Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!τι κανουν τα μωρακια σας?βγαζουν δοντακια σιγα σιγα ε?αντε με το καλο!!

αννουλα περαστικα στο συζηγο αλλα κ σε σενα...κ εγω τη περασα αυτη τη φαση αλλα συνηλθα...τωρα βγαινω εξω μονη μου η με το μωρο κ νιωθω πολυ καλυτερα...ανυπομονω κ εγω να γυρισω στη δουλεια λειπω πανω απο χρονο κ εγω.

κατα τ αλλα μια χαρα...το μωρο καλα ολο κ ακτι καινουργιο κανει-χθες πρωτη φορα κοιμηιηκε μονη της στο δωματιο της για μεσημερι.τωρα την εχω στο γυμναστηριο κ παιζει.ο αντωνης απο αυριο ξεκιναει να δουλευει 8ωρο οποτε θα ειμαι μονη περισσοτερες ωρες:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

εχω μια συσκευη μπεν μαρι. πριν κοιμηθω το βραδυ βαζω το νερο να ζεσταινει εκει και αν ξυπνησει του το δινω. νερό εχω αποστειρωμενο παντα στο ψυγειο σε γυαλινο μπουκαλι. εχθες ομως δεν το ειχα βαλει σε μπεν μαρι γιατι δεν πιστευα οτι θα ξυπνησει....

Καλημερα μανουλες!!!!!!!!

Η ωρα του καφε , τον οποιο εχω ξεχασει πως πινεται ζεστος!!

Ο υιος ζοριζεται διπλα μου γι ανα κανει κακακια και ειπα μεχρι να τελειωσει να μπω να πω μια καλημερα!!

ΜακΜαρακι κι εγω ετσι εκανα στην αρχη αλλα δεν παλευεται μεσα στα αγρια χαραματα να ζεσταινεις νερο ακου τι εκανα κι εχω βρει την υγεια μου γιατι εχω παντα ζεστο νερο

Εχω 2 θερμος το ενα μου ξραταει το νερο ζεστο για κανενα 3ωρο μονο ,και με βολευει και εχω παρει και ενα αλλο 500 ml για να το παιρνω και μαζι μου απο το BABY BUTT , to οποιο κραταει καυτο υο νερο για 12 ωρες , επομενως βαζω απο το καυτο και βαζο και απο το αλλο που εχει κρυωσει και μια χαρα ετοιμο γαλα κατευθειαν!!!

Παμε να αλλαξουμε και επανερχομαι (γιατι για εμας αυτη η ωρα ειναι ιερη αφου ειναι μια φορα την ημερα)

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

6-9 του ψώνισα τώρα! εξαρτάται από τη φόρμα όμως ε...στα μπένετον φοράει ακόμα το 62 που είναι 0-3 σε πληροφορώ...και δεν το λες και αδύνατο το μπεμπουλίξ...

Πως ειναι δυνατον εμεις να φοραμε μεγαλυτερο νουμερο απο εσας? το 62 ειναι 3-6 βρε και το 68 6-9 . Σε παντελονι της benetton φοραμε ακομα 62 αλλα τα φορμακια τα 68 μια χαρα μας ειναι . Εγω περασα χθες απο benetton αλλα εχουν 30% προς το παρον επομενως περιμενω να πανε 50 και ορμα μετα!!

Δεν θυμαμαι αν το ειχα πει οταν ελεβα την παραγγελια , πολυ καλη ποιοτικα ειναι και η baby butt κοριτσια εγω του πηρα 2 μπλουζακαι 3.90 εκαστος για να δω ποιοτητα και ειναι πολη καλη. και εχει και φορμακια και s.oliver & esprit

καλημερα!!!!!!!!!ηρθε το καρεκλακι μας!!!μια χαρα!οπως το περιμενα!απο το toys.αν θελετε λεπτομερειες ρωτηστε με...μην γινομαι και κουραστικη!

καλώς την συμπεθέρα...δεν γίνεσαι κουραστική, σιγά μην βρίσκαμε μόνες μας τόσες πληροφορίες!

