Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οπως τα λες παραμυθενια μου ειναι!""Οι παιδίατροι συνήθως το συστήνουν γιατί θεωρούν ανώριμο το πεπτικό σύστημα των μωρών για να μπουν κατευθείαν στα φρούτα. ""αρα λοιπον πως θα μπουμε κατευθειαν στα φρουτα??

και να σου πω και κατι άλλο.τον παιδιατρο μου και νομιζω και η καθε μανουλα που παει στον παιδιατρο της πρεπει να του εχει μια αλφα εμπιστοσυνη...αν λοιπον εγω κανω του κεφαλιου μου η κανω οτι λεει η αγλαια π.χ μετα αν διαταραξω το στομαχακι της τι θα πω στον παιδιατρο??εσυ καλα μου τα λεγες αλλα εγω διαβασα στο ιντερνετ η διαβασα την αγλαια και εκανα αυτο που ηθελα!εεε τοτε θα μου πει κ αυτος πηγαινε στο ιντερνετ να σου πουν τι θα κανεις!και θα εχει κ δικιο...ελπιζω να καταλαβαινεις πως τα λεω ολα αυτα!

Θα συμφωνήσω μαζί σου Τατιάνα. Εμάς μας είπε από 5,5 μηνών που είμαστε τώρα να ξεκινήσουμε ρυζάλευρο βανίλια γιατί το σκέτο ρυζάλευρο δε θα το φάει κι έτσι και κάναμε.Και τα υπόλοιπα θα τα συνεχίσω όπως ακριβώς μας υπέδειξε.Γιατρός είναι σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς. Κάποιοι γιατροί συνιστούν μόλις κλείσει τον 5ο, κάποιοι τον 6ο.Εξαρτάται. Την εμπιστεύομαι όμως κι αυτό έχει σημασία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου.Τι μου κάνετε;Τα μπεμπάκια σας;Εμείς πολύ καλά. Απ' το Σάββατο ξεκινήσαμε κρέμα(ρυζάλευρο-βανίλια).Κάθε μέρα προσθέτουμε κι από 2-3 κουταλίτσες.Του άρεσε πολύ.Με το που έπαιρνε το κουτάλι για να του βάλω κρέμα, το αναζητούσε.Είχε πολύ πλάκα το καμάρι μου.Τραβήξαμε με την κάμερα, βγάλαμε και φωτογραφίες πολύ ωραία. Όταν με το καλό σε καμιά βδομάδα με δέκα μέρες, θα φάει ολόκληρο μπολάκι, θα ξεκινήσουμε με φρούτα. Την πρώτη μέρα λίγο μήλο, την δεύτερη θα προσθέσουμε αχλάδι και την τρίτη μπανάνα.

Ελευθερία μου χρόνια πολλά στον ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ!!!!!

Εμείς τον ταίσαμε στο καρεκλάκι του με ανάκλιση. Όπως μας είπε η γιατρός ακόμα δεν κάνει να είναι ορθή γωνία, καλό είναι να το έχουμε στις 45 μοίρες περίπου κι έτσι κάναμε.

Σ'ευχαριστούμε πολυ Βούλα μου!!!

Μοιρογνωμόνιο τώρα!!!!:lol::lol::lol: .... α κάνω πλάκα!!!

α θέλω να δω φωτο με το αστερι σου και τα κατορθώματά του!!! χι χι χι

οπως τα λες παραμυθενια μου ειναι!""Οι παιδίατροι συνήθως το συστήνουν γιατί θεωρούν ανώριμο το πεπτικό σύστημα των μωρών για να μπουν κατευθείαν στα φρούτα. ""αρα λοιπον πως θα μπουμε κατευθειαν στα φρουτα??

και να σου πω και κατι άλλο.τον παιδιατρο μου και νομιζω και η καθε μανουλα που παει στον παιδιατρο της πρεπει να του εχει μια αλφα εμπιστοσυνη...αν λοιπον εγω κανω του κεφαλιου μου η κανω οτι λεει η αγλαια π.χ μετα αν διαταραξω το στομαχακι της τι θα πω στον παιδιατρο??εσυ καλα μου τα λεγες αλλα εγω διαβασα στο ιντερνετ η διαβασα την αγλαια και εκανα αυτο που ηθελα!εεε τοτε θα μου πει κ αυτος πηγαινε στο ιντερνετ να σου πουν τι θα κανεις!και θα εχει κ δικιο...ελπιζω να καταλαβαινεις πως τα λεω ολα αυτα!

Πολυ σωστη!!!! Εγω εξ αρχης απ την εγκυμοσυνη κι ολας ειχα αποφασισει οτι ναι μεν θα ενημερωνομαι αλλα θα εμπιστευομαι τη γνωμη κ τις υποδειξεις του γιατρου μου.. Οτι θα ακουω εναν!!Απο κει κ περα, οταν σε κατι δε συμφωνω η θελω να το ψαξω κι αλλο, ε του το λεω!! Μηπως να το καναμε ετσι ??? Κ βλεποντας κ κανοντας!!! Μεχριι στιγμης δεν μου χει πει τιποτα τρελα, αλλα δεν σκοπευω να ερθω σε αντιπαραθεση μ τον γιατρο, επειδη στο ιντερνετ διαβαζω 10 γνωμες που ουτε κ εκει συγκλινουν μεταξυ τους!

................... ξαφνίκά δε μπορούμε να συνεννοηθούμε? τι παίζει? βρε άλλα λέει η μια αλλα η αλλη και η αλλη άλλα νομίζει!!!! σας παρακαλώ μη νομίζετε πραγματα .... γιατι έτσι γίνονται παρεξηγησεις... απλά να διαβάζουμε οτι γράφετε.... σας παρακαλώ διαφορετικά δε θα βγάλουμε ακρη κοριτσάκια μου .... ;)

Μακμαράκι δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου όλο αυτό σταμάτα να το σκέφτεσαι και προχώρα! δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις στενοχωριεσαι και εσυ και το παιδακι σου που ίσως του το μεταδίδεις...

