Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Thanks κοριτσακι!! Ελπίζω πάντως να είμαστε απλά υπερβολικές γιατι αλλιως μεχρι ποτε θα το κανουμε αυτο ???

Ρε συ, ειναι μικρα ακομα... Δε νομιζω πως ειμαστε υπερβολικες! Αλλωστε οσο μεγαλωνουν αλλαζουν τα δεδομενα.. Οσο περναει ο καιρος, θα τα βγαζουμε ολο κ πιο πολυ.. Εγω κ με βροχη τον εχω βγαλει! Τον κουκουλωνω κ βουρρρ!! Απλα προσεχω το συνοστισμο, γιατι δεν καταλαβαινουν κ μου τον πιανουν κ τοτε σκυλιαζω!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ, ειναι μικρα ακομα... Δε νομιζω πως ειμαστε υπερβολικες! Αλλωστε οσο μεγαλωνουν αλλαζουν τα δεδομενα.. Οσο περναει ο καιρος, θα τα βγαζουμε ολο κ πιο πολυ.. Εγω κ με βροχη τον εχω βγαλει! Τον κουκουλωνω κ βουρρρ!! Απλα προσεχω το συνοστισμο, γιατι δεν καταλαβαινουν κ μου τον πιανουν κ τοτε σκυλιαζω!!!!!!!!!!

Με κρυο δεν πειράζει ..κι εγω την εχω βγαλει με βροχη Εδω πανω φανταζεσαι τι θερμοκρασιες εχει σε σχεση με το νησακι σας..

οκ 2 αρνητικες γνωμες μεχρι τωρα

tLPhp3.png

Με κρυο δεν πειράζει ..κι εγω την εχω βγαλει με βροχη Εδω πανω φανταζεσαι τι θερμοκρασιες εχει σε σχεση με το νησακι σας..

Ναι φανταζομαι.. Το κρυο βεβαια σκοτωνει τα μικροβια! εμεις εδω εχουμε κατι αλλο πολυ υπουλο... ΥΓΡΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααα ουουουουου ουαουαουαουα χα χα χα

Κάσι μου;;; τι κανετε καλε; εριξα ενα υπνακο 1 1/2 ωρίτσα και εχω στανιαρει. τωρα βαριεμαι να ντυθω και κρυώνω αλλα θελω να βγω να παω για μπισκοτακια παπαδοπουλου!

κοριτσια και εγω δεν το παω σε κλειστους χωρους καθολου! σε καφε πηγαμε εχθες αλλά ειχε ωραια μερα και καθισαμε εξω. ούτε σε σπιτι παμε, μονο μαμα πεθερα. εγω τζαμπο θελω να παω και δεν μπορω γιατι δεν τον παιρνω μαζι και πρεπει να παω Πάτρα (εκει ειναι τα πιο κοντινα τζαμπο):-( !

ααααα πριν κανενα 20 λεπτο εκανε σεισμο εδω... θα μπω να δω επικεντρο

λατρεμένη συμπεθέρα της λατρείας, επειδή ρώτησες για τις βόλτες στο ικέα...

μου είπε ο παιδίατρος να τον φυλάω μόνο από τον αέρα...κατά τα άλλα, να τον βγάζω με όλες τις καιρικές συνθήκες, με μπουφανάκι, παντελονάκι, μπλουζίτσα και να παίρνω ότι μέτρα θα έπαιρνα για τον εαυτό μου για να αποφύγω τις ιώσεις (πλύσιμο χεριών, όχι μάτσα μούτσα, κλπ.).

Α επίσης να αποφεύγω επαφή με μεγαλύτερα παιδιά που πάνε σχολείο.

Σχετικά με τους κλειστούς χώρους, πάμε σε αυτούς που είναι μεγάλοι (mall, ikea) και έχουν εξαερισμό αλλά δεν πάμε σε καφετέριες ή σπίτια με παιδιά (παρά μόνο συγκεκριμένων φίλων που έχουν βρεφάκια και ξέρουμε ότι τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής).

Εγώ δεν έχω κόλλημα με τους χώρους αλλά με το ποιος θα τον ακουμπήσει. Δεν αφήνω να τον πάρουν αγκαλιά και ακόμα και ο Γιώργος όταν επιστρέφει από τη δουλειά δεν τον πλησιάζει αν δεν ξεντυθεί και δεν πλύνει πρόσωπο και χέρια.

ναι κ εγω δεν νομιζω οτι ειμαστε υπερβολικες!!!σε ανοιχτο χωρο οκ αλλα σε κλειστο οχι δεν την παω!!ειπαμε ειμαι φοβιτσιαρα!!

