Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa said:

Δες τώρα τους άλλους γιατρούς τι θα σου προτείνουν .

Κ κυρίως όταν πρόκειται για πράγματα που δεν κάνουν πουθενά κακό πάρε πρωτοβουλία μόνη σου δηλαδή να σου πω αυτό με τις βιταμίνες που τόσο καιρό δεν επερνες επειδή ο γιατρός δεν το πιστεύει Κ περιμένεις Κ την άποψη του το θεωρώ λίγο τραβηγμένο .... 

Ακόμα Κ βελονισμό θα μπορούσες να ψάξεις να δοκιμάσεις που λένε ότι βοηθάει ... 

Σε κάποια πράγματα πάρε πρωτοβουλία μόνη σου Κ απλά ρώτα την συμβουλή του γιατρού όχι την άποψη του . 

Κ ο δικός μου γιατρός θεωρεί ότι ο βελονισμός βοηθάει 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

zoitsa mou se efxaristo gia tis efxes, sto diko mas ton eixame sto port mpempe alla den xoraei pleon ekei kai ton metakomisa sto domatio tou. genika koimotan xipnage mia i dio fores to vradi alla tora mexri na sinihisei. . . tha travixei imama kanena xenixti giate me to paramikro petagomai

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα κουκλες!μ εχετε συγκινησει πολυ να στε καλα!

τι κανουν τα μωρακια σας?

μαρια ο μπεμπουλης τρωει καλυτερα σημερα?

αννα πολυ χαιρομαι για τη μπεμπουλα σου παντα γερη κ δυνατη να ειναι!κ ευχομαι να μην ταλαιπωρηθειτε με το εμβολιο!

λια μολις τελειωσεις με το μασερ στειλτον κ απο δω μια βολτα:P μ εχει πεθανει κ εμενα η μεση μου!

βουλα απ οσο ξερω με τον υπνοσακο δεν θελει κουβερτα.δε κανει καλο η πολυ ζεστη στα μωρακια.εχω παρει κ εγω ρωτησα κ το παιδιατρο μου ειπε οκ αλλα πιο μετα που θα χει περισσοτερο κρυο.προς το παρον της φοραω φανελακι κ απ εξω βαμβακερο φορμακι κ τη σκεπαζω με λεπτη κουβερτουλα.

σοφακι εγω μπρουμυτα αποφευγω να τη κοιμιζω δε κανει λενε-βλεπε συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου(αν κ η μανα μου μπρουμυτα με κοιμιζε παντα).οσες φορες την εχω βαλει για να παιξει δε καθεται χτυπιεται κ κλαει.

λιτσα χρονια σου πολλα πολυχρονη κ οτι επιθυμεις!

εγω γυρισα πριν λιγο απ το νοσοκομειο-ειπα να σας διαβασω πριν παω για υπνο γιατι η ναρκωση μου φερε υπνηλια θα ξεραθω μιλαμε!ολα καλα πηγαν δε καταλαβα τπτ τελειωσαμε γρηγορα μου κανε λεει κ 2 ραματα γιατι το ενα ηταν βαθυ κ αιμορραγισε εστειλε κ βιοψια(εγω επεμενα μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ναι κατι κακο-σε 10 μερες θα βγει) ξυπνησα κ ενιωθα πολυ λιγο τσουξιμο τωρα περασε κ αυτο.μου δωσε 1 αλοιφη κ ενα αναισθητικο τζελ(γιατι εγω τον πονο ακομα κ τον πιο μικρο δεν τον αντεχω:() κ ολα καλα!

λοιπον παω να ξεραθω και τα λεμε απογευματακι-αν εχω ξυπνησει κ τοτε:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σου Σοφακι, καλη αναρρωση...Αντε ολα πηγαν μια χαρα, τελεια!!!!! Λιτσα χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις, ο,τι επιθυμεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!! Εμεις καναμε το εμβολιο πριν λιγο αλλα μου ειπε η γιατρος οτι αυτο μαλλον θα μας κανει πυρετο, γιατι τωρα εχει αναπτυχθει το ανοσοποιητικο της συστημα και συνηθως στο εμβολιο του 4ου μηνα κανουν πυρετο, αφου ο οργανισμος αντιδρα στον ιο και ετσι αναπτυσσει αντισωματα. Οποτε μαλλον δεν τον γλυτωνω παλι τον πυρετο γμτ, δεν τον μπορω. Απο υψος, βαρος και περιμετρο κεφαλης ολα πολυ καλα, αψογα, ειναι σαν τελειομηνο το μωρακι μου, καμια σχεση με προωρο τωρα πια. Μας ειπε οτι ηδη κανει παρα πολλα για τους μηνες της και ποσο μαλλον που ειναι και προωρο (γελαει, πολλες φορες κακαριστα, βγαζει φωνουλες, λεει αγκου, πιανει τα πραγματα της στο γυμναστηριο). Ειμαι πολυ χαρουμενη...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ax Σοφάκη μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!Περαστικά σου λοιπόν και στο καλό να πάει και να μην ξανάρθει!

