Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και γω το θέλω το zuma!!!! μπορεί να μου το πάρει; :) έχω γενέθλια σε 3 μήνες :)

αμε... ειναι ανοιχτοχερα! και το ΤΑΤΑΜΙΑ ειναι ωραιο:

http://www.bimbomarket.it/it/en/tatamia-high-chair-paloma-P16392.htm

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καταρχάς δεν μας είπες τι έδειξαν οι εξετάσεις του αντρούλη σου...από τη μέση είναι τελικά; χτύπησε;

κατά δεύτερον κοριτσάκι μου, δεν έχει να κάνει με τη γέννα που σε έχει πάρει από κάτω. σε καταλαβαίνω περισσότερο από τον καθένα. είμαι όλη μέρα μόνη μου από 40 ημερών, οι γονείς μου 600χλμ. μακριά, η πεθερομαρμάγκα κάνει την καμαρωτή πάπια, οι φίλες μου ελεύθερες που κυνηγούν την καριέρα, ο γιώργης μου δουλεύει όλη μέρα (σήμερα γύρισε 9 παρά) και εγώ με τον μπεμπουλίξ κλεισμένοι σπίτι να κοιταζόμαστε. αυτό που νιώθεις, το νιώθω κάθε μέρα...γι'αυτό μπαίνω εδώ, λέμε τις καλημέρες μας, πίνω μαζί σας καφέ και δε νιώθω μόνη...

είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις...να κοιτάς όμως την μπουμπού στα μάτια και θα δεις ότι όλο αυτό έχει νόημα και ότι δεν θα ήθελες να ήταν διαφορετικά...άντε χαμογέλα μου :)

αχ ρε Μαρακι...δε θα αλλαζα αυτο που ζω για τιποτα στον κοσμο, για ολα τα καλα...η μπουμπου μου ειναι το μικρο μου θαυματακι, την κοιταζω και λαμπω...μου γελαει και γελαει για μενα ολο το συμπαν...γι αυτο κακιωνω με τον εαυτο μου που νιωθω ετσι, εχω αυτο το μωρο, εχω τα παντα σκεφτομαι αλλα..χαιρομαι που με καταλαβαινεις!!!!!! θα μου περασει...θα περασει και αυτο!!!!:lol::lol::lol:(ε πως σου φαινεται το λαμπερο μου χαμογελο;;;)

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μαρίες και Αννα γεια σας,

δείτε είναι αρκετά ενδιαφέρον και έχει πολλά θέματα.... http://www.secretsofbabybehavior.com/ ..... ο δικός μου είναι επίσης πολύ περιεργος σήμερα όπως σας είπα και το πρωι, κατέληξα και εγώ στα δόντια.... τον έβαλα στο κρεβάτι ως συνήθως κατα τις 22:00 αλλά απο τότε έχει ήδη ξυπνήσει 2 φορές... τη μια του έδωσα πιπίλα και κοιμήθηκε μετα απο 20' αφού χτυπήθηκε σαν το χταπόδι... και τη δεύτερη κοπανιόταν πάλι για 15' και κοιμήθηκε μόνος του... δε με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα είμαι πολύ ανήσυχη.... βασανίζεται!

ή δόντια ή κολλήσανε ο ένας από τον άλλον ίωση :) εσείς κάνατε πράσινα κακά;

μην στεναχωριέσαι αγαπούλα μου...στο πρόγραμμα είναι όλα!

και εγω αυτο εκανα ;)

ααα και συμφωνω με το Μαρακι... αν βγεις εξω από το σπιτι θα φτιαξουν ολα θα δεις! εργαζεσαι Αννα μου;

Ειμαι φιλολογος Μακ μου και απεχω απο το σχολειο εδω και 1 1/2 χρονο...

ovvZp2.png

καλησπερα κοριτσακια!σας απαντω στα γρηγορα γιατι παω για νανακια!ειμαι πτωμα!

http://www.jouets-bebe.com/faq.html μαρακι αυτο νομιζω στελνει λεει europe...εκει που λεει ""Délai d'expédition et délai d'acheminement" διαβασε απο κατω....

μιας κ ρωτησες εγω πηρα το peg perego...το ειχα δει απο κοντα κ οπου να΄ναι θα ερθει!το πηρα απο το toys.

αννουλα και ελευθερια καλησπερα!!!!μακμαρακι μου και σε σενα!!!

αυριο θα ψαξω καλυτερα κ θα σας πω καινουρια σαιτ!

αααα και αννουλα μου μην στεναχωριεσαι εδω ειμαστε εμεις!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Λευτερακο μην αγχωνεσαι με τον μικρο μωρε, δεν ειναι τιποτα...και γω δεν τα μπορω τα περιεργα κλαματα και τις γκρινιες αλλα μωρακια ειναι, θα μας κανουν τετοια ουουου!!!!

ovvZp2.png

http://www.jouets-bebe.com/faq.html μαρακι αυτο νομιζω στελνει λεει europe...εκει που λεει ""Délai d'expédition et délai d'acheminement" διαβασε απο κατω....

μιας κ ρωτησες εγω πηρα το peg perego...το ειχα δει απο κοντα κ οπου να΄ναι θα ερθει!το πηρα απο το toys.

thank you Τατιανακι...θα προσπαθησω...καλο βραδυ!!!!

ovvZp2.png

Ειμαι φιλολογος Μακ μου και απεχω απο το σχολειο εδω και 1 1/2 χρονο...

αντε λοιπον με το καλο να ξαναπας στη δουλιτσα σου! εργασιοθεραπεια, μεγάλο πραγμα!

Καλως το Τατιανακι και goodnight!;)

Διαφημίσεις

καλώς την...μπα πήγα να κάνω εγγραφή και βγάζει συγκεκριμένες χώρες μόνο...

ωραίο και το peg perego...το σκέφτομαι και αυτό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...