καλοριφέρ...άναβε συνέχεια από το πρωί και ανακάλυψα ότι το μεγάλο το σώμα στο σαλόνι είναι κρύο (εκεί που είναι ο θερμοστάτης). μου έχει κάνει τα άλλα δωμάτιο φούρνο όμως! το έκλεισα τελείως τώρα και βλέπουμε όταν έρθει η κολώνα του σπιτιού....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...