Λιτσάκι χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα κορίτσι μου!!!!

Τον υπνόσακο δεν του τον έβαλα γιατί έχει πολύ κρύο αλλά γιατί το βράδυ όσες φορές έχω ξυπνήσει τον έχω βρει ξεσκέπαστο. Αλλά μάλλον θα κάνω αυτό που λέει η Ζωή.Θα σφηνώσω την κουβερτούλα του στα πλαινά του λίκνο απόψε και είδομεν.

Πω πω πήγα σούπερ μάρκετ και τρελάθηκα.Πολύ κόσμο!Καλά κάνω και πάω πρωινά καθημερινές. Σε λίγο ο μικρός θα φάει και μετά βουρ για βόλτα.Ο καιρός και σήμερα είναι υπέροχος.

Καλημέρα σας!!!

Νυστάζωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Η μικρή κοιμήθηκε στις 11 αλλά ξαναξύπνησε στις 2 για μαμ (συνήθως ξυπνάει μετά τις 5...) και είχε όρεξη για κουβέντα!!! Ε τα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε μέχρι τις 3 και μετά νάνι...και πάλι ξύπνημα στις 7:30 για φαγητό!

ε την τάισα και την ξανακοίμησα οπότε τώρα πατέρας και κόρη κοιμούνται ακόμα κι εγώ απο τις 8, καθάρισα φασολάκια, τα έβαλα να γίνονται και τώρα δουλεύω...τουλάχιστον ας κάνει καλή μέρα να βγούμε καμιά καροτσάδα!

Βούλα όταν του φοράς υπνόσακο μην τον σκεπάζεις κιόλας...κινδυνεύει απο υπερθέρμανση...

έχω πάρει κι εγώ υπνόσακο απο mothercare αλλά προς το παρόν δεν της τον φοράω γιατί μου φαίνεται οτι κάνει ζέστη ακόμα και είναι 2,5 tog ο δικός μου και φοβάμαι μη σκάσει!!!

άσε που τον πήρα χωρίς να ρωτήσω την παιδίατρο και πριν της τον βαλω θέλω να τη ρωτήσω να δω τι θα μου πει!!!

Μαράκι μη ανησυχείς για το Νικόλα! αν πεινάει θα το καταλάβεις σίγουρα!!! Μακάρι να κοιμόταν και η μικρή μου μέσα στην ημέρα! το πολύ να κοιμάται 3 μισάωρα κι αυτά μόνο όταν την έχω αγκαλιά! όταν την αφήνω κάτω σκούζει!!!

Λέω να δοκιμάσω να τη βάζω μπρούμυτα μήπως τη βολεύει καλύτερα αλλά μάλλον θα ρωτήσω τη γιατρό μας πρώτα!

Εσείς τι γνώμη έχετε για το μπρούμυτα? τα κοιμίζετε καθόλου έτσι τα μικρά σας???

την εχω κοιμισει μπρουμυτα 1-2 φορες μεσημερι και ειμαι διπλα της και οχι πανω απο 15 λεπτα, μολις κοιμηθει καλα τη γυριζω στο πλαι. Παντως σημερα μου ειπε η γιατρος να τη βαζω μπρουμυτα λιγο κατα τη διαρκεια της ημερας και ας παλευει για να ενισχυθει η πλατη και τα χερια της. Αυτο δηλαδη που κανουν μπρουμυτα που προσπαθουν να σηκωθουν και παλευουν ειναι καλο γιατι ενισχυεται ο αυχενας τους, οποτε απο σημερα θα αρχιζω να τη βαζω στις 2ωρες περιπου απο το φαγητο, μην κανουμε και εμετο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα!

Σοφία καλή ανάρρωση! Λίτσα Χρόνια Πολλά!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για βόλτα…

Δείτε εδώ: http://www.activityvillage.co.uk/safe_sleeping_for_your_baby.htm

Έχει οδηγίες για υπνόσακους ανάλογα με τι θερμοκρασία τι υπνόσακο χρησιμοποιούμαι και τι χρειάζεται να φορά το μωρό!!!