τατιανάκι, το καρεκλάκι το είχες δει από κοντά; αν ναι που; είχε διαφορά στην τιμή με εδώ; πόσο; αξίζει τον κόπο να το παραγγείλω από έξω; για πες...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, τελικά χτες καταφέραμε να κοιμηθούμε απο 01:30 χωρις άλλη διακοπή έως 07:30. ίσως να βοήθησε η κρέμα για τα ούλα.... ? δεν ξανβάλαμε απο χτες το βραδυ γιατί προς το παρον είναι στην τρελή χαρά...

λοιπον το καρεκλακι το ειχα δει στο λητω και μου αρεσε.ημουν αναμεσα στο κικο κ στο peg perego.διαλεξα αυτο γιατι μου αρεσε λιγο περισσοτερο το πλαστικο του.δεν γυαλιζει τοσο οσο το κικο.ειναι ευκολο στη χρηση.το πηρα 130.εδω κανει 170.πηρα ομως κ αλλα πραγματα και τα μεταφορικα 15.95.αν παρεις κ αλλα πραγματα ειναι μια χαρα.εξοικονομεις κ καποια χρηματα.οχι πολλα αλλα...δεν ξερω με πιανουν τα νευρα μου που εξω τα εχουν πιο φθηνα κ με εχει πιασει μια αρνηση να ψωνιζω απο ελλαδα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Στο ebaby βρηκα ωραίο παρκο και καρεκλάκι φαγητού στα χρώματα που ήθελα της brevi... αλλά γμτ την τύχη μου ..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ σε κανένα !!!! χεχεχε... θα τους τηλ. να δω πότε.... ευχαριστώ Μαρία!

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

ΔΕν εχω κατι συγκεκριμενο, μια μαυριλα, μια ακεφια...Μπορει να παθει καποιος καταθλιψη 6 μηνες μετα τη γεννα;;;;;Ολα τα παραξενα σε μενα θα συμβουν;;Ίσως και η κλεισουρα στο σπιτι, δεν ερχοταν και οιδικοι μου για καμια 20αρια μερες γιατι περασαν ομαδικως τη γριπη, αν θυμασται, ημουν πολυ μονη...Ο συζυγος ολη μερα τρεχει, γυριζει αργα, μετα εχει γιατρο για το ποδι 2 ωρες καθε μερα για τους επομενους 2 μηνες. Ε ξερω γω ολα αυτα μαζι μου επεσαν βαρια...

Αννουλα μου περαστικα στον αντρολυ σου , μην στεναχωριεσαι οοπως ειπε η Μαρια ολες τα ιδια ημαστε , που να δεις εγω που δεν χω και ιντερνετ συνεχεια ....και ο δικος μου ο αντρας στις 9 γυριζει εκτος Δευτερα & Τεταρτη και τοτε προσπαθω νακ ανω καμια δουλεια

ή δόντια ή κολλήσανε ο ένας από τον άλλον ίωση :) εσείς κάνατε πράσινα κακά;

Αχ αυτα τα κακακια!!!

μην στεναχωριέσαι αγαπούλα μου...στο πρόγραμμα είναι όλα!

Εμεις κατα περιεργο τροπο ειναι κιτρινο μουσταρδι και πλεον το γαλα της μαμας ειναι μηδαμινο !!!Απο τοτε πουαρχισε το συροπι

τρελος δεν λες τιποτα!!!ο φοβος κ ο τρομος των ελληνικων καταστηματων ειμαι!δεν ψωνιζω τιποτα απο εδω!marks and spencer και εγω πια παιρνω πυτζαμακια!μια χαρα ειναι!

Ιδιως απο την mothercare οσο και αν εχουν απιστευτη ποιοτητα αρνουμε κατηγορηματικα να τους δωσω τα λεφτακια μου γιατι ειναι πολυ κλεφτες!!

Εχουμε μια απιστευτη γκρινια κι εμεις εδω και 2 μερες , το κεφαλι μου ποναει απο αυτο το αααα, αααα το οποι οειναι ψευτικο και φαινεται απο χιλιομετρα!!!

Ποτε θα σταματησουμε να ξυπναμε το βραδυ???

Εφαγε στις 12 στις 3:30 και στις 7 βρε κοριτσια... και δεν αφαγε καλα ψευτοτρωει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...