Πως λεμε αλλα λογια ν'αγαπιομαστε?!?!?!?!:tongue: χιχιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια ! πως είστε ?

Κατά πάσα πιθανότητα , λέω εγώ τώρα δεν ξέρω σίγουρα μπορεί να είναι και βλακεία – μη με κράξετε – μπορεί να σας προτείνει κάτι άλλο ο παιδίατρος σας - , πως θα πήζει η φρουτοκρεμα και ειδικά όταν βάλουμε πορτοκάλι ? εγώ εδώ σήμερα έλιωσα μόνο μήλο και του έβαλα ένα κουτ. γλυκού ρυζάλευρο γιατί από το λιώσιμο έγινε νερό το μήλο και μόνο με καλαμάκι θα μπορούσε να το φάει . :rolleyes:

Μαριανθούλα ευχαριστώ για την ενημέρωση με τους καθρέφτες, θα πάω να τους δω. ;)

Βουλιτσα μου γεια σου όλα καλά με το Αγγελακο σου !! Και εμάς το ίδιο σύστημα μας είπε η παιδίατρος για τις τροφές .:D

Ελ μου μεγάλωσε το Αγγελούδι σου γίνατε 4 μηνών !!!! , έλα οι μπέμπηδες της παρέας να γίνονται άντρες… :lol:

XwAPp3.png

Σ'ευχαριστούμε πολυ Βούλα μου!!!

Μοιρογνωμόνιο τώρα!!!!:lol::lol::lol: .... α κάνω πλάκα!!!

α θέλω να δω φωτο με το αστερι σου και τα κατορθώματά του!!! χι χι χι

ε, να μην ξεχνάμε και την γεωμετρία.χαχαχαχαχα

Πολυ σωστη!!!! Εγω εξ αρχης απ την εγκυμοσυνη κι ολας ειχα αποφασισει οτι ναι μεν θα ενημερωνομαι αλλα θα εμπιστευομαι τη γνωμη κ τις υποδειξεις του γιατρου μου.. Οτι θα ακουω εναν!!Απο κει κ περα, οταν σε κατι δε συμφωνω η θελω να το ψαξω κι αλλο, ε του το λεω!! Μηπως να το καναμε ετσι ??? Κ βλεποντας κ κανοντας!!! Μεχριι στιγμης δεν μου χει πει τιποτα τρελα, αλλα δεν σκοπευω να ερθω σε αντιπαραθεση μ τον γιατρο, επειδη στο ιντερνετ διαβαζω 10 γνωμες που ουτε κ εκει συγκλινουν μεταξυ τους!

καλε ουτε οι παιδιατροι δεν συμφωνουν μεταξυ τους!!!ο καθενας λεει τα δικα του!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Κατά πάσα πιθανότητα , λέω εγώ τώρα δεν ξέρω σίγουρα μπορεί να είναι και βλακεία – μη με κράξετε – μπορεί να σας προτείνει κάτι άλλο ο παιδίατρος σας - , πως θα πήζει η φρουτοκρεμα και ειδικά όταν βάλουμε πορτοκάλι ? εγώ εδώ σήμερα έλιωσα μόνο μήλο και του έβαλα ένα κουτ. γλυκού ρυζάλευρο γιατί από το λιώσιμο έγινε νερό το μήλο και μόνο με καλαμάκι θα μπορούσε να το φάει . :rolleyes:

Μαριανθούλα ευχαριστώ για την ενημέρωση με τους καθρέφτες, θα πάω να τους δω. ;)

Βουλιτσα μου γεια σου όλα καλά με το Αγγελακο σου !! Και εμάς το ίδιο σύστημα μας είπε η παιδίατρος για τις τροφές .:D

Ελ μου μεγάλωσε το Αγγελούδι σου γίνατε 4 μηνών !!!! , έλα οι μπέμπηδες της παρέας να γίνονται άντρες… :lol:

θα συμφωνησω κ σε αυτο!!η φρουτοκρεμα θα θελει κατι να πηξει!τελικα το μονο που μπορεις να κερδισεις με την αναβολη στις κρεμες ειναι κανενας μηνας!οποτε δεν θα τρελλαθω κιολας!

Διαφημίσεις

ΑΛΛΑ!

επίσης δεν υπάρχει μόνο το ιντερνετ αλλά και αλλοι παιδίατροι για 2η γνώμη!

Θα συμφωνήσω μαζί σου Τατιάνα. Εμάς μας είπε από 5,5 μηνών που είμαστε τώρα να ξεκινήσουμε ρυζάλευρο βανίλια γιατί το σκέτο ρυζάλευρο δε θα το φάει κι έτσι και κάναμε.Και τα υπόλοιπα θα τα συνεχίσω όπως ακριβώς μας υπέδειξε.Γιατρός είναι σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς. Κάποιοι γιατροί συνιστούν μόλις κλείσει τον 5ο, κάποιοι τον 6ο.Εξαρτάται. Την εμπιστεύομαι όμως κι αυτό έχει σημασία.

και εμενα μου ειπε να το φτιαχνω με το γαλα της μπας κ το φαει!κ αν δεν το φαει δεν πειραζει!θα της δινω γαλα!

χι χι χι με καλαμάκι!!!!!!!!!!

ναι Κατερίνα 4ων μηνών γίναμε και μου φαίνεται απίστευτο, είμαι τρελή απο χαρά.... δλδ οταν γίνει 4ων χρονων τι θα κάνω ??? χο χο χο ... ασε δε θέλω να το σκεφτομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...