Εύχομαι σε όλες να περάσετε τέλεια ότι και εάν κάνετε!

Διαφημίσεις

a otan toys forate ton ipnosako ti tous forate apo mesa?

Χρόνια πολλά και από δω Λιτσάκι! Ο γιατρός μου είχε πει να είναι κλειστός στο λαιμό ο υπνοσάκος και να μην αφήνει περιθώριο να μπει μέσα το κεφαλάκι του και να σκάσει. Επίσης μου είπε να του φοράω εσωρουχάκι (ποδαράκια, χεράκια έξω) και πυτζαμάκι και θα είναι μια χαρά.

Ο υπνόσακος 2.5 tog είναι για μέχρι 20-21 βαθμούς στο δωμάτιο αλλιώς υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης. Προχθές βράδυ του φόρεσα τον σάκο αλλά το ξημέρωμα που ξύπνησα, η θερμοκρασία στο δωμάτιο ήταν 22 και η πλατούλα του ιδρωμένη οπότε τον έβγαλα. Να δούμε πως θα πάει και ο καιρός, προς τον παρόν τον σκεπάζω με βαμβακερή κουβέρτα. Φοβάμαι για μάλλινη μήπως υπάρξει αλλεργική αντίδραση.

Μαρακι τ καιρο κανει εκει κατω?Την πρωτη φορα που κοιμηθηκε και ο δικος μου λογω καιρου τα ειχα παιξει....

Εγω παντως τοτε τον ξυπνουσα ανα 3 ωρες και τον ταιζα.

Ζωούλα μου, χαρά θεού και ζέστη έχει! Αν έβρεχε και έκανε κρύο θα το καταλάβαινα αλλά τώρα;

Δεν τον ξυπνάω (άλλωστε μια φορά κοιμήθηκε πέραν του τρίωρου) αφού δεν τίθεται θέμα βάρους (ίσα ίσα δίαιτα χρειάζεται!).

Καλημερούδια!!!!Ξύπνησα κι εγώ και ψήνω τυροπιτάκια, και μπουγατσάκια. Να ρωτήσω και κάτι τώρα που θυμήθηκα. Το προηγούμενο Σάββατο του πήρα έναν υπνόσακο από h&m αμάνικο. Του τον φόρεσα χθες αλλά επειδή φοβήθηκα μην κρυώσει του έριξα και μια λεπτή κουβερτούλα. Μετά από λιγο τον κοιτάζω στο σβέρκο και ήταν ιδρωμένος. Τι να κάνω;Να τον αφήσω μόνο με τον υπνόσακο;Στο σπίτι έχουμε περίπου 22-23 βαθμούς.

Αχ βρε νοικοκυρούλα δεν έρχεσαι κι από δω να γεμίσεις τα κανελόνια που βαριέμαι; :)

Διάβασε τι έγραψα παραπάνω για τον υπνοσάκο! Αν έχετε τόσο ψηλή θερμοκρασία τότε δε τον χρειάζεσαι.

Α επίσης, καθότι κρυουλιάρα είχα το σπίτι στους 23. Ο παιδίατρος μου έχωσε γκάζια ότι θα αρρωστήσω το μωρό και ότι στο τσακίρ κέφι η θερμοκρασία πρέπει να είναι 21. Του είπα ότι τον ντύνω με εσωρουχάκι και πυτζαμάκι βαμβακερά και ότι τον σκεπάζω όταν είναι στο ρηλάξ ή αγκαλιά με μια κουβερτούλα και μου είπε ότι είναι μια χαρά, αν και υπερβολή η κουβερτούλα...

Μαράκι μη ανησυχείς για το Νικόλα! αν πεινάει θα το καταλάβεις σίγουρα!!! Μακάρι να κοιμόταν και η μικρή μου μέσα στην ημέρα! το πολύ να κοιμάται 3 μισάωρα κι αυτά μόνο όταν την έχω αγκαλιά! όταν την αφήνω κάτω σκούζει!!!

Λέω να δοκιμάσω να τη βάζω μπρούμυτα μήπως τη βολεύει καλύτερα αλλά μάλλον θα ρωτήσω τη γιατρό μας πρώτα!

Εσείς τι γνώμη έχετε για το μπρούμυτα? τα κοιμίζετε καθόλου έτσι τα μικρά σας???

