Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι Κατερίνα 4ων μηνών γίναμε και μου φαίνεται απίστευτο, είμαι τρελή απο χαρά.... δλδ οταν γίνει 4ων χρονων τι θα κάνω ??? χο χο χο ... ασε δε θέλω να το σκεφτομαι!

Καλά δεν το συζητώ !!! Πιο 4 χρονών κάτσε να πει μαμά …. Τρελές πώλησης οι πάνες ακράτειας !!!! Α και μια που το θυμήθηκα που λεγάτε για τα dpam , έλεγα που τα ξέρω που τα ξέρω, μας έχουν φέρει κοτλέ σαλοπετα και μπλουζάκι , πολύ καλά !!! και επίσης έχω κατάστημα πολύ κοντά μου !!! Θα πάω πολύ σύντομα για αγορές !!!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακόμα?...............................

ακόμα?.................................

ακόμα?.....................................

:lol:

να ρευτεί κιόλας καλέ! έβαλα και ένα πλυντήριο...

την πάντα πήρα, ακόμα μερικές πετσετούλες, κάτι καλαθάκια αποθήκευσης, μια κατσαρολίτσα, κάτι δακτυλοκουκλάκια, το σετ πιατάκια το πράσινο, α και βρήκα και το ταψάκι 20εκ. :lol::lol::lol:

πήρα και τα καλύματα για την αλλαξιέρα αλλά είναι πολύ μικρά :( και πήρα και 3 σετ η χαζή! ποιος τον ακούει τον άλλον! θυμίσου να τα πάρεις...

Ετσι ειναι Ελ!! Στο κατω κατω, εγω οταν θελω ο γιατρος μου να μου δωσει κι αλλη εναλλακτικη, του τ λεω.. Κατι μου πε την προηγ φορα κ του ειπα κ εγω στα ισια οτι δεν θα θελα ακομα να το κανω, κ οτι ασε με λιγο ετσι κ βλεπουμε... Οκ μου πε κ ολα καλα!!! Δεν εγινε κ τιποτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλά δεν το συζητώ !!! Πιο 4 χρονών κάτσε να πει μαμά …. Τρελές πώλησης οι πάνες ακράτειας !!!! Α και μια που το θυμήθηκα που λεγάτε για τα dpam , έλεγα που τα ξέρω που τα ξέρω, μας έχουν φέρει κοτλέ σαλοπετα και μπλουζάκι , πολύ καλά !!! και επίσης έχω κατάστημα πολύ κοντά μου !!! Θα πάω πολύ σύντομα για αγορές !!!

χα χα χα ..... λιγηο με το νουμερο του Νικου θα δυσκολευτω....:tongue: για εμενα θα βρω..

Διαφημίσεις

να ρευτεί κιόλας καλέ! έβαλα και ένα πλυντήριο...

την πάντα πήρα, ακόμα μερικές πετσετούλες, κάτι καλαθάκια αποθήκευσης, μια κατσαρολίτσα, κάτι δακτυλοκουκλάκια, το σετ πιατάκια το πράσινο, α και βρήκα και το ταψάκι 20εκ. :lol::lol::lol:

πήρα και τα καλύματα για την αλλαξιέρα αλλά είναι πολύ μικρά :( και πήρα και 3 σετ η χαζή! ποιος τον ακούει τον άλλον! θυμίσου να τα πάρεις...

οχι ρε συ.... καλα το στρωμα της αλλαξιερας μοδερκεαρ δεν ειναι? εμενα ναι και μου κανουν οπως ειδες....

λοιπόν να τολ πω και στις υπόλοιπες εαν θέλετε ... εγώ είχα πάρει πάντα απο μοδερ ... please look after me προικα... αλλά δεν πιάνει ολο το κρεβάτι γυρω γυρω... βρηκα λοιπόν ικεα ολολευκη και την εβαλα γυρω γυρω γιατι ο δικος μου ανταρτης γυρνα καθετα στην κούνια και φοβόμουν... α και απο πανω έχω και της προίκας έτσι για να μη χαλάσει το ντεκορ..;)

ε αφού βρηκες το ταψί μήπως να σταματήσω την αποχή απο τα γλυκά????:wink:

οχι ρε συ.... καλα το στρωμα της αλλαξιερας μοδερκεαρ δεν ειναι? εμενα ναι και μου κανουν οπως ειδες....

