Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε δεν είπα εγώ οτι το ρυζάλευρο βλάπτει ούτε οτι υπονομεύει το θηλασμό. Άλλωστε πως να υπονομεύσει το θηλασμό αφού τι ρυζάλευρο τι φρούτα, το γεύμα θα το κάνειτο παιδί.

Απλά απο άποψη βιταμινών, κλπ δεν προσφέρει τίποτα.

Συν οτι πολλές φορές προκαλεί δυσκοιλιότητα.

Αυτά έχω διαβάσει εγώ και θεωρώ οτι με καλύπτουν. Θα τα συζητήσω και με την παιδίατρο αύριο και ελπίζω να μη χρειαστεί αν διαφωνήσουμε!

Μαριάνθη μου εγώ απο την αρχή στο καρότσι κανονικά την έβαζα και ήταν μια χαρά. και τώρα της το σηκώνω αρκετά γιατί θέλει να βλέπει η κουτσομπόλα!

καλά στο πορτ μπεμπέ δε χωράει εδώ και 1,5 μήνα σχεδόν!

παραμυθενια μου γλυκεια δεν ειπα εγω οτι ετσι ειπες!!!απλα αν σας περναγε απο το μυαλο οτι μπορει να το κανουν οι παιδιατροι γι αυτο το λογο,εξηγησα οτι δεν το κανουν γι'αυτο.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συνηθως το διαιτολογιο του βρεφους μετα τον 6ο-7ο ειναι:

πρωι γαλα

δεκατιανο φρουτοκρεμα

μεσημεριανο καποια σουπα

απογευματινο κρεμα

βραδυνο γαλα

αν δεν δωσεις κρεμα τι θα δωσεις?φρουτοκρεμα?τα φρουτα ειναι αρκετα οξινα για το στομαχακι του μωρου....

Ααα δεν ήξερα ότι δεν προσφέρει τιποτε το ρυζάλευρο:shock:.. Δηλαδή το έχεις ψάξει ?? Και τι μπορούμε να δώσουμε αντι αυτού (πέρα από τις φρουτοκρεμες)??

Εντωμεταξυ είχα αγοράσει ένα βιβλίο για τη διατροφή του μωρού όταν ακόμη ήμουν εγκυος. Μάλλον πρέπει να το βρω...........

Πέπη μου απ'όσο έχω διαβάσει στην ενότητα του θηλασμού που αφορά στην εισαγωγή των στερεών τροφών, η Αγλαία (σύμβουλος θηλασμού) λέει οτι το ρυζάλευρο είναι απλά μια ακόμα τροφή σε κουτί...και οτι εκατομύρια χρόνια ο άνθρωπος τρεφόταν χωρίς κάτι τέτοιο οπότε τώρα γιατί να είναι απαραίτητο? Ξεκινάμε σιγά σιγά με μηλαράκι που αν δεν αρέσει, μπορούμε να το κάνουμε στον ατμό και αν φάει οκ...αλλιώς ξαναδοκιμάζουμε!

Σε γενικές γραμμές το ρυζάλευρο δεν είναι κάτι κακό απλά δεν είναι κάτι ωφέλιμο. Οι παιδίατροι συνήθως το συστήνουν γιατί θεωρούν ανώριμο το πεπτικό σύστημα των μωρών για να μπουν κατευθείαν στα φρούτα.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

παραμυθενια μου γλυκεια δεν ειπα εγω οτι ετσι ειπες!!!απλα αν σας περναγε απο το μυαλο οτι μπορει να το κανουν οι παιδιατροι γι αυτο το λογο,εξηγησα οτι δεν το κανουν γι'αυτο.

καλέ ναι!!! κατάλαβα τι και πως το είπες!

απλά έκανα μια έξτρα διευκρίνηση!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

οπως τα λες παραμυθενια μου ειναι!""Οι παιδίατροι συνήθως το συστήνουν γιατί θεωρούν ανώριμο το πεπτικό σύστημα των μωρών για να μπουν κατευθείαν στα φρούτα. ""αρα λοιπον πως θα μπουμε κατευθειαν στα φρουτα??

και να σου πω και κατι άλλο.τον παιδιατρο μου και νομιζω και η καθε μανουλα που παει στον παιδιατρο της πρεπει να του εχει μια αλφα εμπιστοσυνη...αν λοιπον εγω κανω του κεφαλιου μου η κανω οτι λεει η αγλαια π.χ μετα αν διαταραξω το στομαχακι της τι θα πω στον παιδιατρο??εσυ καλα μου τα λεγες αλλα εγω διαβασα στο ιντερνετ η διαβασα την αγλαια και εκανα αυτο που ηθελα!εεε τοτε θα μου πει κ αυτος πηγαινε στο ιντερνετ να σου πουν τι θα κανεις!και θα εχει κ δικιο...ελπιζω να καταλαβαινεις πως τα λεω ολα αυτα!

................... ξαφνίκά δε μπορούμε να συνεννοηθούμε? τι παίζει? βρε άλλα λέει η μια αλλα η αλλη και η αλλη άλλα νομίζει!!!! σας παρακαλώ μη νομίζετε πραγματα .... γιατι έτσι γίνονται παρεξηγησεις... απλά να διαβάζουμε οτι γράφετε.... σας παρακαλώ διαφορετικά δε θα βγάλουμε ακρη κοριτσάκια μου .... ;)

Μακμαράκι δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου όλο αυτό σταμάτα να το σκέφτεσαι και προχώρα! δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις στενοχωριεσαι και εσυ και το παιδακι σου που ίσως του το μεταδίδεις...