ευχαριστώ για την απάντηση τατιάνα! έχεις βρει κάποιο σαιτ για παραγγελία;

μεγαλη ποικιλια εχουν αυτα αλλα ειναι στα γαλλικα:

http://www.jouets-bebe.com/marque44_0-beaba

http://www.aubert.fr/resultat-de-recherche,5452,fr.html?solrsearchParam%5Bterms%5D=beaba&search-quicksearch-example=Recherche+par+mots+cl%C3%A9s%2C+r%C3%A9f%C3%A9rence...

και μετα το along came baby που εχει τα βασικα ειδη και ειναι στα αγγλικα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

λατρεμένη συμπεθέρα της λατρείας, επειδή ρώτησες για τις βόλτες στο ικέα...

μου είπε ο παιδίατρος να τον φυλάω μόνο από τον αέρα...κατά τα άλλα, να τον βγάζω με όλες τις καιρικές συνθήκες, με μπουφανάκι, παντελονάκι, μπλουζίτσα και να παίρνω ότι μέτρα θα έπαιρνα για τον εαυτό μου για να αποφύγω τις ιώσεις (πλύσιμο χεριών, όχι μάτσα μούτσα, κλπ.).

Α επίσης να αποφεύγω επαφή με μεγαλύτερα παιδιά που πάνε σχολείο.

Σχετικά με τους κλειστούς χώρους, πάμε σε αυτούς που είναι μεγάλοι (mall, ikea) και έχουν εξαερισμό αλλά δεν πάμε σε καφετέριες ή σπίτια με παιδιά (παρά μόνο συγκεκριμένων φίλων που έχουν βρεφάκια και ξέρουμε ότι τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής).

Εγώ δεν έχω κόλλημα με τους χώρους αλλά με το ποιος θα τον ακουμπήσει. Δεν αφήνω να τον πάρουν αγκαλιά και ακόμα και ο Γιώργος όταν επιστρέφει από τη δουλειά δεν τον πλησιάζει αν δεν ξεντυθεί και δεν πλύνει πρόσωπο και χέρια.

και εμείς τα ίδια Πέπη... πάω παντού μαζί του... συνήθως για καφέ καθόμαστε εξω, ή δεν κάθομαι για καφέ εάν έχει πολύ κρυο! επίσης σε σπίτι που ξέρω οτι τηρούν τους κανόνες υγιεινής και σέβονται το παιδί μου και εμένα και δεν το πασπατεύουν!!!

και εμένα ο Νικος πλένεται με detol όταν επιστρέφει απο το γραφείο πριν τον πιάσει... Το παιδί μου δεν έχει αρρωστήσει ποτέ ως τώρα παρόλο που τον βγάζω έξω σχεδόν κάθε μέρα!... α και στο ικεα και σε άλλα καταστηματα που έχουμε πάει απλά πηγαίνουμε πρωι που δεν γίνεται χαμός... εαν πρέπει να πάω ώρες αιχμής είμαστε δυο (εγώ και ο Νικος) και ο ένας περιμένει απ' έξω με το καρότσι!;)

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

Διαφημίσεις

http://www.aubert.fr/resultat-de-recherche,5452,fr.html?solrsearchParam%5Bterms%5D=beaba&search-quicksearch-example=Recherche+par+mots+cl%C3%A9s%2C+r%C3%A9f%C3%A9rence...

Το along came baby στέλνει Ελλάδα??? γιατί εκεί που γράφει τα έξοδα αποστολής δεν αναφέρει πουθενά Ελλάδα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστώ πολύ! θα βάλω τον μεταφραστή του γούγλη...

το alongcamebaby δεν έχει μεγάλη ποικιλία...

Εγώ την μπέμπα την πάω για καφέ μόνο όταν δεν έχει κόσμο και καροτσάδες όσο πιο συχνά μπορώ, ακόμα κι όταν έχει κρύο. Με τη φόρμα εξόδου δεν καταλαβαίνει τίποτα!

σε σπίτια ακόμα δεν έχω πάει εκτός απο τα πεθερικά και την κουνιάδα μου γιατί οι περισσότεροι γνωστοί μας καπνίζουν και δε θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση να τους ζητήσω να μην καπνίζουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, σε περίπτωση που οι ίδιοι δεν το σκεφτούν....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

................................Δεν αφήνω να τον πάρουν αγκαλιά και ακόμα και ο Γιώργος όταν επιστρέφει από τη δουλειά δεν τον πλησιάζει αν δεν ξεντυθεί και δεν πλύνει πρόσωπο και χέρια.

χαχαχα κι εγώ στην απολύμανση τον έχω τον μπαμπά μας:wink:..στην αρχή ξίνιζε λίγο αλλά μετά από μερικά δολοφονικές ματιες που του έριξα κατάλαβε ότι δεν αστειευομαι .... Τώρα προσέχει πάντα αλλά αν μπορούσα θα τον ξέντυνα στην εξώπορτα:lol::lol::lol:

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...