Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα κι εγώ στην απολύμανση τον έχω τον μπαμπά μας:wink:..στην αρχή ξίνιζε λίγο αλλά μετά από μερικά δολοφονικές ματιες που του έριξα κατάλαβε ότι δεν αστειευομαι .... Τώρα προσέχει πάντα αλλά αν μπορούσα θα τον ξέντυνα στην εξώπορτα:lol::lol::lol:

εγώ τον έχω κάνει και ξεντύνεται στην εξώπορτα :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μενα ο θοδωρης μπαινει στο μπανιο οπως ειναι!!! Τα ρουχα τα αφηνει εξω απ το σπιτι εννοειτε! Κ αφου περασει μια με οινοπνευμα τα χερια του, τοτε τον παιρνει! Βεβαια κανει κ αλλου ειδους δουλεια..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

http://www.jojomamanbebe.co.uk/search.php?action=search&super=0030BRN00005~0020BRN00015~0060CAT00094&branch=&wcategory=CAT00094&catdesc=Beaba&treecode=TRE00009&r=1

αυτό στις χώρες που στέλνει αναφέρει και rest of Europe.

Να μας περιλαμβάνει άραγε???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

http://www.jojomamanbebe.co.uk/search.php?action=search&super=0030BRN00005~0020BRN00015~0060CAT00094&branch=&wcategory=CAT00094&catdesc=Beaba&treecode=TRE00009&r=1

αυτό στις χώρες που στέλνει αναφέρει και rest of Europe.

Να μας περιλαμβάνει άραγε???

μας περιλαμβάνει, αλλά 2-3 προιόντα έχει μόνο...

πάω να αλλάξω, ταίσω μπεμπουλιξ και ετοιμάσω φαγητό του Γιώργη...τα λέμε αφού κοιμηθεί ο μελαχροινός αγγελάκος (με έχει τσακίσει στη γκρίνια όλο το απόγευμα το παλληκάρι...)

μάκια

Διαφημίσεις

εφερα και ξηροκαρπια

2518057fuwg4i3cot.jpg

ναι δουλευω :-(. ελπίζω να μην με ξυπνησει το καμαρι μου πριν τις 6. εχθες ξυπνησε στις 3 από αερια και ζηταγε και να φαει. εφτιαχνα γαλα αχαραγο, δεν ξεγελιοταν με τιποτα, εκλαιγε. ο δικός σου ηρέμησε;

μπα με γκρίνια έφαγε και κοιμήθηκε...που συνήθως με το μπάνιο τα ξεχνάει όλα...

μου έκανε και μια φορά πράσινα κακά...ή ίωση τον τριγυρνά ή κάνα δόντι, ξέρω γω;

για πρώτη φορά σήμερα με το που τον ακούμπαγα κάτω άρχιζε να κλαίει σπαρακτικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...