οπως τα λες παραμυθενια μου ειναι!""Οι παιδίατροι συνήθως το συστήνουν γιατί θεωρούν ανώριμο το πεπτικό σύστημα των μωρών για να μπουν κατευθείαν στα φρούτα. ""αρα λοιπον πως θα μπουμε κατευθειαν στα φρουτα??

και να σου πω και κατι άλλο.τον παιδιατρο μου και νομιζω και η καθε μανουλα που παει στον παιδιατρο της πρεπει να του εχει μια αλφα εμπιστοσυνη...αν λοιπον εγω κανω του κεφαλιου μου η κανω οτι λεει η αγλαια π.χ μετα αν διαταραξω το στομαχακι της τι θα πω στον παιδιατρο??εσυ καλα μου τα λεγες αλλα εγω διαβασα στο ιντερνετ η διαβασα την αγλαια και εκανα αυτο που ηθελα!εεε τοτε θα μου πει κ αυτος πηγαινε στο ιντερνετ να σου πουν τι θα κανεις!και θα εχει κ δικιο...ελπιζω να καταλαβαινεις πως τα λεω ολα αυτα!

Καταρχήν να πω οτι σαφώς και καταλαβαίνω τι λες και δε χρειάζεται να απολογούμαστε που η καθεμία έχει την άποψη της!

όσο δε θίγουμε η μια την άλλη μπορούμε να εκφράζουμε αυτά που πιστεύουμε!

ο γραπτός λόγος ενδείκνυται για παρεξηγήσεις αλλά νομίζω οτι όλα λύνονται ακόμα κι αν γίνει κάτι τέτοιο!;)

Εμπιστοσύνη έχω στην παιδίατρο μας αλλά όχι απόλυτη...

και κυρίως επειδή ξέρω οτι δεν γνωρίζει για το θηλασμό, προσπαθώ να ενημερώνομαι απο το ίντερνετ και απ'όπου μπορώ για να επιλέγω το καλύτερο για το παιδί μου.

Οπότε ανάμεσα σε όλα τα άλλα που έχω διαβάσει, διάβασα επίσης οτι το πεπτικό των μωρών που θηλάζουν αναπτύσσεται γρηγορότερα οπότε μάλλον θα προχωρήσω όπως το σκέφτομαι με την εισαγωγή των στερεών χωρις όμως αυτό να σημαίνει οτι θα παρακάμψω τελείως την παιδίατρο!

Θα το συζητήσω αύριο μαζί της και βλέπουμε!

στο κάτω κάτω μπορεί να συμφωνήσει μαζί μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου.Τι μου κάνετε;Τα μπεμπάκια σας;Εμείς πολύ καλά. Απ' το Σάββατο ξεκινήσαμε κρέμα(ρυζάλευρο-βανίλια).Κάθε μέρα προσθέτουμε κι από 2-3 κουταλίτσες.Του άρεσε πολύ.Με το που έπαιρνε το κουτάλι για να του βάλω κρέμα, το αναζητούσε.Είχε πολύ πλάκα το καμάρι μου.Τραβήξαμε με την κάμερα, βγάλαμε και φωτογραφίες πολύ ωραία. Όταν με το καλό σε καμιά βδομάδα με δέκα μέρες, θα φάει ολόκληρο μπολάκι, θα ξεκινήσουμε με φρούτα. Την πρώτη μέρα λίγο μήλο, την δεύτερη θα προσθέσουμε αχλάδι και την τρίτη μπανάνα.

Ελευθερία μου χρόνια πολλά στον ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ!!!!!

Εμείς τον ταίσαμε στο καρεκλάκι του με ανάκλιση. Όπως μας είπε η γιατρός ακόμα δεν κάνει να είναι ορθή γωνία, καλό είναι να το έχουμε στις 45 μοίρες περίπου κι έτσι κάναμε.

Καταρχήν να πω οτι σαφώς και καταλαβαίνω τι λες και δε χρειάζεται να απολογούμαστε που η καθεμία έχει την άποψη της!

όσο δε θίγουμε η μια την άλλη μπορούμε να εκφράζουμε αυτά που πιστεύουμε!

ο γραπτός λόγος ενδείκνυται για παρεξηγήσεις αλλά νομίζω οτι όλα λύνονται ακόμα κι αν γίνει κάτι τέτοιο!;)

Εμπιστοσύνη έχω στην παιδίατρο μας αλλά όχι απόλυτη...

και κυρίως επειδή ξέρω οτι δεν γνωρίζει για το θηλασμό, προσπαθώ να ενημερώνομαι απο το ίντερνετ και απ'όπου μπορώ για να επιλέγω το καλύτερο για το παιδί μου.

Οπότε ανάμεσα σε όλα τα άλλα που έχω διαβάσει, διάβασα επίσης οτι το πεπτικό των μωρών που θηλάζουν αναπτύσσεται γρηγορότερα οπότε μάλλον θα προχωρήσω όπως το σκέφτομαι με την εισαγωγή των στερεών χωρις όμως αυτό να σημαίνει οτι θα παρακάμψω τελείως την παιδίατρο!

Θα το συζητήσω αύριο μαζί της και βλέπουμε!

στο κάτω κάτω μπορεί να συμφωνήσει μαζί μου!!!

καλε ναι το συζητας???σε καμια περιπτωση δεν θα παρεξηγηθω για τις κρεμες κλπ.!οπως το ειπες παραμυθενια μου ολα λυνονται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...