Α να σου πω Σοφούλα...και μένα μόνο αγκαλιά κοιμόταν...τον έβαζα κάτω και τσίριζε! Κάποια μέρα όμως έπρεπε να τον ακουμπήσω γιατί πραγματικά τα χέρια πόνουσαν τόσο που μούδιαζαν και φοβήθηκα ότι θα μου πέσει...τον ξάπλωσα στην κούνια, του έβαλα το μόμπιλε και κάθισα δίπλα του...σιγά σιγά σταμάτησε να κλαίει και κοίταγε και άκουγε...και γελούσε...σιγά σιγά γλάρωσε κοιμήθηκε...μια άλλη μέρα τον ξάπλωσα σε ένα παπλωματάκι διπλής όψης που στρώνω στον καναπέ (καταπληκτικό μου το έφερε ο νουνός του από ΙΚΕΑ και βολεύει πολύ!) και τον χάιδευα και του μιλούσα και γελούσαμε και σιγά σιγά γλάρωσε πάλι...

ε σιγά σιγα όπου και να τον ακουμπήσω μετά από λίγο μουρμουρητό (τον αφήνω μέχρι να ξεκινήσει να κλαίει) τον παίρνει ο ύπνος. Από χθες πάλι έμαθε και την πιπίλα οπότε του τη δίνω και απλά κοιμάται :)

Μπρούμυτα του δικού μου δεν του αρέσει...όποτε τον βάζω νευριάζει...

καλημερα κουκλες!μ εχετε συγκινησει πολυ να στε καλα!

τι κανουν τα μωρακια σας?

μαρια ο μπεμπουλης τρωει καλυτερα σημερα?

εγω γυρισα πριν λιγο απ το νοσοκομειο-ειπα να σας διαβασω πριν παω για υπνο γιατι η ναρκωση μου φερε υπνηλια θα ξεραθω μιλαμε!ολα καλα πηγαν δε καταλαβα τπτ τελειωσαμε γρηγορα μου κανε λεει κ 2 ραματα γιατι το ενα ηταν βαθυ κ αιμορραγισε εστειλε κ βιοψια(εγω επεμενα μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ναι κατι κακο-σε 10 μερες θα βγει) ξυπνησα κ ενιωθα πολυ λιγο τσουξιμο τωρα περασε κ αυτο.μου δωσε 1 αλοιφη κ ενα αναισθητικο τζελ(γιατι εγω τον πονο ακομα κ τον πιο μικρο δεν τον αντεχω:() κ ολα καλα!

λοιπον παω να ξεραθω και τα λεμε απογευματακι-αν εχω ξυπνησει κ τοτε:P

Σοφάκο μου! Χαίρομαι που πήγαν όλα τόσο καλά! Καλή ανάρρωση κοριτσάρα μου!

Ο μπεμπουλίξ μάλλον μείωσε το χρόνο που τρώει (από 10 σε 5 λεπτά). Επί 5 λεπτά τον ακούω να καταπίνει ακατάπαυστα και όταν σταματάει τον βλέπω ευχαριστημένο και χαμογελαστό! Οπότε υποθέτω χορταίνει.

Επίσης από 2ωρο το πήγε σε 3ωρο. Μάλλον επειδή μεγαλώνει. Δεν ανησυχώ προς το παρόν, αν δεν πάρει βάρος όμως στην επόμενη εβδομάδα θα το δω με το γιατρό.

Οποτε μαλλον δεν τον γλυτωνω παλι τον πυρετο γμτ, δεν τον μπορω. Απο υψος, βαρος και περιμετρο κεφαλης ολα πολυ καλα, αψογα, ειναι σαν τελειομηνο το μωρακι μου, καμια σχεση με προωρο τωρα πια. Μας ειπε οτι ηδη κανει παρα πολλα για τους μηνες της και ποσο μαλλον που ειναι και προωρο (γελαει, πολλες φορες κακαριστα, βγαζει φωνουλες, λεει αγκου, πιανει τα πραγματα της στο γυμναστηριο). Ειμαι πολυ χαρουμενη...

Μπράβο στη μπεμπούλα που είναι τέτοια αγωνίστρια! Όλα καλά Αννούλα μου, όλα καλά! :)

Σοφάκι μου καλή ανάρρωση και καλα αποτελεσματα!

όσες βγηκατε βολτουλα, καλα να περασετε και οσες ειστε μεσα σαν και μενα, υπομονη και κουραγιο :P!

Λιτσάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! παρε και μια τουρτιτσα για να μην παιδευεσαι :tongue:

1546944f8b3ulyr2y.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...