Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μήπως δεν είχε φάει πολύ πριν κοιμηθεί; τι να πεις...άβυσσος η ψυχή των παιδιών...

δεν έχεις πάρει τίποτα να διατηρείς ζεστό το νερό για το γάλα να μην τρέχεις αξημέρωτα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μήπως δεν είχε φάει πολύ πριν κοιμηθεί; τι να πεις...άβυσσος η ψυχή των παιδιών...

δεν έχεις πάρει τίποτα να διατηρείς ζεστό το νερό για το γάλα να μην τρέχεις αξημέρωτα;

εχω μια συσκευη μπεν μαρι. πριν κοιμηθω το βραδυ βαζω το νερο να ζεσταινει εκει και αν ξυπνησει του το δινω. νερό εχω αποστειρωμενο παντα στο ψυγειο σε γυαλινο μπουκαλι. εχθες ομως δεν το ειχα βαλει σε μπεν μαρι γιατι δεν πιστευα οτι θα ξυπνησει....

Γεια σας ξενυχτισσες...Σας διαβαζω ανελλιπως αλλα εχω τις μαυρες μου αυτες τις μερες και ειπα να μη σας μαυρισω και σας χωρις λογο...Τωρα πινω τσαγακι και εξω ριχνει καρεκλοποδαρα. Πηγα το πρωι μαδερκεαρ και πηρα ζιπουνακια, φορμακια και καλτσακια της μπουμπους, το εσκασα το 80αρι αλλα δεν αλλαζω την ποιοτητα με τιποτα. Δε συγκρινονται...Φτασαμε στο 9-12 για να ειναι ανετα!!!! Μαρακι τιποτα δε θα ειναι μωρε, ισως κανενα δοντι γιατι και μενα η δικια μου ολο γκρινια και σαλια ειναι τελευταια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

αννουλάκο μου! που είσαι αγάπη μου; γιατί χάθηκες; τι έγινε γλυκιά μου και σε μαύρισε;

πήγα μαρκς εντ σπενσερ εγώ...19.90 τα πυτζαμάκια αντί 32.5 του μαδερ και είναι άψογα! πήγαινε να δεις και θα με θυμηθείς! αρνούμαι να πληρώσω μάδερ εδώ!

Γεια σας ξενυχτισσες...Σας διαβαζω ανελλιπως αλλα εχω τις μαυρες μου αυτες τις μερες και ειπα να μη σας μαυρισω και σας χωρις λογο...Τωρα πινω τσαγακι και εξω ριχνει καρεκλοποδαρα. Πηγα το πρωι μαδερκεαρ και πηρα ζιπουνακια, φορμακια και καλτσακια της μπουμπους, το εσκασα το 80αρι αλλα δεν αλλαζω την ποιοτητα με τιποτα. Δε συγκρινονται...Φτασαμε στο 9-12 για να ειναι ανετα!!!! Μαρακι τιποτα δε θα ειναι μωρε, ισως κανενα δοντι γιατι και μενα η δικια μου ολο γκρινια και σαλια ειναι τελευταια.

γιατι καλη μου δεν εισαι καλα; ειμαστε γνωστες παρηγορητρες με πιστοποιητικο iso! πες μας τον πόνο σου!

αννουλάκο μου! που είσαι αγάπη μου; γιατί χάθηκες; τι έγινε γλυκιά μου και σε μαύρισε;

πήγα μαρκς εντ σπενσερ εγώ...19.90 τα πυτζαμάκια αντί 32.5 του μαδερ και είναι άψογα! πήγαινε να δεις και θα με θυμηθείς! αρνούμαι να πληρώσω μάδερ εδώ!

συμφωνω, κοροιδια!

Διαφημίσεις

WOW! εμενα το κοντο το δικο μου το κοντο 3-6 φοραει ακομα αν και σε λιγες μερες στανταρντ αλλαζουμε επιπεδο! :P

κοιτάξτε καρεκλάκι σε καλή τιμή και όχι παρδαλό:

http://www.ebaby.gr/bebe-confort-1/high-chair-omega-lifestyle-beige-bebe-confort.html

αυτό πήρε η τάτι ή παρόμοιο;

οχι αυτο παρομοιο νομιζω... δεν θυμαμαι μαρκα... κατσε να δω κατι...

WOW! εμενα το κοντο το δικο μου το κοντο 3-6 φοραει ακομα αν και σε λιγες μερες στανταρντ αλλαζουμε επιπεδο! :P

μην λες κοντό το παιδί! σου λέω στα μπένετον φοράμε ακόμα το 0-3, στο μαδερ το 3-6 (οριακά) και στο M&S το 6-9....μην τρελλαίνεσαι!

οχι αυτο παρομοιο νομιζω... δεν θυμαμαι μαρκα... κατσε να δω κατι...

πάντως δεν είναι κακό ε...με τις ζωνούλες του, το δίσκο του, εμπριμέ δεν είναι...νορμάλ τιμή...ψήνομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...