λοιπόν να τολ πω και στις υπόλοιπες εαν θέλετε ... εγώ είχα πάρει πάντα απο μοδερ ... please look after me προικα... αλλά δεν πιάνει ολο το κρεβάτι γυρω γυρω... βρηκα λοιπόν ικεα ολολευκη και την εβαλα γυρω γυρω γιατι ο δικος μου ανταρτης γυρνα καθετα στην κούνια και φοβόμουν... α και απο πανω έχω και της προίκας έτσι για να μη χαλάσει το ντεκορ..;)

ε αφού βρηκες το ταψί μήπως να σταματήσω την αποχή απο τα γλυκά????:wink:

η αλλαξιέρα είναι της pali που μπαίνει πάνω από τη συρταριέρα...τεσπά, με γεια σου :)

πάνω να κάνω καμιά δουλειά...

ναι σε χάλασε το ταψί το 24αρι...αει μαρή λατρεία! :tongue:

η αλλαξιέρα είναι της pali που μπαίνει πάνω από τη συρταριέρα...τεσπά, με γεια σου :)

πάνω να κάνω καμιά δουλειά...

ναι σε χάλασε το ταψί το 24αρι...αει μαρή λατρεία! :tongue:

α καλά.... μεγεια μου

καλά είσαι τρελή αν με χάλασε??? καλύτερο απο αυτό που΄πήρες πιο μεγάλο το 24αρι ...εσυ λύσσαξες να πάρεις αυτό που λέει ο παπαρα* χα χα χα φτιάξε και σε 80αρι ακομα καλυτερα!!!!

Διαφημίσεις

Αν κατάλαβα καλά πηγαίνετε όλες αφοβα ikea ?? Δεν πειράζει που είναι κλειστός χώρος με τόσα ατομα????? Εγώ δεν την έχω πάει πουθενά ακομα μονο σε 2 σπιτια φιλων, σε ένα καφε στον έξω χωρο και καροτσαδα. Πείτε ρε κοριτσια να απενοχοποιηθώ γιατι χρειαζεται να πάω κι εγώ ikea........................:confused::confused::confused:

tLPhp3.png

πεπη μου εγω οχι ειμαι φοβιτσιαρα κ περα απο βολτες με το καροτσι σε ανοιχτο χωρο εξω απο το σπιτι μου δεν την παω πουθενα!στη μαμα μου στην πεθερα μου και τελος!σε κλειστο χωρο σιγουρα οχι!για τα υπολοιπα κοριτσια δεν ξερω θα σου πουν εκεινες!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Εγω Πεπη τον κυκλοφωρω το μπεμπη.. Οχι σε κλειστους χωρου με συνοστισμο βεβαια.. Ας πουμε στο Ικεα δεν θα τον επαιρνα!! Εδω εγω κ ζαλιζομαι!!! Οταν ειχα παει στα Σπατα.. Με ειχε πιασει κατι σαν ζαλαδα σαν ιλιγγος, ξερω γω! Το μωρο ομως δεν θα το παιρνα.. Σε φιλικα σπιτια παω οταν δεν εχουν κοσμο, κ τις προαλλες που ειπα οτι πηγα σε κατι γεννεθλια, το παρτυ ξεκιναγε στις 7 κ εγω πηγα 5.30.. Μολις ηρθαν τα παιδακια φυγαμε!! Καριτσαδα με λιακαδα στην παραλια, ΑΝΕΤΑ, κ κοβουμε μια βολτα μπροστα απ τις καφετεριες, κ οποια ειναι αδεια, μπαινω μεσα, τραβαω 2 ρουφιξιες να δω αν μυριζει τσιγαριλα, κ αν ειναι οκ, τοτε μπαινουμε χαλαρα.. Μολις σφιξουν παλι τα πραγματα, το κουβαδακι μας κ σ αλλη παραλια!!!! Αυτα απο μας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

πεπη μου εγω οχι ειμαι φοβιτσιαρα κ περα απο βολτες με το καροτσι σε ανοιχτο χωρο εξω απο το σπιτι μου δεν την παω πουθενα!στη μαμα μου στην πεθερα μου και τελος!σε κλειστο χωρο σιγουρα οχι!για τα υπολοιπα κοριτσια δεν ξερω θα σου πουν εκεινες!

Thanks κοριτσακι!! Ελπίζω πάντως να είμαστε απλά υπερβολικές γιατι αλλιως μεχρι ποτε θα το κανουμε αυτο ???

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...